Історія дочки, яка мріє про продаж будинку батьків

Діти виростають занадто швидко, і батьки, які не бажали б помилитися в виховання своїх спадкоємців. Тільки пропущений момент не завжди помітний. Часом реалізації поганих батьків є занадто пізно. Або ж, можливо, це суспільство впливає на характер і батьки не мають нічого спільного з ним? Сьогодні ми покажемо історію, в якій наш читач переповнить розмову. Він змінив свою думку про своїх дітей.й

Мій чоловік і я отримав краще з пенсії. Діти виросли і отримали свої діти, і ми, старі люди, переїхали в приватний будинок від метушні міста. Я не можу дозволити собі таку розкіш. Разом з тим ми зберемо гроші і виїхали з міста.

270902 Р

Тепер у нас є будинок з невеликою площею, Лена наполягалася, що у нас є власний невеликий сад. Він любить працювати. Мій син і дочка любити нас. Вони приїдуть з родинами у вихідні дні, потім під час свят і літніх канікул. Я щаслива.

У літній час ми всі курильні шашлики разом і сонник на задньому дворі, онуки розбризкують в надувному басейні. З городу діти не допомагають, вони впевнені, що тепер можна купити все в магазині. Все надається на полицях і ціновому бирку прийнятний, тому немає точки потовиділення над огірками, якщо у вас є гроші.

Тільки коли я зробив збір їжі, то тут діти. І Бог допоможе їй. Ми ще можемо обробити ліжками. На одному з цих літніх днів ми сиділи, ate kebab. Після цього всі пішли, я починав миття посуду. А потім почула розмову з наступної кімнати, і я слухав.

Моя дочка і син-взагалі обговорювали спадщина - наше рідне. Дочка сказала, що вона планує продати її, і з приступами купити квартиру. Син-в-право затвердив ідею і навіть пам'ятав, що він мав ріелтора в місті. Після того, як мій син-в-право, загинув дочку, щоб переконувати Лену, щоб зробити ремонт будинку (можна продати його так багато дорожче). Що вони погодилися.

Що бесіда дав мені головний біль. Я відчув жахливо боляче. З’ясуйте, що замість роботи та економії для дому, наша улюблена дочка вирішила піти легко. Я не знаю, що вона є. Я завжди говорила про себе.

Я не думав про це. Ви повинні. Я вважаю про те, що кинути будинок до сина. Я не можу довіряти дітям. Я не знаю, коли вони стали настільки ж... Я надію, що я не розумію розмову. Не хочу, щоб між цими сім'ями. й