213
"Що я хочу розповісти вам про прогулянку, сина?"
У старшій школі я захопила фізику. Ні, я любила сам предмет, але Анна Михайловна завжди знаходилася вини з усіма і дав її оцінку не за свої знання, але на основі її особистого ставлення. До речі, я не був самостійним, тому часто майже всі уроки класу Анна Михайлівна і пропущена. Проблема в тому, що вона була лідером нашого класу, тому вона лікувала нас за перші дні.
А потім ще один тиждень навчання пройшов, і я не покажу для фізики в понеділок або середу. У суботу відбулася зустріч батьків. Як правило, мій мама пішов на зустрічі, хто був лояльним до невпевненості, але цей день з якоїсь причини вона не могла і батько пішов до школи. Перший раз в житті. Увечері Дад прийшов назад і, ледь в'їзд в квартиру, витнув:
- Олександр!
Я думаю, що мій смерть прийшла. Моя дад назвав мене Олександром, коли він сердився або хотів говорити серйозно про щось. На ноги, погойся з терором, я стикався з ним, вже лікуючи всі покарання, які б слідувати. Про це заявив батько:
Олександр, який день ви в фізики?
"Всі". Мій батько дізнався про своє життя. Я думав, але змогла відповісти в тремблінг голос:
- понеділок. І середа більше...
- Син... Я пішов на зустріч, за два години «послухав» кріслі Анни Михайлівни. Що я хочу розповісти вам про це, якщо ви приїжджаєте додому з школи по понеділках і середах, я розумію. Тексти пісень, а це означає: Я буду upset, але я не буду одягу.
Веб-камера
Як я отримав дійсно безцінний кінчик
Клейм. Історія неплатоспроможного банку та ресурсного підприємця