554
Кистиби - апетитна властивість татарської кухні. Я не можу протистояти!
Дуже смачний. вся в сокуй Його ім'я звучить різні: cystic, cysts, caestrambs, caesirembi, castrembi ... Але суть не змінюється - він обсмажений свіжого торта з картопляним пюре як начинка.
У правді можна також використовувати млинець або тушку для начинки, але "Сайт" покаже вам Як приготувати коруси з картоплеюй Ви готові до гастрономічної поїздки?
Кристал з картоплею
Тестові інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Здається, що страва виглядає як chebureki, але вона має певну родзинку, яку ви дізнаєтеся тільки намагаючись!
І Ваші друзі знають, Що таке кучерявий?
У правді можна також використовувати млинець або тушку для начинки, але "Сайт" покаже вам Як приготувати коруси з картоплеюй Ви готові до гастрономічної поїздки?
Кристал з картоплею
Тестові інгредієнти
- 300г борошна
- 100 мл молока
- 1 яйце
- 60г вершкове масло
- 1 ч.л. цукру
- сіль
Наповнення інгредієнтів
- 700г картопля
- 1 велика цибулина
- 150 мл молока
- 50г вершкове масло
- сіль
Підготовка
- Підготовка тесту
Спочатку перемішайте молоко, яйце, сіль і цукор в мисці, а потім залийте розтоплене масло в молочно-ясну суміш. Поступово просіяти в чашу борошна, почати перемішати тісто. Коли він зупиняється налипання руки, можна зупинити і покласти тісто на 20 хвилин. Але не забудьте його обкладинка. Тісто не слід розміщувати в холодильнику. Має бути свіжим. - Підготовка начинок
Очистити картоплю і вирізати кубики. Змішайте варене картопля з молоком і вершковим маслом і пам'ятайте. Картопля пюре готова! Поставте цибулю і розім'яте їх. Стирайте його добре. - Поставте тісто на борошном стіл. Розкачати тісто ковбасою і нарізати на товсті скибочки. Потім розкачати кожну скибочку на великий торт.
- Трохи обсмажити кожен торт з двох сторін в сухій сковороді і, негайно знімаючи, накрийте його вологим рушником. Бажано видалити з сковорідки сухою серветкою згортають борошном.
- Покладіть начинку навпіл торта, вигинайте її навпіл і змастити її розтопленим маслом. Відтінок до появи золотистої скоринки.
Здається, що страва виглядає як chebureki, але вона має певну родзинку, яку ви дізнаєтеся тільки намагаючись!
І Ваші друзі знають, Що таке кучерявий?
Вона протримала ноги в посудомийній машині протягом 30 хвилин. Що таке диво?
Ліки, які не можна замінити: 6 аргументів, щоб купити імбир сьогодні!