Головна нарізана варена ковбаса: найкраща альтернатива магазині!

Сьогодні ви дізнаєтеся Як приготувати домашню ковбасу Немає жиру, пряний і смачний! Він має дуже оригінальний смак, немає магазину. Навіть мед присутній в рецептурі, можливо, це через цей секретний інгредієнт, який м'ясо є настільки соковитим.

Коли я готував цю ковбасу вперше, я був знежирений: добре, я не вірю, що ви можете зробити продукт в домашніх умовах, який не поступається естетиці і смаку придбаній ковбасі. Я ніколи не був розчарований в рецепті! Завжди перекусити перший клас.

р.

Як зробити домашню ковбасу інгредієнти
  • 1,5 кг яловичини
  • 2 кг вирізати курячі стегна без кісток
  • 75г сіль
  • 350мл бульйон
  • 1 ст. л. мед
  • 2 ст. паприка
  • 1 ст.л. чорного великого меленого перцю
  • 0,5 ст.л. горіха
  • 1 ст.л. сухого часнику
  • 1 ст.л. сухого кропу
  • 1 ст.л. сухого базиліка
  • перець-пека
  • ковбасна оболонка (наприклад, поліамід 60 мм товщина)

Підготовка
  1. Відокремити м'ясо курчат з кісток і шкіри. З кісток готують бульйон з додаванням чорного перцю горохом і сіллю. Процідіть і вставте його в холодильник.
  2. Візьміть половину яловичого м'яса і жирової частини разом зі шкірою з курячих стегон, пропустіть через м'ясорубку з невеликим грилем. Решта яловичини і курячого м'яса розрізають кубиками близько 2 см за розміром.
  3. Пара фарш з фаршем з фаршем, додати мед, помішати. У сухому мисці з'єднайте сіль і спеції, додайте цю суміш до фаршу. Змішайте його добре, додавши трохи холодного бульйону.
  4. Тісно залийте шкаралупу на фаршировані ковбаски, переконайтеся, що повітря не виходить всередині. Якщо ви отримуєте повітря, приклейте тонку голку в місці. Зробіть кінці. Домашні ковбасні оболонки Від цього залежить успіх всієї події!
  5. Вішайте заготовку для ковбаси вертикально на 1-2 години при кімнатній температурі.
  6. Варимо ковбасу при температурі 80-85 градусів 1,5-2 годин.
  7. Готова страва швидко охолоджується під холодним душем і підвішується в прохолодному приміщенні протягом 12 годин. Потім загорніть ковбасу в папір і вставте її в холодильник. Бон привіт!

Після того, як намагатися цей рецепт, я сказав всім друзям, ковбасне виробництвой У розділі виглядає шик і дуже апетитна, а смак ковбаси пряний, насичений. З мого серця я раджу вирішити і приготувати це диво, нарізану домашню ковбасу буде частий гість на столі!