21
Інструкція по виготовленню бісквітного торта
Для когось осінній час запікати пиріжки з яблуками і корицею, читати книгу, загорнути в ковдру і покласти кота поруч з вами. Для мене це 3 місяці відпочинку. Це тому, що майже всі члени сім’ї народилися восени місяцями.
Я шукаю. торти День народження. Так що було смачно, варити не дуже складно і красиво виглядати. Я шукав торти, зроблені професійними шеф-кухарями кондитерських виробів протягом тривалого часу в Інтернеті, і я не вірю, що я хотів би приготувати щось схоже.
Афіша Ісабела рецепт торта З чарівної Ольги Мавей я можу гордо сказати, що мій торт не гірший, ніж мій пасерний друг!
3610Р. 4200Р.
Бісквітний торт з фруктами сьогодні видання "Сайт" Як приготувати найкраще. бісквітний торт "Ісабела"й Дуже ніжні, тістечка замочують і м'які, будь-які ягоди підійдуть як начинка!
Бісквітні інгредієнти
Зернові інгредієнти
Сметанні інгредієнти
Інгредієнти
Інгредієнти для затягування
р.
Підготовка
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити крем для зефіру торт. Крем «Маршмеллоу» набагато цікавіше у всіх сенсах: він відмінно тримає форму, дозволяє створити рельєфний візерунок, набагато тастер, ніж втомлені креми, дуже легко його приготувати.
Приготуйте своїми руками смачно і торти - це пригода! Навіть найпростіший бісквіт може перетворюватися в роботу мистецтва через хороший крем і оригінальний дизайн.
Торт «Ісабела» готується досить просто і виходить дуже ніжним і красивим. З будь-якої начинки, а також додайте різні фрукти та ягоди.
Я шукаю. торти День народження. Так що було смачно, варити не дуже складно і красиво виглядати. Я шукав торти, зроблені професійними шеф-кухарями кондитерських виробів протягом тривалого часу в Інтернеті, і я не вірю, що я хотів би приготувати щось схоже.
Афіша Ісабела рецепт торта З чарівної Ольги Мавей я можу гордо сказати, що мій торт не гірший, ніж мій пасерний друг!
3610Р. 4200Р.
Бісквітний торт з фруктами сьогодні видання "Сайт" Як приготувати найкраще. бісквітний торт "Ісабела"й Дуже ніжні, тістечка замочують і м'які, будь-які ягоди підійдуть як начинка!
Бісквітні інгредієнти
- 6 ст. борошна
- 6 яйця
- 6 ст. цукру
- 1 ч.л. розпушувача
- щіпка
Зернові інгредієнти
- 2 ч.л. желатин
- 100 мл води
- 100 г сиру 5% жиру
- 150 мл вершки 33% жиру
- 4-6 ст.л. цукрового піску
- 200-250г ягід
Сметанні інгредієнти
- 300г сметана 20% жиру
- 100 мл вершки 33% жиру
- 3 ст.л. цукрового піску
Інгредієнти
- 0,5 ст. цукру
- 1 ст. л.
- 3 ч.л. лимонного соку
Інгредієнти для затягування
- 400г вершковий сир
- 200 мл вершки 33% жиру
- 4 ст.л. цукрового піску
р.
Підготовка
- Щоб приготувати бісквіти, візьміть яйця і відокремте білки від жовтків в дві різні ємності. Хіт кожного компонента. Потім додайте 3 столові ложки цукру в кожну ємність, продовжуйте збивати ще 5-6 хвилин. Скрипки повинні бути збиті до стійких вершин.
- Поєднайте білки з жовтками в комфортній глибокій мисці. Потім додайте борошно і щіпку солі. Перемішайте тісто на однорідність. Бісквітні бісквіти в попередньо змащеному мультиварці в режимі «Бісквіт» або «Бейк» на 50 хвилин. Якщо випікати в духовці, покрийте дно форми з пергаментом, сторони не потрібно змащувати. Випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 градусів за 25-30 хвилин.
р. - Зніміть желатин в холодній воді. Стирайте і залиште його набухання. Габаритний зображення
- Для приготування ягідного крему змішайте сир і ягоди в чаші блендера. Ягоди можна приймати за смаком або замінити їх варенням. Найчастіше використовують суміш з червоних і чорних смородини. Перемішайте ягоди до однорідності. У окрему ємність збийте охолодженим кремом з цукровою пудрою, а потім залийте їх в сир і ягідну масу. Подивитись його добре. Зігрійте желатин на вогонь, не відваріть, дайте трохи охолонути, а потім залийте в крем і перемішайте.
- Поставте ягідний крем в холодильник, а в той же час приготуйте сметану. Збити сметану з цукровою пудрою і вершками. Для просочення розвести цукор в воді лимонним соком.
- Наріжте готове охолоджене печиво на 3 штуки. Щоб зробити простіше зібрати торт, візьміть знімний кільце або форму для випічки торта. Покладіть першу частину бісквіту внизу, потім замочіть його трохи лимонною цукровою водою. Поширити всі білі креми рівномірно.
- Покладіть другий торт на крем, замочіть його, а потім рівномірно розподіліть ягідний крем. Обкладинка з третій торт і покласти торт в холодильник на ніч. р.
- Щоб приготувати крем для затягування торта в зручну ємність, перемішайте охолоджений вершки, цукровий пісок і вершковий сир. Вимити його ретельно, а потім покласти вершки в холодильник на півгодини.
- Отримайте торт і вершіть з холодильника. Візьміть торт з форми, акуратно змащуйте сторони і зверху з вершками.
- Ви можете прикрасити торт за вашим смаком. А можна покласти 2-3 макарони на торт (вони часто продаються готовими в кондитерських магазинах), а ще 1-2 розділити на два, знімати крем і натерти їх на крихку. Ця дитина прикрасить верхню і бокову частину торта. Я дуже рекомендую надихнути ці цікаві ідеї декору торта!
- Це, Ісабела торт готовий. Бодибилдерши!
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити крем для зефіру торт. Крем «Маршмеллоу» набагато цікавіше у всіх сенсах: він відмінно тримає форму, дозволяє створити рельєфний візерунок, набагато тастер, ніж втомлені креми, дуже легко його приготувати.
Приготуйте своїми руками смачно і торти - це пригода! Навіть найпростіший бісквіт може перетворюватися в роботу мистецтва через хороший крем і оригінальний дизайн.
Торт «Ісабела» готується досить просто і виходить дуже ніжним і красивим. З будь-якої начинки, а також додайте різні фрукти та ягоди.