Поговоримо про приготування шашлика (41 фото + текст)

Незабаром довгоочікувані травневі свята. Це час для шашликів.
Обов'язково врахуйте ці 15 порад.

На вершині горіння вугілля залийте двічі стільки вугілля, скільки ви зазвичай берете.
Не доторкнутися до неї, йти, робити свій бізнес.

Видаліть з форсунок ті вугілля, які кладуть на вершині і перед тим, як ви дійсно встигли загорнути.
Встановіть їх на іншу сторону гриля.
Можливо, вони будуть потрібні найближчим часом, і протягом цього часу просто встигли правильно розгорнути.

Залиште тільки добре запалені вугілля і поширте їх гірками до країв гриля, залишаючи вільний середній.
Тож необхідно, щоб мангал добре обсмажений по краях і не спалюється посередині.
Нехай дерев'яна кришка з першою білою ясеною, після чого ковтати її подушкою і покласти барбекю - тепер все вийде!
Чому цибулю?

Дуже часто цибулю використовуються для маринування шашликів.
Чому? Звісно, впливають на смак і структуру м'яса.
Але розкажіть мені, якщо покласти м'ясо в цілих цибулинах, змінює м'ясо? Про нас
Але якщо цибулю просто порізати, то в цьому випадку ефект буде досить незначним!
Тому посипати ріжучі цибулю з великою сіллю і спеціями, але як слід пригнічувати її руками так, щоб вона пускає сік.
Тепер давайте м'ясо!
Непросто.

Вирізати невеликими шматочками спини стегна барани.
Вирізати Курдюк з плоскими квадратами.
Перемішайте м'ясо і кришку з солоною цибулею, шийкою, подрібненим насінням коріандру і чорним перцем.

Посмажити барбекю після двох годин маринування, акуратно знімаючи всі цибулю з м'яса.

Нерідко повертають шампунь, як тільки вони починають занурювати сік і жир.
Не дозволяйте вугільним вугіллям.

У 10-12 хвилин все буде чудово!
Це м'ясо!

Найпростіший спосіб приготування хороших шашликів від якісного м’яса.
Мармуровий яловичий барбекю не вимагає практично будь-якого маринаду.
Досить засолити м'ясо і заправити її перцем.

р.

Набагато важливіше спеції - правильне обсмажування.
Якщо м'ясо ніжне і соковите сама по собі, то для підтримки своєї соковитості, шматки на мангалі слід вирізати трохи більше.
Ступінь.
Немає більшої частості, ніж фраза "Рейські шашлики приходять тільки від ..." - ви можете закінчити вирок на свій розсуд.
Барбекю практично будь-який, втомлений на шампуні і обсмажений над вугіллям.
Не кажучи вже про м'ясо, навіть якщо вона свинина в баранині.

І без мене всі знають, що шия свині є дивом, як добре, як барбекю.
Я б приготував його занадто... добре, майже без спецій.
Але з повагою до традиції, будь ласка!
Подрібніть пару середніх помідорів через терку і процідіть прозорий, майже безбарвний сік.
Нехай м'якоть, насіння і шкіра залишаються в тонкому ситі або кізеї.
Додати до томатного соку однакову кількість соєвого соусу, крохмалю, паприки, меду, солі та деяких кунжутної олії. Як перемішати маринаду і копати в неї досить великий зріз м'яса.

Окремо порізати дрібними кубиками гарячими перцем, лейками, часником.
Погладжувати м'ясо на шпажках і посипати її цією сумішшю.

Під час смаження барбекю, після того, як м'ясо вже покрите першою скоринкою, нанесіть залишилися маринади чашу пензлем.
Дивитися барбекю більш акуратно, тому що такий маринад схильний до горіння.

Але з чашою рисової горілки, такий барбекю дуже хороший і заспокоює всі неприємності.
Що про рибу?
Вирощування аграріїв, стерлет ще червоний за зовнішнім виглядом, але його смак - накачування. Він смакує поганий, і є майже не аромат!

