Ферети і будинок не нудний.

Можливо, хтось зацікавить, як хореографи і не трохи розлучатися.
Текст був написаний дружиною.

Тут буде 13 зображень + текст.

Ростов, літо, 3 липня, тепла страшна (соння набагато більше 40 градусів).
Ви пішли з другом на бізнес і вирішили піти на птах для їжі для своєї риби. при цьому вона займалася підбіркою найкращого живого Дафняса, я бродила навколо птаха. Я бачив невелику клітку птахів і заморожувати, як статуя, і я думав про це весь шлях назад від її клітки, але я просто хотів отримати з клітки від руки так багато, що я просто хотів бачити його від клітки з дружиною.
Друг пообіцяв принести клітку трохи пізніше, в парі годин (на клітку залишилася з неї шиншила).
В домашніх умовах перше, що пити воду і замочити висихання котів (більше нічого не було і знання в той час як був нульовий). Тоді я дам прогулянку в спальні ... скільки щастя я бачив в цьому 3-місячному малюку. Вона гасила, стрибала, gukala (Я чув цей дивний і смішний звук вперше). Головна, вода, харчування, кондиціонер – загалом, дитина була дуже щаслива, що прийшов до мене) – мій син був дуже дивний вигляд такої тварини в нашому будинку, але здавалося б, радий. Вона зробила його Ми всі чекали клітку, і наш даду, щоб приїхати додому від роботи (Я був так нервовий, я знав, що не було ніякого уникнення розмови, і я вже кинув голову). Дад прийшов, дівчина була показана до нього - ніяка реакція була позитивна або негативна (дозволена Богом!). Я чекаю на бурю, і мій чоловік був вже захоплений і спокійним. Вони назвали дівчину Kuna, і ми повинні чекати клітка для дому Але вона не була, і ми були як втомлені, так і сну. В цілому я скинув пару годин разом на ліжко (звичайно я не спати багато, я тримала свою руку на весь час і заспокоївся її, коли вона боїться будь-яких гучних шумів з вулиці). Ми прокинулися і нарешті отримали клітку. Відразу гамак був вішний, рег-діапер, поливальний горщик, живильник, кутовий лоток був укладений на дно... в цілому все повинно бути, і дівчина знову була неприпустимо щаслива з новим будинок, який, порівняно з цим птахом клітка, був палацом!

Я читаю інформацію, де можна. Він зробив помилки і виправив їх (не серйозний, але невеликий). Першу ванну пригнічну для нас. Кунка ніколи не змивається і ніколи не бачив стільки води. Так я заморожую з страхом, коли я почув цю дику кричу терору від моєї дівчини. Але коли я прийшов до мого почуття до купання, вона все одно повинна була (кілька ванночок і вона звикла до такого виконання і тепер завершує всі труднощі купання, але все ще не любить води). Ми знайшли ветеринарну, отримав щеплення, і навіть почали звикати до каналізації і ходьби. У середині серпня відбувся перехід на нову велику клітку трьох поверхів (знятий до птаха з ринку – хмарочос!). Моя дівчина, з сюрпризом, навіть відкрив її рот і тільки подивився на неї, не даю, щоб піти, коротке переїзд відбулося і не обмежувалося спекотним щастям.
І тоді я думав важко. Літній приїжджає до кінця, мій син збирається до школи незабаром. А хто збирається ходити і грати з нею протягом дня, коли я на роботі? Вона буде нудною і ледве. Тоді я зрозумів, що я хотів мій скарб, щоб мати подруга. У мене було зануритися на мій чоловік з ніжним віпером і почати солодкі пісні) через два тижні таких розмов, він в основному дав (за аргументом був специфічний, і мій чоловік вже звик до Кунка і він навіть почав любити її).
Осінь, вересень 5. Умань Мій друг і я їду до птаха і шукаю ферету певного кольору (Я дуже сподобався пастель, який сівся в клітку з Кунаною). Звісно, немає, і я був Але потрібно знати мій друг - вона поговорила практично всі дилери на ринку і знайшла мене тітка, яка сидить вдома дві маленькі дівчата пастелі. Ми пішли дивитися. Квартира цього розлучення є звичайно тихим жахом - вагітними котами, кошенями, собаками вагітним і не так, цуценят, кінні хори, вагітним хорумом і ференці невеликими ... і все це в двоpiece квартирі. З двох дівчаток мені сподобалося, але до мого сюрпризу вони не хотіли дарувати мені: «Зробляйте інший, або ми ще можемо показати дитину, ми хочемо залишити це для розлучення». Здавалося б, що це тоді, щоб показати його? Якщо це таке «маркетинг», або людська спадщина. Я дивився на мій друг з тривалістю і вирішенням справи) Коли ми вийшли з цієї квартири Адамс, ми не можемо дихати повітря ... ми не були достатньо. І я був щасливим. Навіть перед приходом додому дівчина була названа Кеїра (приблизно, Кірюка, якщо простіше). Будинок був ваннований, тому що пальто було прилипним і неприпустимо до дотику (на шляху, як Кунка не любить плавати, але не крила). Людина, ось люди - не розуміти, як не доглядати за тваринами, але на продаж вони підняті, коротко, над товарами не запечені. Дівчинка дуже велика - тільки 45 днів, але гнижка кричить! Будинок отримала від Кунка (чизла клітка) і коли вона прибула, все чекало її готовності. І знову я побачила феретішне щастя на музлі моєї другої дівчини) вона лазила в гамак і не хочу відійти, викласти і так і так, розтягувати і скласти ... добре, дитина не бачив такого щастя і тільки для неї! А потім виявилося, що для їжі вона вирішила боротися з смертю! Вона подумала, що якщо вона не була кицька, і займала її, всі продукти харчування будуть відходити, і вона нічого не залишилася. Що можна сказати про сім'ю Адамса? Я не маю ніяких російських слів, і я не повторю їх.

