384
Мортальний імунітет, або чому зростає кількість дітей з аутизмом
У червні 2000 року група видатних державних науковців та посадових осіб охорони здоров’я зустрілася у віддаленій конференц-залі в м. Норкросс, Грузія. Конвеновані Центрами контролю за хворобами та профілактикою (CDC), нарада проходила в невеликому центрі методолога в середині нози, щоб підтримувати максимальну секрецію. Організатори не мають публічних повідомлень про конференцію, лише 52 учасників, які отримують приватні запрошення. Серед них були старші посадові особи Центру контролю за хворобами та адміністрацією продуктів харчування та наркотиків (ФДА), головний спеціаліст вакцини від Світової організації охорони здоров’я в Женеві та представники всіх основних виробників вакцин, включаючи Глаксо Сміт Kline, Merck, Viet та Aventis Pasteur. Всі наукові докази обговорювалися, які посадові особи CDC постійно нагадували учасників, були «обмежовані». Учасники не змогли зробити копію документів, а наприкінці конференції не допускаються до них ноти.
Федеральні посадові особи та представники фармацевтичних компаній зібралися для обговорення знеболюючих знахідок останнього дослідження, які підняли важливі питання про безпеку більшості основних вакцин, що даються новонародженим та молодим дітям. За даними епідеміолога CDC Tom Verstraeten, який проаналізував базу даних центру, яка містить медичні записи 100 000 дітей, ртутний консервативний тайморосаль в вакцинах відповідає за драматичний підйом у аутизмі та більшість інших неврологічних порушень серед дітей. «Я був буквально відірвав від того, що я знайшов», - сказав Верстраєтен натовп на Сімпсонуд, посилаючись на величезне тіло попередніх досліджень, які знайшли зв'язки між тиморосальним використанням і дитячими умовами, такими як затримка мови, розлад дефіцит уваги, гіперактивність, аутизм. З 1991 року, коли Центри контролю за хворобами та адміністрацією харчових продуктів рекомендують три додаткові консервативні вакцини (у деяких випадках вакцини дали дітям в перші години життя), захворюваність аутизму зросла в 15 разів (від 1 дитини за 2 500 дітей раніше до 1 в 166 тепер).
Навіть для лікарів, які працюють над життям і смертю, дані лякаються. "Ви можете зробити все, - сказав Білл Вілл, консультант Американської академії педіатрії, "але результати статистично значущі." Д-р Річард Джонстон, імунолог і педіатр в Університеті Колорадо, онука якого народилася в день, розпочалася конференція. "Чи ви хочете знати, як я відчуваю?" запит. Я не хочу, щоб мій онук був даний тиморосальної вакцини, поки ми знаємо, що дійсно йдемо.
Але замість оповіщення громадськості, щоб зупинити використання тиморозального в дитячій вакцині, посадових осіб в Сімпсонві витрачали багато часу, обговорюючи, як приховати небезпечні дані від громадськості. За даними трафарету, отриманого шляхом свободи Інформаційного акту, більшість учасників турбувалися про те, як це небезпечні дані таймороса впливають на фармацевтичну галузь. «Ми на недоліку в плані судової практики», - сказав доктор Роберт Бент, педіатр, дитяча лікарня імені Альфреда Е. Дупонта. Ми з радістю запропонуємо юристам. Д. Боб Чен, голова пожежної безпеки в Центрах контролю за хворобами, був вилучений для того, щоб «переважне значення цієї інформації, ми можемо зберегти її з рук, якщо я можу сказати так, менше відповідальних рук». Доктор Джон Кліментс, радник вакцини Всесвітньої організації охорони здоров'я сказав, що дослідження «маї не було зроблено на всіх». Він додав, що «регулятори дослідження повинні бути оброблені належним чином,» попередження, що він «подається використовуватися сторонніми працівниками і ми не зможемо це зробити контроль».
