Домашнього приготування курячих грудьми basturm

Щоразу перед Новим роком мій чоловік робить бестурму. Але не просто бестурма, але дуже смачна бестурма! Це рідко купується в магазині. Після того, як знайти якісний продукт для прийнятної ціни практично неможливо. І Кошик Це подвійна вигода: смачна закуска на святковому столі і гідний подарунок гостям.

Домашнього приготування курячих грудьми basturm

ДепозитФотогалерея

Курячий Breast Basturma СьогодніЦе легко.! Покажи вам перевірений рецепт, який можна зробити курячий грудний басектурм в домашніх умовахй Найважчіше про приготування їжі не їсти м'ясо рано.

до Домашнього приготування курячих грудьми basturm

ДепозитФотогалерея

В результаті варто, навіть якщо вам довелося настоювати, і по суті, немає нічого робити! Курячі груди basturma Виявляється м'який, добре росить і смаки не гірше сушених яловичини. Я хотів, що я не хочу?

інгредієнти
  • 4 курячі груди
  • 1 кг солі
  • 0,5 т хамани (фенугрека)
  • 3 ст.л. солодкої паприки
  • 3 ст. л.
  • 2 ст.л. мелений перець чилі
  • 1,5 ст. ложки суміші перцю
  • 1 ст.л. сухого часнику

Домашнього приготування курячих грудьми basturm р.

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Відокремити філе з курячого бенкету так, щоб ви отримали 8 штук. Добре промийте під проточною водою і висушіть паперовим рушником.
  2. Поставте філе щільно в ємність і залийте її добре сіллю. Покласти м'ясо в прохолодному місці 2-3 дні. Періодично злити утворену рідину і повернути шматки 2 рази на добу. Домашнього приготування курячих грудьми basturm

3. За 3 дні почистити м'ясо солі і замочити її в холодній воді на 5-6 годин. Під час цього часу потрібно міняти воду для очищення води двічі. Потім кладуть м'ясо на ніч під тиском (три-літровий баночок, вага, горщик води) для видалення зайвої рідини.
  4. Наступний етап приготування полягає в тому, щоб зробити покриття спеціями. Змішайте всі спеції і додайте до них гарячу воду, щоб суміш була як товста, як сметана. Наполягати воду поступово, так як хаман швидко загустить. Домашнього приготування курячих грудьми basturm

5. Через шматочки філе кладуть мотузку і спеції на м'ясо. Зливаємо зайву рідину і змащуємо її знову. Повторити процедуру кілька разів, щоб щільна скоринка утворює на м'ясо. Домашнього приготування курячих грудьми basturm

6. Вішайте м'ясо для висихання в сухому, добре провітрюваному приміщенні. Для цього підійде балкон або нижній полиці холодильника. Базурма буде готовий до 5-7 днів. Загортання готового виробу в хлібопекарському папері і зберігати в прохолодному місці не більше 14 днів. Бодибилдерши! Домашнього приготування курячих грудьми basturm

По собі, бастурма досить легко готувати, але вимагає серйозного часу. Але з іншого боку, чому не здивує своїх друзів з такою делікатністю?

Багато людей хочуть замінити ковбасу магазином без барвників, консервантів та інших штучних добавок. Якщо ви один з них, обов'язково підготуйте ніжку і апетитні сушені курячі м'ясні. Я радий, що в будь-який час ви можете отримати шматок з холодильника і їсти з пивом або поласувати гостям.