Весна, 7 травня, отримайте в 5 ранку і з другом, її MC і мій чоловік відправиться в Краснодар для моєї глухої) дороги 4 години і ми всі безсонні, але в високих духах (всі крім мого чоловіка) на місці. Даша показує цю крихту і я пішов знову) вона є ще більш красивим, ніж на фото, вона 49 днів, але вона менше півтора-два разів, ніж Кірюка був у віці. Dasha показує різні цуценят, я виглядав солодким, і Duffy зігріє руки і серце. Я сидю на стільці, і мій друг спинув коліно в спині – подивимося, що робити це краще. Все, що я повинен зробити це kick назад і бризки на її так вона не турбувати мене. Дуффі я буду брати і все тут) вона не могла стояти погляд курчат, які годують їх (також мені кальмар, а курка сама не курка) побігла до мого чоловіка, щоб скаржитися на мене і навіть пересунув його до хлопчика замість дівчини (і він дуже чутливий до запахів мене, адже проти хлопчиків – читати про гонгу), але відразу я б боровся і не вийде. В короткий час ми приймали мій маленький диво Даффі в Ростов. У новому будинку, дуже схожий на характер до Кірюші - однакова нещастя і безболісність. Він намагає все на зубі, але більше не укусів сильно (не такий крокодил як Кірюка). Після того, як я закохався в руки, я почав довіряти. Кірюш тепер у ролі няні, все кішки над нею, не відступає. Я відчуваю себе шкода, коли я дивлюся на своїх мурмурах до тихого кіркіна. Kunena naturally gets jealous знову, іноді навіть відмовляється поцілунати мене. Тексти пісень, а це означає: Я не даю їй невеликий, природно, тому що ви шукаєте момент, щоб чіпати і витягнути шкіру. Ми не можемо уникнути показу, але ми повинні чекати Duffy, щоб виростити трохи. А потім серце знову згорнеться, але ми вже пройшли це, ми допоможемо.

У мене є новий додаток до моєї сім'ї, і в цей час хлопець надіслав мені долею! Чудова дитина, я чекав так довго для нього :dance2:
Зустрічайте Даріус або Даріус, Даріус, і він також від родини Особи.

Десь в Ростові, в одному з найбільш простих квартир.

