Елінг є кроком до реального життя.

Річард Чорноман (Фрутаріан)
Я розумію, що ви є фруктовим. Я не чув. Що означає?

Звичайно, не проблема. Фруктовий - це людина, дієта якого складається виключно з всіх видів фруктів будь-якого сорту. Не існує секретів, правил, спеціальних практик в Фруктовому способі життя, особливо як комплекс, так і для того, щоб презентувати. Дуже просто: підберіть фрукти і з'їсти його. Тверда частина - що ми називаємо детоксикаційний період. На цьому етапі, коли варена їжа виключається з раціону, організм починає очищати себе.

Наше тіло завжди слідує природній інстинкту самоочищення, тому коли ви починаєте дотримуватися суворого фруктового, ваше тіло в кінцевому підсумку починає процес позбавлення від важких відкладень і залишків термічно обробленої їжі, очищаючи таким чином. І якщо ви подаруєте йому правильні умови, тіло почне очистити від своїх органів, а на більш глибокому рівні всі сміття з готової їжі, які ви вклеїте в минулому. Ось чому період детоксикації так важко. Усувається кип'ячена їжа з раціону, ви переможете її, відведення досвіду, до одного досвідченого наркоманом або тим, хто напої сильний напій, спрага для наступної дози. Ви також постраждаєте від детоксикації симптомів.

Тривалість даного періоду для кожного індивіда. Якщо тіло повністю очищає себе, ви можете повністю відчути і випробувати все, що Fruitarianism може дати вам. На жаль, через страх, небезпеку і виражені симптоми детоксикації, які багато помилкових для хвороби, тільки кілька пропускають цей етап. Моя порада всім, хто хоче перетворити в Fruitarianism, щоб зробити процес простіше, розтягуючи його протягом багатьох років. Для стартерів, максимізувати сирі вегетаріанські продукти в раціоні, потім стати 100% вегановим сирим веганом, а потім, при готовності, намагатися переключитися в фруктовий сад.

Неможливим є непристойна людина, щоб стати Фруктовим в миттєвому режимі, якщо він має супер залізо нерви і сили волі, і може впоратися з важкою детоксикацією. Якщо я був вам, я б зробив це простіше.

Дякуємо за таку детальну відповідь. Ви пояснили це дуже добре. Так ви не їсти нічого, але фрукти? Як ви підтримуєте правильний рівень цукру і білка шляхом вживання тільки фруктів?

Так, я тільки їсть фруктів... ні овочі, горіхи, насіння, добавки, і я не пишу воду. Я отримую всю рідину з фруктів. Коли я вперше згорнувся на фруктовому шляху, я привертав до широкого сорту фруктів, і я відчув так вільно їсти тільки фрукти і не доглядати за наслідками, які скуштували мене кожен раз, коли я варився. Я відчував себе на плодах окремо, але чим більше я прочитав про Фруктаризм, тим більш негативною і суперечливою інформацією, що я зіткнувся. Все, що я написав пішов проти моїх інстинктів. Я був настільки плутаним, що я вирішив, що мої інстинкти були, ймовірно, неправильні, і рясно включені води, горіхи, насіння і зелені соки, як добавки до моєї дієти, але дуже скоро я дав їх знову, тому що ні мій тіло, ні моя душа прийняв їх як правильно і необхідно. З тих пір я їсти тільки фрукти. На фруктах я відчуваю себе великим, я хочу піти і бути фізично активним, і наскільки B12, білка, калорій і т.д. стурбовані, я просто ігнорую його. Я ніколи не думав про них, коли я їсти, тому що я повинен турбуватися зараз?

Фрукти містять натуральний цукор – фруктоз, і кожен фрукт окремо містить необхідну кількість білка. Тому не звертаю увагу на харчовий склад фруктів я їсть. А я слухаю своє тіло і як він відчуває. Крім того, я більше не піклуюся про білки, калорій, харчування, рекомендовані добові норми та ін. Моє враження було просто не порівняти з тим, що сучасна наука харчування вчить, тому я прокинув вікно всю сучасну інформацію про харчування, яке я знав про тривалий час і почав вчитися для себе, з нуля. Я вивчила, як мій організм реагує на різні фрукти, живий фруктовий спосіб життя і не залежно від інших. Я абсолютно впевнений, що якщо мій організм не має ніяких речовин, він поповнить їх пізніше, тому я не хвилююсь про харчовий аспект мого раціону.

Як довго ти був Фруктар?

12 довгих, дивних і красивих років, і тепер я маю на увазі здоров'я. Мій період детоксикації був як кошмар, тому що симптоми були дуже важкими, я втратив масу ваги, і багаторазово намагався зварити з вареною їжею. Крім того, я пішов на всі ці жахи тільки, без підтримки і ні наставника. З цієї причини я так багато разів не можу пам'ятати, але в моєму серці я завжди знав, що якщо я міг вижити бурю, все буде працювати. У той час не було досвіду Фруктових, які бажають надихнути мене або покажуть шлях вперед. Я не отримав ніякої підтримки на сировинних підприємствах. Фрукти побачили як екстремісти, тому я був позбавлений, атакував на форумах і розповів, що я не прослужила більше 2-3 місяців на фруктовому харчі. Я просто втомився від пошуку підтримки або однодумців і скоро зрозумів, що якщо я хотів піти Фруктовий, я повинен піти самостійно.

Що ви стаєте Фруктовим в першому місці?

Я побачила те ж саме, що відбувається іншим людям. І так я зрозумів, що на певному рівні було щось неправильно з традиційним раціоном. Я прийшов з Південної Лондона, Англія. Моя сім'я не була особливо багатою, тому дешево і не найсвіжіші продукти харчування, як недорогий м'ясо, був спосіб життя. Я виріс на цьому виді їжі і їсти його до 25-го дня народження. До тих пір я жив, щоб їсти і не знав іншого способу. В цілому їжа була хорошою консолідацією для мене, і це те, як я його використовували, споживаючи стреси в моєму житті. Я можу, незалежно від складу. Я не хотів бути морепродуктами, і як я сказав, що я просто не знаю найкращий спосіб піти, і я не маю ніяких проблем зі здоров'ям, коли я вибрав їжу. Я дуже люблю їжу вареною їжею, і я думав, якщо вона не була безпечною, вона просто не буде продаватися в магазинах.

