Немає такої речі, як антивікова косметика! Вся правда про макіяж

р.

Я давно порадував своїх російських друзів, як вибрати косметичну. Я зазвичай не знаю, що робити з цією або цією шкірою, але я знаю, що косметика буде ефективною, наприклад, для зволоження або зробити шкіру гладкою.

І я також знаю, що ефективність косметичного продукту виключно визначається його складом, тому ні бренд, ні гарантія ринку, що це дуже унікальний крем, який допоможе вам виглядати 20 років молодшим, оскільки ми створили його, не мають значення.

Щоб виключити всі непорозуміння, всі нас, команда Paula, підійдіть до вибору та рекомендації косметики виключно з наукової точки зору. Ми не віримо в чудеса і народні засоби. Так, наприклад, якщо мити виключно відваром троянд, то на 60 ви будете виглядати 20. Тому що в бульйоні троянд, є тільки вода і дуже маленька рожева олія, і жоден з цих інгредієнтів може створити чудеса омолодження, так як йод не може вилікувати зубний біль, хоча є, звичайно, люди, які мають другу корусину, що лікують таким чином.

І ми також знаємо, що косметика, з дуже рідкісними винятками (у вигляді ретинолу, наприклад), не здатні змінити шкіру, але може просто привести тільки зовнішній марафон, як декоративна косметика, або пом'якшити, зволожувати, відбілювати, якщо це засіб для догляду.

Загальні знання косметики

Ринок косметики, як і всі інші, вже давно розділялися, тепер він конкурує два гіганти – Ести Лодер і Л’Ореаль. Вони володіють часткою ринку, оскільки вони володіють різними брендами.

Приклад – Esty включає Estée Lauder, Clinique, Aramis, Lab Series, Prescriptives; Походження, M·A·C, Bobbi Браун; La Mer, Jo Malone, Aveda, Bumble і Bumble, Ojon, Kiton, Tommy Hilfiger, Donna Karan, Michael Kors, Sean John, Missoni, Tom Ford. З 2004 р. вони продали Американську красу, Флірт!, Хороший SkinTM, травоот ТМ, Daisy Fuentes, Coach, Eyes by Design через центри розподілу.

L’Oréal на своєму сайті навіть розділяє свої бренди на споживача (Garnier, Loreal Paris, Le Club de Створює, Maybelline, Softsheen Carson), професійний (Loreal Professionelle, Kerastase, redken, Matrix, Mizani), розкіш (Lancome, Biotherm, Helena Rubinstein, Kiehl's, Georgio Armani, Ralph Lauren, Shu Uemura, Cacharel, Diesel, Victoria Rolf), активний (Dermatological) – (Віч, La Rochesay, Poss, Sandov, Bodhip, Sandy).

Висновок namba uan - всі продукти, фігурно кажучи, кип'ятять в одному котлі, з якого потім заливають в банки з різними назвами. (Я перебільшую!!!) Але ви розумієте, що Loreal і Lanc не конкурують один з одним, і обслуговуємо кожного з своїх ніш покупців. й

Намба Ту - на косметичному ринку є боротьба не для продуктів, але для нішевих покупців!

Ділові жінки часто вважають, що вони загиближилися на роботі протягом багатьох років не купувати товари, які використовуються жінками. Ну, прапорець в руках. Melinda Gates, леді не тільки багата, але і розумна, не замовляємо нас персональним аналізом кремів, тому що вона боїться, що її друзі будуть сміятися, коли вони дізнаються, що вона використовує щось дешевше $ 500. А тому, якщо, скажеш, найдорожчі парфуми в світі Joy намагаються використовувати замість копійки йоду – вони не справляться з їх завданням.

Есть має найпопулярніший бренд Aveda – креми і т.д., а сама елітна – La Mer (крем 30мл – 500д). Як експерт, їх вимоги до унікальності не підтверджуються чим завгодно – це ще один маркетинговий рух, і це все.

Термін дії продукту не залежить від компанії, що випускається, але від його хімічного складу!

Як ми говоримо на наших лекціях, молоці в червоному стаканці не справляється швидше молока в зеленому стаканчику. Але якщо ви особисто любите ідею, що вона зберігається в червоному довці – йти вперед, довести гроші до кубиків!

