Секрет всіх дітей

Ви можете виправити лише те, що ви знаєте. Якщо ви хочете зібрати наші діти, принаймні дізнаєтесь про них. Ви дізнаєтесь про ваші діти? Я не думаю. У внутрішньому житті наших дітей є багато прихованих речей, які навіть найуважніші батьки бояться формуватися. Діти мають секрет, що робить їх майстрами своїх батьків. Цей секрет є дійсно потужним, тому що один раз ви знаєте його, ви станете майстрами дітей.

В той час як підказка: це головне секрет стосується дитячих емоцій, почуттів і досвіду. Я займався цією темою, вся моя доросла життя, всі мої навчальні роботи та дисертаційні роботи студента факультету психології Московського державного університету ім. Ломоносова були присвячені одній темі: тема емоцій, почуттів та досвіду.

Де приходять емоції і почуття? Чому? Як людина опанує мистецтво власних емоцій? Які етапи емоційного розвитку кожен з нас проходить? – здавалося б, прості питання. Ви знаєте відповіді?

Я навчаю цю тему протягом багатьох років і десятиліть, але незалежно від того, скільки я прочитав наукові статті, я завжди відчув, що я не сказав про емоції і почуття чогось найважливішого. І тільки п'ятнадцять років тому я був «відкритий». Я раптом усвідомлю те, що стала досить простою і очевидною для мене, що раптом стає просто очевидною для всіх, хто вводить це нове бачення природи емоцій і почуттів.

І найголовніше, коли ви дізнаєтесь, які емоції, почуття та враження, ви одночасно дізнаєтеся основну секрету всіх дітей.

Отже, ви відкриєте теорію соціальної психоаналізу емоцій. Психоаналіз – це підхід, де поведінка дорослих походить від подій свого дитинства. Соціальний психоаналіз – це підхід, коли події дитинства зосереджені не на природних біологічних приводах, але в першу чергу на соціальну ситуацію розвитку дитини.

Для своїх колег, психологів, зауважень, що розвиток цього підходу я спирався в першу чергу на культурно-історична теорія Лева Семеновича Вигоцького: на ідею діяльності дитини та формування внутрішніх психічних функцій через зовнішню спільну діяльність поділилася дорослим. Так, це те, як наші емоції, почуття та враження з'являються в нашому житті.

Як правильно контролювати батьків

Дитина, здається, потрібно досить трохи: їсти, спати, бути теплою і сухою, добре, як і раніше, на руках матері. Трохи, але без допомоги дорослим він не може обійтися. Бабі ще не мають зубів, вони слабкі руки і бачення не розвивалися, новонароджений малюк не завжди здатний перетворювати себе, не можна пересуватися, без допомоги матері, він не може навіть їсти молоко з груди матері! Дитина фізично безпорадна, але насправді відмінно озброєна, тому що він має потужний арсенал: його непристойні емоції. Це перш за все комплекс ревіталізації (смішка дитини, очі, ручки розтягують), сюрприз і цікавість, коли це недостатньо – збивання, крілінг і гучна хата (з демонстрацією невдовзі і агресії або страху і розпаду).

Більш точно, це більше препаратів для майбутніх емоцій, вони є більш виразними рухами, ніж емоційний досвід, але батьки «читають» вони точно як емоції, так і дітям не розуміють. Вони не дбають про те, як дорослі читають свої експресивні рухи, доглядають за тим, що вони можуть керувати батьками таким чином.

Як правило, це достатньо для початкового управління батьками.

Дитина не є бездоповідним істотою, це підготовлений бойовий блок, невеликий енергетичний предатор, використовуючи будь-які помилки дорослих, легко стрибаючи на шиї батьків і захоплюючи сили над ними. Якщо дитина хоче бути на руках своєї матері, він досягає своєї матері. Якщо мама не розуміла, вона посміхається. Зазвичай це досить, і дитина в руках. Якщо мама не підібрали ручки, дитина наполягає: боби, змішувачі, змішувачі. Зазвичай пристойна, чутлива мама додає. Якщо мама зловила підготовлену і “Ви не можете взяти її руками” – дитина перетворюється на важку артилерію: кричущий, кричущий, зачепить. Яка мати може протистояти цьому?