Немає причин, щоб відмовитися від спецій!
І які спеції - найяскравіші і найпатичніші, не скажуть гостро.
Три ложки простого йогурту (коля, матзоні, навіть сметани - все це буде робити), одна і половина ложок томатної пасти, дві столові ложки індійської суміші «Тандур Масла», підлога голови часнику, хороший шматок імбиру, столова ложка паприки, кардамону насіння десять под, чайну ложку червоного перцю, пару ложок рослинної олії, сіль - все це подрібнюється і змішується з блендером і наноситься на рибу.
Залиште на шість годин в прохолодному місці.

Я не люблю смажену рибу з дротяною рамою.
Хочу правильно приготувати, з усіх боків.
Ось чому це просто скампери!

4274829

Не знаю, чому лимон тут.
Ні лимон, щоб бути чесним!
Відвідувачі запам'ятають цю рибу дуже довго, без будь-якого лимона, повірте мене.
Мутттон кулі, Бог прощав мене!

Вони не знають, що робити з цими яйцями.
Вирізати без різання занадто глибоко. Видалити оболонки.
Ось вибір:
1) нарізати, посолити, нарізати на шашлик і відправити на грилі. Не переборка!
2) сіль, посипати сумішшю червоного перцю - гарячих і солодких - з сухарями і відправити на гриль.
Подаємо у всіх випадках з лимоном або nar Sharab, пити біле вино (якщо не горілка). Ви ще можете відрізати часник дрібно, залити його гарною оливковою олією і подавати її яйцям разом з простим хлібом з хрусткою скоринкою.
«Це морепродукти. й
Просто не перекладайте цінний продукт у відтінку, лікуючи жінок і тих, хто не розуміє його.
Овочі в маслі

Це цілком зрозуміло: овочі гарні для м'ясного шашлика.
Випічка на вугіллі, шліфування, додавання часнику та ін. – все це добре відомо.
Чи є щось нове з того ж? Про нас
Вирізати великі зубчики часнику пластинами уздовж - це найскладніше.
Баклажани, шматочок томата, часнику, шматочок цибулі, болгарський перець, сіль-зіра-денс.
Добре загортають в оменті, щоб захистити від втрати цінних соків і більш широкий обмін смаків і ароматів між овочами.

Я не маю на увазі "fat" у відповідь.
Всі жири розтоплюють і занурюють в вугілля, в овочевих культурах так само, як необхідно, і плівка залишається дуже тонкою, так само як і... практично сказали непристойне слово про засоби захисту.
Фаршировані овочі

Є перець чилі, які тільки схильні бути пряними.
Вони вирощують, вони майже не побачили сонце, тому вони виявляються великими, але майже не спалюють на всіх. Особливо якщо видалити насіння і перегородки.
Довірте мене, це не важко.

Але в порожнистому перці можна виштовхувати досить багато дрібниць.
А м'ясо можна приготувати з безліччю ароматних зелені: м'яти, базиліка, кіндро і леки.
Також можна заповнювати рукави, як можна побачити. І молодий баклажан!
Необхідно обсмажити спочатку з кінців, щоб фарш оселився, обсмажений, щоб він не витікає з овочів, коли жир розтоплюється в ньому.

А потім смажити боки!

33253031

Я скажу вам секрет - це чудово, це дуже добре! Це просто велика удача - такий шашлик.
Баклажани

, Україна

Але для приготування такого барбекю в фаршах фарш, нічого зайвого не потрібно - тільки м'ясо і крадюк.
Замочити і перемішати його вгору, вибити його.
Ви бачите, як плавно меле м'ясо перемішують звичайним тісто?

Сіль баклажанів перед тим, як загорнути її на шайби.
І з м'яса спочатку розкачати такі партії, а тільки потім нанизуйте їх на шпажці.