Я розумію, скільки ми хочемо, щоб приєднатися до елітного трохи – носити такі ж сумки і окуляри, як Melinda або Elizabeth, використовувати однакову косметику. Але! Ми не можемо виходити неправильно з мішками та окулярами, оскільки дизайн є основною. Це відрізняється в косметиці.

Ви можете відмовитися від ваших брендів. Поведи мене, я не хочу розчарувати вас у ваших улюблених, до яких ви даєте свої гроші. І вірю мене, я розумію! Я думав те ж саме, що ви зробили, якщо це дорого, це, безумовно, погано. Це абсолютна правда - дорогий бренд не має шкідливих косметичних засобів, оскільки контроль якості, імідж компанії. Якщо ви подивитеся на косметику з точки зору ефективності, то не все так зрозуміло.

Ціна препарату не автоматично робить його ефективним або неефективним, є набагато більше просаїчних речей - його склад.

Косметичне виробництво – це дуже великі гроші, серйозний бізнес, розрахований на найменшу деталь. Кожна компанія використовує біохіміки та маркетологи, тому їх завдання не тільки створити продукт, але продати його! Ми не робимо благодійних круїзів для безробітних, тому що їх мета, як і будь-який бізнес? Це право, вони тут! Не наша вічна молодь або радянська влада плюс електрифікація всієї країни.

Отже, ми розбираємо найпопулярніші міфи.

"Ажна косметика"

Для початку немає такої речі, як проти старіння косметичних засобів. Тому що в молодшому і старшому віці головне визначити тип шкіри і використовувати засіб, призначене для неї. Це означає, що сухість шкіри в 20-х і 50-х є такою ж, як жирна шкіра в цьому віковому діапазоні. Тому не існує кремів з старого віку.

З іншого боку, це фольш для заперечення, що чим старіше ми отримуємо, тим більше ми отримуємо зміни в шкірі – зморшки і плями з'являються, шкіра втрачає пружність, саги, тому що процес земної привабливості знаходиться в передпокої. Таким чином, коли говорять про вікову косметику, вони означають використання точно тих засобів, які допоможуть позбутися пігментації (який, до речі, ще сильніше в вагітних і тих, хто просто дав народження через зміни рівня гормонів), покращують шкірний тургор, розгладжують зморшки (це фраза використовується з високою толерантністю, тому що насправді ми не зрівняємо їх з чим-небудь, просто можемо зробити їх менш помітними).

Найголовніший захист від зморшок і плям, втрата еластану і колагену є сонцезахисним екраном. Якщо юні дівчата можуть (але не варто) дозволити собі фоллі не використовувати його, нам знову ягоди, або тих, хто про те, щоб стати ними, це непристойна, тому що вік має щось навчити нас, після усього!

Крем для очей.

Алас, але правда! Крем для очей є таким же кремом, але в невеликій банці набагато вище ціна, враховуючи її кількість. Чому ярлик часто говорить «зроби область навколо очей»? Щоб крем не потрапив в очі. Зазвичай містить щонайменше кілька подразників, які подразнюють слизову оболонку.

Не існує сальних залоз на шкірі під очима, тому його часто (але не завжди) порослі, ніж решта шкіри. Якщо це ваш випадок, просто використовуйте вершки жиру, але регулярні.

Все те ж можна зробити навпаки – крем «навколо очей», так як ви придбали його, можна нанести на інші ділянки обличчя.

Я знаю, що часто ми ведемо жінок до мертвого кінця, тому що кожен, здається, звик до ідеї, що кожна частина тіла повинна мати власний крем. Наприклад, для шиї і шиї. Але, логічно, декольте майже завжди на сонці, а шия знову, майже завжди, в тіні. Виявляється, що в кремі для декольте повинна бути більша SPF (якщо принаймні це виправдано її наявність).

Сама ж історія з носа – вона постійно перебуває в світлі, тобто, очевидно, незабаром буде особливий крем для носа. І я знаю, як її заспокоювати – шкіра на носі майже завжди більш жирна, тому нам потрібен особливий підхід!

А потім запакують вершки в красивому ящику, маркетологи прийдуть до елегантного слогана типу - для того, що доглядає за собою - і, як ми пішли! Ми кидаємо в чергу, тому що ми занадто – ми дійсно дбаємо про себе.