Ранок. Квартира спокійна. Все, що я можу чути, Хтось переїхав в хору будинок.
Кірюка відкриває очі щелепіння і розтягування.
до Що, я вже похил? Так не потрібно лежати. Відходи часу.
Застібки з гамака і починають виворітно відьматися, з якого клітина починає кільце.
- Послухайте, трохи хору - не відкриваючи очі, дарує голос Кун - хрюки, хочу спати.
Кірюка природно слухалася до всього, виловила тільки остання «Я хочу».
- Що? Що ви хочете?
до Нехай мені сон, я кажу! - Кунья його вирве.
Ви не знаєте, що це ранок і час, щоб отримати! - Кірюка йде вниз до дверей клітки, чіпляється до брусків і починає ламатися - і так давайте старт! Зареєструватися Схожі люди! Ми загубили наші почуття. Ви не будете спати через роботу!
- О! п'ять хвилин трахаються і біпеди переміщаються - Кірюка не зупиняється через штанги доки не відкриваються двері.
- Ну, ось інфекція, все знову знеболюється - Куня мюрмурс незадоволений і перетворюється на іншу сторону - очі не побачить вас.
- О, О, О, ой, як ніжний ми, будь ласка, скажемо мені - Кірюка виплавляючи "зливається" від клітки до підлоги коридору і розтягуючи по повній довжині, повільно стирає на животі на кухні.
- Зая, ви притулок, ви знаєте про це - двоярусний бере Кірюка в руках і починає поцікавити її в нечітці.
до Ох, але без скидання - відштовхує лапи Кірюха і відходить. Але протягом тривалого часу її стійкість не вистачає, тому що вона розуміє, що поки вона не лікує кілька разів, біпед не дасть їй йти. Чи можу я отримати вам хороший?
Кірюка нарешті на підлозі і мисленні.
до Що робити? Чи не можна побачити підвіконня? Давайте ризикуємо! – і вона працює і дивиться на кухні, до вирощеної чаші кота.
- Куна, отримай! Ви не будете ходити, і я буду працювати найближчим часом.
- ще один. Все зроблено, не в одному оці. Куня повільно протікає з гамака і від полиці до полиці, що надходить до дверей. Де чекають двоярусні руки. Куня сходить в руки і потрапляє в ту ж пастку з поцілунками як Кірюка.
- Я пам'ятаю процедуру. Давайте мені кашель від мого сну. Повільно і методично Kunya licks його bipedal cheeks і lips і вони переходять на кухню.
до Що таке дупа! Звідси! Куня різко зупиняється в перплексності до тих пір, поки він з'ясує причину для одягу. Це Кірюка біля котячої чаші, фаршированої як шинка.
- недбалий. Ну, нехай мені, хоча б кинув останній (сірий, добре, по шиї, чому, не схожий на це (наближається, ще раз - Кірюка незадоволена його знімається).
«Шадус» сміється після Куна.
до Не поспішайте! Який бізнес? – біпедальні голосні звуки. – Сидіння на моїх ручках мій золотистий курчат. Моє сонечко.
- так, щоб я зрозуміла. Я така курка, ти ідіот! Один викликає щура, іншої курки. Куня, хоча незадоволений, лежить на колінах на біпедалі, для неї досить ледачий.
З другої комірки надходить іржі.
- Ох, і цей нерозумний непорозуміння виник - думає Куня - невелике поселення, я буду до вас. Ну і час перевірити територію. Куня з усіма її зовнішнім виглядом показує, що це час, щоб дати їй йти. Після того, як на підлозі працює прямо перед нісом кота, який згорнувся в коридорі - отримайте на заряді, ви хутряний монстр!
кішка, з огляду на таке звернення до пророгу, стрибає вгору і намагається зловити Куню, але, як завжди не впишеться в свою чергу і відмовляється від цієї ідеї, оскільки ледачі не заміряють і вже старі.
Тим часом біпед починає процедуру очищення і годування.
- Вода і їжа для кота, салат для совок з холодильника. Дівчата, які живуть з вашого способу життя! Ви отримаєте ваші побажання, але пізніше. Дюффі, дитина, нехай ви звідси.
І Даффі висить як мавпа на клітці, що вимагає свободи! Свобода Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
«Чому ми завжди беремо останні? й
до Ох, не прогрітий, тепер ванна кімната відкриється - готовий до запуску Кірюха.
«Сучасний, ви заковтуєте гукало, спостерігаючи підпорядкування», - розповідає Куня та повісить Кірюка під голову, чому обидва падають і починають боротися зі сном. І це зрозуміло, що як нам подобається зробити це до тих пір, поки хтось вухо або вуха зашкодить. У бою.
- Зупинити боротьбу! Тут дюркелс - біпедаль вирізається їх окремо і відкриває санвузол. Kiryukha і Kunya гонка в ванній і душ. Крім того, цей прохолодний килимок з Velcro. Вирізати його, загорнути її, приклеїти її десь ще, не весело?
- Даффі дайте мені гангу. Дюффі дайте мені очистити його вгору. Дюффі гонна вдарила ас!
- Я може знадобитися це, ви потерти погано! І я голодний! - Непристойні шви відхилені.
- Спокійно, ніхто не відійде) - невеликий крокодил сміється біпедаль і починає знімати клітку старших. Чи є вода в клітку, чому пити з душа? Куня виходить, ви вже всі вологі. - І були натілені з душової кабіни і з стрибками і шламами, що кидаються до спальні зони.
- так клітини дрібні. Чи знаєте ви Duffy? Походимо в клітку дівчат, коли наш терорист не бачить. Ви повинні звикати до неї, це не схожа на життя в маленькому клітку.
- Я не можу бачити, але я чую ідеально - Куня виходить з спальні - який вид беззаконності тут? Хто дав їй тут?
Дуффі вказує на його мову через бари клітки і робить непристойний звук:
- і я сидю тут, і тут я лежаю, і тут я дивлюся! - сережка, що Куня не може потрапити до неї в будь-якому вигляді латунь.
- Дівчата! Смачний! потілює воском з кухні, іржі з коробкою добрих. Куня, Кірюка та кішка, що тягнеться на одну мить на кухні.
Що мені? Непристойна раптом усвідомлює, що вона перебуває у втраті ситуації і отримує upset.
- добре, не збивати, тепер вони принесуть вас - Кірюка досить лизати до спальні "допомогти" кріпиться до готовності до роботи.
Пухнастий гойдалки від лапи до лапи, побачивши в руках біпедний шматочок для себе.
Час працює недорогим і тепер ліжко виконано, макіяж тьмяний, одяг в шафі для біпеда вибирається (під її розігрітими криками і ляпасами на її замах), сумка збирається. Горі зношують на клумбі.
до Ух, вовняний монстр, ви не можете відкидати свої лапи, зупинити водіння вітер. Куня йде в лоток до кота, щоб зробити свій бізнес. Наближається тут, і це ледаче, щоб запустити в клітку.
Двосторонні приводи До ліжка Кірюка починає вчитися невеликою кісткою над нею:
до Не пропустіть тут, ви будете прокидати свою лапу до кота. Не засувайте вуха. Залиште свої лапки самостійно. Яка нестерпна дитина. Що мені подобається? Я знаю! Я люблю ваш запах.
- Ну, хто ми тут - Куня з'являється на краю ліжка. На блискавці кидають в напрямку Даффі при цьому біпедаль на другий відвертий і починає кричущий, кричущий, кричущий.
Я не п'ятаю, я не п'ятаю сьогодні, я не п'ятаю, я не п'ятаю, я не п'ятаю, я не п'ятаю, я не п'ятаю, я не п'ятаю, я не п'ятаю, я не п'ятаю, я не п'ятаю, я не п'ятаю, і я взяв трохи подалі в клітку. Зітхнені sighs в гамак і падасті.
- Ну, що вона до тебе? Тексти пісень, а це означає: Чому ви самі, вона все ще невелика на всіх! – Кірюка мурми незадоволені.
- Він знає своє місце! Як ви навчилися? Нагадуємо! - Куня снап.
до О, не страшно мене. Після цього ви будете збивати, а інша боротьба почнеться.
Ні, ні, ні, ні, ні, ні. Настав час для когось, і я повинен піти на роботу - біпедаль sigh говорить з sigh і несе як в клітку.
- Я заспіваю тут, і ви йдете в інший гамак - Kunya yawning, штовхає Кірюка.
до Ні, я хочу спати в цьому гамаку теж.
- Всі права, всі права. Просто не підштовхуйте мене в бочку, жиру-дупу - Куня ще раз і очі близько.
- Я не... Я добре в'язаний - об'єкти Кірюка практично через сон.
Квартира знову до вечору. Є так багато речей, щоб зробити, нам потрібно отримати міцність.

