Довгий для коханого Києва, приготування саморобного «Київ» торта до яскравості

«Я рік для коханого Києва, я не маю сил. Як мінімум запікати торт нагадувати вам будинок. Домашній торт «Київ» може поліпшити навіть найяскравіший настрій! – поділився з собою другом свого досвіду та планів.

Я написав рецепт торта, теж! Завтра я планую порадувати своїх родичів з цією делікацією, тому що вам потрібно жити щасливо і помітити красиву (не менше спробувати) кожен день, незалежно від обставин.

Домашній "Київ" торт Сьогодні видання "Сайт" Поділитися рецептом легендарного Домашній торт "Київ"й Який крем!

Коржові інгредієнти
  • 7 білків (200г)
  • 50г борошна
  • 150 г горіхів (кашью і лісовий горіх)
  • 250г цукру

Вершкові інгредієнти
  • 7 жовтків
  • 150 мл води
  • 20г какао
  • 120г цукру
  • 10г ванільний цукор
  • 100г шоколад
  • 400г вершкове масло 83%

Підготовка
  1. Спочатку необхідно приготувати горіхи. Їм необхідно висушити і подрібнити блендером, але не дуже дрібно, щоб невеликі шматочки залишалися. Я зазвичай використовую лісові горіхи і кешью, але ви також можете взяти арахісу. Змішайте подрібнені горіхи з борошном.

2. Яйця слід розділити на свінгерий Подаруйте кальмари до пишності, потім додайте цукор і знову збийте до товстої піни. Займається приблизно 12 хвилин. Важливо, щоб цукор повністю розчинився в білках. Додайте горіхову суміш до білків і акуратно перемішайте все з силіконовою лопаткою, щоб білки не падають.

Габаритний зображення

3. Білкова суміш ділиться на 3 рівні частини. Накриваємо запіканку з пергаментним папером, а потім за допомогою кондитерського кільце і силіконового лопатки, формуємо торт білкового і горіхового тіста на пергаменті. Товщина скоринки повинна бути близько 2 сантиметрів. Потім зніміть кільце і приступайте до формування 2-ї скоринки. За таким же принципом утворюють 3 скоринки. Всі ці торти повинні бути запечені (сушені) одночасно при температурі 100 градусів протягом 3-3,5 годин.

5626866

4. За допомогою тих же кондитерських кілець і пилоподібного ножа, підрізаємо готові торти до розміру вам необхідно. Відрізки від скоринки не відкидаються - вони будуть корисні на стадії прикраси торта.

5. Сметана буде шоколадом «Схалот». Смакує її. морозивой Щоб приготувати вершки в саутеїн залити жовтки, залити цукор і ванільний цукор, а потім залити водою. Проведіть все для однорідності. Далі просіяти какао і знову перемішати з вінком, щоб не було грудок.

6. Поставте крем на вогонь. Додати його до неї. шоколадй Готуємо крем на невеликому вогні з постійним перемішуванням. Коли крем закипає і починає загусуватися, відключаємо плиту. Покрийте крем з харчовою плівкою і залиште його для охолодження при кімнатній температурі.

7. Поставте кімнатну температуру масла в глибоку миску. Візьміть вершкове масло і поступово додайте шоколадний крем до нього. Важливо, щоб масло і вершки однакові температури. В результаті з'явиться густий і пишний крем. Готовий крем ділиться на 2 частини. Поставте кожен чат в цукерку.

8. Тепер перейдемо до тортий На підставі викладають пергаментний папір, потім перший торт. Вичавити крем з кондитерського мішка. Крем повинен бути багато, так як тістечка сухі і невагомі. Зберігайте, що з усіма причинами. Покладіть вершки зверху і боки торта. Посипати торт зверху крихтами, залишені зверху з скоринки. Також поверх торта прикрасить подрібненими горіхами і тонким шаром шоколаду.

Херсон

9. Давайте тістечку заварити в холодильнику на 6-8 годин, а потім подавати його до столу. Бодибилдерши!

Для того щоб дізнатися більше про метод Приготування торта «Київ»Дивіться відео з кулінарного каналу Lilia Zvit. Є багато розумних і перевірених рецептів на цьому каналі!

про:blank

Також я пропоную вам дізнатися, як зробити класичний торт "Flight". Особливо сподобається тим, хто любить відомий торт «Київ», адже вони дуже схожі за деякими способами. Але рецепт відрізняється!

Як бачите, роблячи такий торт не складно. Домашнього приготування «Київ» торт обов'язково смак дитинства. Я дуже хочу, щоб кожен з нас мав можливість зробити його в домашніх умовах з натуральних і доступних продуктів, і що цей торт виповнилося.

Ви. Ви любите Київський торт.? Ви коли-небудь готували його в домашніх умовах?