10
Зроблено домашню ковбасу щороку і розкачати її в банки, поділивши старий перевірений рецепт
В домашніх умовах батько завжди відповідальний за підготовку. Він займався різними видами збереження: від варення до м'ясних скручень. Він сказав мені, як зробити домашню ковбасу і чому його розкачати в канах. Сьогодні я хочу поділитися цим старим і перевіреним рецептом з вами.
713960р.
Як зробити Домашнє Sausage Інгредієнти
Підготовка
Як зробити домашню ковбасу фігурним, але як її зберігати? Ви можете покласти його в морозильну камеру, але це не за смаком так добре для мене. Найкраще покласти ковбасу в банки. І тримати його комфортно, і виходить дуже смачно.
Для цього потрібні банки під ключ. Вони повинні бути стерилізовані безпосередньо перед спінінгом. Загорніть ковбасу в духовці до готовності. Окремо розтопити красуню. Нарізати гарячу ковбасу на шматочки, покласти її щільно в банках і залити гарячу красуню. Вниз прямо зараз. Як і інші закрутки, залишають в кімнаті до охолодження, а потім можна зняти в холодному місці.
Варто сказати, що така ковбаса відмінно зберігати і не втратить смак на всіх смаках. У будь-який час можна відкрити банку, обсмажити або прогріти ковбасу. Жир можна використовувати для смаження. Особливо смачно на ньому виходить смажена картопля.
Ви спробували домашню ковбасу?
713960р.
Як зробити Домашнє Sausage Інгредієнти
- 4 кг свинини м'яса
- 1 кг сала
- 10м свинячих гуц
- 4 голови часнику
- сіль і спеції
Підготовка
- Мій батько завжди сказав, що найважливіше в цьому процесі є вибір хорошого м'яса. Не варто занадто жир, з невеликим шаром жиру. Він завжди взяв свинячу шпатулку або корея. Щоб ковбаса не висохла, потрібно додати трохи жиру. М'ясо потрібно нарізати невеликими шматочками і пропустити через м'ясорубку разом з кришкою. 121212
- Потім потрібно перемістити фаршу в велику ємність і додати спеції. Моя тато використовується, щоб сказати, що м'ясо потребує лише двох спецій: сіль і перець. В принципі я поділю свою думку. Також не забудьте про часник, без нього все неправильно. 933397
- Далі ретельно перемочуємо фарш і залиште настоятися в холодному місці на добу. Після цього можна спробувати, а потім вирішити, чи можна додати більше солі або достатньо. Я зазвичай додайте трохи солі.
- Я купив кишечник, тому досить замочити його в теплій воді протягом 30 хвилин. Потім промийте під проточною водою зовні і всередині, щоб позбутися від зайвої солі. Потім кладемо кишечник в кооп, щоб зробити скляну воду.
- Далі потрібно встановити м'ясорубку з спеціальною насадкою для домашньої ковбаси. На шиї ковбасного шприца потрібно розтягнути весь кишечник, а зав'язати кінець в вузлик. Ви можете зав'язати її щільно. Потім в м'ясному подрібнювачі невеликими порціями я відправляю фаршу і фаршу. Досвід показує, що два з нас роблять це набагато швидше.
Як зробити домашню ковбасу фігурним, але як її зберігати? Ви можете покласти його в морозильну камеру, але це не за смаком так добре для мене. Найкраще покласти ковбасу в банки. І тримати його комфортно, і виходить дуже смачно.
Для цього потрібні банки під ключ. Вони повинні бути стерилізовані безпосередньо перед спінінгом. Загорніть ковбасу в духовці до готовності. Окремо розтопити красуню. Нарізати гарячу ковбасу на шматочки, покласти її щільно в банках і залити гарячу красуню. Вниз прямо зараз. Як і інші закрутки, залишають в кімнаті до охолодження, а потім можна зняти в холодному місці.
Варто сказати, що така ковбаса відмінно зберігати і не втратить смак на всіх смаках. У будь-який час можна відкрити банку, обсмажити або прогріти ковбасу. Жир можна використовувати для смаження. Особливо смачно на ньому виходить смажена картопля.
Ви спробували домашню ковбасу?
Приклади для дітей в математики, які кладуть дорослим у ступорі
Продуктовий технолог пояснив, які продукти не можна мити, і які необхідно мити без