2394002

Двосторонній ліворуч для роботи, що це означає абсолютно незнімний. Але це зрозуміло, що вона не буде вдома. Але є невелика двоярусна, від якої можна перекручувати троси. Але під час відверто лази - думає Кірюка. Сонце, сон і сон знову... але ні, я забути їсти.
- люм, хавк, качок - ми з'їдемо на боці - з півзакритими очима, лежачи біля чаші, думає Кірюка.
- Захопити гучне збивання, ваш живіт незабаром мій гамак підштовхнеться і сльозиться. Перейдіть до ліжка, Куна збивання.
Побачити її, вона думає, що вона босоніж і кладе її умови на неї. Кірюка їсть з живота, щоб вона не тільки гамак, але і хребта притискається для клітки - вона вирішила вставити її п'ять сантиметрів Дашка.
- Хто той, хто голосував нижній полиці? Як довго у вас була модна? Ну, я зроблю це в даний момент, перш ніж ви його зловити - Куня починає подряпини нервозно і підготуватися до змивання осаду.
Це те, що ви починаєте знову? Так, я вже з'ївся, зупиняю бурю в склянці водозбору, хочу спати - Кірюка просто "подряпи" з майстер-підлоги і сколите всю його вагу на Куні. - Перемістити, цей гамак не "п'ять зірок" і чому ви вирішили спати в ньому сьогодні?
- і це холостка внизу грибка, якщо ви хочете піти до сну там, якщо не боїться зануритися з такого високого - і Kunena переходить на іншу сторону. Забудьте, що вона вже була готова ходити без маски газу до невеликого і дати їй інший урок в освіті персонажа.
Чому б не було жодного гамака? Чи маю я танцювати на кістках весь день? Я піду до отвору і Кірюка в м'який будинок на третьому поверсі.
Як я буду тут самостійно? Кірюка повернувся назад. Ну, в тісному місці, але не в пам'яті, чому ви бальзуєте? Куня – це осадження і вже мислення про переміщення в будинок до вечору.
- фу ... hrrr ... num ... hrrr ... hrr ... phew - kiryukha явно не чути її і бачить десятий сон.
Пухнастий з хряною олією починає красти в гамак до Куни.
- Ну, всі трифлі, ви домовилися - Куня опіки, але не встигли відповісти на атаку.
І Дяшина в її ас: «Аххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх. Збережіть... Допоможи мені... Голігани втрачають пам'ятки!... добре, хто тепер отримає Паган? - Дашка знову затирає.
Невеликий біпед доходить до клітки з телефоном: Мама, знову бореться, що робити?
Голос біпедаль в телефоні: Дада, є тільки дві сотні тисяч боргів, запустив заявку, не гальмує. Max, подивіться, що провокатор є. Якщо Кунена потім одягнена на ній, якщо Дуффі, то небагато на спині і відправити в Кірюха або інший гамак. вона сама.
Невеликий в'язаний виглядає близько в очі Куна, і вона вже перетворилася на всю чарівність і нечітко виражає найвищу ступінь сорбції за обставини і задовольнить за допомогу.
- Дашка, провокатор! Перейти до Кірюка! говорить трохи biped.
. . . Що таке моє ім'я? Чому потрібен агресор? Вона була невеликою, окаєм, приправила її, захистила, коли вона могла. І тепер, з яким лякаю я «почуття» піклується і стрибайте на людину, щоб закінчити? У мене є травний процес! - Кіра починає роздратувати і красти з будинку. - Чому я няю її для решти мого життя?
- Немає запитань! - arrogantly tafukaya Duffy. - Ви думаєте, що tsatsu там намальовано. Немає способу, щоб відповідати, але пагана доповнилася від гамака, вона перетворюється на спину, а потім я sang інший.
- Я співав! Я був трохи відхилений Куна Рурікова. Я вже знайшов його і ніхто не відхилений. Чому варто звернутись до вас, якщо ви намагаєтеся самостійно? - Кірюка захоплює очі, від яких вони починають ходити безпосередньо на неї.
- є те, що «Михалич» ... і я думаю, що у нас є повстання тут. Що маленький нечітливий так званий - Kunena різко перетворюється навколо і чіпляється до зволожувачів Duffy.
Закуски, окуляри, але застібки, тричі три рази в очей Куна і безкоштовно - добре, я спить від вас все, тут!
- це добре зараз. Тепер, мати гарне нічне сон. Кірюка для мене! - Куня витирає слину, яка впала на неї і зручніше розташовується в гамакі, а Кірюка красила зітханням до неї і намагається відпочити на решті місця вільного простору.
Маленький біпедаль: Мама, здається, що кожен заспокоївся і кладемо до сну. Дашка є непоганим і струнким.
- Ваші вікна відкриті, прямо? Він зношується. вона не відчуває себе шкода, вона перша, щоб почати. Нічого не буде спати один одному.
Через два години, я вже закохався. З'їсти? - Десуня розтягує і щелепи.
- Ой! вода! - знімається на підлозі і починає копати воду - га, і як це, і як це ... Так, я навіть промив ноги тут, і ви будете пити тут! - за п'ять хвилин біля чаші води утворюється пудле-океан, а Дашка висить її лапи. Подумайте, що помста Куна вже сталася в повній задоволеності, він йде до сну.
до Чи є що ви робите шум? Отримуйте вниз, електрика. Немає нічого, щоб зробити до ніч, сон. Кірюха і переходить на іншу сторону.
- Дада, набрати силу "розумний". Ми дізнаємось, хто крутий і хто погано. Куня кидає свою лапу навколо шиї Кірюка та падає.
Проходить на години.
Двербелл. – Двоярусні, смачні... час достатку – Куня витирає очі, красила до підлоги, щоб пити воду.
Свобода, свобода, свобода неповнолітніх! в сенсі зростання покоління! Зношені носки, як бабка навколо клітки і клини його хвоста з незадоволеністю.
Він входить в квартиру, втомлений після нервового робочого дня, біпедаль. Знімаючи своє взуття, він просить сина звільнити дівчат і переходить в спальню.
- Мама, Мама, Я був добре! Ви купуєте банан? Ну, якщо немає банана, то макарони підійдуть мені! Куня стрибає на ліжку і стає стовпом. Чому ви з цього місця? Нехай мені поцілунок, я пропустив вас так багато.
На подушці знаходилися покривала і задоволена обличчям Дашун. Ми можемо, нарешті, запустити! О, oh, oh, зупинка лизати мене! Ви отримали наш "пахан" для цього, дайте!
- на ручки, візьміть мене на ручки, будь ласка! Куня з усіма її зовнішнім виглядом показує, скільки вона пропущена, і вона не може чекати, щоб відчути погладжування і поцілунки біпеда.
Нарешті, вона досягла своєї мети і від висоти її дволегеневого зростання показує мову Дашке: «Актіонат кальфу двох королеви смоктати»! Тексти пісень, а це означає: І я хочу отримати смачний подвійний, якщо я щасливий!
- Кірюша зайчик, отримайте мій дарлінг. Чому ви не вийшли? Отже, боки можуть лежати - біпедаль з Куня в руках підійде клітка і починає гальмувати гамак, в якому Кіра спить.
- Мама, трохи більше, добре, десять хвилин, будь ласка, снився такої мишки. - Кірюка без відкриття очей перетворюється на іншу сторону. - Fuyu, мій миша, hrr ... смачний ... - Kiera поступово відновити з сну, починає потрапити в ситуацію - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Мені, чекаю мені, я тут, я тут!
- Мама, Мама, Я тут! Я зроблю! Я хочу, щоб мати на кухні теж.
- Аах, що вони дарують? - Плетіння, не дивлячись на що-небудь на шляху Дауня.
- Людина, ви cockroaches сиськи, прогулянка під лапами подивіться, де ви крок! - Кішка гойдалить свої лапи і замішує боки, на яких феретна кавалерія має розтоплений. до Що говорять? Що? Не пропустіть! Цирку, починаючи від місця до кухні, складає килим в нерівній палі, бояться бути пізно для розподілу.
Після загального збирання на кухні, вішалка в чергі з одягом, можна почути тільки обхват від всіх кутів і качка.

