Навіть брак електрики не зупиняє мене від виготовлення Наполеона, у мене є рецепт для нього.

Не буде світла протягом декількох годин. приготування Наполеона Немає випічки. Я просто є рецептом цього випадку, захопивши його з українського кулінарного блогера Лілії Звіт.

Сьогодні видання. "Сайт" Чи можу я сказати вам? зробити НаполеонЯкщо немає світла. Хороший рецепт!

Навіть брак електрики не зупиняє мене від виготовлення Наполеона, у мене є рецепт для нього.

Наполеон без випічки Склад
  • 0,5 кг листового печива
  • 2 яйця
  • 1 л молока
  • 200 г цукру
  • 10г ванільний цукор
  • 80г крохмаль
  • 100г вершкове масло

Підготовка
  1. Поставте яйця в горщик з товстим дном. Додати цукор, ванільний цукор і крохмаль. Добре збийте інгредієнти силіконовою лопаткою. В результаті виникає однорідна маса. Навіть брак електрики не зупиняє мене від виготовлення Наполеона, у мене є рецепт для нього.

2. Поступово, в 2 або навіть 3 підходи, залити молоко в крем. Гомогенна маса молочно-еггі нагрівається на повільному вогні до загущення, постійно помішуючи. Як тільки ви бачите, що маса починає загусувати і кип'ятити, відключати плиту. Навіть брак електрики не зупиняє мене від виготовлення Наполеона, у мене є рецепт для нього. р.

3. Додайте нарізаний вершкове масло, після чого зріжте блендер на однорідність. Залиште крем прохолодним. До 15 хвилин пішки. Навіть брак електрики не зупиняє мене від виготовлення Наполеона, у мене є рецепт для нього.

4. Знімний кільце поміщається на боках з пергаментом. Давайте перейдемо на формування торта. Замість тістечок можна використовувати будь-які шаровані печиво. Покладіть його внизу форми. Щоб зробити печиво якомога щільніше один до одного, можна використовувати не тільки цільні печиво, але і шматочки. Генерально змащувати печиво з завареними. Для того, щоб торт добре замочений і злегка вологий.

5. Далі викладаємо кульку печива знову, а потім шар вершки. Так, поки ви не закінчите з крему і печива. Зазвичай листя про 4 шари. Не забудьте залишити деякі cookie для крихт. Хочу нагадати вам, що верхній шар повинен бути виконаний з крему. Прикрасьте верхню частину торта з крихтою печива. Поставте торт в холодильник не менше 2 годин. Потім можна прикрасити сторони торта з крихтами.

606962

6. Це, Швидкий Наполеон готовий. Бодибилдерши! Навіть брак електрики не зупиняє мене від виготовлення Наполеона, у мене є рецепт для нього.

І познайомитися з рецептом докладніше, дивитися відео з кулінарного каналу Лілії Завіт. Всі її рецепти випускають перший раз і hurrah!

Я також раджу дізнатися, як приготувати торт "Наполона" в каструлі з конденсованим молоком. Неможливим є розбити!

У нинішніх умовах такий «Наполон» без випікання реальний знахідок, адже завжди хочеться солодощів. Я зроблю один з них. печиво вухай Моя мама дзвонила йому "Лези Наполеона". Дуже смачно і приємно!