Неперевершені батьки

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми були критизовані. Ми не розуміли. Наші батьки можуть бути занадто важкими. Ор охоронці. Або дратівливий. Або байдужий. Неприємні для нас, іноді занадто затребувані. Ми можемо приниження. Збити когось. Хтось маніпулювати.

Я знаю, що рівний, доброзичливий, люблячий ставлення до дитини виходячи з його особистості, на його безумовне прийняття і безумовне любов є винятком правила, рідкість. А ви дуже щасливі, щоб були підняті в сім'ї, в таких відносинах.

Але якщо ви все ще критикували і відхилялися, а іноді не розуміли - ви все ще встигли відступи і скарги до ваших батьків.

Як дорослі, ми відкладаємо відчуттів, які не звертаються до наших батьків, коли ми хворіли або відхилені або немовляті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І в той час, коли ці невиправдані репрокси, скарги, резиденції, що живуть у нас, наші зв’язки з нашими батьками не можуть бути названі добре, «знімені». Між нами є відклади непередбачених почуттів і емоцій, ненависних слів. До тих пір, поки ми не будемо пробачати наші батьки.

Але щоб бути хорошим батьком, кожен батько повинен спочатку пробачити своїх батьків для всіх помилок, які вони несуть до них. Якщо ви пробачите, ви не зможете повторити ті ж помилки, які зробили. І ви, хто болить як дитину, "Коли я виростаю, я ніколи не лікую своїх дітей, як це," зробить це таким чином.

Ваш неперевершений батько у вас підніме вашу руку, щоб побити вашу дитину. Ваша непередбачена мама зробить вас відкритим ротом і ловом у вашій дитині, як вона зробила. Як це не так, алеУ нас дуже залишатися батьки, які нас не пробачають, їх агресія або закриття, їх байдужість або їх обсесія залишаються в нас.й І вони починають виходити, щоб показати нас. Тексти пісень, а це означає: І нічого міфу про це. Я не даю про агресію, яку я скупчився проти мого батька, і вона виходить, посипає на власну дитину.

Наші діти потерпілі від наших батьків. Для того, щоб підняти дитину «в новому варіанті», чистою, яскравою – потрібно стати чистою і яскравою людиною самостійно, не обтягуючи з правопорушеннями і скаргами, агресією і нечутливістю. І позбутися від неї легко. Як дивний, як це може звучати вам, набагато простіше позбутися від заспокоєння і прощення батьків, ніж жити з постійним болем у вашому серці, з ненависним або з відторгненням. Бо Щоб бути вільним,й І пробачити, щоб зрозуміти. Зрозуміти, чому це робили. Чому вони роблять це?

І вони були лише те, що вони були. І вони підняли нам шлях, що вони робили. Як вони можуть бути, що вони були? (Як ми зараз робимо) І не навчаються ким-небудь, не підготовляючись ким-небудь за виховання дитини - вони неминучі (як ми зараз) робили помилки, найчастіше навіть немовляючи, що вони роблять їх. Крім того, наші батьки навіть менше навчалися навчати дітей. Якщо ви робите помилки в батьківстві зараз, в той час, коли є величезна кількість літератури про батьківство, коли є програми на радіо і телебачення, присвячені дорослим дітям, є тренінги, які допоможуть вам освоїти грамотне лікування дитини - що може наші батьки, які мешкали в часи обмеженості і незліченності знають? Вони були навіть менш підготовленими, менш розвиненими. Так вони зробили це, як вони могли.

І що вони зробили до вас, вони зробили (як ви зараз) з кращими намірами. Вони зробили це, тому що вони хотіли б бути гарною людиною. І вони вважали, що це методи, які роблять дійсно хороші люди! Крім того, в якому мешкали наші батьки, їхні батьки – наші дідусь, в основному визначали їхнє занурення, хеште, непристойність виховання. Покоління наших батьків, наші бабуся, вирощені в країні, які завжди потрібні маленькі, виконавчі, слухняні особи. Немає одного встановити завдання формування яскравої, сильної особистості, захист своїх поглядів і вірувань. Це те, що потрібно бути прямо зараз.

Покоління людей в нашій країні піднялися слухняними, комфортними дітьми. Сама країна утворилася слухняними комфортними людьми, виконавцями, «когами», слухняно піднімаючи руки на голос і погоджуючись з політикою партії і урядом. Для цього працювала вся система освіти, починаючи від дитячих та молодіжних організацій до сімейства. Наші бабусі, наші батьки і мати не знали, що ми, їх діти і онуки, будуть жити в іншій системі, де ви не можете бути невеликими і неслухняними, де потрібно бути впевненими, міцними, активними, де вам потрібно мати можливість підійти до себе, захищати свої позиції, досягати поставлених цілей. Наші батьки виконали, хоча несвідомо, соціальний порядок суспільства, країна, в якій вони мешкали. І ми, сучасні батьки, як і раніше “заражені” з цією метою, хоча ми не розуміли його.

