Кистиби - апетитна властивість татарської кухні. Я не можу протистояти!

Дуже смачний. вся в сокуй Його ім'я звучить різні: cystic, cysts, caestrambs, caesirembi, castrembi ... Але суть не змінюється - він обсмажений свіжого торта з картопляним пюре як начинка.

У правді можна також використовувати млинець або тушку для начинки, але "Сайт" покаже вам Як приготувати коруси з картоплеюй Ви готові до гастрономічної поїздки?

Кристал з картоплею

Тестові інгредієнти
  • 300г борошна
  • 100 мл молока
  • 1 яйце
  • 60г вершкове масло
  • 1 ч.л. цукру
  • сіль

Наповнення інгредієнтів
  • 700г картопля
  • 1 велика цибулина
  • 150 мл молока
  • 50г вершкове масло
  • сіль

Підготовка
  1. Підготовка тесту
    Спочатку перемішайте молоко, яйце, сіль і цукор в мисці, а потім залийте розтоплене масло в молочно-ясну суміш. Поступово просіяти в чашу борошна, почати перемішати тісто. Коли він зупиняється налипання руки, можна зупинити і покласти тісто на 20 хвилин. Але не забудьте його обкладинка. Тісто не слід розміщувати в холодильнику. Має бути свіжим.

2. Підготовка начинок
    Очистити картоплю і вирізати кубики. Змішайте варене картопля з молоком і вершковим маслом і пам'ятайте. Картопля пюре готова! Поставте цибулю і розім'яте їх. Стирайте його добре.
  3. Поставте тісто на борошном стіл. Розкачати тісто ковбасою і нарізати на товсті скибочки. Потім розкачати кожну скибочку на великий торт.
  4. Трохи обсмажити кожен торт з двох сторін в сухій сковороді і, негайно знімаючи, накрийте його вологим рушником. Бажано видалити з сковорідки сухою серветкою згортають борошном.
  5. Покладіть начинку навпіл торта, вигинайте її навпіл і змастити її розтопленим маслом. Відтінок до появи золотистої скоринки.

Здається, що страва виглядає як chebureki, але вона має певну родзинку, яку ви дізнаєтеся тільки намагаючись!

І Ваші друзі знають, Що таке кучерявий?