990 р.

Квартира в Ростові.

Проживання

- Так ... що відбувається? Що пекло знову працює, біпедаль? Чи потрібно ви перемістити клітки з місця для розміщення? Ви хочете перемістити когось? Ви просто звикли до маленької сніки, і ви назад? - Куня проходить навколо клітки, нервової, худоби.
Що ви робите шум? Чи не хістерія перед тим, як і раніше, ілнс Кірюка.
- свобода! Я не люблю те, що відбувається, я хочу піти! – Кав'ярня «Дашка» і співвласників клітки.
Дверцята пана і була тиша в клітку.
- Приїжджайте, приходьте. Поставити його тут. Ох, які красиві жінки прийшли до нас) – досить сміється біпедаль.
- Hmm, сигналізація з'являється. Так само, як і візит. Як вони? Марта і Лінда? Куня заспокоїлася трохи.
- Так, здається, що вони називаються - Кірюка щебенів - потім просто зачісувати їх і піти з тих, де вони прийшли.
І я не розумію, це весело прогулятися. Є хтось, щоб боротися з, Дашка grins.
до Ух, подивіться, що відбувається? Де, де це біпедаль? Що означає? Я не буду в одному клітці з ними, гамаки! Кірюка, як клітка, буде відкрито, щоб збити колонтили, розуміли? - Кооне з розсмоктування і подразнення навіть волосся на сковорідках стояли на кінці.
- Ну, щоб вдарити, щоб вдарити ... - sighs Kira - або це правда, що є три разом, і ще два ... там буде немає, вони не дадуть вам спати.
- Боротьба Чи є у нас боротьба? Привіт, мій schur є те, що темніше - Dashka fluffed її хвіст і розмішувати веселку з хвилюванням - добре, клітка відкрита! Блазай!
Скелінг, кричущий, смішний, трамплінг і тиша ... обрізається такою нарадою, біпед має гойдалки гостей в руках, а під ногами лежачи тріо важкої та чекає другий тур бульбаторів.
- Ні дівчата! Ми не працюємо! 10 днів, як це, ви будете ходити окремо! Мартюша, Ліндочка ... Діти, ви всі права, бункери? Я не даю вам тим, хто не боїться. Мартюша, нехай мені протерти ніс, Я знаю, що ви хотіли грати, але ви бачите, як ненавидимі господарі. Я відіграю з вами, у нас є багато іграшок іржі трубки!
- іграшки? Чи каже вона іграшки? Я не буду йти з близнюка, я не буду йти до клітки !!! - Куня стружка з гнівом.
- Ви почуєте, що вони тільки за 10 днів) - нічого не станеться до ваших кульок і тапочок) - Кірюка впала на спину і сміється до сліз - нашого воїна)
І чому я так (нині вони б хати м'ячи навколо квартири разом, боротися і ховати і шукати) Дашка придбала і сходження сходів до чаші, щоб прикусити її розчарування.

Великий трансміграція ...

