Як приготувати бестурму (12 фото)

Рецепт приготування смачного.
Вкази до фотографій є авторськими словами.

р.

Це друга базатурма цього літа. Перше після ретельного вивчення предмету, виготовленого за цим рецептом. Він був хорошим, але ... він був солоний. Так я зробив деякі налаштування до мого смаку. Правда, незначна - переважно відносно часу засолювання.

Шматочок яловичого клипарта взято на бестурму - я ріжу його навпіл, адже його важко посолити великі шматочки м'яса, а потім витримати в спеції.

Для соління він взяв велику морську сіль - чим більше, тим краще сіль поступово розчиняє в м'ясному соку рівномірно проникає всередину. До нього додано дві чайні ложки цукрового піску до солі, перемішують м'ясо з усіх боків і залишають його настоятися на півдня при кімнатній температурі, покриваючи марлю від літаючих комах.

р.

Потім я кладаю м'ясну сковороду в холодильнику, після 12 годин я перевернув і дав про те ж саме кількість, щоб лежати в отриманій гілці.

Витягнувши, змиваємо сіль холодною водою, висушуємо серветками і кладемо її до висихання під повітряним струмком від вентилятора.

М'ясо висушене досить швидко (згадайте, як спекотно це було влітку в Москві)

554265

Після цього м'ясо щільно загорталося в чистому марлі, щільно зв'язують мотузкою.

І натискав його під навантаженням 12 кг. Напресований так день з невеликою, потім розсіюється, перевіряється на сухість - м'ясо щільна, еластична, але не волога.

Тим часом він приготував пряне покриття - змішують шаман (поці, необхідний для бестурми, російську назву - фенугрек синій), подрібнюють часник, засипають гарячим чилім, меленим лавровим листом, кілька коріандрових зернових, одного гвоздики і одну ялівцю ягідку, заливають суміш в холодну воду і перемішують до товщини сметани. Змащується майбутній бестурма з цією сумішшю, нехай його висихати в повітрі протягом 3 годин, і повторити цю операцію двічі більше.

147362.

Останній раз я змащував і вішала до сухого і голоду на проекті. Так я повісила на два тижні до того, як я вирішив спробувати.

Нарізані в записи, перший раз,

тоді я спробував запис з обох частин. Що сказати - не поганий: пряний, солодкий, смачний, ви можете тримати в роті, як цукерки, від часу до ковтання ... - все, все, я не тероризувати вас більше: До речі - ніж, коли ви ріжете, берете гостріше, бо тонше плити, чим більше смакує: Навіть без хліба. Бон, як кажуть, апетит! :

Категории

Смотрите также

Новое и интересное