14
Коли ви спочатку маринувати сливи з часником, пам'ятайте головне
Один з основних рад літа – це можливість насолоджуватися свіжими ягодами та фруктами. Але не можна їсти багато з них. Часто буває, що ви не знаєте, куди піти щедрий урожай. Чи не варто чекати, щоб піти погано? Краще відразу почати домашні препарати - наприклад, маринувати сливий
Глиби з часником - незвичайне поєднання на перший погляд, правда? Однак ми запевняємо вас, що мариновані сливи Це буде улюблена закуска всіх гостей. Це відмінне самодоповнення будь-якої страви і справжня родзинка святкового столу. Смачний, незвичайний і дуже простий!
інгредієнти
Підготовка
Ми завжди маємо багатий урожай слив. Отже, минулого року мій мама зробив це. мариновані сливи за цим рецептом. Зима і любимо її. Гості можуть скористатися рецептом. І я кажу мами, щоб зробити подвійну або потрійну порцію цього року.
До речі, Відео На чудовому каналі було опубліковано. "Мої рецепти кухні"й Ми рекомендуємо вам перевірити.
про:blank
Також рекомендується спробувати рецепт томатів з сливами в ароматному маринаді. Це просто інший, який не триває. Тато просто любить - він їдає половину банок в одному сидячи.
Ви маринувати сливи на зиму? Якщо так, поділіть свій рецепт у коментарях!
Глиби з часником - незвичайне поєднання на перший погляд, правда? Однак ми запевняємо вас, що мариновані сливи Це буде улюблена закуска всіх гостей. Це відмінне самодоповнення будь-якої страви і справжня родзинка святкового столу. Смачний, незвичайний і дуже простий!
інгредієнти
- 1кг слива
- близько 2 голів часнику
- 500 мл води
- 50мл оцет 9%
- 1 ч.л. солі
- 160г цукру
- 4 чорний перець горох
- 3 штук гвоздики
- латина
Підготовка
- Фрукти для скручування. не переріз, злегка жорсткей Пломби ретельно промивають.
- Очистити часник. Можна взяти одну гвоздику для сливу. Але якщо зубчики часнику великі, їх можна порізати навпіл.
- Потім знімаємо насіння з фруктів, роблячи невелику розріз. Покладаємо зубчик часнику в кожну сливу і виводимо плоди і спеції заздалегідь. стерилізовані банкий
- Далі готуємо маринад. Для цього змішуємо воду, сіль і цукор в сковороді. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння і відваріть ще 3 хвилини.
- Гаряча маринада заливають сливи в банках. Покрийте банки кришками, загорніть рушником і залиште на 30-40 хвилин.
499 р. - Після цього часу зливаємо маринад з банок в каструлю. Додаємо оцет в рідину, перемішуємо і кладемо її на вогонь знову так, щоб маринад відварився.
- Заповнити сливи в банках гарячим маринадом. Перекручуємо кришки, перевертаємо банки і даємо їм охолонути. Наші мариновані сливи готові!
Ми завжди маємо багатий урожай слив. Отже, минулого року мій мама зробив це. мариновані сливи за цим рецептом. Зима і любимо її. Гості можуть скористатися рецептом. І я кажу мами, щоб зробити подвійну або потрійну порцію цього року.
До речі, Відео На чудовому каналі було опубліковано. "Мої рецепти кухні"й Ми рекомендуємо вам перевірити.
про:blank
Також рекомендується спробувати рецепт томатів з сливами в ароматному маринаді. Це просто інший, який не триває. Тато просто любить - він їдає половину банок в одному сидячи.
Ви маринувати сливи на зиму? Якщо так, поділіть свій рецепт у коментарях!
Послухайте до моєї матері-в-прави і змушені викинути «підвіску» штор, показуючи, що я знімався терміново
Мій чоловік мав вечерю, назвав мене і сказав, що він хотів отримати розлучення.