Дами та гентлемами, поїдуть на нові місця! Останнім часом ви зібралися ... ooh, тепер ви будете жити новим життям. Ви не будете в одному голові! Я не боїться! – двопедальний поцілунок один інший, потім третій штовхнув ферти до хмарочосу на 2 м.
Я маю на увазі, I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I - Кірюка впав на неї бат і так лежачи, відкривши рот, шукаючи в новому будинку. А потім в цілому я був на спинці, бо я намагався оцінити висоту і потужність конструкції перевернулася. – Я – Я був першим, щоб піти – і через кілька секунд я вже шукав на біпеді – FEERIC !!!
- Кірюка, що ви робите ас !!! Ви збираєтесь кинутий! Завтра я покладаю боки! – два-леговані бояться не жартувати і raked Kiryukh по шиї, опущені до підлоги.
Я нарешті збираюся бути в змозі втекти це знеболюючий блохи? І ніхто не буде ходити як слон вночі. Мені подобається! Двостороння візьміть на ручках, поцікавлюю вас з серця) – Кунна паза з радістю і ковані ас.
І я тут, немає, тут, тут, тут, тут, тут. Я тут спати! Дашка працює над клідом і не міг вирішити, де ставити ліжко. Немає! Всі Я знайшов! Довга, що норк! О, це помади і подушка м'який, що) ой, і зверху норка!
- послухайте трохи, ви все ще подряпини своє ім'я, або раптом, хто його візьме. - Куня дивиться на кидання Дашка засмічений сміхом.
О, О, О, О, О, Я буду навчити вас, як літати в клітку. Я думаю, що Бог знає те, що, але ріст не вийшов, і вітер відбивається. П'ятидесятниці! Дашка сказала все, що вона думала і пішла в чашки і там місце, щоб ставити.
- Гей ... маленька річ кричав)) все Кунна, наш час з вами закінчений, я відчуваю Дашка буде полегшувати нас на маті біля дверей до сну) - Кірюка чітко насолоджувалася дразнею Куні. Вона знала, що Дашка не могла спати без неї і буде красти під бочку будь-яким чином, але Кунена знову буде незадоволена суєтою і лікуючим і в підсумку залишить нагріте місце біля Кірюка.
Довгий час були загострення, іржі навколо клітки, сходу і трамплінгу. Але втома приймала її пальцем і всі загиблі. І знайшов їх біпедаль лежачи на вершині один одного в будинку, на самому дно клітки) неважливо, як привабливо вона була для феретів з усіма їх норками, пухирками і гамаками, але перша ніч, крім того, вони не завадили спати.

Дешка і шкарпетки!

- bipedal, Татусь, sweetie! Подаруйте мені носок, будь ласка (Дашка стрибала навколо двоногого чоловіка, який тільки приїжджав додому з роботи). Він стикався з дверима, в оточенні фертів, боявся крок на них.
- Ну, дайте, дайте (Дашка розгорнулася в нозі з її лапами і зубами, намагаючись вкрасти затишну носку).
- Ні, ти божевільний, Дашка) - Кірюка стрибала поруч з нею і спробувала її краще наблизитися до ніг збитих і висихати щось нове.
Кунна була просто радою побачити ці привабливі ноги знову, які вона любила дуже багато і часто змащують її зубами з надлишок почуттів.
- Приходьте, приходьте, мишей! Що мені! Рюрр. Дашка відступає! – збита нога разом з пораненим носком, на якому заплутана його Дашка.
- khyyy))) оплачується з привітами і залишаємо з городами папа - біпедаль придумав сміятися і зламав всіх дівчат в пучок, щоб дати чоловіка можливість перейти в приміщення для зміни одягу.
- wow, триголовий Gorynych) - звичайно, двоярусна відчула шкода для худі шкарпетки, але дівчата все ще любили, а значить, закопувати їх багато.