Креми целюлітні

Я з вами, я з вами.

На даний момент немає наукових досліджень на будь-яких складових косметики, які допомагають позбутися целюліту.

З целюлітом, дієтами, фітнесом та апаратними процедурами ефективні, які можуть впливати на субшкірну жирову тканину. Я знаю, що будь-який крем не допоможе вам!

Масаж з будь-яким кремом, обгортання, апаратні процедури допоможуть - що краще дізнатися від косметолога. Але всі креми з цією метою однаково неефективні.

Органічна косметика

Натуральна косметика – ще один верблюд і порожня розмова з маркетологами! Давайте подивимося ближче.

Вирощений абсолютно органічний томат на дачі, який був запліднений тільки з гною, і тільки ті корови, які ніколи не відверталися або копчені, пішли на ліжко в 9 годину і не дивилися новини, і поливають цей помідор виключно з весняною водою від срібла відро можна отримати сертифікат вищевказаної організації без проблем. Що далі?

Чи вказується на наявність цього сертифікату ефективність цього томата в косметиці?

Якщо ви ретельно прочитаєте дієслове нетримання в таких сертифікатах, то це означає висновок, що сировина для косметики використовується органічно! (Для того, як наші органічні російські черв'ячні яблука досягають рослинного виробництва або його шампунь?) Далі ви ретельно розповіли, «Схід інгредієнтів органічні». Що означає?

Не секрет, що основним змістом будь-якого косметичного продукту є вода. І якщо вода чиста, від глибоких свердловин, не сантехніка – для косметики, це, безумовно, добре. Так, в будь-якому випадку косметика з такою водою вже буде органічною?

Наприклад, екстракт подорожника, що використовується в кремі, виділяються з листя рослини, зібраних в незайманій тазі, а не на боці автомагістралі. Добре і добре. І сертифіковано.

Зверніть увагу, що це тільки підтверджено!

Але не слово говорить про те, як це водне абсолютно органічне рішення подорожника працює в цій косметиці і які завдання він вирішує. Не слово про ефективність.

Ще одне питання для виробників і продавців органічної косметики: як, кажуть, без хімії, можна зберегти ефект натуральних інгредієнтів? Можна, наприклад, засолити їх чистою морською сіллю. Що? Чи зморшують зморшки?

Так звана органічна косметика може бути безпечною, тому що вона не містить ніяких страшних речовин, які, до цього і натяку, містять продукти інших брендів, але це не автоматично робить його ефективним.

Приклад. Якщо ви дуже погодні руки, їх можна змащувати чистим маслом. вітер обов'язково пройде. Що таке стара шкіра поступово очистить, але вона не буде падати борошном, але так, трохи потроху, жирним.

А можна використовувати ручний крем з хімічними елементами. Наприклад, з гліцерином, молекули яких менші, ніж масло – вони проникають в шкіру трохи більш глибоким. Або взяти гіалуронову кислоту, яка зберігає вологу в шкірі і не дозволяє її виходити в першу ручну миття, з ретинолом, яка проникає навіть більш глибоко в дерму, і робить її швидше виробляти колаген, і навіть титановий газ, який збереже всю цю настійну красу від променів сонця, не дозволить їм знищити колагенові зв'язки ...

Щоб підвести підсумки, косметика не є матеріалом, де все повинно бути тільки натуральним, незалежно від того, скільки ми хочемо. Поцілунок, тепер жінки краще виглядають, ніж їх вік виглядали мати, а не через природність використовуваних продуктів.

Які інші обіцянки не варто купувати?

Не існує кремів і косметики для розтяжок, темних кола під очима. Не існує клітинної косметики, а також косметики з ДНК, стовбуровими клітинами та іншими медичними термінологіями. Немає кремів, які можна порівняти з ботоксом, рестайліном та іншими ін'єкційними препаратами. На жаль, наука прийшла до нас.

Як допомогти нам? Що вибрати в магазинах?

Щоденне обслуговування

Увага!