При підході дорослої дитини з його завданнями дитина до дорослого, що в його планах і інтересах. Діти знають, що вони хочуть, і вони отримують його.

Ситуація. Я в аеропорту на діловій поїздці. Я бачу сім'ю, чотири дорослі: мама, тато, бабуся. У руках батька маленька дитина, не рік. Дитина, вистріля живих очей до свого дідусь, доходить до діда. Покажіть свою онуку, яка зацікавила його дідусь. дідусь щасливий, тягне руки до дитини, дитина потрапляє до нього, дідусь згасає. А потім дитина виходить на обличчя до своєї рідної дідуся і висихає на обличчі. Дідусь змивається ... Мати бере дитину від свого діда, він занурився до неї, але дивиться на батька. Дитина грає ці дорослі, штовхає їх один від одного, має задоволення до повної програми. У той же час, здається, що дорослі, які брали участь у цій ситуації, не розуміли, хто фактично контролює їх в цій ситуації.

Так, пам'ятайте: емоції дітей в першу чергу, спосіб боротьби з батьками, а батьки підняли дитину, дитина в цей час навчається керувати ними.

Жінки сказали, на 1 місяць віку дочка мала бронхіт. Під час хвороби дитина усвідомила, що мама відразу мухає до звуку кхе-хе, і почала його використовувати. Я не відреагував на зцілення, тоді вона почала голосно «хекка». Я, сонливий, летіти до неї, і вона посміхається на мене солодко і очікує мене, щоб грати з нею. Я вирішив не посилити цю ноктурну поведінку, припинив відгук на "хе-хе" і все було дрібно.

Діти відстежують те, що впливає на своїх батьків, і їх реплікують. Для чого? Батьки повинні робити те, що їх діти хочуть. Поки ми думаємо, що ми готуємо дітей, діти навчаємо нас: навчаємо нас, як поводитися з ними.

Скопіювати дорослих.

Де діти отримують свої перші соціальні емоції – невдоволення, відродження, сюрприз? Це більше не вроджений, але вчилися емоції, і діти копіюють ці емоції в першу чергу від нас.

Діти копіюють дорослих з задоволенням. Скопіювати поведінку дорослих, діти опанувати цей світ. Діти люблять всі фізичні навантаження, вони люблять не тільки бігти, але і восени, вони люблять бути застарілими і сором'язливими, вони люблять поцілунувати і боротися, вони люблять копіювати дорослих, коли вони посміхаються і коли вони сподобаються. Діти скопіюють нас, коли ми посміхнемося, вони скопіюють нашу посмішку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Дитина скопіює руки і плечі, як ми не втомлюємо руки, і найближчим часом навчаться зробити однакові набридні плечі. Діти шухляють від нас наші страхи і наші недоторканності, і коли ми енергійно одягаємо їх, запам'ятовуємо всі деталі з їх властивою енергією, щоб десь ще й почали кричати на когось ще.

Живо, весела дитина любить рухатися і грати, і грати з звуками, обличчям і диханням, які дорослі називають емоції і почуття, є одним з улюблених ігор. У цьому віці дитина може легко, весело, просто за бажанням дорослого, почати крісель або сміятися, чергуючи сміху, радісних кричущих і нещасливих крісел. Діти затримуються емоціями, для них це весело і живо. Щоб побоюватися, вони весело і яскраві, як порізати з захопленням, і торкнутися гучно, як зробити будь-який інший шум. Проте нові емоції для дітей не просто розваги. Трохи пізніше вони перетворюють задоволення в пошуку нових інструментів в управлінні батьками.

Уміння в сервісі дитини

Основна емоція дитини від одного до трьох ще лікує, але тепер це крі майстра. Дитина опанує емоції і почуття як свідомий запит на допомогу і як спосіб психологічного захисту.

