Атака для дітей – тестування стійкості батьків

Найнадійніші діти з часу обов'язково перевіряють, чи батьки не можуть обійти? Головний тип перевірки полягає в тому, щоб перевірити стійкість батьків до нападу дитини, коли дитина раптом перестає обробити і активно наполягає на своїх бажаннях. Дитина кидає батькам - виклик! Якщо ви покажете дитину слабкістю, дитина розуміє, що батьки можуть бути застарілими. І він починає його використовувати.

Добсон пише, я колись мав розмову з матір'ю дуже неслухняного тирнадцятого хлопчика, дезінфузії найменшого нота батьківського органу. Він не повернув додому до двох ранку і невірно ігнорував будь-які вимоги від матері. Я попросив жінку, як це все почалося. Вона згадувала її досить чітко. Його син ще не три роки, коли один день, поклавши його на ліжко, вона отримала спліт у обличчі.

Вона пояснила йому, як важливо, щоб не спійти на обличчі матері, але її мова була перерву іншою спиною. Ця жінка переконана, що всі відмінності повинні вирішуватися через обговорення, в духі любові та взаєморозуміння. Так вона протерла обличчя і знову починала свою розмову - і знову отримала добре загартовану слину. Очікуючи зростаючу конфузію, вона потіла її сина, але не так багато, щоб взяти ще один пліт.

Що треба робити? Її філософія не пропонувала свою арматурну відповідь на це переважне завдання. Нарешті вона виграла з кімнати в розпаді, а трохи перемоги переможця після того, як вона впала в заспокійливі двері. Мати втратила боротьбу і син завоював. Жінка, з болем і подразненням, зізналася мені, що з тих пір вона ніколи не могла переважати над сина!

Кожна дитина вирішує перевірити своїх батьків на міцність.

Якщо батьки втратили цю боротьбу, дитина буде боротися з ними на життя. Ні батьки, які вже розпочали ситуацію, які раніше пропустили невеликі дзвінки з дитини. Першими випробуваннями дитини є тільки тести, дитина кидає виклики батькам все ще невизначений, а потім легко для батьків, щоб показати твердість. До цього!

Danila - 1 рік тому, як правило, батьки легко одержують. В цей час він піднімався на диван, досягається до розпису підвіски на стіні, і подивився на матір. "Даніла, прийти до мене!" Я породив картину і подивився на мій маму – що буде реакція? «Даніла не доторкнутися до живопису. Приїжджайте тут або я покараю тебе. Продовжувати дивитися на мами, сильно породжувати картину знову: що відбудеться? Мама спокійно кладуть Данила в кутку, він демонстративно кричав протягом п'яти хвилин. Тоді він заспокоївся, його матір назвав його, пояснив знову, що картина не може доторкнутися. Але це не те, що Данила не знаю, що це час, перевіривши те, що станеться, якщо його мама не заперечувала його.

Якщо батьки виграють першу боротьбу з дитиною, то вони будуть мати хороші стосунки протягом багатьох років.

З іншого боку, іноді тривожні батьки бачать виклик дитини, де немає взагалі. Коли дитина кидає “Мама, я тебе тебе тебе!” у вашій обличчі, це може означати нічого, і відразу “пошукати” дитини (Як ти даєш тебе). Я не хочу чути знову! - Це занадто рано. Дуже часто дитина просто сердитися з вами і не знає, як висловити свої почуття в цивілізованому шляху: тут не потрібно сердитися з дитиною, але спокійно навчити, як вирішити свої проблеми.

"Я можу бачити, що ви сердитися з мною. Не страшно, ви можете розбити ноги, якщо ви хочете, так сердитися почуття з'являються швидше. Але ви знаєте замовлення: спочатку ви відкладете іграшки, а потім дивимося телевізором. Потрібна допомога?

У боротьбі з дітьми втрачають батьків, які самі здавалося б, діти і звикли грати безпорадно.

«Моя дочка, чотири роки, переходить на саму телевізор після того, як я відвертаю. Що б я кажу, вона кинеться в цей час і показує її зовнішній вигляд, що вона не чує нічого! – дорогою матір’ю, якщо ви не можете впоратися з дитиною, хоча б впоратися з телевізором: витягти з неї і знімати мережевий шнур (або інші деталі) ви цілком здатні. Немає необхідності сказати що-небудь: ви почнете розмову тільки після того, як ваша дочка заспокоїлася і перестає лікуватися. Це ABC, що будь-яка дитина з віку двох або трьох знає (прочитати слід знати): «Для того, як ти торкнувся, я не розумію тебе». Якщо ви хочете попросити мене щось, вам потрібно зупинити кричу і розповісти мені все спокійно, щоб я розумію.

Один день ви можете лякати жорсткий. Після. У віці три-чотири років і після того, як п'ятнадцять років тихо дружать розумну дитину краще, ніж запашувати дитину в дитинстві і одягатися з ним всі наступні роки. Влада батьків посилюється, коли батьки показують розумну твердість в ситуації, де дитина перевіряє батьківську стабільність. Якщо батьки гідні, то вам не потрібно пересуватися з батьками, вам не потрібно переповнювати їх. Ви можете вести переговори з батьками, але ви не можете вимагати від батьків, які ви хочете. Вчити це дітям!