Косметика може бути знайдена тільки в трубах або пляшках, щоб бути ефективним. Так солодкі серцеві банки Dior, Chanel, Esty, які виглядають так класно на туалетному столі – вороги всіх корисних компонентів. З контакту з киснем, більшість продуктів окислюють, цвітуть. З нашими пальцями ми приносимо таку хмару бактерій, що ви можете зловити що-небудь від подразнення до запалення. І не скажеш мене про сапульові палички, я з них знаходився! Ялини минулого століття.

1,1 км Сонцезахисні окуляри - це наша косметика!

Не залишайте будинок без нього, або в жовтні або грудні, НЕВЕРЕ. Це може бути зволожувач з SPF, тональний крем з SPF або спеціальне сонцезахисне скло - незалежно від того, що. Фактор захисту повинен бути принаймні 15 SPF.

Якщо ви коли-небудь побачили вашу бабуся, ви не можете допомогти, але не помітили, що вона має менше зморшок, ніж її обличчя, тому що вона ніколи не бачив сонце (наприклад, бабусі не знали про туго бікіні)! Доведено, що 95% зморшок, що виявляються з сонця. Він також має темні плями, веснянки. Не забуваємо про рак шкіри, ніхто не закохується від неї.

В цілому, якщо у вас немає нічого від косметики, купуйте тільки одне - сонцезахисний екран, і ви будете щасливі. Немає краси або молоді без сонцезахисного крему!

Що говорить вам у виборі? Сонцезахисний крем працює тільки в тому випадку, якщо він містить речовини, такі як оксид цинку, діоксид титану або авобензон (за винятком двох з трьох, тому не стійкий до одного авобензона).

Є хімічні речовини в сонцезахисних екранах, як Mexoryl SX, і Tinosorb є саме те, що захищає нас від B променів, які називаються «силовими вбивцями» - вони не роблять нашу шкіру червоними, оскільки це випромінювання, яке вбиває нас на молекулярному рівні.

Якщо ви не маєте цих інгредієнтів, це не сонцезахисний екран! Це вазелін, змащувати їх каблуками - це буде більш м'якше!

Я не люблю сонце на обличчі, але що робити? Якщо шкіра жирна, яка найгірша, використовуйте, наприклад, сонячні спреї - спочатку спрей на долоні, то на обличчі. Якщо ви є вентилятором мінерального порошку, ви можете використовувати його як сонцезахисний екран. Пам'ятайте, всі сонцезахисні окуляри повинні бути оновлені!

До речі, не забудьте нанести їх на шию, декольте (на шкірі, яка постійно бачить сонце і віки), на руки і все, що не покривається одягом з сонця.

2,2 км Засоби для очищення

Не використовуйте мило за будь-яких обставин! Він висихає, залишає наліт і в цілому - вчора. Не потрібно для будь-яких спеціальних засобів для видалення макіяжу окремо від очей і губ, звичайного об'єктива, просто розчиняється в воді, підійде. Неважливо, що ви використовуєте, тому що його робота просто мити. Всі дорогі, прохолодні і екзотичні інгредієнти, які компанії часто подрібнюють про перебування на шкірі менше хвилини, тому вони не принесуть вам значну шкоду або користь.

Клінс, просто покласти – мийки, досить в будь-якому бренді, вони всі однакові. Він називається Neutrogena One Step Gentle Cleanser. Можна сміливо використовувати звичайні лаки - вони мають хороші кліщі для сухої і жирної шкіри.

3. У Тонізація

Тонік вважається не обов'язковим, але бажаним і приємним доповненням до догляду - він видаляє залишки макіяжу, злегка зволожує і заспокоює шкіру. Тільки для дуже жирної шкіри, тонік може бути з спиртом, для всього жиру - з кислотою, і ще краще - просто зволожуючий.

Я читаю, що в Росії вони люблять протирати шкіру мінеральною водою. Щоб бути чесним, не рекомендується, тому що потрібно лише видалити всі непотрібні речовини з шкіри, і не застосовувати їх.

4. Відшаровування або пілінг

Тільки в дуже юних людей (навіть, можливо, до 25 максимуму, а навіть тоді в більш екологічно чистих країнах, ніж наші) з нормальною ексфоліацією шкіри відбувається самим - сама шкіра реновує в 28 днів в середньому. З віком цей процес уповільнює, і шкіра потребує допомоги.

