Чому замочувати огірки перед запіканням

Як тільки перші огірки з'являються в саду, я відразу відправляти їх на банки. Козацькі вішали краще, ніж свіжі! Рецепт соління КошикМоя мати-на-правила мене, за яку вона була дуже вдячна. Огірки – хрусткий, ароматний і пряний!

Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як марка Козак "Ханвери." Це чудовий рецепт!

Як посолити огірки Склад
  • 2кг огірка
  • 1.5 л води
  • 75г сіль
  • 50г горілка
  • 10 перець горох
  • 30 грам ситу.
  • 5 листків чорної смородини
  • 4 вишневий лист
  • 2 кріпильні суцвіття
  • 2 стручки червоного гіркого перцю
  • 3 зубчики часнику

Підготовка
  1. Огірки краще брати свіжі, тільки з саду. Ретельно вимити огірки, дати їм окропу, а потім замочити в холодній воді протягом 3 годин. Всі зелені слід ретельно промити.

2. Поки огірки знаходяться в воді, можна стерилізувати банки. Вимити їх соди або гірчиці порошком, а потім залити окропом, але так що нічого не лопається.

3. Компактно кладуть огірки в три літрову банку, переносять листя, кріп, часник і спеції. Я поклав все вниз.

4. Залийте огірки варені Брусккій Для цього розвести 50 грам солі в 1 л води. Потім додайте горілку і закрийте можна щільно пластиковою кришкою.

Редакційна колегія огіркових огірків різних способів. У класичному варіанті їх заливають маринадом, приготованими за допомогою листя різних рослин і спецій, і я раджу також дізнатися рецепт маринованих огірків з червоною смородини.

Смородина подарує огірки особливий кисло-штатний смак і заповнює маринаду вітамінами, в які зазвичай йдуть більшість поживних речовин. Після цього можна пити його як ліки для скла в день!

Цей рецепт неодноразово тестується на практиці. Огірки, засолені таким чином, слід відразу покласти в підвал або холодильник.

Виявляється, вони просто божественно смачні - неможливо зупинитися в парі штук. Дуже добре! Ми не можемо бути щасливими! Очікується. огірокЯ хотів би отримати якусь сіль.