Музей авіації в Кургані

Р

Почати огляд експонатів в порядку.
радянський реактивний винищувач МіГ-17. Він був першим радянським винищувачем, щоб досягти швидкості звуку.

У нас є пам'ятник аеропорту Челябінськ з тим самим повітряним судном.

Багато музейних експонатів мають салон, доступний для перегляду. Це те, що MiG-17 виглядає так. Ми повинні оплатити припуск до пристроїв в кабінах повітряного судна, що контролюються і підтримуються в дуже хорошому стані.

Зберігайте рух. МіГ-19 - радянський одномісний винищувач другого покоління. Лист "П" в ім'я модифікації говорить, що у нас є всесезонний рецептор.

МіГ-19 був першим радянським суперзвуковим винищувачем, нав'язливим супротивником американського F-100 Super Sabre і F-4 Phantom II. Найімовірніше, російський аце Іван з пісні Чиж і так – Phantom, вибив головний характер цієї пісні просто з такої площини.

3203752 Р

Наступним розвитком струменів від ОКБ Микоян і Гуревича є радянський багатобортний винищувач МіГ-21. Ця дошка має модифікацію MiG-21PF, яка також вказує на всесезонний рецептор. МіГ-21 був першим літаком з трикутним крилом цього конструкторського бюро.

У вересні 1991 р. від Курганської військово-політичної авіаційної школи ім. М.Г-17 та МіГ-19П були привезені сюди. Перед ними експозиція була розташована в окремому номері, що прилягає до холі збирального залу в адміністративному корпусі аеропорту і складалася з нагород, приставки, документів, фото, польотного обладнання. Музей «Рабочий квартал Амури»
З трьох МГС досліджено, два мають доступ до кабіни.

МіГ-23 - радянський багатобортний винищувач зі змінним крилам. Модифікація МіГ-23У – це варіант двосерцевого бою. Музей в серпні 1993 року.

Лінія літака МіГ в цьому музеї надходить. Ми перейдемо до літака Sukhoi Design Bureau.
Су-7Б - радянський винищувач. У 1960-х роках був найавторитетніший літак - в перші п'ять років роботи втратили 28 автомобілів і більшість пов'язаних з проектуванням і виробництвом недоліків. Це також один з перших експонатів відкритого музею – він був доставлений тут одночасно, як MiG-17, MiG-19P.

доб.

Пісок камуфляж Su-7B дуже відрізняє цю сторону з лінії.

Су-17 - винищувач-Бамбер, перший радянський літак з крилом мінливої геометрії. Авіакомпанія - модифікація Су-17UM3 - двосерцева бойова версія. Це єдиний модифікація Су-17, здатний швидкість двічі швидкість звуку.

Два "сухари": Су-7Б і Су-17UM3, останнє можна побачити каюта.

Су-24 - це радянський бомбардувальник передньої лінії з змінним крилам. У літаку дуже відомі любителі та звичайні мешканці Челябінська - в повсякденному небі столиці Південної Уралу можна подивитися навчальні рейси цих літаків. Правда, ми літаємо модифікації Су-24М або Су-24МР, і тут в музеї є базова модифікація.

Су-25 - радянські бронетанкові літаки. З якоїсь причини я все ще не можу закривати, щоб побачити ці літаки, і було достатньо випадків. Наприклад, тільки цього року Роки летять до нас в Шаголь п'ять разів, і я мав шанс побачити їх пару раз і стріляти їх з афарю, коли вони обертаються схемою посадки. Тому в музеї я воював до повного - прогулявся по площині з усіх боків, доторкнувшись до неї, сходження на кабіну :-

Р

У літаку 10 точок підвіски додаткової зброї, а всього 32 видів зброї можна встановити на літак атаки.

12299 р.

У салоні є 55-міліметр товстий броньований скло.

Су-27 - радянський багатоцільовий високо маневрений всесезонний винищувач четвертого покоління. Я також бачив такий літак здалеку.

В музеї Курганського прикордонного інституту ФСБ РФ передано літак.

1990Р. 2199Р.

Са-27 каюта. Ще раз я хотів би відзначити, що всередині кабіни всіх експонатів музею все дуже чисто, свіжі і всі прилади знаходяться на місці.

Ми-2 - єдиний вертоліт в музеї. Ці вертоліти подаються в різних галузях промисловості по всьому світу майже половина століття.

, Україна

Декілька танків.

У музеї і Ан-2, тільки він був досить хаббі тут.

Спортивна дитина Як-52 є найменшим літаком у всій виставці.

У експозиції музею є три пасажирські літаки з доступом до кабіни.
На жаль, кабіна Як-40 була закрита, але я вже всередині літака. Однак, як я бачив в інших звітах, салон цього Яшка прикрашений у вигляді аудиторію з диванами і письмовими стільцями.

р.

Невід’ємною гордістю музею є транспортний літак в арктичний колір IL-14T. Цікавий факт про те, куди він потрапив тут. У березні 1992 р. з місцевих заміських таборів «Космос», де він захочився своєю присутністю молодих піонерів.

У той же час ці літаки виробляли на авіазаводах в Ташкенті, Москві, а також за кордоном в Чехословаччині та ГДР.

Сходи по площині колись були мобільними, але зараз це статична.

(доб. 3)

Повернемося всередину.

Відвідувачі салону привітають на цей експонат.

70030.

Всередині IL-14T влаштували експозицію на порятунку теми.

р.

Пілотні антизавантажувальні костюми.

Місцеположення Navigator.

Кабіна Іл-14Т. Вентилятори всіх аналогів будуть раді сидіти тут. До речі, в кабіні все ще літають IL-18.

Верхній контроль.

Ще одним великим пасажирським літаком в музеї є Ан-24Б. Другий лист в алфавіті, який назавжди застрягає до чисел 24 в ім'я літака, розповідає про те, що ця версія літака з збільшеною до 21 тонн ваги зльоту і з кабіною для 48-52 місць.

Радянський простий салон. Якщо це не для круглих вікон, ви думаєте, що ми були всередині автобуса Ікарус. Лампа TV коштує щось і це не так само, як ревізит. Я розумію, що в салоні вони влаштовують деякі презентації та демонструють щось на телевізорі.

77641060 Р

16792

Всередині салону подано трохи простору.

У кабіні підключені літаки та різні показники.

І, нарешті, ще кілька пострілів з повітряного музею.

Виставка в Курганському авіаційному музеї.

Джерело: dushlik.livejournal.com