Зачем добавлять муку в суп

В процесі приготування супів часто використовується борошно. Іноді вона служить постійним загусником в складі молочної суміші для вершкового супу, а іноді вона є повноцінним інгредієнтом. Тому суп з борошном досить популярне блюдо в багатьох країнах. У Грузії відомий як Чиіртма.

Ця страва називається набагато простіше і більш зрозумілим – «Тропам». Таке ім'я дано йому з причини. Все про варіння борошна і яєць.

В останні роки я змогла виявити багато корисних і бюджетних курсів. Але жоден з них не замінить підпис бабуся суп «Затира», рецепт якого я пощастило вчитися як дитину.

Габаритний зображення

Сьогодні видання. "Сайт" Я щасливий поділитися цим рецептом з вами, шановним читачем. Ми розповімо, як приготувати смачний суп всього за півгодини, маючи під рукою мінімальний набір основних продуктів.

Суп з борошняними інгредієнтами
  • 1 велика цибулина
  • 1 морква
  • 4 картопля
  • 1 яйце
  • 250г борошна
  • зелений
  • сіль
  • чилі
  • 40г вершкове масло
  • 1 ст.л. рослинної олії

1. Спочатку очищаємо всі овочі і добре промиваємо їх. Покладіть каструлю на вогонь, поріжте картоплю на невеликі кубики і відправте їх до варіння. р.

2. Потім нарізати цибулину невеликими кубиками і натирати моркву невеликою соломкою на тертці. Далі пофарбувати вершкове масло нагрітій сковороді, додати рослинне масло, а потім обсмажити його на подрібнених овочами.

3. Після цього можна приступати до виготовлення борошняних пластівців. Залийте деякі з борошна в глибоку миску, засоліть її і приводіть яйце в неї. Потім перемішайте інгредієнти просто руками, а коли суміш стає щільніше, починайте терти її пальцями. При необхідності додайте трохи більше борошна. В результаті повинні бути дрібні борошняні пластівці, як на фото. Перед тим як відправити їх на сковороду, обов'язково збиваємо надлишок борошна, заливаючи пластівці на сито.

4. Коли картопля готова, залийте обсмажені і борошняні пластівці в каструлю. Додайте спеції за смаком і варіть суп ще 5 хвилин.

В кінці залишається тільки прикрасити суп дрібно нарізаними зеленню і залити в чашах чекаючої вечері господаря.

р.

І зробити суп ще краще, подавати його сметаною. Бон привіт!