Як зробити пуджа: рецепт вишуканої делікатеси з простих інгредієнтів

Завдання Уявіть, що ви кондитерський шеф-кухар і повинні прикрасити кекси, торт і Великодній торт. Що вибрати? Кондитери відразу ж відповіли, що в десерті немає кращого оздоблювального елемента, ніж ганаш, глазур, і пуджа. Тільки тут не обов'язково бути спеціалістом, щоб дізнатися, як зробити пуджа або будь-яку іншу прикрасу. Сьогодні я збираюся розповісти вам, що відмінність і навчаю вас новим кулінарним навичкам.

Як дитина, мій улюблений десерт був ромною жінкою. І більшість всіх, я любила верхню замочену в солодкій музі. Можливо, це найпростіший варіант для швидкого оформлення делікатесів. Ви можете залити будь-який з цукровою пудрою: кекси, пряники, Великодні торти або каштани.

Фудж є рідинай До складу входить 2 інгредієнти: вода і цукор. Компоненти поєднуються і кип'ятять до однорідного стану, щоб не було грудок у фудзі. Щоб зробити класичний цукровий пудж, досить 1 склянка цукрового піску і 3-4 ст. теплої води. Товщина осаду можна регулювати, додавши до неї воду або цукровий пісок.

Завдяки пластичності, помада відмінно підходить на кондитерських виробах. Найкраще застосувати прикрасу для випічки в декількох шарах, чекаючи попереднього шару, щоб повністю заморозити. Незважаючи на простоту приготування страви, її можна зробити різними способами. Наприклад, молоко або вершкове масло. Я Рецепти обміну.

Як зробити помада на молоці для тортів Інгредієнти
  • 0,5 ст.л. молока
  • 1 ст. цукру

Підготовка
  1. Нагрійте молоко в сотейці і додайте цукор до неї.
  2. Принесіть суміш до кипіння, постійно перемішуючи її королою. Коли молочні кип'ятіння, зробіть невеликий вогонь і варіть фудж протягом 20-30 хвилин. Від часу перемішати масу до того, як вона виглядає як желе.
  3. Зніміть каструлю з плити і збийте помаду з зануреним блендером до вершкового стану.

Кремний корм для компонентів еклеру
  • 150 мл молока
  • 10 ст. цукру
  • 6 ст. какао порошок
  • 100г вершкове масло

Підготовка
  1. Змішайте цукор і какао в сотей, щоб немає грудок. Потім додайте молоко і попередньо змащене масло до суміші.
  2. Поставте плиту на плиту і доведіть суміш до кипіння, постійно помішуючи вінком. Це важливо, тому що фудге може спалювати.
  3. При масових відварах зробіть невеликий вогонь і продовжуємо відварити помаду до загущеного.
  4. Зняти стейк з вогню і дати фудзі охолонути, перш ніж застосувати його до еклерів.

Як зробити помаду з глазур'ю часто плутати з глазур'ю. Тільки якщо перші залишаються, як правило, вологі на кондитерських виробах, другі заморозки. Глаз використовується в промисловому виробництві цукерок. Покривається цукерками, сиром, бісквітами та вафлями. Білкова глазур покриває Великодні коржі.

У домашніх умовах домогосподарки готують класичне шоколадне глазур. Солодкий потоковий сироп відмінно підходить для прикраси тортів, пирогів і кексів. Також глазур може покривати домашній сир або цукерки (наприклад, сушені абрикоси і горіхи).

Повідомляємо, як зробити глазур різними способами. Я також поділю статтю про те, як зробити оригінальну дзеркальну глазур для торта.

Як зробити ганаш Ганаш - мабуть, найпристойніші кондитерські вироби з сьогоднішнього вибору. Підготовлений на основі крему або вершкового масла (поєднання можлива) з додаванням шоколаду. І в залежності від співвідношення цих компонентів фактура зміни ганаші. В результаті можна отримати товстий крем, глазур або трюфельй Крем найчастіше прикрашений кексами, глазур може покрити все, і цукерки виготовлені з трюфелів.

Будь-який шоколад можна використовувати для приготування ганаші, але, як кажуть, є нагородження. Чим менше какао-масла в шоколаді, тим більше буде потрібно. Співвідношення білого шоколаду до крему – 3 до 1, молоко – 2 до 1, а чорний – 1 до 1.

На перший погляд ганаш може здатися як глазур. Однак він набагато щільніше і більш стійкий у своїй фактурі. Тому часто його використовують для вирівнювання поверхні торта, наприклад. Далі Я буду ділитися рецептом класичного шоколадного ганашу.

інгредієнти
  • 200 г гіркого шоколаду (мінімум 70% какао)
  • 200 мл вершки (мінімум 30% жиру)

Підготовка
  1. Перервувати шоколад на невеликі шматочки.
  2. Принесіть крем до кипіння, але ні в якому разі кип'ятіння. Потім залити гарячим кремом на шоколаді.
  3. Змішайте вершки з шоколадом до повного розчинення.

р.

Гарячий ганаш можна використовувати для прикраси десертів. І якщо ви хочете отримати шоколадну пасту, остудіть отриману масу до кімнатної температури, а потім відправити її в холодильник.

Як ви зазвичай прикрасите десерти? Ви коли-небудь зробив fudge, icing або ganash раніше?