Я зробив суп невірно! Все про цибулю...

Я нещодавно прочитав цікавий рецепт супу. Відомий кулінарний блогер рекомендується не вирізати звичайними цибулинами в процесі приготування заправки, але подрібнити сиру цибулю до консистенції пюре в блендері, а тільки потім додати рослина в суп! Ідея була захоплюючою.

Якщо ЧистийЗа смаком страва набуває особливого тонкого аромату. Суп є набагато швидше! Навіть овочі, не м'ясо взагалі. Випробувано з досвідом роботи! Склад підходить для будь-яких супів, які містять цибулю.

Я пішов трохи далі і перед варенням цибулю пюре, я обсмажив подрібнені цибулю на вершкове масло. Крім того, я спробував додати моркву і обсмажені цибулю в супи... Дуже добре! Я рекомендую спробувати, тепер я не хочу зробити суп в старомодному вигляді.

Сьогоднішні рецепти однакові. Марокканське супОсь як я дізнався кілька мудрих порад про розтертих цибулю. Проста страва, і відноситься до національної марокканської кухні! Незвичайне поєднання смаків, без будь-якої складності.

Не плутайте, що для приготування цього супу потрібно використовувати пюре томати і цибулю пюре. Дуже смачна страва! Дотримуючись цих пропорцій в інгредієнтах, ви створите шедевр, не перебільшуючи.

інгредієнти
  • 150 г ягняти або будь-які інші м'ясні шматки
  • 400г пюре томати
  • 150г розтертого цибулю
  • 400г кип'ятять до напівкоштовних нут
  • 150г зелений ленти
  • 100г дрібно нарізаний петрушки
  • 150 г крохмалю розвести в 150 мл води
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • 100г рис
  • 2 ч.л. чорного перцю
  • 1 ч.л. турмеричної
  • 1,5 ст. вершкового масла
  • сіль
  • Кошик
  • дата, клітки, баклава для подачі

Підготовка
  1. Замочити 200 г курча за 5-6 годин, відвар до напівкоштовності. Пташенята підвищить обсяг по 2 рази, ви отримаєте 400 г продукту. Можна приготувати такий суп з горохом, але з хіппою ще більш оригінальним.

2. Зробіть сиру цибулю пюре з блендером. Помістіть каструлю на вогонь і поставте пюре в неї.
  3. Візьміть шкіру від помідорів і зробіть томатне пюре. Додаємо томатну пюре до цибулі, відразу додайте половину зрізаної петрушки - 50 г.
  4. Поставте в сковороду кип'ячену до напівкоштовних нут і зелених гілочок, зрізаний м'ясом. Немає сумнівів, що курка може бути використана.
    999 р.

5. Покладіть вершкове масло в суп. Дуже смачний, якщо ви використовуєте ghee!
  6. Тепер це час мишей! Додати перець, турмерик, сіль за смаком. Стирайте суп.
  7. Поділіть трохи холодної води, доведіть суп до кипіння.
  8. Додати томатну пасту на сковороду. Через 40 хвилин додайте рис.
  9. Кухарний суп з сильною кипою і інтенсивним перемішуванням. Рис і курча можна мити на дно і обпекти, тому необхідно перемішати!

10. Коли курча готова, можна додати розведений крохмаль в воді! Залийте його акуратно, постійно помішуючи. Принесіть суп до кипіння, але не варіть знову.
  11. Додати решту петрушки. Суп буде виглядати як незвичайний желе! харраАбо морокканський суп, готовий.

товстий, гарячий, пряний, кислий! Подавати цей незвичайний суп з скибочками лимона: раптом ви хочете суп трохи більш кислуватим. Також необхідно сушені фрукти - дати і кліщі, з якими поїдають суп, вони створюють баланс смаку між кислим, пряним і солодким. Подаємо в суп як снеку і бекклаву, і солодку дрова.

Схожі ленти Ви можете приготувати без м'яса, пряного супу не втратить свою чарівність. Я впевнений, що вони будуть збуджені, щоб приготувати традиційну страву марокканської кухні!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті

З дитинства зацікавився медицини, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері