20
Італійський торт "Міллір", смаки як "Наполон", але є нюанси
Дуже багато. кремовий для Наполеона. Не один, але два! Коріння обох кремів повернулися до Франції, але це було італійцями, які поєднують два креми в дивно смачний торт, вони називають Millennium Leaf. Італійський торт смакує як наш Наполеон, але має свої нюанси.
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, як підготуватися до улюбленого. Наполеон в Італії.й Вся справа в спеціальному рецепту крему!
р.
Основна роль в торті грає крем Шантилів. Ця вишукана назва була приведена з причини: вважається, що десерт був придуманий мером замку Чантіллі (Чантіллі) Франу Ватель в далекому XVII ст. Крем швидко став популярним завдяки своїй ніжності, вишуканості та повітряності.
Але не хвилюватися, мудрість назви цього крему не впливає на його приготування. Згідно з тим, що цей крем є найпростішим у порівнянні з іншими видами кремів. Традиційно крем для хантелі називають самим звичайним збитим кремом з цукровою пудрою. Виявляється хороший, смачний, ніжний крем, який має тільки один недолік: він не дуже стійкий.
Другий крем називається «Pasticera лимон», і він також рідний до Франції. Хоча, знову, це італійці, які активно використовують цей крем для багатьох класичних рецептів італійської кухні.
Цукерки
Інгредієнти для крему "Лемон Пастихер"
Інгредієнти для крему Chantilly
Підготовка
Також я пропоную познайомитися з рецептом «Наполона» з конденсованим молоком. Насолодіться улюбленим десертом багатьох наших співвітчизників!
Тексти пісень, а це означає: Я буду сказати вам, я люблю його. Славутичй Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І, звичайно, «Pasticher лимон» не поступається звичайному заваренню. Я дуже люблю, що «Лимон Пастихер» можна приготувати заздалегідь. Крем відмінно зберігають в холодильнику до 3 діб!
Я спробував. Назар? Ви збираєтеся зробити це лікування для вашої родини?
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, як підготуватися до улюбленого. Наполеон в Італії.й Вся справа в спеціальному рецепту крему!
р.
Основна роль в торті грає крем Шантилів. Ця вишукана назва була приведена з причини: вважається, що десерт був придуманий мером замку Чантіллі (Чантіллі) Франу Ватель в далекому XVII ст. Крем швидко став популярним завдяки своїй ніжності, вишуканості та повітряності.
Але не хвилюватися, мудрість назви цього крему не впливає на його приготування. Згідно з тим, що цей крем є найпростішим у порівнянні з іншими видами кремів. Традиційно крем для хантелі називають самим звичайним збитим кремом з цукровою пудрою. Виявляється хороший, смачний, ніжний крем, який має тільки один недолік: він не дуже стійкий.
Другий крем називається «Pasticera лимон», і він також рідний до Франції. Хоча, знову, це італійці, які активно використовують цей крем для багатьох класичних рецептів італійської кухні.
Цукерки
- 2 пакети готового листового тіста
- 50-70г цукровий порошок
- 20г мигдаль
Інгредієнти для крему "Лемон Пастихер"
- 0,5 л молока
- 100г цукру
- 70г борошна
- 2 яйця
- 0,5 лимона
Інгредієнти для крему Chantilly
- 500мл крем
- 100 г цукрового порошку
- 10г ванільний цукор
Підготовка
- Краще почати з приготування тістечок. Я кажу прямо: це дуже просто, так як ми будемо використовувати готове шароване тісто. Отримати тісто з холодильника. На столі злегка посипати борошном, розкачати тісто для збільшення його розміру. Виріжте кожен шар тіста навпіл і поставте його назад в холодильник.
Р - Піднос покривається пергаментним папером, а потім викладають на нього один шар. шар-сухий від холодильника. Кожен торт займає близько 20 хвилин при температурі 180 градусів. Зверніть увагу, що перед випіканням кожен шар тіста слід пропікати виделкою по всій поверхні, щоб торт не пробухав під час випічки.
- Кожен з тістечок (насадити гарячим) слід добре посипати цукровою пудрою. Поставте коржі в духовку знову для золотистої скоринки. Потім дайте скоринки охолонути.
- Тепер переходимо на підготовку. Крем для хрящівй Дуже важливо, щоб крем надійшов з холодильника. Залийте вершки в чашу, додайте ванільний цукор. За допомогою міксера збийте вершки, а потім поступово залийте попередньо замочений цукровий порошок в них. Кріплення до стійкий піноутворення. Як ви бачите, цей крем дуже легко і швидко!
- Лимонний пастиш крем Це трохи складніше, ніж Chantilly. Крем дуже схожий на варену, але з додаванням лимона. Відокремити жовтки з яйця і залити їх в каструлю. Покласти цукор там. Розбити все на однорідність. Потім додайте сіяне борошно, постійно помішуючи з вінком.
Перенести сковороду з вмістом до дуже повільного вогню і довести до загущення, постійно помішуючи. Усе займає близько 20 хвилин. Не забудьте додати лимонну шкірку до кінця приготування крему і перемішати її. Обкладинка готового крему з харчовою плівкою.
- Торт був виготовлений з пергаментного паперу. Покладіть перший торт і змащуйте його вершками «Pasticher лимон». Наступний торт змащений кремом Chantilly. Повторити чергування кремів до тих пір, поки торти не закінчуються. Решта крема змащує верхню і бокову частину торта.
- Прикрасити торт з цукровою пудрою і подрібненим мигдалем або мигдальними пелюстками. Перед подачею дайте тістечку за пару годин в холодильнику. Це все, італійці. млинець торт готовий. Бон привіт!
Також я пропоную познайомитися з рецептом «Наполона» з конденсованим молоком. Насолодіться улюбленим десертом багатьох наших співвітчизників!
Тексти пісень, а це означає: Я буду сказати вам, я люблю його. Славутичй Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І, звичайно, «Pasticher лимон» не поступається звичайному заваренню. Я дуже люблю, що «Лимон Пастихер» можна приготувати заздалегідь. Крем відмінно зберігають в холодильнику до 3 діб!
Я спробував. Назар? Ви збираєтеся зробити це лікування для вашої родини?
Як очистити чавунну сковороду: найкращий спосіб оновити сковороду
Я не можу зрозуміти, чи зараз наші відносини.