Як і роки пішли, регулярні застуди і грипу все навколо здавалося меншим і менш нормальним, і я почав дивувати, чому всі звикли регулярно хворіти. Я також почав помітити, що я блюв, запор, тяжкість і багато слизу, але те, що я завжди мав ці симптоми. З яких причин я став більш чутливим до них.

Не їсти варену їжу. Чим більше я відчув, тим важче я відчув, і я міг ледь подихати через слизу утворився. А що літо я припинив їсти варену їжу і почав їсти фрукти без особливої причини. Я ніколи не торкався фруктів до. Я просто пішов з інстинктом, я почав з манго, динів і винограду. Я був в сімті небо з щастям! Я відчував так добре. Моє здоров’я почала покращувати, пожовта шкіра і стала чистою, зникають запахи тіла. Я відчував більше енергії, я можу вільно дихати, і в животі не було більше тяжкості.

Всі ці зміни здаються таким чином, що я хотів продовжити вживання тільки фруктів. Я вивчила певну літературу і дізнався, що варена їжа переносить всілякі операції, вона рафінована, консервована, оброблена на промисловому масштабі, і для самої частини вона ненатурна, часто містить синтетичні добавки, консерванти, звикючі речовини, такі як клейтамат натрію та інші. Після читання про це я знав в моєму серці, що я хотів би їсти фрукти, і в пошуках більш детальної інформації в Інтернеті, я прийшов на таку річ, як Fruitarianism. Я продовжив вивчати літературу і почав приймати перші кроки, щоб зробити цю ідею на практиці. Я особисто переконаний, що на світанку часу ми збирали і ставимо, що привертали нас до нашого зовнішнього вигляду: фруктів, горіхів і т.д. в їх природній свіжості. Я не вірю за те, що ми природно привертали тваринам, як їжа, живу, з волоссям, кігами, і все інше. Як смачно це буде в бургери, між двома бункерами.

Я отримую тяжкість в животі, і я відчуваю себе страшним, коли я їсть тваринного харчування. Я ніколи не їсти занадто багато, я ніколи не був м'ясним коханцем. Але я розумію, що ви означали, і це означає, що люди живуть точно, як ви описуєте їх. Я отримую свій білок з білкових напоїв та барів. Чи отримайте білки з інших джерел?

В основному, досвідчений Фрутаріани уникають високопротеїнових джерел, тому що ми вважаємо, що нам потрібно в правій кількості від свіжих фруктів. Але, як я сказав, що шлях Фруктаризм дуже індивідуальний, і все залежить від людини і його рівня досвіду; наприклад, багато новачків проходять на горіхах, сухофруктах і жирах просто тому, що їм бракує почуття повноти в шлунку, що варена їжа дала їм. Проблема полягає в тому, що всі горіхи, якщо не зазначені бути сирими, проходять термічну обробку для різних ступенів. Це ще одна причина того, чому Фрукти не відчувають їх. Люди сьогодні під тиском, щоб дотримуватися сучасних дієтологічних рекомендацій, але, як правило, більш досвідчені Фрутарі ігнорують їх. А замість того, як вони слухають день, до чого потрібно їх тіла.

Я чув, що ви відкрили фітнес-клуб у Далласі. Чи можна сказати мені більше про це?

Так, я фактично організував цей клуб, щоб зібрати людей в різних позиціях в суспільстві і організувати спільну діяльність і показати їм переваги вибору здорових продуктів. Ми орієнтуємося на вправи, які є природними для нашого тіла, такі як біг, ходьба і калистенія. Я роблю це, тому що фізична активність змушує людей думати, що вони можуть зробити краще в спорті, змінюючи їх раціон. Я знайшов, що сирі продукти були дуже часто седентарні, похилого через те, що всі їхні енергії були витрачені на очищення процесів в організмі. У той же час вони повинні платити за свою бездіяльність.

Я себе перед тим, як багато сирих продуктів, спочатку тільки ледачі і скаржаться на будь-який біль і нездужання, нічого дійсно хотів. Але я скоро зрозумів, що я відчув цей спосіб, тому що я не допомагав мені жити цей пасивний спосіб життя. Я тримала на яму, яка повинна вийти. І я скоро зрозумів, що фізична активність стала ключовим елементом успіху Фруктової дієти. Я цитую брак знань про Фруктаризм і відсутність істинного лідера, так як дуже мало вижити перехід на Фруктаризм/веганізм, нехай тільки залишається на цьому шляху. Так, в цьому клубі я провідний на прикладі, показує людей, які сирі продукти харчування плюс активність мають величезні переваги і після детоксикації.

Я не стягує плату за членство, я не хочу людей, щоб зробити щомісячні внески або зареєструвати договір. Я думаю, що ви дійсно хочете допомогти людям, ви будете робити це безкоштовно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час.

Молода або стара, спортивна чи ні, вона не має значення. Я намагаюся допомогти людям прийняти перший крок, приїхати в клуб, як вони і брати участь в різних заходах, таких як тривалі прогулянки, гірський, кемпінг, гірські велосипеди, каное, пікніки і все, що ми можемо думати про, в будь-якому місці ми можемо зустріти, чат, поділитися сирими продуктами, обговорити здоров'я і фітнес і т.д. - сира їжа або ні, хто може приєднатися до нас і мати хороший час.

Я думаю, що кожен вирішує, які цілі, щоб встановити для себе. Ми всі розуміємо, що ми повинні почати десь, і ми всі визнаємо, що ми досягнемо того, що ми хочемо, щоб вони працювали над ним. Наша мета - допомогти людям досягти того, що вони хочуть. Тому ми прагнемо створити навколишнє середовище навколо мотивуючих і підтримуючих людей.

Дуже ефектно. Якщо ви дійсно хочете допомогти людям, ви можете зробити це безкоштовно. Коли ви заряджаєте гроші, ви можете самі, не інші люди. Розкажіть про поїздки та пікніки, які ви нещодавно були.