Я три роки, зламав тушку, кричав. Я пам'ятаю мій бабуся. Вона: Чому ти лікуєш? Ви відчуваєте себе шкода для муги? Nope. - Чому ви лікуєте? - Так ви не скстаріли мене за зламану мугу. - Я спрощую тебе? Ноп. Що робити? Я пам'ятаю кричу, з сльозами. У той же час я зрозумів, що я не торкнувся через муг. Це був «прогресивний» кричав на тему: як скинути мене, я вже кричу!

Більшість емоцій дітей не є реакціями, не механічними відбиттями ваших дій, але їх маленькі творчі проекти. Після того, як розвідка, один раз перевірте свою силу, як тільки помста.

Молода дитина є активним управління відносинами. У дитини завжди є багато планів і планів, і що ви будете мати з ним - вирішіть не тільки ви, це ваша спільна романтика. І можливо, що не ви, але дитина визначить, хто навчиться з ким і хто вставить з ким.

Якщо ви не купили йому гру на своєму запиті, він торкнеться вас, але це не незручне правопорушення, але атака на вас і помста за погану поведінку. Коли дитина прощає вас, він вирішить себе, і в історії ваших відносин головний гравець часто є дитиною, і ви цуценя в руках.

Дуже добре, що діти, як правило, швидко і весело.

Якщо дитина наполягає тільки на те, що він дійсно потребує, дитина від 1 до 3 років кріінгу досягає як того, що він потребує і що він просто хоче. Він хоче веселитися, хоче різноманітність відчуттів, хоче приділити увагу не іншим, але до нього, хоче Ігри і подарунки. Тепер потреба дитини різна – як чесний, так і придуманий, і його крім стає інструментом для досягнення поставлених цілей.

Дад каже: У мене є близнюки, вони рік і три місяці. Я погоджуюсь, до року мої дівчата дійсно криються тільки для бізнесу: вологий, попечений, голодний, газ, сон, перезавантажені враження, зуби ... І ось ми приділимо більше уваги, ніж моя сестра! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! З тих пір, як ми не були «проти», крітинг раптом припинив і дочка спокійно перейшла на інші речі. Звичайно, ми не просто ігноруємо небажану поведінку, але посилили бажану поведінку: підійшов негайно, коли дочка запитала її прийнятною. Про тиждень і половину тиску на мене припинили.

Дитина з року до трьох здатний не тільки миттєво почати і вимкнути його крі, але і вибрати правильний крі для конкретного адресника. Одне може стати мамою, ще до моєї бабусі. Дад, наприклад, може бути уражений відчайним крім, таким чином, його бабуся буде працювати і пояснити батьком, який він є. Дитина вибирає ці інструменти для конкретних батьків, і забираючи їх, грає їх як ноти. Ви помітили, що діти зазвичай мають різний характер: з однією матір'ю, з іншим бабусям, з третім батьком. Характер дитини полягає в тому, що вплине на тебе особисто. Діти розумні і розумні, вони методично підбирають для вас роботи особисто.

Історія Дад: Машенка – 2 роки, сидячи, щось дивиться до себе. Я слухав, побудував майбутній діалог, говорить про себе і для моєї матері: «Мама, напій!» Мама, Я дуже спрага! - Тут, Машенка, напій! "Я не хочу, це вода непристойна!" Вона засвідчує, що буде її радість і турбота батькам. . й

Це час, коли дитина не просто лікує, але реальні тангтруси. Зазвичай діти починають тартруси, шукаючи, як це робиться в інших дітей, а потім намагайтеся тартруси на своїх батьків. Якщо батьки дійсно дозволяють хістерії і їх дії зміцнювати її, дитина починає активно використовувати хістерію.

