31
Як приготувати Чархалі
Грузинський буряк, або charkhali, є інший доказ, що грузинська кухня може бути дуже різноманітною і низькокалорійною. Пікантний смак цієї закуски значно визначаються додаванням сливового соусу з однакових слив, часнику і шампунь мбало.
Свіжо варений chargali, я зізнався, не зробив особливого враження на мене, але вранці, коли буряк всмоктував всі соуси, всю його кислість і пряний аромат ... Дуже різноманітна страва і вона зникла з холодильника на швидкості світла.
Букети в грузинських інгредієнтах
Підготовка
Грузинський charkhali Хочу знову варити і знову, іноді солодкі, іноді гострі, але завжди, завдяки ароматним тканинам, незвичайно смачним! Сплачуючи дану унікальну сливову соус, "Сайт"Пропонуємо рецепти 5 інших популярних соусів, які кожен господиня повинен навчитися варити.
Свіжо варений chargali, я зізнався, не зробив особливого враження на мене, але вранці, коли буряк всмоктував всі соуси, всю його кислість і пряний аромат ... Дуже різноманітна страва і вона зникла з холодильника на швидкості світла.
Букети в грузинських інгредієнтах
- 1 великий буряк
- 2 зубчики часнику
- 1/2 перець Чилі
- 1 цибулина
- 1/3 ст.л. кемалі
- 2 ч.л. нерафінованої рослинної олії
- 3 гілочки олівець
- 1 ст. л. винного оцту
- Кошик
- сіль і перець
Підготовка
- Заварити буряк м'яко. Прохолодити і очистити від шкіри.
- П'яти і запустіть часник через прес.
- Вирізати тонкі цилі кільця і півкілець цибулі.
- Виріжте буряк з плоскими скибочками.
- Нарізаємо олівець ножем.
1261.0746 - Залийте трохи мокрого соусу до дна глибокої чаші. Додайте ложку винного оцту і рослинного масла. Подивитися його.
- Поставити його в. Темалі шари буряка, сіль, перець, цибуля, часник, перець чилі і кінч. Залийте решту соусу.
- Покрийте чашу кришкою і відправте на 24 години в холодильник для запікання.
- Подавати буряк на листя салату. Посипати рубаними горіхами зверху.
- Бон привіт!
Грузинський charkhali Хочу знову варити і знову, іноді солодкі, іноді гострі, але завжди, завдяки ароматним тканинам, незвичайно смачним! Сплачуючи дану унікальну сливову соус, "Сайт"Пропонуємо рецепти 5 інших популярних соусів, які кожен господиня повинен навчитися варити.