По суті, уряд був набагато більш стурбований тим, що робити про шкоду, виявлених, ніж захистити здоров’я дітей. Центри контролю за захворюваннями оприлюднили Інститут медицини для проведення нового дослідження, призначеного для реабілітаційного тайморосального, замовляючи вчених, щоб вивести посилання між тиморосальним та аутизом. CDC з показами Verstraeten, незважаючи на те, що вони призначені для негайної публікації, і розповіли інші вчені, дані були «проти» і не можуть бути відновлені. Всупереч свободі Інформаційного акту, вся гігантська вакцина бази була передана до приватної компанії та доступу до неї. За часом Верстраетен остаточно опублікував свої дослідження в 2003 році, він вже працював на Glaxo Smith Kline і переробив свої дані, щоб приховати посилання між тими і аутизмом.
Виробники вакцин вже почали знімати тиморозаль з вакцин, призначених для американських новонароджених, але до останнього року вони продовжували продавати запаси нержавіючих вакцин зі знижкою. Центри контролю за хворобами та адміністрацією продуктів харчування та наркотиків продовжили допомогу ручним їм, купуючи загартовану вакцину для продажу в країнах, що розвиваються, і дозволяють фармацевтичним компаніям продовжити використання цього консервативу в деяких вакцинах в Америці, включаючи вакцини від грипу, вакцини та вакцини з титану, які регулярно вводять до одинадцятирічного віку.
фармацевтичні компанії також отримують підтримку від деяких впливових правозахисників у Вашингтоні. Лідер Білл Фрист, який отримав $873,000 у донарахуванні з фармацевтичної галузі, працює, щоб допомогти виробникам вакцин, не допускати відповідальності у більш ніж 4200 юридичних осіб, які принесли батькам постраждалих дітей. У п'яти випадках Фрист спробував приховати державні документи, пов'язані з вакцинами, включаючи документи з Сімпсону, а також спробував захистити Елі Лільі, виробника тимеросального, від того, щоб бути підкорені.
У 2002 році в день після того, як Фрист спокійно поправив, що відомо, як Закон про захист від Елі Ліллі в Законопроект про Батьківщину, Елі Ліллі пожертвував 10 000 доларів на кампанію Фриста і купили 5,000 копій своєї книги на біотерорум. Поправка була відновлена з'їздом у 2003 році, але трохи раніше цього року Фрист переймав чергові зміни до Акту Антитерористичного акту, що призвело до дітей, які страждають захворюваннями мозку в результаті щеплення відмовляються від компенсації. «Сучасні процеси є настільки потужними, що вони можуть порушувати бізнеси виробників вакцин і обмежити свою здатність боротися з терористичними біоаттаксами», - сказав Деан Розен, законодавчий помічник Фриста для здоров’я.
Вже багато консервативних шокували зусилля уряду, щоб приховати небезпеку тиморосального. Дан Буртон, Республіканський з Індіани, вивчивши матеріали трирічного розслідування в тимеросалі після його онука діагностували аутизм. У своїх знахідках Комітет з питань державної реформи Будинок заявив, що «темросаль, використовується в вакцинах як консерватив, безпосередньо пов’язана з епідемією аутизму.» «Ця епідемія, ймовірно, була попереджена або зменшена, якщо FDA відмітив відсутність даних безпеки на ін'єкційних тиморозах, відомий нейротоксин.» «Управління їжею та іншими медичними агенціями не діяли», - додано комітет, «згодивши несудимість для захисту своїх інтересів ... і відображення бездіяльності до фармацевтичної галузі».
Історія того, як державні організації охорони здоров’я об’єдналися з Big Pharma, щоб приховати інформацію про небезпеку тимеросального з публіки – це історія корпоративної пороги, влади та жаді. Я займався цим конфліктом проти моєї волі. Як юрист і еколог, який працював над ртутною токсичністю протягом багатьох років, я часто зустрівся з батьками аутистичних дітей, які вважали, що їх діти були вакциновані. Я був скептичною.