Як боротися з тантою і де отримати нерви, щоб витримати крісель дитини? Відповіді прості: не дайте дубильні труби від початку. Пам'ятайте, що хістерія є емоцією, і це, в свою чергу, є тільки сигнал для ключових людей, щоб передати інформацію їм. З іншого боку, розкажіть свою дитину, як досягти вашої без крітингу, а саме, навчити його зробити запит. Магічна формула: Я не розумію. Скажіть спокійно, що ви хочете? Якщо дитина змогла зупинити крітування і попросити вас спокійно, якщо це можливо, перейдіть назустріч йому, правильні дії дитини повинні бути винагороджені. Важливо, якщо здорова дитина отримує все, що він дійсно потребує, він менш затребуваний того, що він просто хоче.

Розвиток дитячої емоцій дитячої культури

Діти дізнаються емоції не тільки від дорослих. Про три роки, коли діти починають цікавитися однолітками, вони починають соціалізуватися: навчаючи досвід дитячої культури. Діти мають власну, дитячу культуру: свої ігри, їхні розваги, секрети та їх мова, накопичений досвід взаємодії з світом дорослих. Всі найкращі результати, які коли-небудь були зроблені будь-яким з дітей, зібраних тут, зберігаються та передані новим членам дитячої спільноти. Діти скопіюють одну поведінку, навчають підрахунки та правила дитячих ігор, майстер-нечі, кричущі, настрій та інші дитячі емоції, які вирішують в першу чергу проблему успішного впливу на дорослих.

Один з дітей був першим, щоб дізнатися, як гончарія впливає на дорослих, тепер ця знахідка зберігається в золотому фонді дитячої культури. Як тільки діти виявили, наскільки життєрадісними очима і безпорадні плечі діють на бабусях, вся дитяча спільнота миттєво прийнята дане відкриття. Діти скопіюють один від одного все, що цікаво зробити і це можна використовувати для впливу батьків. Як нещастяне порушення, яке розтоплює батьківське серце, а дитячий безтурботний сміх, для якого щасливі батьки готові пробачати брудні позначки на чистому підлозі, все це вдало скопіюється з його акомпанелей дитиною.

З кожним днем діти навчаються. Зберігаючи поведінкою, діти навчаються. Моніторинг реакції дорослих на їх поведінку, діти продовжують вчитися. Дитина незабаром переконувала, що батьки вражають страхами і відступами, радами і тантопарками. По суті, діти спочатку не знають, що страхи і відступи, але коли вони бачать вираз, текст і інтонацію інших дітей, які контролюють їх батьками, і почуйте, що батьки називають його всіма словами «Ви відключені», вони мають природний інтерес до того ж. Коли вони розуміють, що відступ можна впливати, вони мають бажання вчитися правопорушення.

Цікаво, якщо ви не керуєте ситуацією, діти вчаться в першу чергу негативно, дізнаються емоції негативного плану. Діти навчаються боятися і сором'язливі, навчаються бути нудним і resentful, навчаються бути безпорадними, втомлені, stupid, cops, майстер “похилого” і “фруктовий”, пізніше “desperate”, намагатися на tantrums, despair, жахі ... При цьому діти навчаються хворим. Зверніть увагу, що якщо дорослі не заважають в цьому процесі і не впораються з ситуацією, діти в процесі спонтанної соціалізації навчаються негативним. Здавалося б, чому діти позбавляють себе радості і вакантності, чому навчаються бути відхилені, потерти, постраждати і стати копушками? Однак цей вибір має залізну логіку: це негативні емоції, які дають максимальні переваги у взаємодії з батьками. Це ці емоції, які батьки максимально легко під керівництвом. Дійсно, якщо ви відхилені батьками за те, що мультфільм не допускається дивитися, то батьки можуть змінити заборону на дозвіл, або надати цукерки моральним пошкодженням. Якщо ви їдете до дитячого садка на тривалий час, маму буде одягатися в саду. Перелік прикладів можна пройти на невизначений термін. . й

У віці п'яти або сім, більшість дітей майстерно емоцій. Під час цього часу дитячі емоції є навмисними, свідомими та довільними. Вони знають, що вони і чому, і вони не хвилюються, коли ніхто не переживає. У цьому віці емоції дітей досить довільні, і діти підбирають, навчають і переможуть їх досить свідомо.