Для цього краще використовувати абсолідацію кислоти - не тільки скраби з кісточками, але вироби з АГ (лактична і глікольна кислота) або БА (саліцилова кислота). Нанести дуже невелику кількість виробу на обличчі (з великим нігтям) в тонкому шарі, ретельно змащувати. Щоденні дрібні пілінги допоможуть шкірі обшити «старі» шари і зробити приміщення для нової молоді шкіри.

Головна ексфоліація в будь-якому випадку не замінить процедури салону, тому що неможливо досягти необхідної концентрації кислот в домашніх умовах – вони просто не продаються, бояться кораблі з дамами, які спалюють їх обличчя. У салоні при пілінгі видаляються більше шарів шкіри. В той же час, знімаючи шари, змусимо шкіру захищати себе, тобто швидко виробляти новий колаген і еластан, які відповідають за пружність, еластичність, тобто ознаки молоді і здоров'я шкіри.

Засоби з АГ (лактична і глікольна кислота) і BHA (саліцилова кислота) ефективно виділяють шкіру, якщо їх фактор PH становить 3 до 4, і вони не містять спирту, щоб не дратувати шкіру занадто багато.

Ефективна концентрація AHA - 5-10%, BHA - 1-2% для домашнього використання. Салонні пілінги є більш потужними.

AHA і BHA можуть поєднуватися з тим же продуктом, в той час як вміст одного з них буде невеликим, оскільки вони все ще призначені для різних типів шкіри. Для сухих, краще АХА, для жирності, з чорними крапками - BHA, якщо шкіра поєднується - краще чергувати їх.

У 2 рази на день до 1 раз на тиждень для без проблемної шкіри (до 25 років). Важливо: використання крему з СПФ одночасно обов'язково!

5. Умань Retinol продукти

У одному журналі я прочитав статтю від косметолога, де вона стверджує, що жінки, які використовують ретинольні вироби, вона визнається з іншої сторони приміщення. Різниця на обличчі!

Чому це в косметиці? Ретинол допомагає стимулювати виробництво колагену і еластану, викликає шкіру на «різ» при депресіях, утворених зморшками. В інших словах, ретинол є наше спасіння!

Якщо ви старий і хочете купити дійсно ефективний крем, необхідно, щоб він містить retinol. Є багато таких коштів! Пошук інтернету і ви знайдете кошти за різними цінами.

Наприклад, Diminiche Esty Lauder ($80), сироватки і нічні креми (як правило, практичні всі продукти) французької компанії ROC (ціна 20-30S) і наш простий російський крем з ретинолом - Ретиноічна мазь від акне (це не помилка, в разі акне, також необхідно відокремити шкіру і зробити її виробляти колаген) на 130 p - доступний в 2 концентраціях = 0.05% і 0.1%.

Почати з невеликими контрацепціями. Використання крему з СПФ при використанні коштів з ретинолом обов'язково!

6. Жнівень Продукція відбілювання шкіри

Відбілювання шкіри є поступовим відшаруванням затемненого місця, що призводить до появи нової молодої легкої шкіри. Цей процес не складається з одного етапу, але з декількох - з кожним днем шкіра буде легше і легше.

Що впливає на відбілювання? Стоп або уповільнення виробництва меланіну допомагає, в основному 2 інгредієнти - гідрохінон і ретинол. Краще, якщо поєднатися!

Зазвичай в косметиці гідровінон міститься в концентрації до 2%, але дерматолог може призначити мазь до 4%. Не соромтесь йти на ліки або салон краси. Вважається, що креми з 4% гідрохінон не менш ефективні, ніж лазер або шкірка, і більш ніжні. Креми з гідровіноном дуже багато – читати етикетку. Всі вони однаково ефективні, оберіть за свій смак і розмір гаманця.

Разом з вищезазначеними лікарськими засобами, нам знову потрібно кошти з AHA - молочною і гліколевою кислотою буде виконувати свою роботу з виділенням.

Будь-які процедури відбілювання є безпечнішим для проведення нічних днів. Це нова шкіра - подбати про неї! Непристойний сон! У процедурі відбілювання, ваш день крем повинен містити 30 SPF.

