Я зацікавився цим, коли я почав готувати.
курячі яйця за 3-річну дочку. Якщо ви годуєте дитину, ви думаєте про якість продукції, як ніколи раніше.
Курка - презисторний птах. До раціону здорового птаха необхідно обов'язково включити буряки, черв'яки, гризуни і навіть змії! Також, коли слід перемістити багато, будьте в свіжому повітрі досить часу і мати хороший імунітет. Тільки в цьому випадку вона покладає яйця, які добре для здоров'я!
Яйця, закладені хворою куркою, легко виділяються з хороших яєць. Я поділюсь корисною інформацією, яка була реальною рекларацією до мене.
доб.2
Спочатку перевірте яєчну шкаралупу.
Сирі яйця. Від здорової курки складно розбити, оболонка досить важко, досить товста. Чим багатіше дієта птаха, тим краще його умови життя, тим товстіше черепиця!
Зверніть увагу на колір яєчного жовтка. Найкраще яйце має апельсинову жовтку, більш насичену, краще! Блакитний жовтий колір жовтка - це ознака того, що курка, яка заклала його, живила в бідних умовах і була хвора.
Це яйце містить менше поживних речовин і вітамінів, ніж здоровий курячий яйце. Щоб зробити проблеми гірше, слабкі жовтки можуть містити шкідливі бактерії, які викликають важкі інфекції шлунка.
Товщина жовтка також важлива: яйце з здорової курки містить досить товсту жовтку. Погані яйця завжди мають тонкі жовтки.
З цим знанням ви можете вибрати кращі продукти для вашої родини. Ви просто повинні купити його.
свіжі яйця в декількох місцях і порівняти їх характеристики. Я впевнений, що ви будете дивувати, як велика різниця.