Діти добре знають, що вони роблять всі свої емоції, і, можливо, саме тому вони так «зручають» крім іншої дитини поруч з ними. Коли один з дітей сльозяться, дорослі нервують і не знають, що робити, як заспокоїти дитину. Як дитина того ж віку реагує на це? - Ні, дитина дивиться на все це не дивно, крі дитини не торкається його. Чому? Так, бо він сам дуже недавно занурився так само, як і раніше, тому що він добре знає ціну такого крі.

Важлива особливість цього віку полягає в тому, що в цей раз дитяча випічка, чесно до якої і для чого. "Я не платжу тобі, я платжу мами! - Чому ти торкнувся мамі? І що вона сидить з сестрою, давайте їй грати з мене! Спілкування дитини в цей період свідомо і навмисно: дитина завжди знає, хто лікує і чому.

Діти не хвилюються, коли ніхто не відчуває, коли вони розуміють, що їх досвід не буде чутно. Відомий, що діти у дитячих лікарнях, у сльозах говорять про те, щоб мати, швидко перестати торкатися: це відбувається, коли вони розуміють, що їх кричущий тут ніхто не відповідав.

Ситуація. У аеропортах нові правила не допускаються до перевезення рідин більше 50 мл. Ми дізналися про те, що вони взяли наші пакети з контролю і почали викинути їх. Террібно загоєний мановим медом і особливим супер шампунем - в баку, в пачці соку - в баку, в пляшці Sprite - в баку. Я шукав дітей: що там? Ну, можливо, плутати. Сюрприз. Немає правопорушень, не протестувати. Давайте перейдемо - не згасаємо очі і плечі. Якщо я або мій мама кинувся в пляшку спрайта, то буде буря оверження і страшний скинути. І тоді діти не згасали. Чому Немає! — Звісно, пізніше на цій темі розмовлялася з дружиною, вона зацікавила ще одну точку: Ви знаєте, я думаю, що якщо цей митний офіцер я зробив скандал, upset і крі, ймовірно, вони дадуть мені шампунь ... Я був спокійним і шампунем пройшов. Ось як: сильний відповідний досвід вирішує ситуаційні проблеми, які не вирішуються іншими засобами.

За чотири роки від 3 до 7 років діти опанують основні інструменти дитячої культури. У віці від 3 до 7 років дитина оволодіє базовим набором соціальних емоцій, стає майстер емоційних ігор і маніпуляцій.

Дорослі навчать дітей дорослим

До певного віку діти дізнаються самі емоції, копіюючи їх з дорослих або їхніх однолітків. Поступово дорослі також включені в процес: як батьки, так і інші починають навчати дітей мовою емоцій і емоційних реакцій, прийнята в суспільстві.

Я бачив ручні посібники для вчителів дитячих садків, за якими вони повинні навчати дітей, коли бути щасливими, коли бути зміщеними, і коли гасити. І як це зробити правильно ... Як дивний, як це може здатися, діти дійсно повинні пояснити його.

Якщо діти сприймають емоції, які допомагають їм впливати на дорослих, то дорослі навчають дітей тим емоціям і державами, які зручні і цікаві для них, дорослі, які допомагають їм управляти дітей більш успішними. Перш за все, це почуття страху і провини.

Що стосується почуття страху, то він практично не відомий молодим дітям. Діти скеля до краю дивана, досягають за вогонь, сходження на річку, сходження в будинок на підвіконнях і інших жахів ... Звичайно, у немовлят є елементарні рефлекси (гора) для гучних шумів, протесту проти больових відчуттів і схильності до боятися реакції (деякі речі, які можуть бути небезпечними в житті, висоту, павуків), але основним масивом страхів, які ми спостерігаємо у дітей, є результатом навчання. В той час як почуття страху є базовим, непристойним емоціям, непристойним є тільки можливість боятися, можливість замерзнути або відпустити від небезпеки. Але з чого потрібно замерзнути, на увазі, що потрібно відпустити - цей список не ін'єкційний, це результат соціальної освіти.