Я сумнівав, що аутизм може бути викликаний лише однією причиною, і я був абсолютно переконаний, що уряд мав обов'язок переконувати батьків з безпеки щеплення, на які вирокувати смертельні захворювання дитинства. Я зустрівся з скептиком Генріом Воксманом, демократом з Каліфорнії, який критикував своїх колег на урядовому комітеті реформи для дроблення висновків про асоціацію з аутизмом з вакцинацією. "Ми не повинні лякати людей з вакцинами, - сказав Waxman на одному слухі, "навіть ми знаємо всі факти".
І було тільки після читання Сімпсонівських матеріалів, після ознайомлення з провідними науковими дослідженнями на цій темі, після розмови з кращими вітчизняними експертами по ртуті, що я переконаний, що між застосуванням тиморозалу і епідемією нейрологічних захворювань дитинства. Мої п'ять дітей належать до тиморосального покоління, які народжуються між 1989 і 2003 року. Вони отримали велику дозу ртуті в вакцинах. «Приміські школи переповнені дітьми, які мають симптоми неврологічної шкоди або збійної імунної системи», – розповів про урядову реформу. Ми думали, що вакцини були призначені для того, щоб наші діти більш здоровими, але протягом 25 років навчання я ніколи не бачив так багато хворих дітей. Я відчую щось дуже, дуже невірно! й
В даний час більше 500 000 дітей мають аутизм, і педіатри діагностують більше 40 000 нових випадків щороку. Захворювання було невідоме до 1943 року, коли спочатку описано і діагностовано у 11 дітей, що народжувалися через місяць після тиморозалу вперше використовували в дитячій вакцині в 1931 році.
Деякі скептиви спору, що тимеросальні вакцини є причиною аутизму. Вони сперечають, що підйом у аутизмі обумовлено кращою діагностикою — суперечливою теорією на краще, адже більшість нових випадків аутизму виникають у дітей того ж покоління. «Якщо епідемія дійсно просто результат кращої діагностики», – зазначає доктор Бойд Халі, один з світових органів з токсичності ртуті, «то де всі двадцять років аутистики?» Інші вчені вказують на те, що американці тепер накопичують набагато більше ртуті в організмі, ніж вони використовуються для того, що ртуті міститься в обох рибних і стоматологічних амалгамах, тому тиморосаль є лише частиною набагато більшої проблеми. Я впевнений, що це питання заслуговує набагато більше уваги, ніж зараз отримує, але зрозуміло, що концентрація ртуті в вакцинах карликовує всі інші джерела можливого ртутного забруднення наших дітей.
Що найбільш шокує про цю історію, це зусилля, зроблені багатьма провідними слідниками, щоб ігнорувати або приховати правду про тиморосаль. З самого початку наукові докази проти ртуті добавки були надзвичайно міцними. Збереження, яке використовується для затримки росту грибів і бактерій в вакцинах, містить етилмеркурті, потужний нейротоксин. Неймовірні дослідження показали, що ртуті схильні накопичуватися в мозкух пригнічуєх і інших тварин після отримання ін'єкції такої вакцини, і що розвиток мозку дитини є надзвичайно вразливим. У 1977 році російські дослідження виявили, що дорослі, які вводилися з етилмеркуртією на значно нижчих концентраціях, ніж у американських дітей, як і раніше страждали від пошкодження мозку. Росія заборонила тиморозаль в вакцинах 20 років тому (це заява автора неправильно, ртуті все ще використовується в російських вакцинах). – А.К., Данія, Австрія, Японія, Великобританія та всі Скандинавські країни.