І тут не потрібно було зробити бруски настільки великими, навіть якщо вони були дещо меншими в діаметрі, ніж баклажани.
Потім баклажани будуть горіти ще краще, а їх пористий м'якоть, всмоктуючи м'ясні соки, стануть м'якими і потоками, як шоколад!
Але це дуже добре!
Стейк з луків

Візьміть поперекову частину бараниної спини, де ребра вже немає, і м'ясо ідеально підходить для випічки.
Вимкніть залишки хребта, нехай тільки невеликий Додаток залишається - це не зашкодить нас розкачати шматок м'яса в кільце.
І візьміть лек.
Видаліть кілька листків з цибулі і відваріть їх протягом декількох хвилин, щоб вони стали пластичними і не ламаються на складках.

Наріжте чотири цибулини півкільцями і лангуш довго, довгий час в каструлі з сумішшю вершкового масла і оливкової олії до тих пір, поки цибулю почнуть чергати червоним.
Потім додайте кілька розмаринових листя, часник і філе з шести анчоусів.
Коли цибулю вигорають на червоний, перемістіть все в блендер, додайте трохи бальзамічний оцет і подрібніть в однорідну пасту.
Застосувати цю пасту на внутрішній стороні стейку, і зав'язати стейк з цибулею так, щоб зручно обсмажити на грилі.

Подавати з маринованими артишоками і оливковою олією, пити вино, але в наступний раз зав'язувати стейк не в колі, а перехрестя, ріжучи в правильному місці жиру.
Так можна обсмажити стейки і з боків, але розтопити з жиру зайвий жир. Але апетитна фрі на краях цього стейку буде дуже доречним!
Московське кільце
Ідея знайома з читачами з першої книги:
Покладіть яловичину, приправте в гумку, наріжте шайби і нанизуйте на шайби.
Дуже просто!

Але змініть умови: замість яловичини беремо веал, а замість гумки - тонкі смужки кродюка. Дуже різний результат! Дуже ніжний і соковитий м'ясо. Так, і з хорошим смаком!
Я можу додати: Курдюк не обов'язковий.
Ви можете грати з Spik, шинкою і будь-яким іншим Бог відправиться.
Основна ідея знаходиться в спеціальному, шарованому дизайні шашлика.
Язик шашлик

Язик і кальмари, хоча ніж яловичина, все одно дуже важко варити їх в звичному режимі.
Таким чином, давайте мені принципово різний підхід до пікірування продуктів для шашлика.
Подивіться, язики кладуть в овочеву суміш цибулі, болгарський перець, часник і натерті томати.
Все посолиться і приправляється. І - вогонь!
Так, дуже невеликий, але вогонь.

Р

Після години язики добре розм'якшувалися і придбали хороший аромат, передається на них з овочів.

Але подивіться на багатство зліва в горщик!
Не дозволяйте абсорбції доброго - ми процідуємо відвар в суповий горщик і кладемо його на вогонь, щоб випаровувати зайву вологу і тим самим загусувати її.

Перед відправкою на гриль змастити шматочки мови з отриманим соусом.

Не засмажити занадто довго, барбекю буде готовий дуже скоро.
Його смак настільки хороший, що він, безумовно, заохочує вас спробувати щось інше.

р.

барбекю барбекю

Наприклад, барбекю від баранкових ребер, приготованих за попереднім рецептом, виходить ідеально!
Незвичайно ніжна консистенція і принципово новий смак для шашлика.
Вива класичний!

Але все ж, що ви кажу, і як не бути витонченим, і якщо ви варите найбільш звичайний барбекю з лавинного філе знімається з спини, то це, на мій погляд, найсмачніше ви можете отримати від чоловічого розваги під назвою «мангал».

р.

Ніщо зайве, мінімум спецій, щіпка солі і правильного смаження!

А оцет? Так, хороший, в'ялений спеціями і зеленим оцтом вже на готовому барбекю і на тонко нарізаних цибулях. І не смажити занадто багато! Цей барбекю знаходиться лише в декількох хвилинах від барбекю.
Вам потрібно більше?