16
Лази «Наполон» за рецептом спокусника Ольга Матвей
Щоб порадувати родичів з чимось смачним, вам не потрібно свято. Pecu lazy "Наполон" шар-сухийКоли ви хочете. Я вдячна Оленці Матвей за рецепт: торт вийшов перший раз навіть у чоловіка, і це, до речі, був дебют на кухні!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися рецептом для швидкого і смачного Торт Наполеонй Ви можете взяти готові тістечка з магазину, або ви можете приготувати тісто для манжету самостійно. Торт смакує хрустким, а його ніжний крем розтопиться у роті!
Лази "Наполон" від готового шаруватого тіста Інгредієнти
Підготовка
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Ольга Матвій. Всі її рецепти здивовані!
https://www.youtube.com/watch? v=gK5YJvkolj Я
Я пропоную всім цікавим людям дізнатися про гастрономічні ковдри великого Наполеона Бонапарта і як Наполеонський торт відображає характер імператора. Вони зайняли міста і винайшли нові оригінальні страви!
Обов'язково запікати ледачий Наполеон від готової продукції шар-сухий за цим рецептом! Крем смакує як злегка розтоплений морозивом. Я люблю його більш ніж заварити, і варити швидше і простіше. Я зроблю торт ввечері, і вранці я вже люблю свій смак.
О, Ольга Матвій, знову радий простим, але такий чудовий рецепт делікатесів. Збережіть собі швидкий рецепт!
Вам подобається торт Наполеон? Поділіться вашим улюбленим рецептом торта з нами в коментарях!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися рецептом для швидкого і смачного Торт Наполеонй Ви можете взяти готові тістечка з магазину, або ви можете приготувати тісто для манжету самостійно. Торт смакує хрустким, а його ніжний крем розтопиться у роті!
Лази "Наполон" від готового шаруватого тіста Інгредієнти
- 800г ply (східний) тісто
- 500 мл крему (33%)
- 200 мл згущеного молока
- екстракт ваніліну або ванілі за смаком
Підготовка
- Поставте готове тісто на змащений борошном стіл. Заміряйте смуги тесту за шириною форми для випічки. Ольга Matvey радить взяти квадратну форму 22 сантиметрів. Грубий рулет, а потім за допомогою лінійки нарізають на смуги 1,5-2 сантиметрів.
- Піднос покривається пергаментним папером, а потім викладають смуги тіста на ньому в шаховому порядку на відстані приблизно 1,5 см. Випікайте тісто в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 12 хвилин.
- Кріплення готового крему з холодильника до пишної піни. У збитому вершки залити конденсоване молоко також з холодильника. Додати деякі екстракт ванілі або ваніліну. Зробіть його гарним міксером до однорідності.
- Дно квадратної форми для випічки покривається пергаментним папером. На дно ручного миття викладають 2 столові ложки вершки, рівномірно розподіляють по дну форми. На вершки прокладають перший шар труб з листового тіста. Потім рівномірно розподіліть 2-3 столові ложки вершки знову. І знову труби необхідно викласти в тому ж порядку, як і перший шар. Продовжити до заповнення всієї форми. Верхній шар вершки! Готовий торт у вигляді покласти в холодильник не менше 3 годин, або краще вночі.
- Частина труб, які залишаються, потрібно подрібнити в блендері до стану крихт.
- Уранці з ножем вийняти торт з форми, змастити сторони торта з залишками крему. Добре, потім посипаємо боки і верхню частину торта крихкістю.
- Це, лаціна Наполеон готовий. Бодибилдерши!
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Ольга Матвій. Всі її рецепти здивовані!
https://www.youtube.com/watch? v=gK5YJvkolj Я
Я пропоную всім цікавим людям дізнатися про гастрономічні ковдри великого Наполеона Бонапарта і як Наполеонський торт відображає характер імператора. Вони зайняли міста і винайшли нові оригінальні страви!
Обов'язково запікати ледачий Наполеон від готової продукції шар-сухий за цим рецептом! Крем смакує як злегка розтоплений морозивом. Я люблю його більш ніж заварити, і варити швидше і простіше. Я зроблю торт ввечері, і вранці я вже люблю свій смак.
О, Ольга Матвій, знову радий простим, але такий чудовий рецепт делікатесів. Збережіть собі швидкий рецепт!
Вам подобається торт Наполеон? Поділіться вашим улюбленим рецептом торта з нами в коментарях!
Фарба на бетоні або не потрібно
Як стиль витончених паризьких жінок відрізняється від нашого стилю запечених громадян