329
Як зробити реальні мантри
р.
Манти - класичний східної кухні. Фото: Домашній.ру
Майстер-клас з підготовки класичної східної страви. У нас є багато рецептів, але наш кулінарний блогер Денис Гондюк зробив найкращий для нас. А ведучий Lara Katsova зробив два незрівнянних соуси.
Денис Гондюк: Хочу поділитися з вами особистим рецептом. Маті, а також хінкалі, завжди були сприйняті мною з певною ніжністю. Ви не можете отримати їх з морозильної камери в великому поліетиленовому пакеті і варити їх за 10 хвилин. Мантас слід ретельно підходити. Церемонія. й
Мантас готують відносно довго, тому бути готовим постійно їздити від парилки раптом приходять на кухні родичів. Але варто.
Мантов рецепт Що потрібно?
Тестування:
- 4.5 ст. борошна
- 250–300 мл води
- 1 яйце
- 1 ч.л. солі
- 900 г ягняти або яловичини (можна взяти половину ягняти, половину яловичини, або навіть свинини, це справа особистих переваг, співакція тут недоречно)
- 200 г сирого жиру (для нестачі жиру можна вибрати жирні частини м'яса і взяти його трохи більше)
- 600г цибулі
- 1 ч.л. заміс з гіркою (доцільно не використовувати вже ґрунтові спеції)
- 1 ч.л. коріандр
- 0,5 ч.л. чорного перцю (фани гострого перцю можна трохи більше перцю)
- 1 ч.л. солі
1,1 км Для тесту просіяти борошно в велику чашу.
2,2 км У холодній воді розчиніть сіль (можна коротко покласти в холодильник).
3. У У борошні зробіть депресію, додайте сире яйце і холодну воду з сіллю.
Змішайте прохолодне однорідне тісто. Вона повинна бути еластичною і не повинна дотримуватися рук. При необхідності додається невелике борошно. Розкачати тісто в м'яч і залишити його під рушником на 2 години. 4. Для начинки м'ясо повинно бути озброєним гострим ножем і справедливою кількістю терпіння, вирізати максимально дрібними, такими ж кубиками. Прийміть те ж саме з крадюком.
5. Умань Виріжте цибулю невеликими кубиками. У мене є чудовий пікантний slash для цієї мети, тому якщо у вас є щось схоже, використовуйте його. Економія часу. Цибулю злегка посолити і добре розтягнути руками.
6. Жнівень Змішати м'ясо, жир з цибулею і спеціями, попередньо замазувати в розчині. Поспішайте знову. Крім того, до м'яса можна додати трохи свіжого кіно. Але спочатку можна спробувати без неї. Я рекомендую експериментувати другий раз.
7. Про нас Розкачати тісто до напівпрозорого стану і нарізати на кола.
Поставте фаршу в центр. 8. Тепер можна ліпити: спочатку щіпка посередині.
Потім щічте краю за принципом конверта.
Потім поверніть заготовку з іншого боку і зробіть ще два шпильки. Залишилося тільки з'єднати шпильки один з одним і ретельно затягнути.
9. Навігація Час приготування їжі. У багатьох джерелах пропонується змащувати рівні м'яти або пароплаву маслом. Я використовував, щоб зробити навпаки. Я заливу невелику чашу олії і, беручи манту верхнім швом, просто зануривши дно в маслі. Не застрягайте до.
10. Mantas готують близько 45-55 хвилин. Тут багато залежить від товщини тесту, який ви зробили і розмір самої мантії.
Фото: Домашній.ру
11. Після 50 хвилин ви можете відкрити і видалити зразок. Отримати манта легко. Якщо мантри просто піднімаються – просто піднімати, якщо ні, можна підібрати їх силіконовою лопаткою. Перевірити, це працює. Або трохи струшувати кожен рівень.
Фото: Домашній.ру
Подавати манту тільки з правильним соусом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Соус з зеленим р.
Манта повинна подавати з соусом. Фото: Thinkstockphotos.com
Лара Катсова: Цей соус навчався мені мати мого ближнього друга з Тбілісі.
Що потрібно?
- 500г консервованих томатів власному соку
- 2 зубчики часнику
- 50г олівець
- 50 зелень кропу
- 1 ст. хоп-сунілі
- 1 ст. коріандр
- чилі
- червоний перець - при бажанні
- 1 ч.л. цукру
- 1 ч.л. солі
Подрібніть помідори через сито, часник дрібно порубати. Змішати часник і помідори, додати сіль і цукор, покласти суміш на невеликий вогонь, довести до кипіння і тушкувати 5-7 хвилин. Додайте хміль-сунілі, коріандр, дрібно нарізаний перець чилі і лангуш ще 3 хвилини. Якщо ви хочете більше спичності, додайте червоний мелений перець. Зняти з вогню, покласти дрібно нарізану олівець і кріп, кришку і дати охолонути.
МУЧ СОУЦЕ
Авторський рецепт кисло-солодкого соусу поділився з нами Lara Katsova. Фото: Thinkstockphotos.com
Лара Катсова: Я розумію, що я не виявляю Америку, кожен знає про класичний кисло-сметанний соус для хінкалі. Але мій рецепт все ще відрізняється – сповнена зелені і прянощі.
Що потрібно?
- 1 ст.л. сметани 20%
- 2-3 зубчики часнику
- чилі
- досить cilantro
Зріжте часник і перець чилі дрібно, знімаючи насіння. Подрібнити зелень, перемішати все. Поставте його вниз. Вся справа в тому, що має бути багато зелені, вона досить зелена зі сметаною, а не сметана з зеленню.
Джерело: domashniy.ru/