7. Про нас Засоби догляду за шкірою

Проксимус

Догляд за шкірою передбачає, перш за все, використання концентрованих сироваток з вітамінами і антиоксидантами. Сироватка - це більш легкий варіант кремів завдяки більшій кількості силікону в них, а більшій кількості антиоксидантів і вітамінів, ніж в звичайних кремах. Для жирної шкіри сироватка може замінити вершки, тільки одна печера - сироватка ніколи не містить SPF, яка є важливою для шкіри в день.

Клей, як правило, дорожче крему, точно через вартість вітамінів і антиоксидантів. Ви можете використовувати різні сироватки, різні бренди, різні композиції, щоб надати шкірі якомога більше поживних речовин, чергуючи їх або використовуючи курси - принаймні 28 днів, бажано довше. Я не рекомендую заощаджувати на них.

Полунки використовуються як вранці, так і ввечері, під макіяжом або соломою (тільки ввечері через відсутність SPF, знову), в юнаку - до 25 років - не кожен день, але пара разів на тиждень.

Якщо після нанесення сироватки ви продовжуєте відчувати щільна шкіра, нанесіть будь-який зволожуючий засіб зверху.

Маски

Маски необхідні для пом'якшення і зволоження шкіри. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Ви можете придбати будь-який тип шкіри і використовувати їх 2-3 рази на тиждень при необхідності.

8. У Догляд за тілом

Коли мова йде про самодогляд, вона виходить, що багато жінок нехтують догляд за тілом, тому що вони просто не отримують руки на ньому. Однак казка йде про те, що жіночий вік ставить її шию і руки, пам'ятайте?

Тому в 40 років багато жінок добре занурюють шкіру обличчя, але темні плями і втрати пружності шкіри рук і шиї зраджують їх вік.

Поговоримо про догляд за тілом, що, як особа, потребує очищення, відлущування, зволоження та захисту.

Як чистити? Звичайно, мити, але не милом, що висихає шкіру і листя наліт. Тому – гель для душу, лазні та все інше, а також шампуні, відмінно справляються з цим завданням.

Не дивлячись на бренд, ні ціна цих продуктів не має значення, тому що вони на шкірі так короткі, що вони не можуть збагачувати його з екзотичними компонентами, які хвалізовані маркетологами, сприяють іншому супер-інструменту.

Найбільшу увагу після того, як обличчя приваблює шия і декольте, тому одягаємо все на них, що і на обличчі – тобто тонік, і ексфоліатори, і маски, і крем, особливо сонцезахисний екран.

Якщо шкіра декольте сильно пошкоджена сонцем - з темними плямами, зморшки, ми використовуємо ретинолові вироби. При необхідності відбілювання темних плям виробляють засоби з гідровіноном.

Руки.

Вони завжди в очах і надають ступінь занурення жінки. Шкіра рук від постійного контакту з всілякими миючими засобами і очищувачами, сонцем, вітром і т.д. висихає, стає грубим і темним. Тому дуже зволожуючий жирний крем для рук не розкіш, але необхідність! Він повинен стояти на нічному дівчині.

Не втрачаючи свого бренду, ні ціни не мають значення, тому що основні інгредієнти тут гліцерол, ланолінолін, тому сміливо приймати будь-які «Грандематові луки», ефект один.

У другій половині дня руки не просять, але вимагають сонцезахисного крему!

Ліричний відступ. Купити 2 сонцезахисні окуляри - краще і дорожче для обличчя, шиї, декольте, дешевше - за руки, ноги і все інше, яке не покрите одягом (Відразу, все тіло повинно бути змащене сонцезахисним екраном, оскільки одяг також пропускає вбивці промені!)

Тепер багато компаній виробляють недорогі креми для рук з фактором захисту сонця (Newtrogina, Oley), зберігають трубку і на роботі, щоб змазувати перед будинком.

Ліжко, підбори, коліна.

Шкіра на них є коарсером і дріжджом, ніж на решті тіла, тому важливо його відлущити з ексфоліантами з 2% саліциловою кислотою (BHA) і застосовувати дуже жировий засіб навіть типу бальзаму.

9. Навігація Догляд за волоссям

Дівчата, вірити мене! Волосся - інаніматна речовина!