«Ви не можете приїхати з дослідженням, що доводить безпеку тайморосала», – коментує доктор Haley, кафедра хімії в Кантуцький державний університет. - Це монострочно токсичний. Якщо вводити тиморосаль в тварину, його мозок буде пошкоджений. Якщо ви вводите тиморозал у живу тканину, її клітини загинуть. Якщо ви кладете тиморосаль в страву з петрою, то вбиваємо культури. Знаючи це, просто неможливо припустити, що будь-який бажаючий здатний адмініструвати тиморосаль новонародженим малюкам без побоювання наслідків. й
Внутрішня документація показує, що Елі Ліллі, які розвивали тиморосаль, знали з самого початку, що це може призвести до пошкодження і навіть смерті як тваринам, так і людям. У 1930 році компанія випробувала тайморосаль у двадцять-двох пацієнтів з енд-стагедним менінгітом, всі з яких загинули кілька тижнів після ін'єкцій. Іль Лільй не заважав, щоб згадати цей факт у звіті, декларуючи, що тиморосаль був безпечним. У 1935 році науковці іншої фармацевтичної компанії «Піттман-Моор» попередили Lilly про те, що дані про безпеку останнього на тиморосалі «не підтримують їх дослідження». Половина собак, які дали тиморосальні вакцини в дослідженнях Піттмана, провідні вчені, щоб зробити висновок, що консервант є «незадовільним як препарат для застосування у собак. й
У наступні роки докази проти застосування тиморозалу продовжували накопичуватися. Під час Першої світової війни Міністерство оборони використовували консервант в вакцинах для солдатів, але потрібно Lilly для маркування його «поісон». У 1967 році на прикладній мікробіології показало, що тиморозал загинув мишу при введенні вакцини. Через чотири роки, власне дослідження Лілії показали, що тиморозал був «токсичним для клітин тканин» при концентраціях менше одного мільйона -- 100 разів слабкий, ніж його концентрація в звичайній вакцині. Навіть так, компанія продовжила просувати тайморосаль як «необхідний» і ввібрала її в локальні дезінфікуючі засоби. У 1977 році в лікарні Торонто загинув десять дітей, після їх пуповинної пудри, лікувалися антисептичними, що містять тиморосаль.
1982. Заборонено продаж перелічених препаратів, а в 1991 році прийнято рішення про заборону використання тиморозалу в вакцинах тварин. У 1991 році компакт-диск рекомендується щеплення новонароджених від ртуті-тримання вакцин. У перші 24 години життя, а у віці від 2 місяців вони були щеплені проти гемофілуса і дифтерії-тетану-пертизу.
У фармацевтичній галузі з’ясували, що ці додаткові вакцини були небезпечні. У цьому ж році компакт-диск затвердив нові вакцини, доктор Маврикій Гільман, один з засновників програми вакцинації «Мелоцьк», попередив компанію, що шість місяців малюків, які дали вакцину, буде на серйозному ризикі ртутного отруєння. Рекомендовано заборону використання тиморозалу, "особливо в дитячій та дитячій вакцині", що свідчить про те, що галузь знає нетоксичні альтернативи. "Краще," продовжується, "до застосування без консервантів."
Заробляючи блок для фармацевтичних компаній «Мерск» та інших фармацевтичних компаній. Тиморосаль дозволило фармацевтичній промисловості розмістити вакцини в ампулах, що містять кілька доз, що вимагає додаткових запобіжностей через небезпеку загартування вакцини, так як необхідно вставити голку в ампулу кілька разів. Виготовляючи великі ампули (високі дози вакцини) вдвічі дешевше, ніж невеликі (одна доза), що полегшує і дешевше, щоб експортувати вакцини в бідні країни в третій світ, де завжди є ризик епідемії. Згідно з ціновою проблемою, Мерк ігнорував попередження Гільмана, а урядові чиновники продовжили на ринок більше і більше молочних вакцин. До 1989 року американські дошкільні апарати отримали лише три вакцини — polio, diphtheria-tetanus-pertussis і measles-mumps-rubella. Через десять років, завдяки Федеральним рекомендаціям, діти почали отримувати загальну двадцять дві вакцинації, перш ніж вони досягли віку першого класу.
При збільшенні кількості щеплення, захворюванні аутизму серед дітей різко зросла. У 1990-х рр. було щеплено 40 млн дітей з тиморозально-триманням вакцин, а діти отримали недійсні суми ртуті в критичний час розвитку мозку. Незважаючи на добре здогадані докази про небезпеку тиморозалу, ніхто не здавалася тривожно, що при обов'язкових щепленнях діти отримували кумулятивну дозу ртуті. "Чому зробив FDA так довго, щоб розрахувати?" попросив Петра Патріарка, директор відділу вірусних ліків FDA, в електронній пошті CDC в 1999 році. Чому не було CDC та інших консультативних органів роблять всі розрахунки до різкого збільшення кількості обов’язкових щеплення?