Прослуховування батьків, друзів і перегляд мультфільмів, дітей навчаються прийнятим баченням, дізнаються соціальні інтерпретації того, що страшно і що не так, що страшно не дуже, а що повна кошмара. Діти навчають прийнятий візерунок страху: з яким словом, з яким обличчям і з чим кричить варто боятися в різних ситуаціях, як боятися тарганів, і як боятися вчителя. Учням страхів багато в чому пов'язані з природними пропозиціями: не тільки слова, але сама ситуація, в тому числі природна реакція батьків.

Але почуття провини, держава провини, спочатку закріплюється через покарання. Коли батьки називають небажаною поведінкою дитини «поганий» і супроводжуються покаранням (фізична покарання, біль, почуття самотності у випадку, якщо батьки залишили дитину самостійно і т.д.), дитина, як це покарання повторюється, сприймає ці дії як «поганий». Якщо покарання за «погані» дії повторюється достатньо разів, страх і біль виникають з засудженого акту у дитини автоматично, навіть при відсутності «освіченого» , який припинив цю провину. Guilt є реактивним, автоматичним емоціям для покарання. Якщо держава провини виникає часто і підтримується іншими, вона стає звичною вченою поведінкою і частиною способу життя: людина починає ходити, як винна, захопивши свої плечі, як звинуватилася, і зношує нещастяне обличчя.

Насправді, в певному віці почуття страху і провини дійсно необхідні для дітей, це тільки питання їх ступеня і розуміння, де доречно. Один спосіб або інший, в сім'ї і на вулиці, в дитячому садку і в школі, але дитина за допомогою дорослих навколо нього і впливу культури в цілому освоює почуття, прийняті в цьому суспільстві, зокрема, прикріплюється до почуттів дружби, любові, подяки, патріотизму та інших високих почуттів. Саме завдяки соціалізації, які діти розвивають концентрацію і волі, хлопці опанують роль людини і кладуть фундаменти для майбутньої ролі батька, дівчата майстрині жіночі ролі, вдосконалюють цінності дружини і матері, а також опанують необхідні навички для цього.

Після того, як він був викликаний соціальним програмуванням, як тільки він був розвитком людської культури, перетворення людини в людську істоту.

Де прийде з? За бажанням батька, сильний голос. Мама може бути, exhort, persuasion - батько каже, що потрібно зробити. Якщо у вас був такий голос як дитина або юнацтво (разом це може бути голос тренера або сержанта), якщо голос став вашим законом і організував своє життя і поведінку, ви знаєте, що буде. Якщо говорити про себе та інших з цим голосом, ви станете міцною людиною.Діти навчаються маскувати свої маніпуляції

Діти виростають, вони більше не так швидко занурюються, вони вже виглядають - і більш ефективні інструменти, які діти використовують, важливіше неприпустимо. Що було пробачено мало, не можна пробачати п'ять років, і якщо батьки розголошують секрет крісельності і зрозуміти, що для дітей це не страждає, і грати, діти почнуть отримувати за свого крісельного не Kinder Surprises, а на ас. Мастеринг камуфляж - це довгий процес, який також починається близько трьох років, і закінчується тільки юнаками.

Перш за все, діти знають, що я відступив - це "Я боляче себе проти вас", але ближче до шкільного віку, діти знаходять, запам'ятовуються і навчають нову формулювання: "Ви боляче мене." "Чому ти мені сердитися?" "Чому болить мене?" "Чому ти мене ставити?" Тексти пісень, а це означає: Це не мене робить емоції, це в мене. Через те, що вони є, через вас. Ви, хто кликає їх у мене.

Незабаром діти (хоча з дорослими) стають щирими переконаними і вірять, що у них немає нічого спільного з емоціями. Тепер зрозуміло, що емоції викликаються іншими: батьки, брат, погода, будь-які інші обставини. Зараз емоція не несе відповідальності за них.