Батьки часто занижують враження, що діти роблять розмову з ними «дорослий». Про нас Якщо вам подобається, я залишаю тебе! Ви можете спокійно пояснити: «Я розумію, але ви не досягнете успіху». Ми є вашими батьками, і ми маємо громадянський обов'язок, щоб піклуватися про вас. І ви повинні обдурити нас. Ви хочете зателефонувати іншим старшим і розповісти вам, як ваша дочка повинна бути Таке мислення набагато ефективніше, ніж кричуща і кричуща.

Але що якщо час вже втратив, і є вже кілька жарознижувальних підлітків, що ростуть поруч з нами? Жінки, як правило, постачають такі справи, батьки вирішують такі питання більш легко, але часто боїться нагадувати дитину про права батьків і обов'язків дітей. Не боятися, це корисний і необхідний. Крім того, вводити його на правову сторону справи, написати йому такий лист. . й

Шановні друзі!

Відносини батьків та дітей регулюються сімейним кодом РФ. Стаття 63: Права та обов’язки батьків у виховання та виховання дітей

1). Батьки мають право і обов'язок підняти своїх дітей. Батьки відповідальні за виховання та розвиток своїх дітей. Вони відповідальні за здоров’я, фізичне, психічне, духовне та моральне виховання дітей.

Не питання про те, що ми хочемо, щоб не були: ми, як батьки повинні це зробити.

2). Батьки зобов'язані забезпечити, що діти отримують базову загальну освіту і створюють умови для них, щоб отримати вторинну (повну) загальну освіту.

Я переклад: батьки відповідальні за забезпечення того, що дитина йде в школу і добре там. Якщо батьки не роблять цього, вони називають охоронцями та позбавленими батьківських прав.

Також, відповідно до закону, батьки зобов’язані підтримувати своїх неповних дітей, тобто надати їм все необхідне для здорового життя і розвитку. Але купити дитячі речі, які можуть похвалитися своїми однолітками, це не обов'язок батьків. Також дитина не має права захопити себе іграми. Скільки і коли наші діти будуть весело вирішені нами, батьки, мислення про сімейні справи і майбутнє наших дітей - майбутнє, для чого ми вітаємо наших дітей, щоб підготуватися. Паранти не повинні купувати іграшки для затримання своїх дітей.

Все, що батьки, придбані для дитини, залишається майном батьків. Діти мають всі ці речі в режимі відповідального зберігання і використовують їх в умовах, які їх батьки сформульовані. Якщо діти використовують свої речі або іграшки неправильно, батьки збирають їх. Якщо ви поважали, ви втратите свій комп'ютер і телефон.

А також, наша гідна дитина. Зверніть увагу: відповідно до законодавства Російської Федерації, батьки не зобов’язані служити вашим побажанням, готувати сніданок, коли ви можете зробити це самостійно, і не обов’язково купувати вам те, що ви хочете: комп’ютер, новий телефон та інші речі, які всі ваші друзі вже мають. Вони можуть зробити це, якщо ви повинні бути гідними.

Зрозуміти, це потрібно лише обговорити один раз в житті! Шановні батьки, якщо ви сильні та успішні люди (не менше, ніж у роботі), покажіть свої бойові якості вдома: ви робите це для дітей! Якщо син і підліткова дочка відмовляється від обійми, ви завжди маєте все право спокійно (або не спокійно) сказати: «Сон, я розумію, що ви не хочете бути членом нашої сім'ї зараз, щоб обійти батьків?» По суті, ми маємо законодавство РФ. Я хочу подбати про вас. Ви можете переривати: «Не дбаєте мене, я дорослий!» У відповідь, спокійно пояснити Вашій не зовсім дорослій дитині юридичну ситуацію:

«Не ви не помилитеся, ви ще не дорослі. Ви отримуєте права дорослих, коли ви 18 і ви починаєте отримувати гроші, щоб підтримувати себе. Якщо ви відмовляєтеся від своїх батьків і не хочете бути членом нашої сім'ї, я рекомендую вам піти в відділ охорони здоров'я завтра, ми влаштовуємо вас для школи-інтернату, і ви будете жити там. У той же час ми відбираємо ваш комп'ютер і інші розваги, які, здається, тримати вас від думки добре. Якщо ви не хочете жити добре, нехай ми живемо за поганий: ви хочете це? Існує ще одна пропозиція: якщо ви хочете бути фізично жорстоким, краще негайно зателефонувати поліціям і попередити про ваші наміри, інакше ми повинні це зробити. Може бути, ми можемо вирішити цю проблему мирно, і ви можете вимкнути комп'ютер і сидіти за класом.

Якщо дитина знає, що ваші слова варто щось і більше років з'явився в своїй голові, він почне вас. Це гонна краще!

English, Русский, Українська, Français...

Джерело: /users/1077