Я був дуже нервовим і не знаю, якщо хтось прийде, особливо, так як у мене немає можливості друкувати події заздалегідь. Виявилося досить спонтанно, ми вирішили перетворити розмову в дію. В кінці всі люди, які пообіцяли приїхати, але один, і ми мали великий час. Я не був впевнений, що очікувати, але я знав, що гасіння і незручність відійшли, коли ми перехрестили ті пагорби. Ми пощастили з сонячною погодою, і дощ не був. Ми вирішили взяти на себе складну гірку дорогу, і навіть якщо у нас були діти, і ми ходимо, я знав, що ми будемо керувати. Ми приймали час, і ми це робили! Половина через, ми зупинилися, і це було чудово, щоб бачити всіх, хто йде один одному, обмін досвідом, запитуючи поради. Зігрівають серце.

З любов'ю, моя дружина була чудовою! Я був трохи міцним на них в деяких точках, тому що я хотів бачити їх піт! Це було навчання після всього.

Коли ми зробили, ми зібралися на закуску і витягували нашу «артілерію» - кавуни, яблука, горіхи; деякі принесені домашні соки, які дуже добре переходили в техаський вогонь. Одне з соків застрягти мене зі смаком, тому що вона нагадує джинсовий і сіковий напій, але виявилося, щоб бути просто дивною сумішшю ананаса, алое вера і апельсина. У мене був хороший час, і сповільнивши трохи, я насолоджуюся природою навколо мене замість просто гоночних минулих, так як я хотів би, якщо я ходжу окремо.

Звуки чудово. Іноді це добре прогулятися повільно. Як ви думаєте, ви можете насолоджуватися видом навколо вас. Як багато фруктових послідовників ви маєте?

Я не вірю, що люди можуть бути послідовники. Я думаю, що ми повинні поділитися інформацією і заохочувати людей, які приходять до мене за порадами і хочуть спробувати Fruitarianism. Я не думаю, що вам потрібно ложку подачі інформації про людей і про те, наскільки це чудово. Розкажіть, як це таке. Я не маю нічого, щоб продати, тому я не повинен бути щасливим для клієнтів. На мій погляд, любов до людей повинна бути трохи «важко» і дайте їм знати, що вони повинні докладати зусиль для досягнення результату. Я дуже міцний, і багато людей бояться або сором'язливі мене і мій гурт, тому що вони знають, що я не слухаю слухань і що я зроблю їх з їх комфорту. Але я також дізнався, що ви повинні бути жорсткими, коли мова йде про своє здоров'я, тому що Фруктаризм не легкий шлях, і це буде дуже важко знайти підтримку.

Я бачив більше 20 користувачів на моєму форумі, і я бачив багато більше приходу і піти, але ті, хто закінчився Fruitarianism отримав дивовижні результати. Ми дуже підтримуємо один одного, і в той же час, ми не ховаємо нічого. Ми не приймаємо будь-якої складності, тому що деякі хлопці мають дуже тонкі питання під час детоксикації. Забезпечити позитивну атмосферу спілкування – ключовий елемент успіху. Багато людей, які контактують зі мною по електронній пошті і я можу допомогти їм. Моя філософія не повинна бути фруктовою гуру. Я просто хлопець, який пішов далі, ніж всі інші, і я хочу поділитися своїм досвідом з ними.

Як ви думаєте, що Ваше здоров'я відрізняється від стандартної американської / травної дієти?

З роками я дізнався, що теплопереробні продукти зневоднюють організм. Процес приготування позбавляє оригінальні інгредієнти кисневих, водних і ферментів, що викликає тіло для роботи важко перетравити цю їжу і позбутися від відходів. Цей тривалий і повторюваний процес бере енергію від тіла і позбавляє організм своєї здатності відновити від захворювання або захистити себе від нього. В той же час я подарував фруктову допомогу і повернувся до готовності їжі, всі мої болі і алергії повернулися в той же час. Тепер, як Фруктовий знову, мій здоров'я краще, ніж коли-небудь; і підтримуючи рівень фізичної активності, мій витривалість і сила мають зірку. Я просто хочу показати всіх, які з загальною відданістю і терпінням, вони теж можуть поліпшити своє здоров'я.

Ви відчуваєте себе абсолютно впевнено в тому, що ви робите. Що ви думаєте, що найважливіше з Фруктиріанства?

Ви повинні дійсно хочете привести активний спосіб життя і зміцнити м'язи. Я був з двох сторін: Я був avid meat-eater і тепер Фруктовий. Я можу чесно сказати, що якщо я їсть кип'яченої їжі, моя мотивація йти і робити те, що я хотів би випарувати; я відчуваю себе тяжкість і млявість в моєму тілі. Інше, коли я був м'ясним eater, що я думав, що м'язи мої не було. І тепер я розумію, що правила, які застосовуються до тих, хто їсти варену їжу, не прийнятні для сирих продуктів харчування. Проблемою є, варена їжа тільки дав мені враження від маси і рельєфу, але вона була дійсно просто вода і жир. Коли я став сирим eater, мій тіло позбавлявся від нього все і я відчував голий. На жаль, наш організм не знає, як важливо, щоб бути в сучасному світі, тому він починає працювати і очищати себе.

Я зустрівся з моїм почуттям оголені. Я мав багато розривів, тому що я був втілений моїм худим зовнішнім виглядом. Але я зрозумів, що мій здоров'я був більш важливим, ніж мій ванність або мій амбіція, і це було просто питання, що йде через процес очищення і даваючи тіло повернутися до своєї природної ваги, розміру і форми і не зупиняючи його від виконання своєї роботи.

Як для м'язів я зрозумів, що я ніколи не мав м'язів до тих пір, поки я почав практикувати плодаріанство. Коли я готував їжу, я був спортивним і міцним, але це все вода і жир. Будівельний м'яз є повільним процесом. Важливо, щоб сирі харчові культури спочатку прями свою намір очистити тіло, а в той час як цей процес знаходиться під час руху, ви можете залишитися активним до тих пір, поки тіло очищається і готовий рости.