Все, що росте на нашій поверхні, такі як нігті, зуби і волосся, не можна змінити. Забитий ніготь - дочекайтеся, поки новий виростає, болить зуб - підійдіть до стоматолога.

Волосся можуть виглядати краще або гірше з миття та догляду за шкірою. Якщо є більш силіконові в них, волосся блискає, тому що силіконові обгортання їх в тонкій плівці, ваги волосся приклеюються разом - це весь секрет гарного стану волосся.

Якщо волосся просто промивають шампунем, який залишає відтінок на волоссі, волосся можуть стати тьмяними, електрифікованими, приклеїти до одного.

Стан волосся не діє шампунь, але бальзам-кондиціонер! Завдання шампуню полягає в розчині жирів і забруднень, вимити їх і не залишити на волоссі мінерали.

Наступні висновки:

1) шампунь більше $5 - скорочений!

2) Ви не повинні зберігати гроші на кондиціонері! Ви не повинні кинути себе на Ланку, він не кращий. Але якщо бюджет обмежений, купуйте собі звичайний Garnier!

Чи існує нешкідливий барвник для волосся?

Фарби для волосся знищують пігмент волосся, розміщуючи його фарбувальний пігмент там. Якщо фарба стабільна, пігмент «сиськи» на волоссі протягом 3 місяців, якщо нестійкі (піни і т.д., в Америці вони практично відсутні) – один тиждень або до першого прання.

Яку фарбу можна вважати ніжною? Це не знищить пігмент волосся? Тексти пісень, а це означає: Тоді вона не може діяти!

Відповідь очевидна - всі кольори діють однаково, жоден з них (крім натуральної хни і хазми) для волосся не корисний!

Як відновити волосся?

Використовуйте різні маски! Кондиціонерні бальзами діють аналогічно масці, якщо ви тримаєте їх довше. Використовуйте кондиціонери, які не потрібно змивати. Вони «потрібні» силіконова плівка міцніше, але волосся від них швидко стає липкою. Виберіть те, що вам подобається!

Можна робити масляні обгортання з часу до часу - волосся поглинає масло і стає шовковистою.

10. Прості.

Прості утворюються через те, що шкіра, яка повинна відреставрувати себе і відтіняти кератизовані клітини, раптово «повільнює» цей процес, а ора закупорюється з мертвими клітинами «старої» шкіри.

У підлітковому віці це відбувається через те, що клітини інтенсивно ростуть, тільки нові, а старі просто не встигають обрізати, як шерсть у тварин. У всіх інших вікових групах це дійсно дефект шкіри. (Я не говоримо про основну причину гормонів.)

Отже, пора, з якого вміст не може залити (січень шкіри) є потенційним прищом. Якщо він отримав бактерії, які активно розмножуються на жирній поверхні (назволя, на жирній Т=зоні, у нас є більшість прищів), напишіть - прищ припливають і почервоні!

Що робити?

Крок один.

Перш за все ретельно промиваємо, очищаємо шкіру від змивання бактерій і запобігає їх прониканню пори. Вимийте не милом, але принаймні з кремом для гоління, якщо немає грошей на всіх. І якщо є будь-які, то миття будь-якої компанії є насипним!

Крок другий.

Виділіть шкіру, щоб запобігти пори з закриття! Можна скористатися будь-яким скрабом або просто умивальником для обличчя (це велика гемороїда, на мій погляд, тому що ця скатертина повинна потім практично кип'ятити, тому її легше - невелика ложка лосини - шматочок глотку 10-15 см, потім легко і просто кип'ятити). Але – фізична ексфоліація, на жаль, не може повністю «подрібнити» проблему.

Скраб дуже часто не вистачає, тому вам потрібні хімічні барвники, склад яких проникає шкіра, пом'якшує сальні корки і «миття» від пори. Хімічні барвники AHA (глікольічна і молочна кислота) або BHA (саліцилова кислота). Друга віддає перевагу, тому що вона проникає більш глибоким, очистивши одночасно і чорними крапками на носі і щоками (набухає, де є) Тому подивіться на етикетку!

Крок три - дезінфекція пори і "навиколювання" вогнища.

