Як очистити чавунну сковороду: найкращий спосіб оновити сковороду

Кавові страви, напевно, знаходяться в кожному будинку, але не всі користуються цими стравами зараз, але в варті. Я також використовував, щоб мати два чавунні сковорідки, які я отримав від мого бабуся. Я соромлюся відкинути їх протягом тривалого часу, але коли я зрозумів, що я не можу впоратися з товстим шаром натрію з 20 років тому, я повинен сказати догоди цих страв. Тепер я шкодую, тому що я недавно дізнався, як очистити чавунну сковороду від старого жиру в годину.

р.

Хороша сковорода з непристойним покриттям витрати на простір грошей. Коли ви бачите альтернативу в магазині, дешевше 3 разів, здається, що це вигідна покупка. Коли ви приїжджаєте додому, ви щасливі варити без вершкового масла. Але місяць або два проходи, і сковорідка перестає бути непристойним. Яйця, картопля, м'ясо - все прилипає до сковороди, якщо вона була рідною.

До речі, навіть якщо мити відразу після варіння сковороди, можна помітити, що під час приготування їжі з'являються плями і витікання на посуді, які дуже погано змиваються. Цей самий сюжет з чавуном, тільки чавуном, на відміну від модних сковорідок, красива 20 років після покупки.

Я спробував більше одного інструменту для очищення сковорідки від старого жиру: соди, оцту, ядерної хімії для очищення печей і печей - нічого. Всі способи вимагають багато часу і фізичних зусиль, і навіть якщо ви наносите брутову чоловічу владу, каструлю не так легко миється. Але є спосіб, який підходить практично для всіх страв, які не мають спеціального покриття всередині.

Для очищення страв з застарілого жиру можна використовувати флюшй Це хімічна для видалення декількох шарів фарби, лаку та ґрунтовки з різних продуктів. Продається фарба в будівельних магазинах. Вартість копійки, але триває довго. Миття фарби може бути у вигляді спрей, гелю або рідини. Також окрема мийка для виробів, виготовлених з різних матеріалів, нам буде потрібно промивання для металевих виробів.

Перед роботою подбайте про безпеку дихальних шляхів, очей і шкіри рук. Мирні захисні окуляри, респіратор і рукавички. Покрийте поверхню, на якій ви будете очищати сковороду, клейковини або великий пакет, нарізаний на боках. Пакет повинен бути таким, щоб сковорідка була розміщена на одній частині і повністю покрита другою частиною пакету.

Нанесіть миття фарби на внутрішню сторону і зовні сковороди. Якщо мийка гель, розподіліть її пензлем на поверхні. Для того, щоб добре працювати, потрібно працювати при кімнатній температурі. А розчин можна злегка нагріти, надягаючи його в ємність з теплою водою. Після нанесення рум'яного покрийте сковороду плівкою і залиште на 30-60 хвилин.

Після години жир повністю розчиниться, шар забруднення можна видалити шпателем, потім протерти всередину і зовні каструлю тканиною. Після основного очищення можуть залишатися невеликі темні включення, які можна видалити за допомогою металевої губки. Вимийте каструлю з рідиною для миття посуду, потім висушіть каструлю.

Чавки чавунні слід протерти рослинним маслом і нагрівати на плиті або в духовці кілька хвилин. Так метал буде захищений від корозії, і їжа не прилипне до сковороди. Якщо їжа ще липка, повторіть процедуру.

Пропоновано блискучий спосіб очищення сковорідки з дивана автор телеканалу GARAGE 55. Майстер впевнено показує процес очищення, який схожий на магію. Чи можна досягти цього за годину? Зареєструватися

про:blank

Редакційна колегія Є дуже хороші засоби для charcoal. Якщо у вас є улюблений помічник, який справляється з усім, крім коляска в сковороді, спробуйте нагрівати каструлю і залити засіб на місці забруднення. Подаруйте препарат 5-10 хвилин, щоб пройти хімічну реакцію. Я впевнений, що ви будете здивовані результатом. Нагрівання сковороди посилює ефект побутової хімії.