Ви не сказали нічого, що я не прочитав про під час вивчення цієї теми до. Я знаю, що все, що ви сказали, правда. Я не 100% впевнений, що це просто фрукти і нічого іншого. Бог створив плоди на землі для нас. Я також знаю, що м'ясо не те, що потрібні наші тіла. Так я слухаю все, що ви сказали. Я не знаю, чому ви можете відкрити очі на багато речей краще, ніж інші. У вас є будь-які поради для тих, хто хоче побудувати м'язи?

Перш за все, подумайте про своє здоров'я, нехай ваші перемоги приходять природно. Знайдіть вправи/активності, які працюють краще для вас і практики, якщо кожен день ваш останній. Пам'ятайте, що ви заспокоїте, щоб зробити кожен тренування краще, ніж попередній.

Які ваші плани на майбутнє?

Моя мета полягає в тому, щоб поширювати ідею Фретаризму і показати через мій сайт, форум і відкритий фітнес клуб, як важливі вправи для сирої їжі і фруктових їдалень. Я також хочу, щоб зробити день Фруктового/Поїзд на відео або DVD з друзями. Я не знаю, як це відбувається, тому що я роблю це без фінансової резервної копії, але я вірю, що деякі дні, це буде відбуватися. Я працюю над розширенням та розширенням свого фітнес-клубу, оскільки він ще на ранніх стадіях.

Чи можете ви сказати мені, як ви отримали, де ви сьогодні?

Коли я починав свій Фруктовий шлях, я не мав знань або сирої їжі, і природно я не був готовий до детоксикації. Я мав дізнатися про пробну і похибку. Я намагався шукати літературу, але в той час не було достатньо інформації, щоб підготувати мене. Я не віддаю варену їжу поступово. Я думав, що я можу стрибати прямо в пельмені, і після тижня або два я почав детоксикацію, що я, безумовно, не був готовий і не знаю про це. І до того, як я міг приїхати до моїх почуттів, я став грубим, агресивним, як фізично, так і психічно, подразненим речей, які я не помітив раніше. Я був також переповнений тривогою ... погані думки були обертанні в моїй голові. Я зітхнувся у людей, які означали мене багато, і навіть гірше, я лікував людей, які нічого не призначали мені на всіх. Кілька відносин згорнулися в цей період. На початку цього я був вичерпаний, фізично і психічно, 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Всім думав, що я був божевільний, ніхто не підтримав мене, і я відчував повністю переповнений. Я не міг і не знаю, як анотація з того, що я збираюся всередині мене, хоча я планував його. Я задовольнив кожну погану думку в моїй голові. Я не можу відрізнити фантастику від реальності. Я пішов від того, що щасливий, безтурботний душ хлопець компанії до повного навпроти нього! Але це не так зване.

Що сталося детоксикація. Моє тіло приймало можливість очищати себе. Мій детоксикаційний період був досить жорстким, тому що я знаю багато важкого, ситного фрукта і не достатньо соковитого, тому мій організм не позбавлявся від токсинів до повного. Всмоктуємо їх назад. Це був перший раз я вирішив зробити щось, як це!

Я не знаю, що це відбувається або як це зробити. Моя печінка і жовчний міхур були очищені і я сердився, подразнений про те, що було в минулому і присутній, і було багато того, що негативність! Досить скоро серйозний диск Фуртаризма виник у мене. І все через мій момент і сумнів. Я вирішив, що це не правильно для мене. Я не схожа на зміни, які відбувалися мені. Я не можу говорити про людей, які більше і будуть приємно з ними. Я втратив багато ваги, і крім того, я дійсно хотів їсти піцу, смажену курку і картопля, морозиво і т.д. І дав Фруктаризм. Я відчув добре протягом тижня або два, але потім у мене була тяжкість і здуття знову. Я почав відчувати хворого знову і відчував, як старий чоловік знову. Пройшов протягом багатьох років, але більш глибокий детокс пішов, чим я відчував, коли я повернувся до кипіння їжі, і я бачив кожен раз, коли мої емоції не завадили мене від прогресу.

Я зрозумів, що я повинен повністю від'єднатися від них і зупинити наукову літературу. А замість того, щоб зрозуміти, що мій організм насправді збирається під час детоксикації. Я починав допомогти йому замість постійного стресу, що робить речі гірше. Моя основна проблема була подолати свою залежність, щоб приготувати їжу. Для мене, найбільш болючим був дати приправи і солі. Наприклад, я ate 6 до 9 авокадо в день з деякими приправами. Тоді я знав, що я знаходжу з прянощів. Я попросив себе, що я хочу, авокадо або спеції. Я припинив використовувати їх, і я знайшов, що я не можу їсти один авокадо в день.

Допомогло мені багато писати мої цілі і як я відчував, коли я їсти варене харчування. Не допомогло мені уникати стресових ситуацій і конфліктних людей. Я завжди кажу, що якщо у вас є проблема, фруктовий сад принесе його на поверхню, чи подобається вам або ні. Так готуються до боротьби. Боротьба, яка може тривати роками, але з часом, безумовно, стане легше боротися. Просто дайте мені це: Ви не будете приємною людиною і не будете мати приємного часу на початку подорожі, ви можете кинути свою роботу, школу, соціальні контакти і т.д. Не дайте нікому, що навколо вас призведе до вас.

Коли я починав, всі, в тому числі "гуру", - сказав мені, що я б не вижити на фруктах окремо, і що я робив все неправильно, але мій тіло просить плодів, і бути чесною, я відчув, як я не з цього світу. Я часто відчуваю, що я можу розчинити в повітрі я дихає. Я зробив кращий вибір мого життя і ніколи не повернеться назад. Моя шкіра, від голови до пальця, ходила з грубої до м'якої і шовковистої. Я не зловживаю холодним. Я більше не в одному боці. Я більше не страждаю від тяжкості і запору. Я дуже активний, і я один з моїм тілом. Але моя найбільша перемога полягає в тому, що я вже не раб, щоб приготувати їжу. Моя думка зрозуміла і я думаю більш позитивно. Я не зроблю мене неправильно, це не означає, що зараз є світом, і я все ще людина, але вірю, що мій життя дійсно змінився для кращого. Тепер я вже не думаю, що я виросту старе передчасно і моє здоров'я буде в руках незнайомців.