Даша і кастинг.
У останні дні вересня все-що-небудь не встановлено – настрій з гойдалками, волосся вийшло жовтим, біпеда запікається рожицею (і зверху її відійшло, ще й деякі незрозумілі відчуття щось невибагливе...
Що таке життя? (біпедаль подарує смачним, можливо, буде яскравіше мій сірий ранок.)
до О, мед, ви подивитеся на PMS. А потім ви кальмари, а потім ви кальмари.
до Що це таке ... ПМС? - Дашка було оповіщення.
Це просто те, що ви ви вирощуєте, і вони захочуть захищати вас, як це... то ми побачимо, що бос! - Кунка розпочалася гіглінг.
до Не слухайте її, вона просто дразне. - Кірюка перекидається ближче до Дашка - дайте мені бачити, як тільки ви будете приймати.
до Де вони йдуть? Чому? Людина, чому у мене є все це? - очі Дашка ширше і хвостик бліх, як щітка.
- Добре, тепер я розумію все - Кірюка дивився на Дашка під хвостом і продумано змащений - повинен був другий день ...
- Ох! Біпедаль, добре, давайте розпочати ранкову експертизу Дашка, тут здається, хворий звернувся - Кунка неспроможно побігла під ногами збитих і затребувано подрібнюють її лапи.
до Не боятися. Кунка була там, я був там і нічого. Ви будете спати протягом декількох днів, хворіли, а потім ви будете їздити по будинку знову! Кірюка заспокоїла молодшого, скільки вона могла, але покарала її ще більше.
- Я не хочу! Я не буду! Я не збираюся! - Дашка почала відступати як двоправовий підхід.
- приїжджаємо на ручку, виходимо на ручки) - два-леговані взяли Дашка в руках, звичавши, зважали і пішли отримати телефон.
Даша не може думати про що-небудь, крім того, як це буде все кінець, і в кінці вона почув тільки кінець біпедальної розмови: Так, звичайно, в п'ятницю я принесла її!
Я не хочу йти. Дашка збивається і ховається в далекий кут клітки.
Зрозуміло, старші дівчата були тихими і навіть Кунка не отримали її, тільки кладуть поруч з нею і спокійно кладуть. І Кірюка, як завжди, був відволіканий їжею і вирішив не затягувати ситуацію, що означає нічого більше, щоб розповісти маленьку.
П'ятниця. Вечір. Двоярусна купала мене і зараз ми вже прибули там десь в літню капусту неприємну (о, як рубати (ідеться в тампонах бігти, робити щось, запах щось неприємне).
На руках чекали двоярусний віскі, заспокійливий, заспокійливий і Дашка. Настала біпедаль, що лякало щось ... "О, болить." Дашка була запеклою і раптом відчула, що вона дійсно хотів спати ... "але я добре скинув ... добре, я спати, а потім, можливо, без мене зробити це. й
Хто шум? Відкриття одного ока, Даша спробувала зосередитись на звукі і зрозуміти, що це було.
до О, писати, писати, писати... добре, чому це терміново покласти ваші лапки на горщик? - Dasha diligently покласти її paws до лотка ... - що це ??? Хто я... Що таке в'язкість на животі?
- О! маленька кицька нарешті збуджена. Кунка підняла сходи на перегородку між підлогами і почала рихуватися.
до Не боятися. Вони поголені ваш живіт, вони приймали все, що потрібно і заливають його по-різному цегли. Все пройде найближчим часом, ви не жилети там - Кірюка знову симпатична з Дашка і ... пішли їсти. - Прогуляйтеся тільки до тих пір, поки не не дайте вам, добре, принаймні сон)
- Як вони не можуть? Ви не можете ходити? Дашка вирішила, що коли прийшла двоправова жінка, вона розповість про неї все. Але, як тільки вона побачила її, вона відразу забули всі її скарги, тому що двоярусна жінка відразу відчинила клітку, взяла руку і нехай Дашка прогулялася на ліжку.
- він, крихта, показати гламурний живіт) Кірюка приїжджає сюди з ріжучою) - Куня спинилася навколо і спробувала в будь-який спосіб віджимати між руками копченого, щоб побачити все ближче.
- Стоп це! Ви забули, що це сталося? Чому ти дражаєш її? - Кірюка, хоч і непристойна, але вона також була цікава і вона також обгорнула Дашка.
- Ні, добре, це не ярмарок) якщо я хочу показати вам мій - і Кунка впав перед Дашка на спині - і тепер ви запалите, блискучі ви є нашими)
- Вимкніть мене! Не торкайтесь! - Дашка, сходження на руки двоярусного, припущеного вгору.
Це кілька днів. Дашка вже приїжджає до термінів з короткими прогулянками, з побутом «розфарбовування» живота і навіть припинила реагувати на позбавку коонея.
- Ну, мед, нехай знімати стібки) Я, ймовірно, хочу запустити з дівчатами.
І нарешті, після того, як пара годин, торкнувшись чергового виконання і сховавшись в клапті, що шпигував її шлунок, Даша остаточно випустили до «безкоштовності» і кинув навколо будинку, поки вона мала достатню міцність. І навіть змащені кунжутні палички для всіх позолочених. Пізніше біпедаль тихо стояв поруч з кліткою і мовчазно посміхалися як три банди, що скидають на одному трикутнику.

Сама на шоу. Емоції.
- де ми перетягуємо? Що таке клітка? - Кунка шукала нову клітку з інтересом - hmm ... і хто дизайнер цього інтер'єру?
- Вов ... прохолодно... ми можемо запустити тут? Шукайте всі місця! Що великий будинок! Даша пригнілася до клітка і приклеює її ніс, вивчаючи ситуацію навколо клітки.
- Шукайте, скільки біпедів там. Що таке турмоіл? - Кірюка поселилася поруч з Дашка, а також застряла її ніс.
до Немає, подивіться на тебе! У кожній комірці є пучок клітин. - Куня відкрив свою рот в дивовижності - і наша двоярусна одна виглядає, як її запобіжний - це те, що це зараз?
до Ось норк! Я живу в ній - Дашка знайшла гарбузовий будинок і відразу сходження на нього.
- Не добрим чином, що імуденція) перемістила зміну, я збираюся) - Кунка рішуче занурилася в будинок і почала невелику боротьбу з Дашка.
Кірюка досліджувала всі кути клітки, виявляли найбільш необхідні для самореспектування ферету - їжі, води та звичайного лотка. Однак він був явно не на feng shui і повинен перемістити його в інший кут клітки.
Я задаю, скільки ми тут? Дашка стрибала в гамак і вказувала її мову на два-леговані піки в клітку.
до Ви побачите, що таке фіфа. - Кунка прогулялася на полицях, чітко дразнюючи його сусіда в клітках.
- Отримайте ваші дівчата в порядку! Шукайте скільки хлопців! Що великий, красивий гойдалка! - Кірюка чітко почала лякати і будувати очі.
- oh, добре, ви все ще здувалися як біпед, я також краси дівчата) знайшов когось, щоб подивитися, чому вам потрібно їх? Кунка чітко насолоджувалася пошуком нової потерпілої для позбавлення.
- це найсвіжіші) ) ) ) Дашка впав в гамак і розкочується сміхом.
- Так, хлопець навіть сльозить очі і почав хизуватися, і вона не мала нічого робити з ним.) Вона не зможе гасити його. Кунка зробила обличчя, заглуши її ніс і продемонструвала її сусіда, як вона симпатувала з ним.
- Ви як ступили. Що робити, якщо ви були в такій ситуації? Кірюка дала їм лапу і вирішила їсти.
- Гей, де ти йдеш? Я не маю часу їсти, доведіть мене до чаші! - Кірюка була сердитися. І Хунка зустрілася з інтересами.
- І я? Візьміть мене з вами (Я боїться залишитися окремо) Dashka bore, дивлячись на дівчат.
...
- і які вони захопили нас? Хто це? Ось чому вона дав нам руки? Кунка була чітко незадоволена цим лікуванням своєї людини.
- Я теж нічого не розумію - Кірюка подряпина в думці за її вухо - ні, добре, вона пройшла і пропущена. Я голодний.
- де вона бере тебе, ху? Дашка ran від одного до іншого, але ніколи не чув чітку відповідь. Прийміть, що Куня вийшла і вона подарувала Дашка задньої частини голови за плести - добре, дрібно, добре, подумайте про це (я знаю все себе, є дволегкова гонка, можливо, після мене).
В цей момент було так нервовим, що вона почала тремблувати і зловживати на неї.
Повернувшись назад, Даша все одно нічого не розуміла, крім того, це не біпеди в суглобах, які цегла люблять їжаки. З усіх боків, відчував всюди, зліва і подарував в руки рідного біпеда.
Так це було кілька годин, і два-прави були чітко не збираються додому. Були багато людей, які бажали пат. Старі дівчата впали надії, що вони не будуть доторкнутися. І в цілому, шукаючи клітку ще більше. Даша вирішив поважати себе, поки старшики сплять - вона сходження на гарбузовий будинок, чекала ще одну пишну людину, щоб прийти і стрибати з дому: - BU! - але це нудно її. Я мав піти в ліжко, щоб вбити повільний час.
- Я хочу піти додому. Кунка була чітко втомлена і вона вже не дбала прогулянок, чому ходи навколо залу.
- Так, краще в домашніх умовах. На клумбі можна стрибати, запускати в волю - Кірюка лізилія і протягнутий.
І клітка в домашніх умовах набагато більша і комфортна. Я хочу піти додому теж. - Даша збивається і сколиться до Кірюка.
- Всі дівчата! - Давайте додому зараз! Виставка – це виставка, але в домашніх умовах вона краще) – двостороння жінка почала запакувати її речі і дівчат також похилого віку.
до Яка виставка? Даша застібається її очі безперечно.
- um ... Виставка, ймовірно, коли щось кладеться десь ... і що був експонований тут я не розумію - Кірюка знову почала думкою подряпини за вухо.
- Так, ми побували деякі виставки, і ми ніколи не змогли побачити цю виставку - Куня незадоволена бублінгом і допомогла прибрати чашки з тримачів.
...
- Нарешті! Ми – Домедомадома) – Дашка, яка звучала на знайомих околицях з ще досить дитячою спонтанністю.
- так, Я радий бачити кота ... вовна вівсяна сумочка) - Кірюка важливо прогулятися минулим бублінгом кота на кухні, сподіваючись на те, щоб викопувати біпедний смачний. Так як вона в такому гарному настрої тепер і вона щаслива про щось, можливо, вона зламається.
- Я гона, щоб перевірити підводні камені, Бог заборонив цей перерослий кіт хіт мій м'яч! Куня залишилася для підрахунку запасів.

