23
Яблуневий рецепт торта
У сезоні яблук я підготував найбільш ніжний торт «Скі для смаку» за рецептом Ольги Матвії. Поведи мене, це спокуса, не рецепт! Крем просто розтоплює у роті, особливо коли скоринки хороші. яблуко-соакй
Тісто тут незвичайне, так як складається з не сировини, але варених жовтків, а замість цукру порошують цукор. І начинка мед А лимонний сік здивував мене. Виготовляючи торт не складно, інгредієнти також доступні, і виходить дуже смачно. Це чудовий спосіб отримати будинок для вихідних!
Торт з кремом Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. Sky to Taste тортй Уві сні не лікувати!
Тест інгредієнти
Вершкові інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити яблучний ніжний пиріг, в якому тісто практично не відчується. Незважаючи на те, що є багато рецептів для charlotte з яблуками, цей варіант обов'язково здивує вас!
Торт дуже схожий на «молочне молоко». Крем збитий конденсованим кремом нагадує хмари в небі. Зауважте, що яблука не повинні бути занадто м'якими!
Смак цього торта незвичайний. шемалей До речі, торт «скі за смаком» може бути виконаний в будь-якій формі.
Тісто тут незвичайне, так як складається з не сировини, але варених жовтків, а замість цукру порошують цукор. І начинка мед А лимонний сік здивував мене. Виготовляючи торт не складно, інгредієнти також доступні, і виходить дуже смачно. Це чудовий спосіб отримати будинок для вихідних!
Торт з кремом Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. Sky to Taste тортй Уві сні не лікувати!
Тест інгредієнти
- 4 варений жовток
- 3 ст.л. сметани
- 100 г цукрового порошку
- 1 ч.л. розпушувача
- 150г вершкове масло
- 300г борошна
- щіпка
Вершкові інгредієнти
- КСНУМКСг желатин
- 550 мл крему (33%)
- 50г вершкове масло
- 300г згущений
- 5 яблук
- 2-3 ст.л. меду
- 2 ст. л. лимонного соку
- 200г молочний шоколад
Підготовка
- Для приготування тістечок в м'якому вершковому маслі надішліть щіпку солі, додайте цукрову пудру. Перемішайте його до однорідної маси.
- У окремому контейнері змішайте сметану з розпушувачем. Пара сметани з вершковим маслом. Зварити яйця заздалегідь, відокремити білки від жовтків. Візьміть 4 жовтки і потріть їх в невеликий тертці відразу в ємність тіста. Натирайте і додайте борошно.
- Перемішайте і ретельно перемішайте тісто. Слід пористати і не дотримуватися рук. Зберіть тісто в помаху, потім загорніть її в харчову плівку і вставте в холодильник на 40 хвилин.
- Щоб приготувати начинку, промийте і очистіть яблука. Подрібніть їх на великій тертці безпосередньо в каструлю. Додати вершкове масло, мед і лимонний сік. Поверніть його добре і поставте на вогонь. Томі яблука на середньому вогні 5-7 хвилин під закритою кришкою. Прохолодний.
- Візьміть тісто з холодильника і розділіть його на 2 частини. Розгортаємо одну з частин на пергаментному папері діаметром 22 сантиметрів (Я беремо кришку однакового діаметра для цього). До того ж з другим ящиком.
- Кожен з тістечок кладуть запечені в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки. Випічка на 10 хвилин.
- Залийте желатин водою, щоб набрякати. Для приготування вершки збийте 500 мілілітрів охолодженого крему міксером. Коли крем починає загусуватися, додайте згущене молоко до них і збийте ще 3 хвилини. Консистенція крему повинна бути товстою. Залити желатин в крем і перемішати.
- Візьміть форму для випікання 26 сантиметрів (примітьте, торт менший в діаметрі). Покладіть на дно скоринки форму. Покладіть яблука на неї, рівномірно розподіляючи їх над скоринкою.
- Покладіть половину крему на яблуні, він повинен вийти за межі скоринки. На вершки - другий торт і знову яблука. Покрийте яблука кремом і випрямляйте. Поставте торт в холодильник на ніч.
- Подрібніть шоколад, додайте 50 мілілітрів вершки. М'ятіть шоколад в водяній бані або мікрохвильовці. Добре перемішати до однорідності. М'який шоколадний торт. Поставте торт в холодильник на півгодини.
- З ножем відокреміть корж від цвілі, відріжте додатковий край пергаментного паперу. Прикрасьте торт до вашої кришки. Бодибилдерши!
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити яблучний ніжний пиріг, в якому тісто практично не відчується. Незважаючи на те, що є багато рецептів для charlotte з яблуками, цей варіант обов'язково здивує вас!
Торт дуже схожий на «молочне молоко». Крем збитий конденсованим кремом нагадує хмари в небі. Зауважте, що яблука не повинні бути занадто м'якими!
Смак цього торта незвичайний. шемалей До речі, торт «скі за смаком» може бути виконаний в будь-якій формі.