Як приготувати Чархалі

Грузинський буряк, або charkhali, є інший доказ, що грузинська кухня може бути дуже різноманітною і низькокалорійною. Пікантний смак цієї закуски значно визначаються додаванням сливового соусу з однакових слив, часнику і шампунь мбало.

Свіжо варений chargali, я зізнався, не зробив особливого враження на мене, але вранці, коли буряк всмоктував всі соуси, всю його кислість і пряний аромат ... Дуже різноманітна страва і вона зникла з холодильника на швидкості світла.

Букети в грузинських інгредієнтах
  • 1 великий буряк
  • 2 зубчики часнику
  • 1/2 перець Чилі
  • 1 цибулина
  • 1/3 ст.л. кемалі
  • 2 ч.л. нерафінованої рослинної олії
  • 3 гілочки олівець
  • 1 ст. л. винного оцту
  • Кошик
  • сіль і перець

Підготовка
  1. Заварити буряк м'яко. Прохолодити і очистити від шкіри.

2. П'яти і запустіть часник через прес.

3. Вирізати тонкі цилі кільця і півкілець цибулі.
  4. Виріжте буряк з плоскими скибочками.

5. Нарізаємо олівець ножем.
    1261.0746

6. Залийте трохи мокрого соусу до дна глибокої чаші. Додайте ложку винного оцту і рослинного масла. Подивитися його.
  7. Поставити його в. Темалі шари буряка, сіль, перець, цибуля, часник, перець чилі і кінч. Залийте решту соусу.

8. Покрийте чашу кришкою і відправте на 24 години в холодильник для запікання.
  9. Подавати буряк на листя салату. Посипати рубаними горіхами зверху.

10. Бон привіт!

Грузинський charkhali Хочу знову варити і знову, іноді солодкі, іноді гострі, але завжди, завдяки ароматним тканинам, незвичайно смачним! Сплачуючи дану унікальну сливову соус, "Сайт"Пропонуємо рецепти 5 інших популярних соусів, які кожен господиня повинен навчитися варити.