Супер інструмент для цього бензол-піроксид. Згадайте цей інгредієнт, він збереже вас більше ніж раз! Вона виробляє 5% і 10%, для мого розквітуючого сина підліткового віку. Він, однак, луки, які дуже сухі шкіри, тому ви можете застосувати його не на всій обличчі, а саме на вогнищах! Не знаю, де прищ з'явиться завтра.

Цей бензол-пірококсид знаходиться в складі кремів від акне від компаній "All". Ще одне, що ми зазвичай не маємо достатньо грошей для всіх продуктів, тому люди обмежені або шайбою або тоніком, і вам потрібно тільки крем - крихітна трубка. Такі бренди, як «Клерова шкіра», «Новітрогіна» мають саме те. Авон має засіб з маслом чайного дерева - це дуже хороший компонент, але його потрібно в концентрації 5%, а в їх складі менше, близько 1% - при серйозній вугрі це не допоможе.

Аналогічно, ретиноєві мазі роботи - виділяється і дезінфікує, я дуже рекомендую всім. Тим не менш, при сильному вугрі, використовуйте обидва інструменти точки! Недоліант повинен бути на всій обличчі. До речі, бути пацієнтом – перші результати будуть помітні швидко, але можна повністю очистити шкіру тільки в місяць. (підлітки довше.)

Якщо нічого не допомагає, проконсультуйтеся з лікарем - він повинен призначити антибіотики, або стежити за гормональним балансом за допомогою таблеток управління народження у жінок, які допускаються до всіх типів фільмів без батьків.

Найкраща людина, що йде в клініку! Фото лікування дуже корисно!

Ліричний відступ. Коли я відвідую Росію і дивлюся молоді з страшними прищами або слідами прищів, серце заморожує. Не дивно, що вони одягнуті дорого, з ювелірними прикрасами. Тоді ви усвідомлюєте, що, очевидно, це не про гроші, просто надія, що Само буде проходити або зникне Арос. Хочу вбити своїх батьків.

Як фахівець, я розумію, що це досить простий для лікування, якщо ви використовуєте медичний підхід, а не поради бабусі - зубне мило, огірок лосьйон, левоміцитинові порошки.

Так, дівчата, мед, не заощаджуйте на цьому! Вам необхідно зробити фото процедури, якщо крем не допомагає - це зробити! І сам і мій підліток дітей. Що таке лак для нігтів, для 1000 або 20 рублів - немає різниці, а в разі очевидних косметичних недоліків - є!

У висновку існує кілька важливих правил:

1,1 км Ні в солярію, ні на пляжі. Якщо ви не можете жити без темного кольору шкіри, його безпечніше використовувати тан. Не забудьте, що засмаглява не захищає шкіру від сонця і використовувати захисний крем!

2,2 км Ні екстракти з трюфелів, ікра, мексиканська сперма Tushkin і інші інгредієнти, що охолоджуються, не роблять вашу косметика більш ефективною.

3. У Якщо косметичний бренд є настільки ексклюзивним, що його не можна купити в регулярному магазині, або навпаки, цей бренд виробляє все від діхлоропх до коктейлів, щоб збільшити пеніс і груди, це неправильний косметичний бренд.

4. У Не можна позбутися від зморшок обличчя за допомогою косметичних засобів (тільки ботокса і асоціатів допоможе тут), від провисання шкіри (ключна і подвійна підборіддя знімається тільки пластиком), від носогубних складок (наче рецепт наповнювачів). Косметичні вироби (не всі!) може допомогти позбутися від сітки неімічних зморшок, не мають коричневих плям і прищів, пілінгів і інших косметичних (!) недоліків.

5. Умань Продукція Cosmetic відрізняється ефективністю, оскільки ми і виробники хотіли б. Тому не намагайтеся купувати дорожче з точки зору ефективності. Перейти до салону - для масажу, очищення, пілінгів, лазера! Це ці процедури, не креми, які працюють чудеса!

6. Жнівень Не віруйте, що Демі Мур використовує цей крем і тому вона така ягода! Може бути, вона використовує крем, але все ще витрачає 3 години в тренажерному залі, їсть органічної їжі, не курить, робить всі доступні косметичні процедури і навіть курорти для пластичної хірургії. Так його цвітіння зовнішній вигляд не заслуги супер-дуперового крему. Не платите за це і не чекайте дива.