Неприємний, але ви повинні платити за нього: деякі емоції у дітей дійсно починають виникати неприпустимо, так само, як, без значення, «за нічого» зіпсує життя як дорослих, так і дітей.

І третій крок маскування емоцій, і найголовніше, що дитячий майстер з'єднує до зовнішнього виразу емоцій реальної бодіальної динаміки. Якщо раніше емоції - сміхучий, крівельний або життєздатний - був досить виразний рух обличчя і живий голос, то поступово дитина навчається торкнутися і відірватися з цілим тілом, спинитися страх з адреналіном, рижка з норадреналіном, розморожувати муфту і повернути на киплячий організм так, щоб його важко зупинити. По суті, це не так складно, і результати вражає: дорослі бачать, що дитина нічого не заявляє, він дійсно захоплюється емоціями, і цей стан дитини обробляється значно більшою повагою.

У дорослій мові дитина відчуває. Досвід роботи – це естетично відчужена (досвідчена) динаміка функціонального, фізичного та психічного стану людини.

Освоєно благополучну акцію, дитину, крім надійного камуфляжу, отримує додаткові виграші. Що? Шукайте себе. На суді дві діти не поділилися автомобілем, не хочуть відмовитися, як крі. Є мами, які готові переплітати. Хто буде стояти? Скоріше, вони будуть сором'язливі, хто висихає голосніше і більш відчайдушно, хто не може заспокоїтися. Вони поставили його і дадуть йому машину. І друга дитина, дивлячись на цю картину, пам'ятайте, що це вигідно не впоратися зі своїми образами. Так само діти швидко навчаються бути безпорадними. До певного часу діти не приховують те, що вони можуть перетворювати свої емоції і відключати практично миттєво. Але тоді, якщо одна дитина менш розумна, здатна контролювати свої емоції, а інший дуже емоційний, який не може зупинити себе, не може вийти з сили емоцій, то дорослі в разі конфлікту між ними зазвичай вирішують питання в напрямку когось, хто не володіє собою.

«Чому божевільний, він божевільний, нехай він грає двигун!» Ви дорослі, ви нормально, і він схожий, подивіться, він не сам собі, він не може заспокоїтися! Ви шкодаєте?

Діти розуміють, що переможець - той, хто не може заспокоїти довший, ніж інші, і навчатися обертати свої емоції, щоб втратити контроль над ними. Займає місяці і роки, але з часом вони опановують режим: емоція зникає і зупиняється тільки поступово.

Я не можу зробити це швидко. Ви швидко проходите від емоцій - так йдете і кладемо. І я не можу дістатися з ним протягом тривалого часу, тому я не зустрінеш з вами. І якщо я починаю ставити, я не можу зупинити цей гранат!

Діти навчаються робити емоції мимовільно, діти досягають цього і перетворюють емоції в те, що вони більше не можуть контролювати.

Якщо це сталося з нами, наші емоції стають те, що написано в енциклопедії та психологічних словниках: «Емоції є суб’єктивними реакціями на вплив внутрішніх та зовнішніх стимулів». Це правда, що в результаті багатьох років роботи ми навчилися бути емоційними автоматиками, наші емоції більше не викликані нами, але за обставинами.

Наскільки креативність кожної дитини потрібно перетворювати свої живі емоції в такий шаблон і чіткі реакції?

Захист від однолітків та регулювання

Навколо віку 7, дітей, щоб приховати від батьків маніпулятивну природу своїх емоцій, перетворювати їх на мимовільні реакції, які виникають у відповідь на дії їхніх батьків. Що люблячі батьки попсують дитину, якщо дитина вже згасає, якщо він вже страждає?