1339597
Я знаю, що ви пішли через це, і ви навчаєте себе. Я бачу, як це зробити. Я чую його в словах. Ви пішли через детоксикацію, як наркоман, який вирішив кинути, і ви пішли через нього все самостійно. На Вашому місці ви зможете поспілкуватися з людьми. Ви дуже зацікавлені в мене, і тепер я буду досліджувати тему себе. І я знаю, що ти думаєш, що ти не з цього світу. Я відчуваю себе таким же чином, коли я серед традиційних їдалень. Вони їдають солодощі і закуски в будь-який день, і вони дивляться мене як різні від них, тому що я не їсти цю їжу. Але ви знаєте, що я дізнався? Вони хочуть бути такими, що вони хочуть не сказати. Вони повинні вірити в те, що вони потребують мети. Але вони не хочуть бути занадто складними. Замість намагань, це простіше, щоб захопити мене для досягнення мети. Я не можу зробити це. Але я був з іншого боку, коли я їсти те, що вони були їсти, сидячи на дивані весь день дивитися телевізор, так само, як вони зараз. Але я повинен сказати вам, я був жахливо нещастя... так само, як вони зараз, продовжуючи вести цей спосіб життя. З Я змінив життя, все змінилося для кращого! Я відчуваю себе великим, я дивлюся відмінно. І ось чому вони покатають мене. Але я зустрічаю людей з схожими видами, які є рідкісними сьогодні. Я шукаю спілкування з активними людьми, які люблять та піклуються про себе. Якщо я не знаходжу душу, то я буду само собою. Дякуємо! Оцінити, достатньо про мене. Продовжуємо інтерв'ю. Що б ви хотіли б подякувати за допомогу вам досягти мети?

Так, Мати Природа і моя дружина. До того, як я зустрілася з дружиною, я мав постійно чути від інших людей, наскільки небезпечно це не було їсти варену їжу, навіть люди, які я не знаю, б зробити коментарі про те, наскільки тонкий я був і як погано я виглядав. Так, я не виглядав добре, я втратив багато жиру і води, і я здавалася, щоб втратити багато ваги. Але я вже прийшов до умов з тим, що я збираю, щоб отримати своє тіло назад до молоді. Моя дружина була людиною, яка допомогла мені пройти детоксикацію, тому я почав отримувати м'язи. Чистка я стала з внутрішньої сторони, чим міцніше мій тіло довелося перебудувати. Після тренування, тіло може поглинати більше поживних речовин з фруктів.

Ви хотіли б згадати?

Мені подобається. Я завжди шукаю спонсорів у Далласі та графіті, які можуть надати свої послуги, такі як створення логотипів на футболках, флаєрах/постерах, або надання простору для мого клубу, щоб мати вільні розмови про активний, природний спосіб життя або для проведення заходу.

Що ви хочете досягти в 5 років?

Хочу навчати людей, досягати ширшої аудиторії, мотивувати та підтримувати людей у своїх прагненні до здорового способу життя. В ідеалі я хотів би отримати деякі види фітнес-ліцензії, а потім запропонувати людям мої послуги. Я не знаю, як це буде реалізовано, але я знаю, що станеться.

Де ви отримуєте свої знання в бодібілдингу?

Veganbodybuilding.com і Rosstraining.com. Крім того, я досліджую тему себе, щоб поділитися інформацією на моєму форумі. Що я знаю від Rosstraining.com. Затвердження для тих, хто поїзд з їх вагою.

Ви кажете, www.veganbodybuilding.com? Роберт Чіка, VIP на нашій команді, модерує цей сайт. Він чудовий! Чи можна поділитися секретом, щоб швидко отримати м'язову масу?

Я думаю, що моя порада зробить більше сенсу для сирих продуктів і фруктів, але в першу чергу потрібно пройти детоксикацію і спробувати зменшити кількість їжі, яка надходить в шлунок. З мого досвіду я можу сказати, що протягом багатьох років, більш складна їжа ви пропонує тіло, менше енергії і енергії, яку потрібно буде перебудувати.

Інформація, яку ви поділилися, може бути корисною для невиліковних і нефруктових людей. Всім необхідно переконатися, що тіло очиститься зсередини, а енергія витрачається на збереження активності, не засвоюється їжі. Ви одружені, не знаєте? Покажіть мені про неї.

Найкрасивіші жінки в світі. Вона підтримала мене навіть коли важко зрозуміти, що я пройшов через.

Можливо, ми повинні інтерв'ю з назвою «Мій життя з Фруктовим». Чи можете ви розповісти мені про ваших дітей?

У мене є два діти в Далласі, Техасі. Моя дружина особливо підтримує мій спосіб життя. Я вітаю мене і моя друга половина. Вирощування двох дітей вегетаріанського, і вони мають доступ до сировини. Вони можуть їсти стільки, скільки вони хочуть. Ми щасливі, тому що ми любимо фрукти. Моя дочка має більше з них в її раціоні, оскільки вона витрачає більше часу на мене вдома.

Це чудове почуття, щоб почути вашу дитину, запитайте і оберіть фрукти, коли ви йдете в магазин і купите виноград для закусок замість печива. Моя дружина і я з радістю навчаю наших дітей любов'ю і повагу тварин і світу.

Я також бере участь у рятувальній кампанії «Доберман Піншерс», встановивши приклад для дітей. Як правильно доглядати за собаками, які нехтували. У нас є Доберман назвав Лука, і він прийшов до нас з усіма сортами алергій. Але тепер він також є сирою їжею і більше не страждає від алергії. Деякі мої найкращі висновки прийшли з перегляду Luke прогрес на сирій їжі.

Я не думав про це! Моя собака матері постійно свербіж від алергії. І з'являються ці симптоми, коли мама годує м'ясо собаки! Хм. Вже багато думати про ... Яким чином вплинули на виховання?