Крім того, покоління наших батьків і великогабаритів виросла в часи важкості, депривації, обмеження, коли було просто необхідно вижити, годувати сім'ю і дітям. Навіть ліміти життя на одній заробітній платі з неможливістю додаткових заробітку вже загартували своє життя і загартували серця. Наші батьки, які мешкали в ситуації невідповідності, матеріальні обмеження, вимушені, як кажуть, в потіні їх брів, щоб отримати їх хліб, не встигло, не мав сил і можливостей для взаємодії з нами, висловлювати любов і підтримку в міру того, що нам потрібно.

Я добре пам'ятаю один з учасників тренінгу, людина, яка побачила гірко про байдужість, нечутливість батьків. Вони працювали в заводі і, як і всі заводи, мали невелику ділянку землі. Картопля, овочі висаджували на ній - часи були важкими, дачними ділянками і такими здобами були необхідність цього часу. І з весни до осені, кожен день після роботи, сім'я - батьки і школяр - зустрічалися в передпокою, щоб піти працювати разом на цьому сайті. Завжди в п'яти вечорах.

- Я приєднався до армії і був на два роки. Нарешті, я повернувся, прийшов додому, назвав маму на заводі з дому.
Я сказав щасливо, я повернувся!
- Ну, - сказала вона, "то в п'яти годину при вході. . .

Говорячи про цей випадок, людина не може містити гіркоту: так зустріти його після дворічного поділу!

Так, наші батьки дійсно були сухі, нечутливі. Але що ще може бути, попередньо заселений виживанням? Бог не дає нам жити в таких складних випадках, коли «Я не буду жити!» Чи можна засуджувати їх для цього? І навіть після того, як час бідності та депривації, багато наших батьків змушені переслідувати матеріальне багатство (для створення більш процвітаючого життя для нас занадто!) - і завжди за вартістю обмеження часу для спілкування, інтимності, розуміння, так що необхідно для нас. І ми продовжуємо переслідувати матеріальне благополуччя, ми в постійній забігу для життя. І ми не встигли дарувати, щоб висловити наших дітей. Тому що наше серце не наповнене любов'ю, але з постійними фруктами, турботами, сумнівами про завтра, бажання заробляти більше. Ми не далеко від наших батьків. Чи є право засудити їх?

Наші батьки були те, що вони були. Вони піднялися. Шановні батьки! Ви можете досягти, як кажуть, п'ятому племені, навіть предків неандертальців. Ви можете відлякати всіх. Але чому?

Не існує ніякої точки, що блимає. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вони не відлякуються, як вони з'являються. Більше своєї проблеми. Як їх можна розбити? Яким чином вони були. Вони живили життя. Вони ще отримують наслідки їх освіти. Не заповнюється любов’ю.

Вибачте, що для того, щоб ви зрозуміли, що для того, щоб ви зрозуміли, що мова йде про вас російською, українською або казахською. Вони сказали, що вони народилися в сім'ю, яка вона сказала. І ви, народилися з цими батьками, також почали говорити його і зараз говорити його. І це ніхто не вдається. Ви просто отримали місце, де вони сказали, що мова. Але тепер ви вирощуєте і дізналися, що є інші мови. І ви можете дізнатися мови, якщо ви починаєте навчання.

Це те ж саме в батьківстві. Мова критики, мова про неприйнятність ваших батьків говорить вам, мова їх батьків навчається, є застарілою. А можна дізнатися ще одну мову. Любовна мова.

Але перш за все, взяти відповідальність за відносини, які ви хочете створити з дитиною. І не змушуйте вас навчатися, що батьки не дадуть вам щось. Вони дали, що вони могли. Але тепер, що ви усвідомлюєте всі ваші помилки, ви можете подарувати своїм дітям набагато більше.

Побачити наші батьки. Це спосіб відчути вдячність за них. Наші батьки зробили найбільш важливі і чудові речі для нас.

Цікаво: Нещастяна дочка ідеальної матері

Відмінність між щасливими і нещасливими мамами

Вони давали нам життя.
Вони дозволяють нам в це світло.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Відкрився весь світ життям.

І це те, що вони роблять, вони пробачають, і вони пробачають. Тим не менш, не було зло намірів за всіма діями і гріхами. Вони люблять нам стільки, скільки вони могли. І піднялися, як краще вони могли. Нам дуже важко виготовити нас. І вони зробили -- вони зробили. Видання

З книги Маруся Светлова «Освіта в новому шляху»

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/a.s.neill?w=wall-23183549_6709