Переваги кульки Tonal Cream

Я недавно зустрівся з однокласником шахти. Виявляється, що Ірина тепер відома краса блогер, її відео відгуки дивляться великою кількістю людей. Вони слухають її зараз, що вона слухає.

І так наша розмова стала косметикою: про які продукти зараз популярні і які з них дійсно відповідають співвідношенню як ефективності, так і за ціною - якість.

А потім друг запам'ятав тональний крем "Баллет". Це те ж, легендарний, використовується нашими бабусями і матір'ю. Навіть Ірка і я, назад в дні шкільного диска, покрили наші перші вікові прищі з ними, щоб виглядати красиво.

«Ви знаєте, що це все ще видається?» Він знаходить своїх шанувальників! Про мене розповів друг. І дійсно, для того, щоб час був, Крем для балету Багато людей говорять. Хтось говорить, що це жах, сміття, залишки минулого і так далі, але цей крем знайшов своїх шанувальників.

Редакція "Сайт" Я вирішив знайти відповідь на питання, а саме, перший радянський тональний крем "Баллет": знайти або просто помперувати? І чому цей косметичний пристрій, створений в СРСР, все ще виробляється і купується в сучасної Росії. У той же час, я раджу згадати ті чудові часи, коли цей інструмент був в косметиці майже кожної радянської жінки.

Напевно, запустив виробництво крему ніг, який почав історію бренду «Баллет», виробники не подумали, що культ стане іншим продуктом бренду - тональним кремом.

Перший радянський пальовий крем був виготовлений заводом «Свобода» у 1981 році. Потім вершки існували тільки в одному тіні і використовувався переважно для вечірнього виходу, адже кладуть в товстий шар і створювали ефект маски.

З тих пір продукт значно поліпшився, з'явилися нові кольори та засоби догляду. Є кілька захоплених відгуків про новий балет, але навряд чи ви знайдете дешевший тональний крем, адже він обійдеться лише 50-75 рублів.

Під брендом «Баллет» виробляють: добовий крем, тональний крем в тільки одному відтінку - 01 натуральних, тональних кремів в легковагу варіанті «Баллет 2000» в трьох відтінках: 01 натуральних, 02 персикових і 03 бежевих, в пластиковій або алюмінієвій трубі. Мило для туалету, шампунь та волосся.

Переважна більшість жінок набагато частіше віддають перевагу дорогим імпортним кремам і практично повністю ігнорувати ті, які дешевше, але в якості не поступаються більш дорогим аналогам. Тому я пропоную розглянути всі плюси і мінуси якості і дешевий тональний крем "Баллет"й

Крем для балету
  1. Тональний крем "Баллет" містить в своєму складі корисні речовини: вітамін Е, кунжутна олія, jojojoba масло, гліцерин, бджолики, які мають регенеративні властивості. А також екстракти обліпихи, серії та календули та парфуму композиції ефірних масел. Не всі люблять його через його запах.

Крем "Баллет" не містить ароматів, барвників, спирту, пропіленглікольу і дуже шкідливого для шкіри мінеральних масел. Так це внутр. Дуже хороший, збалансований і, головне, натуральний склад. І це, безумовно, плюс!

2. Текстура крему щільна і жирна, сходження з труби, вона все ще лягає ковбасою на деякий час, як і я зробив на суботу ввечері. Шкіра добре розподіляється пальцями і губкою, але щітка починає смужитися. Але після короткого періоду часу крем починає адаптуватися до тону обличчя і це також плюс.

3250Р. 3700Р.

3. Крем закривається в просту алюмінієву трубу, як аптечну мазь, яка дозволить вичавити весь продукт в майбутньому, просто перекручуючи знизу. Однак короткочасна і не дуже якісна трубка, виконана на основі тонкої алюмінієвої фольги, може бути покрита тріщинами під час використання, з яких крем висить.

р.

4. Будь-який, хто коли-небудь використовували балет, запам'ятовує його запах. Ви не можете заплутати його з будь-яким! Аромат цього крему виходить за межі хорошого і зла: він відчуває себе, як ви грішили багато десь, і вони вирішили побудувати храм прямо на вас. Для мене це суміш з невинності, кориці, троянд і порошку, інтенсивність якого перекручується до максимуму, крім запаху відчувається на обличчі досить довго. Я особисто знаю жінок, які люблять запах. Як кажуть, «Тату і колір». й

5. Цей крем добре приховує дрібні недоліки: плями, пілінг, висипання, нерівності, прищі, дрібні рубці і виразки. При цьому абсолютно не забивають пори, тим самим запобігаючи новим прищам від утворення.

6. Власники сухої шкіри приємно здивують, як цей тональний крем чудово пом'якшує шкіру. Відчуття, як якщо особа не є тональним засобом, але крем для обличчя, і це дуже приємно. Тим не менш, власники шкіри навряд чи цінують його більше жиру: вершки містять мінеральну олію і ланоліну, яка може бути відчужена як жирна плівка.

7. Цей крем має нейтральний ph. Його формулювання було створено за безпосередньою участю дерматологів.

8. І, нарешті, одна з основних переваг цього крему - його ціна. Абсолютно всі покупці погоджуються, що низька ціна робить цей високоякісний тональний крем ще більш привабливим. Крем витрачається дуже економічно: одне застосування досить «па» крему. Стандартна трубка досить майже рік.

Чи знаєте ви, що навесні шкіра під великою кількістю стресів? Нагрів все ще працює, повітря в кімнатах пересушується, а зовнішні перепади температур і холодна вологість.

Тіло втомлюється взимку, вітаміни недостатньо, імунітет ослаблений. Шкіра висихає, вітри, тріщини, є подразнення і висипання. Тому я пропоную вам ознайомитися з універсальним та бюджетним кремом, який економить вас від багатьох проблем. Ви можете знайти це корисно.

Відгуки жінок, які використовують цей тональний крем, переважно позитивно. 84% жінок, які використовують його, кажуть, що "Баллет" прекрасно підходить.Шкіра виглядає натурально і обличчя не схожа на заморожену маску.

3610Р. 4200Р.

Якщо фінанси співають романтики і ви не найбагатші жінки світу, звертайте увагу на тональний крем «Баллет». Його властивості досить хороші, і ціна в цілому смішна. І якщо ви вважаєте, що вартість деяких імпортних кремів може перевищувати 3000 рублів, незважаючи на те, що їх якість піднімає багато питань, вибір «Баллету» стає очевидним.

Як ви? Ви в цей крем.Як довго ви використовували його для, і ви коли-небудь використовували його? Я буду раді, якщо ви поділяєте свою думку в коментарях, а також не забудьте розповісти друзям про цей крем. Можливо, це буде початок приємних спогадів.