19
Чому замочувати огірки перед запіканням
Як тільки перші огірки з'являються в саду, я відразу відправляти їх на банки. Козацькі вішали краще, ніж свіжі! Рецепт соління КошикМоя мати-на-правила мене, за яку вона була дуже вдячна. Огірки – хрусткий, ароматний і пряний!
Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як марка Козак "Ханвери." Це чудовий рецепт!
Як посолити огірки Склад
Підготовка
Редакційна колегія огіркових огірків різних способів. У класичному варіанті їх заливають маринадом, приготованими за допомогою листя різних рослин і спецій, і я раджу також дізнатися рецепт маринованих огірків з червоною смородини.
Смородина подарує огірки особливий кисло-штатний смак і заповнює маринаду вітамінами, в які зазвичай йдуть більшість поживних речовин. Після цього можна пити його як ліки для скла в день!
Цей рецепт неодноразово тестується на практиці. Огірки, засолені таким чином, слід відразу покласти в підвал або холодильник.
Виявляється, вони просто божественно смачні - неможливо зупинитися в парі штук. Дуже добре! Ми не можемо бути щасливими! Очікується. огірокЯ хотів би отримати якусь сіль.
Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як марка Козак "Ханвери." Це чудовий рецепт!
Як посолити огірки Склад
- 2кг огірка
- 1.5 л води
- 75г сіль
- 50г горілка
- 10 перець горох
- 30 грам ситу.
- 5 листків чорної смородини
- 4 вишневий лист
- 2 кріпильні суцвіття
- 2 стручки червоного гіркого перцю
- 3 зубчики часнику
Підготовка
- Огірки краще брати свіжі, тільки з саду. Ретельно вимити огірки, дати їм окропу, а потім замочити в холодній воді протягом 3 годин. Всі зелені слід ретельно промити.
- Поки огірки знаходяться в воді, можна стерилізувати банки. Вимити їх соди або гірчиці порошком, а потім залити окропом, але так що нічого не лопається.
- Компактно кладуть огірки в три літрову банку, переносять листя, кріп, часник і спеції. Я поклав все вниз.
- Залийте огірки варені Брусккій Для цього розвести 50 грам солі в 1 л води. Потім додайте горілку і закрийте можна щільно пластиковою кришкою.
Редакційна колегія огіркових огірків різних способів. У класичному варіанті їх заливають маринадом, приготованими за допомогою листя різних рослин і спецій, і я раджу також дізнатися рецепт маринованих огірків з червоною смородини.
Смородина подарує огірки особливий кисло-штатний смак і заповнює маринаду вітамінами, в які зазвичай йдуть більшість поживних речовин. Після цього можна пити його як ліки для скла в день!
Цей рецепт неодноразово тестується на практиці. Огірки, засолені таким чином, слід відразу покласти в підвал або холодильник.
Виявляється, вони просто божественно смачні - неможливо зупинитися в парі штук. Дуже добре! Ми не можемо бути щасливими! Очікується. огірокЯ хотів би отримати якусь сіль.