Але після чого вже було зроблено пошкодження. За два місяці, коли мозок новонародженого все ще перебуває в критичному періоді розвитку, малюки регулярно щеплюються трьома вакцинами, що містять 62,5 мікрограми етилової ртуті, 99 разів на рівень добового споживання, встановленого Агентством охорони навколишнього середовища (EPA) для метилрту, пов'язаного нейротоксином. Незважаючи на те, що виробники вакцин стверджують, що етилмеркури невисокий ризик, тому що він швидко розбиває і знімається з організму, кілька досліджень, в тому числі один опублікований в квітні Національними інститутами охорони здоров'я (NIH), показують, що етилмеркурт фактично більш токсичний до розвитку мозку і залишається в ньому довше, ніж метилртуті.
Наполягати, що додаткові вакцини були необхідні для захисту новонароджених від хвороби, і це іміросаль все ще потрібна для розвитку нації, які чиновники часто не можуть дозволити собі одноразові флакони, які не вимагають консервантів. Павло Оффіт, один з кращих консультантів CDC на вакцинах, сказав мені: «Я думаю, що якщо ми дійсно робимо обличчя пандемією грипу, який є певним, що відбувається в найближчі 20 років, і це вже відбувається — ми не зможемо щепити 280 мільйонів людей з одноразовими флаконами». Знімні багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові багаторазові. й
Тим не менш, в той час як деякі посадові особи охорони здоров'я можуть бути добре, більшість членів комісії з вакцини CDC, які виступають додатковими вакцинаціями, мають тісні зв'язки з вакциною. Головою Комітету, головою Комітету, був платний консультант для більшості основних виробників вакцин, а також був частиною команди, яка розробила вакцину лушпиння і ліцензована її в 1963 році. Ще одним членом Комітету, доктором Нейл Халсей, провідним науковим дослідженням для компаній вакцин і отримав роялті з лабораторій Абботта для розробки вакцини гепатиту В.
По суті, в цьому вузькому колі вчених вакцин, цей конфлікт інтересів є загальним місцем. Буртон, Республікан, сказав, що Центри контролю за хворобами "зазвичай дозволяє науковцям прозорий конфлікт зацікавленості брати участь в якості консультантів з консультативних комітетів, які рекомендують нові вакцини", навіть якщо вони мають чітку "найкращу в продуктах і діях компаній, які вірять, повинні неупереджено контролювати". Комітет з питань державної реформи дому виявив, що чотири з восьми консультантів CDC, які затвердили застосування вакцини противірусної тиморозальної дії «погані фінансові зв’язки до фармацевтичних компаній, які виробляли кілька варіантів вакцини. й
Оффіт, який має спільний патент для одного з вакцин, вакцини, підтверджений мені, що він "зробити гроші", якщо його голос сприяло вакцині, що надходить на ринок. Але він відповідав моїм припущенням, що безпосередній фінансовий інтерес вчених до позитивного рішення CDC може вплинути на їх висновки. "Не суперечить мені в цій ситуації", - він наполягає. Я просто проінформую про процес, але ні в якому разі не бере участь. Як я сидю на цьому столі, мій розум намагається прийняти рішення, яке не шкодить здоров'ю дітей в цій країні. Ізоляція слухає, що лікарі та посадові особи охорони здоров’я перебувають на виплаті виробників вакцин, тому приймають рішення, які завдають шкоди дітям. Не вірно.
Інші вчені вакцини та посадові особи дали мені подібні пояснення. Оффі, вони бачать себе як освітлені опікуни дитячого здоров’я, гордість їх безкоштовно-національної «партнерства» з фармацевтичними підприємствами, а також об’єктивними активістами, які противакцинаційні кампанії загрожують здоров’ю дітей. Відповідні питання такого роду. "Наука", - каже Оффіт, "набагато вчених".
