432
Я зробив суп невірно! Все про цибулю...
Я нещодавно прочитав цікавий рецепт супу. Відомий кулінарний блогер рекомендується не вирізати звичайними цибулинами в процесі приготування заправки, але подрібнити сиру цибулю до консистенції пюре в блендері, а тільки потім додати рослина в суп! Ідея була захоплюючою.
Якщо ЧистийЗа смаком страва набуває особливого тонкого аромату. Суп є набагато швидше! Навіть овочі, не м'ясо взагалі. Випробувано з досвідом роботи! Склад підходить для будь-яких супів, які містять цибулю.
Я пішов трохи далі і перед варенням цибулю пюре, я обсмажив подрібнені цибулю на вершкове масло. Крім того, я спробував додати моркву і обсмажені цибулю в супи... Дуже добре! Я рекомендую спробувати, тепер я не хочу зробити суп в старомодному вигляді.
Сьогоднішні рецепти однакові. Марокканське супОсь як я дізнався кілька мудрих порад про розтертих цибулю. Проста страва, і відноситься до національної марокканської кухні! Незвичайне поєднання смаків, без будь-якої складності.
Не плутайте, що для приготування цього супу потрібно використовувати пюре томати і цибулю пюре. Дуже смачна страва! Дотримуючись цих пропорцій в інгредієнтах, ви створите шедевр, не перебільшуючи.
інгредієнти
Підготовка
товстий, гарячий, пряний, кислий! Подавати цей незвичайний суп з скибочками лимона: раптом ви хочете суп трохи більш кислуватим. Також необхідно сушені фрукти - дати і кліщі, з якими поїдають суп, вони створюють баланс смаку між кислим, пряним і солодким. Подаємо в суп як снеку і бекклаву, і солодку дрова.
Схожі ленти Ви можете приготувати без м'яса, пряного супу не втратить свою чарівність. Я впевнений, що вони будуть збуджені, щоб приготувати традиційну страву марокканської кухні!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті
З дитинства зацікавився медицини, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Якщо ЧистийЗа смаком страва набуває особливого тонкого аромату. Суп є набагато швидше! Навіть овочі, не м'ясо взагалі. Випробувано з досвідом роботи! Склад підходить для будь-яких супів, які містять цибулю.
Я пішов трохи далі і перед варенням цибулю пюре, я обсмажив подрібнені цибулю на вершкове масло. Крім того, я спробував додати моркву і обсмажені цибулю в супи... Дуже добре! Я рекомендую спробувати, тепер я не хочу зробити суп в старомодному вигляді.
Сьогоднішні рецепти однакові. Марокканське супОсь як я дізнався кілька мудрих порад про розтертих цибулю. Проста страва, і відноситься до національної марокканської кухні! Незвичайне поєднання смаків, без будь-якої складності.
Не плутайте, що для приготування цього супу потрібно використовувати пюре томати і цибулю пюре. Дуже смачна страва! Дотримуючись цих пропорцій в інгредієнтах, ви створите шедевр, не перебільшуючи.
інгредієнти
- 150 г ягняти або будь-які інші м'ясні шматки
- 400г пюре томати
- 150г розтертого цибулю
- 400г кип'ятять до напівкоштовних нут
- 150г зелений ленти
- 100г дрібно нарізаний петрушки
- 150 г крохмалю розвести в 150 мл води
- 2 ст.л. томатної пасти
- 100г рис
- 2 ч.л. чорного перцю
- 1 ч.л. турмеричної
- 1,5 ст. вершкового масла
- сіль
- Кошик
- дата, клітки, баклава для подачі
Підготовка
- Замочити 200 г курча за 5-6 годин, відвар до напівкоштовності. Пташенята підвищить обсяг по 2 рази, ви отримаєте 400 г продукту. Можна приготувати такий суп з горохом, але з хіппою ще більш оригінальним.
- Зробіть сиру цибулю пюре з блендером. Помістіть каструлю на вогонь і поставте пюре в неї.
- Візьміть шкіру від помідорів і зробіть томатне пюре. Додаємо томатну пюре до цибулі, відразу додайте половину зрізаної петрушки - 50 г.
- Поставте в сковороду кип'ячену до напівкоштовних нут і зелених гілочок, зрізаний м'ясом. Немає сумнівів, що курка може бути використана.
999 р. - Покладіть вершкове масло в суп. Дуже смачний, якщо ви використовуєте ghee!
- Тепер це час мишей! Додати перець, турмерик, сіль за смаком. Стирайте суп.
- Поділіть трохи холодної води, доведіть суп до кипіння.
- Додати томатну пасту на сковороду. Через 40 хвилин додайте рис.
- Кухарний суп з сильною кипою і інтенсивним перемішуванням. Рис і курча можна мити на дно і обпекти, тому необхідно перемішати!
- Коли курча готова, можна додати розведений крохмаль в воді! Залийте його акуратно, постійно помішуючи. Принесіть суп до кипіння, але не варіть знову.
- Додати решту петрушки. Суп буде виглядати як незвичайний желе! харраАбо морокканський суп, готовий.
товстий, гарячий, пряний, кислий! Подавати цей незвичайний суп з скибочками лимона: раптом ви хочете суп трохи більш кислуватим. Також необхідно сушені фрукти - дати і кліщі, з якими поїдають суп, вони створюють баланс смаку між кислим, пряним і солодким. Подаємо в суп як снеку і бекклаву, і солодку дрова.
Схожі ленти Ви можете приготувати без м'яса, пряного супу не втратить свою чарівність. Я впевнений, що вони будуть збуджені, щоб приготувати традиційну страву марокканської кухні!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті
З дитинства зацікавився медицини, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Мати 4 Діти побудували величезний будинок з YouTube відео
Я залишила рис в холодильнику кілька днів. Що я побачив мій розум!