Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Нунси приготування збитих вершків, які вареники зберігають строго секрет

Крем збитих вершків робить десерт безтурботним, як хмара. Це також дуже висока калорійність. Але хто думає про калорій, коли у вас є вершковий торт? У магазинах продається крем різного жиру, не всі вони підходять для збивання. Ви можете купити готовий збитий крем в кулі, але реальні кондитерські вироби знають, що краще зробити крем самостійно. Сьогодні я збираюся поговорити про тонкощі роботи з кремом.

Збитий крем Якщо ви хочете зробити ідеальний крем з збитими вершками для торта або вам подобається дивитися створення кондитерського шедевра, радимо підписатися на канал Юлії Смол. Професійний Юлія Смол ділиться докладними рецептами і порадами приготування красивих і смачних десертів з мільйонною аудиторією.

Я колись любила торт з хлібопекарського наступного дверцята. Це був звичайний бісквіт з ніжним кремом і ягідним пюре. Рецепт зданий простим для мене, і я вирішив дізнатися, як зробити крем з збитих вершків. Я знайшов багато корисної інформації на YouTube, що я буду поділитися з вами. І в кінці я залишаю відео Юлії Смола - вона одна з небагатьох, хто розповів про помилки, які новачки роблять при збиванні крему.

На продаж є вершки з вмістом жиру від 10 до 35 відсотків і вище. Оптимальний вміст жиру крему для вершки становить 33-35% жиру. Крем може бути погано збитий, стратифікований або регульований. Не буде святкового десерту. Проблема полягає в тому, що крем необхідно охолонути до збивання. Але багато домовласників так поспішають зробити смачний крем, який забуває охолодити вершки в холодильнику, і це дуже важливий крок.

Рекомендується остудити придбаний крем в холодильнику після купівлі принаймні кілька годин, а ще краще - залишити їх на ніч в холодильнику. А потім ви починаєте збивання. Всі страви повинні бути сухі і чисті. З моменту зберігання крему часто проходить процес термообробки перед пляшкою, він може бути погано збитий. Кондитери стверджують, що крем необхідно збити в прохолодному приміщенні, а оптимальна температура виробу не повинна перевищувати 7 градусів.

Щоб збити вершки в пишну товсту масу, багато кондитерів вдаються до хитрості: вони кладуть лід в глибоку ємність води і розташують чашу вершки в ній. Також рекомендується прохолодити крем перед роботою в морозильній камері. Для охолодження можна відправити вінок з міксером.

Процес затискання Сметана з королою, ручним міксером або збирачом. Найчастіше змішувач використовується в домашніх умовах. Є кілька режимів швидкості в змішувачі. По-перше, крем необхідно збити на середній швидкості, поступово збільшуючи швидкість в процесі збивання. Для цього крем не перетворюється на вершкове масло з сиром.

М'які і щільні піки Крем збитий на м'які і щільні вершини в залежності від того, що буде зроблено з ними поруч. Щоб міцні вершини, крем збитий, щоб прикрасити або заповнювати десерти, а м'які збивають, якщо кондитерський засіб планує змішати крем з іншими кремовими інгредієнтами або барвниками. Необхідно додавати барвники або стабілізатори до повного збитку крему, інакше крем буде розсіюватися.

Нерідко крем використовується для швидкого десерту, які з'їдають відразу. В іншому випадку стабілізатор повинен бути доданий крему крему. В іншому випадку вершки залишають в холодильнику. Крем з вершками стабілізується різними способами продовження терміну зберігання готового десерту в холодильнику. Одним з них є використання желатину. Для 250 г збитого крему додається 1 ч.л. розтопленого желатину. І знову збийте його злегка міксером, щоб поєднувати інгредієнти.

Крем можна змішати з вершковим сиром, щоб отримати ніжний повітряний крем, який тримає форму, або ви можете зробити ганаш з шоколадом, щоб вирівняти і прикрасити торт. Також збиті до м'яких вершин, крем можна змішати з готовими стабілізаторами з магазину.

Юлія Смола не вітає таких сумішей і готує все простіше. І ось обіцяє відео про збивання крему, на каналі Юлія Смол ви знайдете багато корисної інформації і навчитеся випікати ідеальний торт.

про:blank

Зберігання крему в холодильнику зводиться навпіл з моменту відкриття пакету. Серед інших речей, вершки і прикраси збитих вершків можна заморожувати до подачі десерту. Який крем збитого крему ви віддаєте перевагу в тортах? Поділіться вашим улюбленим рецептом крему в коментарях.