Деякі державні посадові особи, однак, стурбовані можливим конфліктом інтересів. По електронній пошті адміністраторам CDC у 1999 році Павло Патріарка, офіційне управління харчовими та лікарськими засобами, звинуватили урядові посадові особи, які не мають оцінки реальної небезпеки додаткових вакцин дитинства. «Я думаю, що це не просто визнати, що Food and Drug Administration, CDC та організації, відповідальні за політику вакцин, можуть пропустити свою роботу, і тому у нас є тиморосальні вакцини сьогодні». Закрийте зв’язки між посадовими особами та фармацевтичною галуззю, він доданий, підніме питання про багатьох радників, наполягають рекомендації, що ми використовуємо ціморосальні вакцини для дітей сьогодні.
У той час, як федеральні посадові особи не змогли за роки визнання потенційного ризику застосування тиморозалу, ніхто не міг відмовитися від не знаючи. Але замість того, щоб продовжити дослідження, щоб перевірити зв'язок між тиморозальним і аутизмом та іншими формами ураження мозку, CDC поставив політику над наукою. Він подав всю базу дитячих вакцин, які значно фінансувалися платників податків, до приватної агенції під назвою «Страхова практика» Американського медичного страхування, переконавшись, що дані не будуть використані для подальших досліджень. Центри контролю за захворюваннями також інструктували Інститут медицини, консультативну організацію, яка є частиною Національної академії наук, для проведення досліджень, які б диспрогнозувати зв’язок між тиморозальними та мозковими захворюваннями. CDC «потребує нас сказати, що немає небезпеки», - зазначив голова Комітету з питань безпечності лікарських засобів Марина Маккормік, голова Комітету з питань безпечності лікарських засобів. Ми не будемо приймати той факт, що аутизм є побічним ефектом тимероса. За словами трафарету засідання, старший співробітник комітету Кателлен Страттон, продемонстрував, що Інститут медицини утвердить, що докази «не достатньо, щоб підтвердити або відхиляти казальний зв'язок» між аутизмом і тимеросальним. Це буде відповідь на "Побажання солоду", - сказала вона, посилаючись на Валт Оренштейн, директор Національної програми імунізації CDC.
Для тих, хто присвятив їхньому життів, щоб просувати вакцини, розширюючи тиморосаль знищить все, що вони працювали. "Ми зловили дракона хвістом", - сказав доктор Майкл Кайбек, інший учасник комітету. Чим більше ми піддаємо негативність, тим менше людей хочуть використовувати вакцинацію, і ми знаємо, що це може призвести до. Ми впав в своєрідну пастку. Питання про те, як вийти з неї. й
Навіть у публічних виступах Федеральні посадові особи роблять це рясно зрозумілим, що їх основна мета в навчанні тиморосаль полягає в тому, щоб розбити будь-які сумніви про вакцини. «Особливе навчання в даний час здійснюється з метою визначення можливого зв’язку між аутизмом та тимеросальним застосуванням», – д-р Гордон Дуглас, потім директор стратегічного планування Національного інституту досліджень вакцини здоров’я, розповів на зустрічі в Університеті Принтон у травні 2001 року. Щоб подолати шкідливі наслідки досліджень, які вимагають пов’язувати вакцини від лушпиння до підвищеного ризику аутизму, потрібно проводити більше досліджень і публікувати їх результати, щоб переконати батьків, які вакцини безпечні. Дуглас був екс-президентом відділу вакцини і ігнорував попередження про небезпеку використання тиморозалу.