Моя дочка не любить займатися спортом і любить їсти торти. Звісно, вона зіпсує її фігуру, але якщо її мама стержає її не менше про спорт, навіть про торти, дочка має готову відповідь: дочка буде згасати. «Мама, ти йдеш про це знову?» і вона торкається. Вона знає, що після цього сердечко матері буде трембілим, і вона відставить за своїми моральними викладаннями. Мама любить її і не зашкодить її дочку знову. Тато ще простіше: ви можете захопити і поцікавити його, тато розтопити з цього. І якщо він не розплавить, можна, навпаки, у відповідь на його вимоги, застібки двері рясно і не говорять йому більше. Не можна взяти його. Однак, захистивши себе таким чином від батьків, дівчина починає падати під вогонь від своїх однолітків: Жири Смажений каштановий горіх! Вона намагається бути застарілим, але вона не допомагає, вона отримала компенсацію і кричав, і діти дражнити ще більше: «Кри-вакса гіталін, гарячий млинець на носі!». Чим більше вона хвилює, тим більше вона отримує... Що робити?

Діти навчаються носити маски. Замість перемир'я, дитина мовчить, сміється, або агресивно. Не знімайте внутрішню біль, але вона стає легше вижити. Зовні діти показують, що приймаються і доречні, але щирі почуття заборонені. У зв'язку з тим, що в підлітковому віці є інтимні щоденники, де можна викинути свої реальні почуття, і ваша закрита компанія, де ви можете сказати, що ви думаєте і відкрито висловлюєте свої почуття.

З іншого боку, підлітковий вік навчаються отримати статус в підліткових компаніях, дізнатися, щоб грати байдужість і контемпт. З появою інтересу до протилежного сексу, хлопчиків і дівчат дізнаються емоції, які роблять їх більш привабливими в цьому плані: дівчатам навчаються мухувати і лікуватися, хлопці навчаються доглядати за дівчатами - або показати їх нездужання. Ці ігри починають, як гра, так і образ, але діти швидко звикли до цих грає, особисто опанують ці соціальні ролі і роблять їх частиною життя душі.

Введення дорослого

Життя в дитячому положенні зручно, коли ваша сім'я знаходиться поруч, і ваші рідні реагують на ваші емоції, уважні до ваших потреб. Проте, рано чи пізно нам доведеться переходити в доросле життя, де ніхто не відреагує на наші емоції. Соонер або пізніше, дитинство закінчується.

Дитинство закінчується, коли хлопці і дівчата повинні потрапити в соціальні установи, де є змагання і де ми, як дорослі, повинні бути присутніми не самі, але наша здатність обов'язково відповідати зовнішнім вимогам. В університеті необхідно навчатися, в армії потрібно обробити накази сержанту, на роботі потрібно працювати, в шлюбі потрібно сформутися, а з народженням дитини потрібно зробити щось з цим кричущим істотою, яке завжди хоче щось від вас. У цих нових ситуаціях звичні емоції більше не працюють, а звички вираження почуттів, переживань, починають безпосередньо заважати. У інституті є неприйнятним для того, щоб заспокоїти вчителя, який не встановив тест; на роботі неприпустимо повторити бос, який зробив рефрім, неприпустимо, щоб зламати колеги, які не вдалося. У кращому випадку ви і ваші емоції можуть слухатися, і в найгіршому вони будуть позначені гістеричною або вогнестійкою.

Він не є справедливим. Я здав його. І що бейстард не бачить, що я зміщує, і він тримає мене сколінгу. Я відкликав його, і цей бстард позбавляє мене від бонусу і все ще виводить мене до інших. Я був так пригнічений, а потім я відвертав деякі торти, а потім я сердився. І найцікавіше, що я збираюся далі і далі, але ці бастари не реагують на шляху всіх нормальних людей, тобто людей близьких до мене, реагують до.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Хоча життя є жорстким і мої емоції не реагують, є люди, які відчувають себе і розуміють мене: це, ви можете продовжувати грати з емоціями, як в дитинстві. Я не байдужа до нього: Я відвернув його, і він був засвідчений. Привіт! Тіло грає, душа співає, це рідне, тому що я можу бути більш пов'язаною, ніж ці болісно знайомі враження. Наші друзі та друзі! Наші друзі та рідні, з якими ми можемо повернутися до нашого дитинства.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.psychologos.ru/articles/view/glavnyy_sekret_vseh_detey