Сухі сливи з часником, зеленню і сіллю

Рецепт зачаровує своєю простотою і універсальністю. Якщо ви хочете, сливи стануть закускою для вина, або хочете, чудова гарнір для м'ясних страв. Ті, хто бажає віднести цей рецепт до категорії заготовок на зиму, адже як наші рідні, класичні сливи, алас, не продаються цілий рік. Але це екстремальний варіант, як правило, все їсти на неймовірній швидкості.

Мій улюбленець, який використовується для висушування томатів, тепер вони діляться їх педесталом з сливами. Взяти 2-3 кілограми відразу, щоб для всієї сушарки, я все ще довелося бігти двічі на ринок, тому що я відразу ж вирішив повторити його. Добре і велика кисла, і невелика солодка, невелика, однак, сушена швидше, але вони все ще очищаються! Я дуже щаслива.

Час приготування: 10 хвилин + сушка
Портій: пердят
Склад страви:простий

Інгредієнт:

• 1кг слива
  • Кілька гілочок чебрецю
  • Щітка великої солі
  • Оливкова олія
  • 5-6 зубчики часнику

Як приготувати:

1,1 км Нагріваємо духовку до 90-100 градусів. Пральна мийка, висихати, вирізати навпіл і зняти кісточку.

2,2 км Покласти сливи на пергамент з м'якоттю, посипати часник зверху, нарізаний, листя свіжого чебрецю (орегано, маргора і рубаного розмарину також використовували, як варіант), щіпку великої солі. Все ретельно обприскати оливковою олією (не запасне масло, друзі!) і відправити в духовку не менше 5-6 годин.

Тепер будьте пацієнтові з нами. Щоб бути чесним, після 4 годин я не можу стояти його і за смаком прямо з духовки. Це смачно! Ви можете використовувати його в гарячій і холодній формі.

Глушкове варення з ароматом літа: 4 нетривіальні рецепти

Скіаккатина з кабачків: лаконічний і смачний!

Готові сливи також можна скласти в невеликі чисті банки (можна навіть стерилізувати і висушити), злегка затирати, і варити масло. У відрі складіть часник (чистіть і порізати пластинами), ріжемо чилі, трави, заливають маслом і призводять до кипіння. З цією олією заливаємо сливи так, щоб масло повністю покривало вміст баночки, закриваємо кришку і даємо її охолонути.

Уявіть, як чудово, щоб дати такі банки друзям, нести з вами відвідати або лікувати тих, хто дивився на світло! І з хорошим домашнім хлібом, це, як правило, щось незрозуміло, реальна делікація!

Бон привіт! З любов’ю!

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8