Минулого травня Інститут медицини опублікував остаточний звіт. Висновок: між аутизмом і тиморозами, що містяться в вакцинах. Замість багатої літератури про токсичність тиморозалу, звіт базується на чотирьох катастрофічно відхилених епідеміологічних дослідженнях, що проводяться в країнах Європи, де діти отримали значно меншу дозу тиморосального у порівнянні з американськими дітьми. У звіті також наведено нову версію роботи Верстраецена, опублікованої в журналі «Дитячі лікарі», в якій всі дані реабілізовані для усунення посилання між тиморосальним і аутизмом. До дослідження увійшли дані про дітей занадто молодий, щоб діагностувати аутизмом і ігнорувати інших дітей, які показали ознаки захворювання. Інститут медицини зазначив, що справа була закритою і (наочна позиція для наукової організації) рекомендується не проводити подальші дослідження з цього питання (для отримання більш детальної інформації про цей звіт див. аналіз групи Safe Minds «Зима невірно в королівстві Данії» та «Аналіз надійних Minds» звіт Інституту медицини: помилки, шахрайства та конфлікти інтересу» у форматі PDF. - А.К.
Доповідь задовольняє CDC, але ніхто не переконаний. Реп. Давид Вальдон, лікар Флорида з питань реформи будинку, різко критикував інститут медицини, кажучи, він спирався на ручну роботу досліджень, які були «законними» своїм «замовленим дизайном» і не вдалося надати «все поточне медичне та наукове доказ». Звардон сказав мені, що посадові особи CDC не зацікавлені у встановленні правди, тому що "які зв'язки між вакцинами і аутизмом будуть допускати, що їх політика непідконтрольна шкоду тисячам дітей". Хто хоче зробити такі висновки про себе?
У лютому відбувся новий збір науковців, який критикував використання бази даних Verstraeten та попередні конвенції для її відсутності відкритості, а також закликав CDC зробити його вакциною публічно доступним.
На даний момент, лише два вчені змогли отримати доступ до неї. Доктор Марк Гейєр, президент Американського генетичного центру та його сина Давида, провів рік боротьби з медичними даними з CDC. З серпня 2002 року, коли учасники Конгресу пресували CDC, щоб звільнити дані, Geiers завершили шість досліджень, які продемонстрували чітке посилання між тиморозальним та неврологічними пошкодженнями дітей. Один дослідження порівняно з лікуючими дозами ртуті у дітей, що народжуються між 1981 та 1985 рр. з дітьми, що народжуються між 1990 р. та 1996 р., знайшов «марковану асоціацію» між аутизмом та вакцинаціями. Ще одним дослідженням про те, що діти, які отримали вищі дози тиморозалу в вакцинах, тричі частіше діагностують аутизмом і три рази частіше страждають від порушення мови і психічної затримки. Ще одне дослідження, незабаром буде опубліковано, показує, що показники аутизму розщеплюються після того, як тиморосаль нещодавно було вилучено з більшості вакцин.
Під час проведення федеративних посадових осіб намагаються зберегти науковців з вивчення вакцин, інші беруть участь у дослідженнях в вакцини та аутизмі. У квітні журналістка УПД Дан Ольмсшов самостійно провів одну з найцікавіших досліджень. У пошуках дітей, які ніколи не піддаються ртуті від вакцин — частини населення, які науковці зазвичай відносяться до групи управління — Ольмстед прийшов до Амішу з Ланкастерської округи в Пенсільванії, які відмовляються від вакцинації немовлят. Враховуючи національну статистику з приводу захворюваності, Ольмстед розрахував, що має бути 130 Амішної аутистики. Він тільки знайшов чотири. Одна з них була отруйована після отримання високої дози ртуті з електростанції. Три інші, в тому числі одна прийнята дитина, були вакциновані.
На державному рівні багато посадових осіб також проводять строгі дослідження тимеросального. У той час як Інститут медицини був зайнятий, що не ризикує, законотворці Iowa розширили всі наявні наукові та біологічні докази. «Після трьох років ретельного дослідження проблеми я переконаний, що достатньо компетентних досліджень зрозуміти, що є посилання між ртутним отруєнням і кількістю випадків аутизма», - сказав Сенатор Кен Winstra, Республіканський, який перевищив розслідування. У 1990-х роках, лише після того, як кількість обов’язкових дитячих вакцин зросла, є сильною індикацією. Минулого року Іува стала першою державою, щоб заборонити ртуті вакцини, слідом Каліфорнія. Аналогічна заборона в даний час розглядається в 32 інших штатах.
