Щоб затягнути шлунок, вона витрачала лише 15 хвилин свого часу на день! Але результат...

Дякую. статична підготовка М'язи тіла можуть швидко потрапити у форму! Ми пропонуємо вам світлові вправи, для яких практично немає додаткових оболонок.

До 15 хвилин часу і бажання всього за 15 хвилин. Я не люблю тренуватися в тренажерному залі, я завжди відчуваю себе протипоказаним, займаючись компанією незнайомців. Це набагато простіше зробити речі в домашніх умовах!

Заохочувати регулярні вправи, винагородити себе після кожного тренування. Фруктовий плавник, приємна поїздка в магазин для потрібної покупки, розслаблююча ванна кімната з піною ... Він звучить дивним, але таким чином ви навчите себе не кинути роботу на вашому тілі!

Навчання м'язової маси тіла
  1. Планування
    Заморожуйте в цьому положенні за допомогою прямої спини протягом 60 секунд. Коли виготовляєте, завжди дивитесь на дихання! Дихати спокійно, глибоко, спробуйте не порушувати ритм дихання навіть на високих навантаженнях.

Бомби
Виконуючи вправу, переконайтеся, що ліктя категорично під плечом, і леза плечі зводяться. Заморожуйте в цьому положенні за 60 секунд для кожного боку.

Прес-тренінг
Підніміть тіло з положення про те, щоб правий кут утворився між спиною і підлогою. Затримайте в цьому положенні за 60 секунд, щоб збільшити навантаження, ви можете злегка підняти ноги вгору.

Бар на пальцях
В той час як це вправи, переконайтеся, що спина буде ідеально рівною. Тримайте на пальцях і пальцях 30-60 секунд.

Статистичне навчання на конях
Для виконання цієї чудової вправи вам знадобиться бар! Визначте ноги під прямим кутом і залиште в цьому положенні до тих пір, поки ви можете.

Вертикальні штовхи
Стійка з спиною від стіни на відстані близько 1 м. Поставте руки на підлогу і ноги на стіні. Сходження стінки до кута між тілом і ногами досягає 60 градусів. Тепер ми можемо запустити штовхання! Це буде досить складно, але з часом ви будете рости сильніше і виконувати цю підготовку з легкістю.

Кватки на одній нозі
Сидити на одну ногу якомога більше разів і зробити вправу для обох ніг. Якщо це складно, можна облаштувати за підтримки.

Перемички кватки
Сидити вниз в легенях, потім змінити ноги в стрибку. Змішайте плавно, на полутонних колінах, щоб уникнути травм.

Глибокі кватки
Виконувати глибокі кватки, як при проходженні під щось низьке. До 15 звернень. р.

Я не знаю, що краще. м'яздо цього! Вона працює всі м'язи, зміцнюючи корсет м'язів. Якщо ви хочете провести час на тиждень. Покажіть ваших близьких ці вправи, це ідеальний комплекс для навчання в домашніх умовах!