Є три продукти, в яких не можна маринувати м'ясо, барбекю перетвориться в отрую

З приходом весни люди хочуть зробити заспокійливу в природу, розслабити фізично і ментально, обсмажити мисливські ковбаси або барбекю на вугіллі. Багато людей починають думати про те, як приготувати. м'якийТак що залишається соковитим і ніжним.

1468010р.

Необхідно пам'ятати: якщо вибрати неякісну продукцію для шашликів, то навіть кращий маринад для м'якого м'яса допоможе приготувати смачну страву. Маринад для м'якого м'яса Попередньо виготовляються з використанням вина або оцту, потім почали додавати майонез, кефір або кока-Кола. Також використовується при замочуванні м'ясного пива, мінеральної води, солі і спеціальної приправи для шашликів.

Подумайте трохи про те, як корисний або шкідливий для тіла людини маринад для м'якого м'яса, виготовленого з деяких звичних продуктів для нас.

Що покласти в маринад
  1. Вино напою (може бути дешево). Червоне або біле сухе в поєднанні з сіллю і спеціями відмінно підійде для маринування шашликів, а лимонний сік додасть їй соковитість.
  2. Сік лимона. Ніжні шашлики отримують, якщо маринувати м'ясо з спеціями, сіллю і додати сік лимона. р.

3. Мінеральні води. М'ясо посипають сіллю і спеціями, додають лимонний сік, ретельно перемішують і заливають зверху сильною вуглецевою мінеральною водою.
  4. Пінамі. Барбекю буде ніжним, якщо м'ясо перемішують з прянощами, сіллю і лимонним соком заливають пляшки піни.
  5. Спеції та сіль. Деякі любителі барбекю маринувати м'ясо тільки з використанням спеціально підібраних спецій і солі. Але сік лимона краще смакує!

У маринаді для м'якого м'яса не рекомендується додавати
  1. Вингар. Від ацетичної кислоти білок складається, а м'ясо стає міцніше. У великих обсягах оцет шкідливий для організму людини. Любовні шашлики з легкою кислинкою - додайте лимонний сік.
  2. Майонез. Мисливці вважають, що м'ясо, маринований в майонезі, виявиться занадто жирним і важким для травлення, і ви ризикуєте завдати шкоди підшлункової залози і печінці. 474380

3. Кефір. Барбекю, що наполягають на кефірі, не додасть шкоди. Але буде мало користі: м'ясо багате білками і праскою, і молочний продукт запобігає їхньому ефективному поглинанню організмом людини.
  4. Кока-Кола. Має в своєму складі лимонні та фосфорні кислоти, які здатні пом'якшити м'ясо, розчиняючи білок. Тому барбекю залишається м'яким, але може завдати шкоди здоров'ю.

Кожна варта має власний маринад для м'якого м'яса. Я експериментував багато, поки я вирішив на мій улюблений рецепт. Я не вказую пропорції, тому що я беру все по оці, орієнтуючись на кількість порцій шашлику.

Маринад для м'якого м'яса Я це
  1. Я ріжу цибулю, кладемо її в миску і вичавити її трохи руками, щоб дати сік йти.
  2. Додати подрібнену зелень кропу.
  3. Вичавлюємо лимонний сік. Додати сіль, перець і лавровий лист.

4. Заливаємо 1-2 ложки рослинної олії (краще оливкова) і добре перемішуємо.
  5. Приправно, я порізаний помідорами.

Далі залишається тільки покласти м'ясо в мисці для шашлика і ретельно перемішати. При наявності вина можна додати піну або мінеральну воду, але це не обов'язково. М'ясо в мисці необхідно покрити кришкою і покласти в холодильник, щоб маринувати ніч або на пару годин.

Якщо ви дійсно хочете обсмажити барбекю, не чекайте особливого приводу - маринувати м'ясо і піти з друзями на природу. Життя проходить, так що вам потрібно, щоб насолоджуватися кожен момент!