357
Головна нарізана варена ковбаса: найкраща альтернатива магазині!
Сьогодні ви дізнаєтеся Як приготувати домашню ковбасу Немає жиру, пряний і смачний! Він має дуже оригінальний смак, немає магазину. Навіть мед присутній в рецептурі, можливо, це через цей секретний інгредієнт, який м'ясо є настільки соковитим.
Коли я готував цю ковбасу вперше, я був знежирений: добре, я не вірю, що ви можете зробити продукт в домашніх умовах, який не поступається естетиці і смаку придбаній ковбасі. Я ніколи не був розчарований в рецепті! Завжди перекусити перший клас.
р.
Як зробити домашню ковбасу інгредієнти
Підготовка
Після того, як намагатися цей рецепт, я сказав всім друзям, ковбасне виробництвой У розділі виглядає шик і дуже апетитна, а смак ковбаси пряний, насичений. З мого серця я раджу вирішити і приготувати це диво, нарізану домашню ковбасу буде частий гість на столі!
Коли я готував цю ковбасу вперше, я був знежирений: добре, я не вірю, що ви можете зробити продукт в домашніх умовах, який не поступається естетиці і смаку придбаній ковбасі. Я ніколи не був розчарований в рецепті! Завжди перекусити перший клас.
р.
Як зробити домашню ковбасу інгредієнти
- 1,5 кг яловичини
- 2 кг вирізати курячі стегна без кісток
- 75г сіль
- 350мл бульйон
- 1 ст. л. мед
- 2 ст. паприка
- 1 ст.л. чорного великого меленого перцю
- 0,5 ст.л. горіха
- 1 ст.л. сухого часнику
- 1 ст.л. сухого кропу
- 1 ст.л. сухого базиліка
- перець-пека
- ковбасна оболонка (наприклад, поліамід 60 мм товщина)
Підготовка
- Відокремити м'ясо курчат з кісток і шкіри. З кісток готують бульйон з додаванням чорного перцю горохом і сіллю. Процідіть і вставте його в холодильник.
- Візьміть половину яловичого м'яса і жирової частини разом зі шкірою з курячих стегон, пропустіть через м'ясорубку з невеликим грилем. Решта яловичини і курячого м'яса розрізають кубиками близько 2 см за розміром.
- Пара фарш з фаршем з фаршем, додати мед, помішати. У сухому мисці з'єднайте сіль і спеції, додайте цю суміш до фаршу. Змішайте його добре, додавши трохи холодного бульйону.
- Тісно залийте шкаралупу на фаршировані ковбаски, переконайтеся, що повітря не виходить всередині. Якщо ви отримуєте повітря, приклейте тонку голку в місці. Зробіть кінці. Домашні ковбасні оболонки Від цього залежить успіх всієї події!
- Вішайте заготовку для ковбаси вертикально на 1-2 години при кімнатній температурі.
- Варимо ковбасу при температурі 80-85 градусів 1,5-2 годин.
- Готова страва швидко охолоджується під холодним душем і підвішується в прохолодному приміщенні протягом 12 годин. Потім загорніть ковбасу в папір і вставте її в холодильник. Бон привіт!
Після того, як намагатися цей рецепт, я сказав всім друзям, ковбасне виробництвой У розділі виглядає шик і дуже апетитна, а смак ковбаси пряний, насичений. З мого серця я раджу вирішити і приготувати це диво, нарізану домашню ковбасу буде частий гість на столі!
З цією домашньою медовою пастою ви забудете про гоління!
Він нарізав аквапал на 4 штуки, щоб зробити неповторну річ!