35
Домашній курячий ковбасний рецепт в каструлі
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Після всього, домашня їжа набагато більш ароматна і тастир, тому що вона виготовлена з натуральних свіжих продуктів. Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як він готує. курча-саузаж в каструлі.
Домашнього приготування курячої ковбаси Ця домашня ковбаса готують 2 години. Поєднання ароматних спецій і ніжного курячого м’яса робить свою роботу. Може вийти, що в той же день ковбаса буде з'їсти відразу після варіння, тому беремо замітку рецепта. Вам буде потрібно два кілограми свіжого м’яса курки і красень ароматних спецій. Почнемо мене, в півгодини на кухні почне чарівний запах спецій, а сім'я запустить дізнатися, що так смачно вариться на кухні.
р.
інгредієнти
Підготовка
Діти люблять курячу ковбасу. Не має жиру і знежирення шматків жиру. Чудове харчування для всієї родини. Я сподіваюся, що вам подобається рецепт, і ви обов'язково спробуєте зробити домашню ковбасу для вашої сім'ї.
Домашнього приготування курячої ковбаси Ця домашня ковбаса готують 2 години. Поєднання ароматних спецій і ніжного курячого м’яса робить свою роботу. Може вийти, що в той же день ковбаса буде з'їсти відразу після варіння, тому беремо замітку рецепта. Вам буде потрібно два кілограми свіжого м’яса курки і красень ароматних спецій. Почнемо мене, в півгодини на кухні почне чарівний запах спецій, а сім'я запустить дізнатися, що так смачно вариться на кухні.
р.
інгредієнти
- 1кг курячого філе
- 800г курячі стегна
- 150г кремовий
- 1 ч.л. солі
- 150г бекон
- 0,5 ч.л.
- щіпка
- 1,5 ч.л. паприка
- 0,5 ч.л. чорного меленого перцю
- 0,3 ч.л. горіха
- 0,5 ч.л. сухого часнику
- 1.5м г
- чилі
- 1 ч.л. рослинної олії
Підготовка
- Вимийте м'ясо, висушіть паперовим рушником і наріжте шкіру.
- Відокремити м'ясо з кісток. Виріжте курку на великі шматочки і пропустіть через м'ясорубку.
- Зріжте беконом, потім запустіть його через м'ясорубку і додайте до курячого фаршу.
- Додайте до курячого фаршу і вершки або молока. Перемішати суміш ретельно до однорідної.
- Змийте воском під проточною водою і вичавіть її. Покладіть на сопл, щоб сформувати ковбаси і починайте з м'ясом.
- Прокочуйте ковбасу і зав'яжіть нитки хрестиком.
- Посмажити ковбасу в рослинному маслі іржі скоринки з двох сторін.
- Випікати курячу ковбасу в духовці нагріти до 120 градусів 1 годину. Не поверніть на конвекційний режим так, щоб не пересушити ковбасу.
Діти люблять курячу ковбасу. Не має жиру і знежирення шматків жиру. Чудове харчування для всієї родини. Я сподіваюся, що вам подобається рецепт, і ви обов'язково спробуєте зробити домашню ковбасу для вашої сім'ї.