Моя мама і мій дядько Tony, для їх міцності. Але більшість всіх, хлопці, які взяли мене під крилом, коли я був підліток, від дому. Я вдячний моїм тренерам футболу, щоб побачити щось особливе у мене і прийняти час, щоб навчити мене, що вони знали. Я завжди кажу, що це було через футбольну команду, яка я не повертався на неправильний шлях. Я ніколи не був батьком, дисципліною та некомерційною етики відносин в команді навчав мене чесною та безпліддя. Ви повинні зіткнутися з правдою: коли ви граєте перед натовпом 2-3 тис. осіб, і результат гри залежить від вас, коли ви стоїтьте на тестовому полі і подивитеся, як 130-підрядний малюк має намір пропустити вас і забити ціль, тому що ви найменші на полі ... потім виходить, який тест ви від.

Дивитися, люди, які намагалися вбити ваші мрії і прагнення до вас, де вони зараз, в яких журналах вони писали про них? Ні Яке Ваше найважливіше досягнення в житті?

Я хочу зустріти кохану жінку, з якою я можу поділитися своїм життям.

Ну, вона добре навчалася, поважна людина, яка піклується про неї. Який момент у Вашому житті найбільше гордий?

Коли я став батьком. Це була перша дитина, і ми як для домашнього народження. Народилася дочка і моя дочка народилася в домашніх умовах, і моя дружина не отримала ніяких ліків. Я був посеред того, що сталося. Що було дивно! І я не можу уявити будь-яку людину, яка не хоче бути присутнім на народження дитини. Я можу сказати, що найбільш доторкнувшись моменту і момент імменса гордість був, коли я був поруч з дружиною і був першим, щоб побачити голову дочки. Після цього вона народилася.

Моя екс-людія взяла участь у зборі нашого сина, і сказав він. Це дивовижний шанс на життя, щоб поділитися з народженням вашої дитини з дружиною. Він все ще говорить про це. Що ще вас цікавить крім бодібілдингу?

Перше місце для мене - моя сім'я, після чого всі відкриті тренування. Я намагаюся жити в повному обсязі і спробувати оволодіти будь-якою діяльністю у відкритому повітрі. Немає нічого краще, ніж слідувати за слідом, що працює деякий непростий маршрут разом і розслабляючи на довгий і життєздатний похід, без футболки і під ошатним сонцем. Моя мрія - один день з сім'єю на поїздці і побачити місця, відомі по всьому світу.

Я також великий вентилятор тату. Якщо у мене була достатня кількість грошей, я покрию себе від голови до тебе. Допомогти людям переключати в сиру їжу раптово стати великою частиною життя. Я також заряджу закинутих Доберманів.

Що б ви хотіли змінити себе, якщо ви могли?

Я не знаю, як зробити бізнес або гроші. Я завжди можу допомогти людям безкоштовно! Я не думаю, що люди повинні платити за те, що природа вже дав нам безкоштовно!

Які показники ви досягали в підштовхуванні, квацитах, тягачах і притисках на брусках?

Повторюється в годину (з власною вагою)

Пуш-ап на брусах - 800
Пульси, долоні - 420
Пуш-упи - 2015
кв.м. - 540
Шкіряні шкарпетки - 4000
Пуш-ап з одного боку - 700
1 підхід

Пуш-упи - 160
Потягніть вгору, долоні від себе - 36
Пуш-ап на брусах - 100
кв.м. - 400
Пуш-ап з одного боку - 28
Сходження шкарпетки на одну ногу - 2614
Ви використовуєте гантелі, безкоштовні ваги, тренажери або всі ці?

Немає, я роблю католиків (Я працюю з власною вагою).

Скажіть, чому.

Починався з того, що я втомився, що я бракував обладнання та ваги для навчання. У мене немає грошей, щоб купити нові, коли старі стали незворотними, занадто світлими. Так я думав про те, що йде в тренажерний зал, і в між собою я почав додавати до тренувань і квацій до тренувань. Я не думав багато про те, що я роблю, але я почав робити максимальну кількість повторень в годину, і це було важче, ніж звичайна вага роботи. Після цього ідея оплати кожного місяця для вступників гімнастики та всіх додаткових витрат, здавалося незрівнянно. Я насправді не маю певної кількості знань, але один з них пішов з іншого, і незабаром я розробив серію самовагових вправ для всього тіла, і результати були вражаючими. Довгий я тримав ці вправи, тим більше я зрозумів, що я зміг зробити так багато, і це не потрібно працювати з вагами або платити за тренажерний зал. Це відкриття було найбільш тісно пов'язане з моїм Фруктиком і спробами підштовхувати сирих продуктів до більш активного способу життя. Я хотів би поділитися своїм досвідом з іншими, і тому мій клуб прийшов на те, що це історія, як вони кажуть.

Що таке улюблене вправи і чому?

Я не впевнений, що у мене є улюблений, я люблю все з різних причин, але я, ймовірно, отримати найбільш високий від push-ups на барах. Після цих вправ я завжди отримати помітний результат, і це вправа є класичний приклад важкої роботи з силою. Я відчуваю себе монстром після кожного підходу. Я вгадаю, що я просто вболівальника вправ.

Це було задоволення, щоб мати це інтерв'ю з вами. В той час, щоб закінчити, і якщо ви хочете додати більше, тепер є час.

Дякуємо вам за те, що я можу поділитися своїм... Не існує особливих причин. Щоб поліпшити наше здоров'я, нам необхідно пройти і почати діяти. Так, кожен! Ми збираємося старим, і у нас є тільки одне тіло і одне життя, тому не дайте здоров'я в чужі руки!

Інтерв'ю No 2
Ви думаєте, що хтось може стати Фруктовим? Що таке природа?

Я, що мій погляд.

Добрий день

Я впевнений, що це спосіб життя. Але що я хочу сказати, що через чинники, такі як варена їжа, емоційне закріплення до чогось, залежно від того, скільки людей це роблять, стану тіла і внутрішніх органів, деякі люди потребують більшого часу для переходу. Я думаю, що з початку часу ми збираємось, і Фруктаризм – це наше природне харчування. Ми любимо їжу.

Ви організовуєте тренажери для фітнесу і маєте велику кількість інформації про тему фітнесу і спорту. Які фрукти ви думаєте, дає вам найбільшу енергію і міцність?

