Зроблено домашню ковбасу щороку і розкачати її в банки, поділивши старий перевірений рецепт

В домашніх умовах батько завжди відповідальний за підготовку. Він займався різними видами збереження: від варення до м'ясних скручень. Він сказав мені, як зробити домашню ковбасу і чому його розкачати в канах. Сьогодні я хочу поділитися цим старим і перевіреним рецептом з вами.

713960р.

Як зробити Домашнє Sausage Інгредієнти
  • 4 кг свинини м'яса
  • 1 кг сала
  • 10м свинячих гуц
  • 4 голови часнику
  • сіль і спеції

Підготовка
  1. Мій батько завжди сказав, що найважливіше в цьому процесі є вибір хорошого м'яса. Не варто занадто жир, з невеликим шаром жиру. Він завжди взяв свинячу шпатулку або корея. Щоб ковбаса не висохла, потрібно додати трохи жиру. М'ясо потрібно нарізати невеликими шматочками і пропустити через м'ясорубку разом з кришкою. 121212

2. Потім потрібно перемістити фаршу в велику ємність і додати спеції. Моя тато використовується, щоб сказати, що м'ясо потребує лише двох спецій: сіль і перець. В принципі я поділю свою думку. Також не забудьте про часник, без нього все неправильно. 933397

3. Далі ретельно перемочуємо фарш і залиште настоятися в холодному місці на добу. Після цього можна спробувати, а потім вирішити, чи можна додати більше солі або достатньо. Я зазвичай додайте трохи солі.

4. Я купив кишечник, тому досить замочити його в теплій воді протягом 30 хвилин. Потім промийте під проточною водою зовні і всередині, щоб позбутися від зайвої солі. Потім кладемо кишечник в кооп, щоб зробити скляну воду.

5. Далі потрібно встановити м'ясорубку з спеціальною насадкою для домашньої ковбаси. На шиї ковбасного шприца потрібно розтягнути весь кишечник, а зав'язати кінець в вузлик. Ви можете зав'язати її щільно. Потім в м'ясному подрібнювачі невеликими порціями я відправляю фаршу і фаршу. Досвід показує, що два з нас роблять це набагато швидше.

Як зробити домашню ковбасу фігурним, але як її зберігати? Ви можете покласти його в морозильну камеру, але це не за смаком так добре для мене. Найкраще покласти ковбасу в банки. І тримати його комфортно, і виходить дуже смачно.

Для цього потрібні банки під ключ. Вони повинні бути стерилізовані безпосередньо перед спінінгом. Загорніть ковбасу в духовці до готовності. Окремо розтопити красуню. Нарізати гарячу ковбасу на шматочки, покласти її щільно в банках і залити гарячу красуню. Вниз прямо зараз. Як і інші закрутки, залишають в кімнаті до охолодження, а потім можна зняти в холодному місці.

Варто сказати, що така ковбаса відмінно зберігати і не втратить смак на всіх смаках. У будь-який час можна відкрити банку, обсмажити або прогріти ковбасу. Жир можна використовувати для смаження. Особливо смачно на ньому виходить смажена картопля.

Ви спробували домашню ковбасу?