Tracey Anderson Вправа Комплекс для роботи з кожної групи м'язів

Метод Трацей Андерсона м'язової будівлі складається з трьох послідовних груп вправ. Для досягнення найкращого результату необхідно виконати кожну групу вправ на десять днів.

Метаморфоз Tracy Anderson! Кількість звернень

У перший день класу, коли ви просто починаєте з Tracy Anderson, хочу, щоб повторити кожну вправу 20 разів. Якщо ви не можете робити двадцять повторень одночасно. Ви продовжите працювати над собою і за ним. Я хочу, щоб ви змусити себе працювати на результат, але я не потрібно, щоб боляче.

Зберігати баланс і результат не буде довго! Якщо ви відчуваєте себе, як ваші м'язи горять після десяти повторів, не повинні бути занадто вразливими і рухатися поступово. Зберігати! Дізнайтеся, які результати ви можете отримати.

Якщо ви можете зробити двадцять повторів на перший день класу, я хочу, щоб зберегти той же розум і мету протягом тривалого часу.

Вже завтра буде 25 звернень. День після завтра, 30. Нарешті, я хочу, щоб ви досягали максимум 60 звернень до кожного вправи. Якщо ви можете зробити 60 повторів протягом трьох днів поспіль, то сміливо додавати масу ваги до щиколотки. Цей крок слід приймати, якщо ви в хорошій формі і в стабільному темпі, здатний зробити все вище кількість повторів без перерви. Коли ви робите вправи, зупинка на 40 повторів, тому що я не хочу бачити, що ви втомилися і вичерпається. Не забудьте баланс!

Перейдіть прямо (і зліва).

Переконайтеся, що ви добре збираєтесь на лівій стороні. Коли ви працюєте своїми руками, краще відразу ж зробити всю послідовність вправ вправ вправ вправо, а потім переходити на ліву сторону. Це дозволить вам краще працювати з кожної групи м'язів, і ви побачите результат швидше.

Метаморфоз Tracey Anderson. Вправа група 1: Днів 1-10

Ласкаво просимо до першого десятого дня програми для роботи кожної групи м'язів. За перші десять днів ви будете працювати з тілом, щоб досягти механічного повторення. Ви будете мати складну і складну роботу - виконувати великі м'язи, під якими розташовані допоміжні м'язи. Саме там ми зосереджуємо нашу увагу.

Відповіді, спрямовані на пробудження допоміжних м'язів після фізичного навантаження, індукованих серцевих м'язів, вичерпували себе. Будьте готові: У перші два дні групи 1 вправа ви можете відчувати себе трохи непривабливим. Не буде болю, які локалізуються в одному місці. Ви не скаржаєте, що руки боляче або скажу, "Я дійсно відчуваю, що мій абс". Це просто буде загальним почуттям втоми. Вправа робить роботу м'язових волокон, і метод Tracy дуже відрізняється від будівельного м'яза.

Ви відчуваєте себе різними. Ви відчуєте біль у всьому тілі. Як тільки пара днів проходить, хочеться того ж сенсу – приємного болю робочих м’язів. Я знаю, що це звучить silly, але це правда.

Після трьох днів практики, відповідь вашого тіла на біль буде нудно, і ви хочете більше. У цей час настає залежність, і ви побачите перші результати. У 10 днів ви зможете зробити стільки повторень, як я вказую. Ваше тіло тепер готовий до наступного кроку.

Отримати готовий.

Для 5-7 хвилин робимо розтягування вправ, а потім почати виконувати основні вправи.

Рухи 1: Натискання і удар. Зберігайте баланс під час виконання цієї вправи. Знайди стопу.

Почати позицію: покласти руки і коліна на підлогу. Ваші руки перед вами, ваші плечі прямо.

Техніка виконання: перенести вагу на руки і підняти праву ногу назад, розтягнути носок так, щоб пряма лінія утворилася. Потягніть коліно до грудей. Ваша протилежна колінна нога під прямим кутом.

Порада: Витягніть ноги назад і вгору, перевернувшись до себе, а потім натягніть коліно до плеча. Повторюємо інші ноги після базових підходів.

Перемістити функрум: тягнути м'язи. Це зробить їх більш гнучкими. Коли ви нахиляєте вперед, ви протягуєте велику групу м'язів. Нижня стопа до стартового положення і перемістіть вагу на руки. Коли я роблю цей рух, я відчуваю напругу в правій частині стегна. Після чого отримайте стопу. Відчуйте, як ви отримали додаткові м'язи.

Рух 2: вгору і вниз з стегнам на стороні

Ця вправа зберігає м'язи стегна в тонусі, які дадуть вам ідеальний результат.

Почати позицію: почати коліно, своїми руками на підлозі. Перемістіть праві бічні частини ноги, випрямивши її. В коліні і стопі відвертаються від себе.

Техніка виконання: Підніміть праву ногу до сторони, поки ви досягнете висоти два дюйми над стегнам. Коли ви піднімаєте ноги, ви рухаєте його вправо, поки ви відчуваєте роботу м'язів глюкози.

Поради: Зробити вправу вгору і вниз. Не можна доторкнутися до землі. Ви завжди повинні тримати його на вагу. Якщо це не працює, то просто легко доторкнутися до землі пальцями і продовжити вправи. Відчуйте, як працює ваша робота м'язів глюкози.

р.

Крок 3: The Frog: Ліфтинг Crossed Ніжки

Ви можете зробити цю вправу двома способами: Розважатися!

Почати позицію: Поверніть на ліву сторону, підтримуючи себе лівою рукою. Помістіть праву руку на правому стегні.

Техніка виконання: Перетинають ноги ззаду, відчуваючи м'язи витягування. Поверніть щиколотки в бік бутонів. Ось і ваші ліві колінні точки вниз. Як тільки ваші ноги максимально наближені до батук, вигніть їх назад до положення «грозу», коли щиколотки перехрещуються. Оздоблення вправ шляхом розтягування колін до боків.

, Україна

, Україна

Порада: Ваша мета полягає в тому, щоб тримати ваші стегна разом. Переконайтеся, що ви маєте повне управління рухами. Розтягуючи всі м'язи ваших ніг і намагайтеся повернути праву ногу всередину якомога більше, зберігаючи стегна прямо.

Вправи для люменів між стегнами

Планк: 25 варіантів розвитку тіла і духу

Джерело: pohudetbystro.ru/page/metamorfozy-trejsi-anderson-metamorfozy-trejsi-anderson-30-dnevnaja-metodika-den-1-10-uprazhnenija-foto