Тим не менш, замість такого костюма, адміністрація їжі і наркотиків все ще дозволяє виробникам вакцин, щоб використовувати ціморосаль в різних сторонніх препаратах, а також стероїди і колаген для ін'єкцій. Ще більше троулінгів є те, що уряд продовжує надсилати ціморосальні вакцини для розвитку країн, деякі з яких вже відчувають раптову епідемію аутизму. У Китаї, де аутизм був практично невідомий до того, як Тиморосаль У.С. було запроваджено в 1999 році, новини звітів тепер повідомляють 1,8 млн. аутистичних осіб. Хоча важко оцінити кількість людей з аутизмом, це вже зрозуміло, що аутизм поширений в Індії, Аргентині, Нікарагуі та деяких інших країнах, що розвиваються, де використовуються ціморосальні вакцини. Світова організація охорони здоров’я продовжує наполягати, що тимеросаль повністю нешкідливий, хоча обіцяє «контролювати» можливе посилання між тимеросальними та неврологічними захворюваннями.
Я взяв час на вивчення цього питання, оскільки я думаю, що потрібно зробити про поточну кризу. І якщо, як свідчить про те, що наші посадові особи здоров’я знають, що дозволили фармацевтичній галузі отруювати ціле покоління американських дітей, їх дії можуть призвести до одного з найбільших скандалів історії американської медицини. «Центр боротьби з хворобами – це винність некомпетентності та грубої недбалості», – розповідає Марк Blacksill, віце-президент Safe Minds, некомерційний, стурбований вживанням ртуті в лікарських препаратів. Пошкодження, викликані вакцинами, є величезною. Це гірше, ніж азбесто, гірше тютюну, гірше, ніж все, що ми бачили. й
Важко розрахувати пошкодження нашої країни, а також до міжнародних зусиль для усунення епідемічних захворювань, якщо треті країни світу вважають, що рекламодавець Американської допомоги отрує своїх дітей. Не складно уявити, як такий сценарій буде інтерпретований ворогами Америки за кордоном. Учені, які беруть участь у акції «Тімросаль» — багато з них щирі, навіть ідеалістичні — кажуть, що вони сприяють великій причині захисту дітей, що розвиваються нації з пандемії. Невірно неправильно. Про те, що вони не визнають правду про те, що тиморозал торкнувся нашої країни і найбідніших людей світу.
У початковій статті опубліковано раніше кілька неточностей. Повідомлялося, що американські дошкільники отримали лише три вакцини до 1989 року, але не вказали, що ці вакцини були вакциновані в цілому одинадцяти разів, включаючи відродження. Невірно сказати, скільки етилових ртутних немовлят отримали від усіх вакцин на 6 місяців. Це було 187 мікрограми, що на 40%, а не 187 разів, вище, ніж МПК, встановлене Агентством з охорони навколишнього середовища для щоденного споживання метилрту. Нарешті, у зв’язку з редакційною похибкою, у статті міститься неправильна інформація щодо вакцини ротавірусу, затверджених Центрами контролю за захворюваннями. Не містить тиморозалу. Салон і Ролл Камінь пошкоджують ці помилки.
Вже раніше опублікована версія статті заявила, що Інститут медицини скликав другу зустріч з метою вивчення результатів Комітету з питань імунізації, що не знайдено доказів зв’язку між тиморосальним та аутизмом. У зв’язку з тим, що Інститут Медицини приймав другу зустріч щодо вирішення проблем щодо бази вакцин, зокрема, проголосованих критиками попереднього звіту Інституту медицини. Проте, нарада не була мандатована для перегляду своїх позицій попередника. У статті помилково переплановані два вироки в цитаті від д. Джона Клементса і заявляли, що д.-р. Сам Кац був з співвласником меаслеса вакцини патент. До складу команди, яка розробила та представила вакцину для ліцензування, але не належить патенту. Салон і Ролл Камінь пошкоджують ці помилки.
Джерело: Homeoint.ru/vaccines/policy/deadlyimmunity.htm