Я особисто думаю, хоча наука тут суперечить мені, точка не те, що ви їсти. Енергетика і міцність надходять через очищення організму. Немає фруктів дає вам силу. Зміцнення відбувається з внутрішньої енергії, від сну і спокою; травна система не повинна перевантажуватися і т.д. Я не вірю, що плоди можуть дати міцність і силу.

Зміцнення розвивається через регулярні інтенсивні тренування, де ви відстежуєте більше з вашого тіла кожного разу. Не вірю в те, що їжа краще споживати. Я вірю, що наша робота полягає в тому, щоб слухати наше тіло і дати йому те, що він потребує. Наприклад, якщо ви навчитеся поза гарячою погодою і потіти рясно, перше, що ваше тіло говорить вам, «Дивайте мене соковитим фруктом». Це ваше завдання – зробити для того, що тіло, що витрачається в процесі активної діяльності. І з часом навчайтеся уважно послухати і реагувати на потреби вашого тіла.

Багато людей вважають, що вони будуть отримувати вагу, якщо вони приймають спеціальні добавки для збільшення ваги. Якщо я хочу більше білка в раціоні, досить взяти спеціальні білкові замінники. Не вірно. Все, що нам потрібно думати про те, що відбувається тіло. Не потрібно його ускладнити. Так що я не вірю, що будь-який фрукт дає нам силу так.

А що ви думаєте про весь білок у харчових продуктах, який є білками для росту м'язів?

Я не вірю. Якщо ви їсти тонни м'яса, ви можете отримати вагу. По-перше, тому що м'ясо підігрівається, а по-друге м'ясо містить багато жиру і зберігає воду. Так, я знаю культуристів, які їсти багато, щоб зважити більше. Що їсти ці величезні порції і пити майже 4 л води в день. Вони просто надівають зсередини, і вони набирають вагу через жир і воду. Це не самі м'язи, які ростуть, так як тільки вони перестануть харчуватися, так що вага відходить.

Не м'язової маси. Це не означає, що якщо ви їсти, як це, отримати вагу таким чином, поїзд з вагами, ця маса назавжди залишиться. Як тільки ви перестаєте харчуватися цими токсичними продуктами і різними добавками, ви почнете зменшити обсяг.

Це цікава ідея, тому що якщо ви навчитеся 4-5 разів на тиждень в тренажерному залі, пити білкові напої та інші добавки, а потім взяти перерви і повернутися до тренувань близько 2 тижнів, це буде дуже важко. Я маю на увазі, м'язи боляться.

Точно. Я не відчуваю болю після тренування. Я навіть не навчаюся, і я можу продовжувати навчатися на повній міцності і відчувати нічого наступного дня. Я колись спробував спортивну ходьку, і просто подумав – через два тижні навчання з інструктором, ходив 27 миль спортивної ходьби.

Навігація Навігація

Я був вичерпаний, я був абсолютно безсилий - Я не лежа. Це була перша дистанція в спорті. На наступний день я повернувся до навчання.

Я сказав тренера про це і вона сказала: «Ви повинні тільки взяти цю дистанцію через 2 місяці навчання.» Для мене я зробив це, тому що я можу це зробити. Вона не могла зрозуміти, як, після 8-ї сесії навчання, можна запустити ультрамарафон. Вона додала, «Це займає кілька тижнів, щоб повністю відновитися з цієї відстані». А потім я сказав: "Я вдалося це зробити." Вона була приглушена, але я зробив. Коли ви їсти токсичні продукти, ви відчуваєте біль м'язів і відновити жорсткий. Крім того, зневоднює вас.

Якщо ви думаєте про це, ми їсти зненасичену, токсичну їжу практично від народження або від віку 2 або 3, і він зневоднює нас весь час, і токсини накопичуються всюди.

Я.

Так ми не звертаємо увагу на наше тіло і не допомагаємо собі, провідному цьому способу життя – на добавках, варених кормах. Не допомагаємо.

Тепер, як Fruitarian, ви, ймовірно, попросили питання, як це. Що про високий вміст цукру фруктів? Що про кандидозу?

Він ніколи не занурився, щоб бути чесним. Я, як тільки слідувати моїм інстинктам. Якщо я не голодний, я не їсти, якщо я не схожий на це, я не їсти його. Багато людей, коли вони вперше чують про Фруктаризм, відразу уявіть, що Фруктаризм, коли ви їсти банани, їсти фрукти.

Я.

Люди тут неправильні. Далі вони йдуть на форуми, де 95 відсотків користувачів не мають уявлення про те, що Фруктаризм все про. І неприпустимо, з багатьма людьми через брак знань. Я ніколи не дала занадто багато ваги до цього цукрового діабету.

Я не дуже знайомий з фруктаріанством. Скажіть, їсти помідори і огірки?

Я особисто не їсти.

Але вони прийнятні в фруктовій дієті?

Так, обов'язково, це фрукти теж.

Цікаво. Поговоримо про фітнес.

Великий

Якщо ви не знаєте, що це таке фітнес-тренінг.

Мій табір - це програма активного відпочинку. Я шукаю групу однодумців зі схожими інтересами, і ми навчимося разом на даній програмі. На жаль, у нас було 10 сирих продуктів харчування, включаючи мене. Я пояснив правила, що треба було зустріти, техніку і що я очікував від хлопців. Ідея полягає в тому, щоб дізнатися ваші межі. Вам потрібно думати про найважчіший похід, ваш найважчий тренування, і зробити більше, ніж в останній раз, щоб зламати свій власний запис. Ми також повинні підтримувати один одного в команді. Ми рухаємось і підтримуємо один одного, як команда. І я хочу сказати вам, ми відірвали міф, що сирі їсти слабкі і болючі. Ідея мого табору полягає в тому, щоб рухатися природно. У цей час ми рухаємось по маршруту, весь час дуже швидко. Ми зупиняємось і робимо вправи -- біометричні вправи, такі як стрибки. Ми побігли короткі відстані, влаштували реле для 25 дворів. Наприклад, якщо ми стоїтьмо в одному стовпчику, чим ближче йде вперед, починаючи з циклу. Далі на наступний пробіг і так далі. Ми ведемо кілька шестигранних забігів. Ці хлопці не взяли вправу серйозно в перші 15 хвилин, але коли вони зрозуміли, що я очікував їх, і коли я продемонстрував їм інтенсивність вправ, вони дійсно згасають себе. Це чудовий день!

І у всіх навчальних таборах ми маємо пікнік, де ми доводимо лише фрукти та сиру їжу. Я не люблю те, що люди харчуються. Це дуже особистий і ми всі на різних стадіях переходу. Я не можу сказати людям, які продукти харчування довести до тих пір, поки це сировина.

Право.

І я не один з тих, хто так суворий, що вони ніколи не весело. Ви будете сміятися, але останній раз я подрібнила диня своїми руками.

Я не завжди строгий. Допомога, що люди отримують в таборі дійсно допомагають. Ми заохочуємо всіх і нехай будь-кому залишатися окремо з проблемами.

Так ви думаєте, що групові заняття фітнесу є найбільш ефективним?

В залежності від психіки. Наприклад, я дуже сильний дух, і я можу, особливо як Фруктовий, поїзд інтенсивно кожен день без підтримки.

Право.

Я вірю, що я навчаюся краще з партнером, але інші люди не мають мотивації, або вони соромляться, тому вони не впевнені, що вони роблять все правильно. Вони стають розмаринами, коли інші помітили, як вони працюють або навчаються самостійно. Такі люди досягають кращих результатів, працюючи в групі. Я завжди намагаюся показати людям пару вправ, які вони можуть зробити вдома протягом тижня, щоб зберегти свої м'язи, щоб консервувати. Але я не хочу, щоб зробити точно так, як я кажу, або робити, як я кажу. Ми доведемо всіх, але у нас є вибір. Ми працюємо тільки з людьми, які хочуть це зробити, щоб вони зрозуміли, чому вони роблять це, які хочуть змінити.

Інтерв'ю 3
Я знаю, що я не ви, і ваш спосіб харчування або навчання не обов'язково повинен відповідати шахті і навпаки, але з чистої curiosity я хочу запитати вас кілька питань і сподіватися, щоб почути деталі про ваше життя, які можуть перевернутися з моє життя. Я шукав всі ваші відео, але я не відповідав ці питання лише без вашої допомоги.

Дякую за показувати мені повагу, це означає багато мені.

Як я сказав в мої відео, люди завжди зацікавлені в тому, що я живу, що я їсть, але проблема полягає в тому, що я не приймаю час, щоб проаналізувати все, що я їсть і робити, і я не хочу. Це був більш важливим, коли я був тільки від початку, але тепер я кілька кроків вперед. Крім того, що я роблю залежить від часу року, погоди, виду діяльності тощо. Так іноді практично неможливо відповісти на питання людей, бо що я збираюся сказати може змінитися на наступний тиждень через погоду і так далі. І крім того, я не фіксую на їжі, і всі питання про харчування тягарно мені. Я не намагаюся бути грубим, просто говорити про їжу і як я їсти набрид до смерті. Такі бесіди невибагливі і не тема, щоб зосередитися на, плюс мета мого життя не задовольняє жіночу цікавість; я можу управляти своїм часом набагато краще.

Я можу побачити дивовижні результати, які ви досягнете і дивитеся, що ви їсти щодня (Я пам'ятаю, що ви тільки відверті апельсиновий сік протягом одного дня). Я дізнався, що хлопець, як ви можете зберегти таку м'язову масу на сік - знову, я не критикую, я просто інтригував. Я також дізнаюсь, що ви повинні їсти менше, щоб поживні речовини були якомога простіше. Я отримую тебе? Якщо так, скільки коштує? Наприклад, ви їсти тільки один раз на день, щоб контролювати, скільки ви їсти, або ви їсти, поки ви відчуваєте повністю? Або можливо, деякі дні, які ви їсти більше інших?

Я їсть, коли потрібно їсти і зупинитися, коли я отримую сигнал. Здається мені, що це єдине, що фокусується на харчуванні. Я не знаю їжу як задоволення, вона служить для того, що мій організм провів в процесі активної діяльності.

Я знаю, що саме навчання на відкритому повітрі ви. Скільки разів на тиждень поїзда? У вас є дні відпочинку або днів, де ви покладете менше стресу на м'язи? Якщо так, ви плануєте ці дні заздалегідь або зробите їх спонтанно? Давайте скажемо, що я втомився, нехай ламається.

Я їду за межі погоди, сонячні або дощові. При необхідності я можу зробити те ж саме криту підготовку. За допомогою моєї системи вправ можна тренуватися в будь-якому місці. Я не маю конкретного графіка, я поїзда щодня, тому що я хочу. Я роблю власні вагові вправи, короткочасні гонки, довгі прогулянки, і деякі аеробні вправи. Я завжди намагаюся нові можливості, моя мета полягає в тому, щоб мати задоволення, і мій тренінг може відрізнятися.

Як отримати м'язову масу, як ваші? Fruitarianism або система 80/10/10, або ви включили конкретні вправи частіше у щоденні тренування?

Моя порада початківцям сирих продуктів в моїх відео це: поєднати на шляху сирої їжі, як навчатися в спеціальному ВМС-блокі. Ви повинні дійсно хочете отримати там, тіло і душу. Отже, переконайтеся, що причини, чому ви стали сирою їжею eater, і що ви готові стати одним протягом тривалого часу. Знайдіть свого роду тренувань, які ви користуєтеся активною і пам'яте, що ви не зробите суттєвий прогрес у міцності або техніці, поки ваше тіло очищається зсередини і готовий до перезволоження. Їжа не є розчином, ви повинні піти весь шлях і немає втечу.

Швидке відтворення важливої ролі в житті інших Ф Fruitarans я сказав. Як ви голодуєте, крім вашої харчової системи?

Взимку/осінь не потрібно їсти багато, іноді нічого не їсти, навіть коли день активний. Я не ходжу на голодні удари з метою, це просто буває іноді, але мені потрібно отримати достатню кількість рідин влітку в Техасі, так що я їсть частіше.

Чи є ваша книга майже готовий до виходу, або ви хочете додати більше інформації? Дуже дякую за Ваш час.

Моя книга все ще в розробці, і здається, що DVD-проект My System Stays In Form буде завершено до книги.