Всім же Ростовом квартири і певною кількістю знайомих вже, я не буду боятися цього слова, особистостей!

Пройшов час, дні пропущено безперечно. Куня, Кіра та Дашка, їсти, ходити, копати кішку, намагатися на нові гамбокси і будинки ... в цілому все, як завжди, все як зазвичай ... як якщо навіть свіжі і нудні.
- Маленька зміна, перейдіть сюди, я не менше повісив задню голову - Куня сказав з ілією леву.
до Так, тепер я очищаю вуха і розчісувати волосся і відразу, ви не вірите, що я буду бігти, я буду давати себе. Може бути, я краще вирізати, так що я поламаю ваші кістки - Дашка оснащення і подряпини вгору сходи до самого вершини клітки для хору.
до Що ви робите? Незабаром біпедаль прокине і дайте нам бігти. І є кішка ходьба з домішкою. Ось потерпілий для лескопії - Кірюка лежала в гамак і лізіл породила її задні лапи.
А до речі, так, це освіжаюче істоту варто правильно сміятися. За два тижні він думав, що він був виглядати як лев, і він вийшов з кицька монстр. Куня вже розтирала свої лапи в очікуванні розваг.
до Не запустіть! - Дашка застрягла її ніс з дому, де вона під керівництвом деяких археологічних викопок і отримала страшну хребта.
до У вас є трохи. - Куня лізиль ковзала з гамака і збивається до Дашка - Я побачила, скільки вона буде виконуватися з місця початку хмелю, може зламати її запис)
- Китно - Кірюка заморожує і оповідала вуха - в! З'явився біпед. Вона кинулася з гамака і кидається вниз до дверей, відразу почала ббити її, щоб швидко відкрити.
Після неї Куня і Даша розкочуються, але не встигаючи гальмувати перед дверима, відбито Кірюка в неї. Зі мною, ви всі трампліни !!! Тепер манжет відступається і гриль відбитий, так що ви після цього ??? - Кірюка його, плітка з ігноруванням на поведінці торговців. А потім відкрився викарані двері, і всі три не можуть протистояти на ногах, збитих від клітки безпосередньо до лапок кота.
- Hmm ... нічого зміни. У міру того, як були тумани і залишилися - і перевернули їх задньої висівки на кухні. Швидко піднімайте на підвіконня ближче до їжі і видаліть від дратівливих дівчат.
до Що ми робимо, миючи клітку? Ми промиваємо гамаки?) – біпедаль був в гарному настрої, і це чітко означалося, що кожна тварина в цьому будинку буде смачним і буде в будь-який спосіб догляду за подвійним розміром. Дівчата відразу ж загрожували свої азони, болять і в будь-який спосіб висловили радість перед господинею.
- Я збираю гамаки!!! - Дашка вже готова навіть перетягнути їх до самої ванної кімнати, щоб вона отримала більш смачні речі.
до Так, будь ласка, а потім повісити, і я буду лежати в них одночасно) - подивіться, як ви штовхнете і скільки ви будете достатньо "розташувати мене в руках" Куня вирішив, що вона б "допомогти" господині і Дашка якомога простіше, щоб не повертатися.
- Hmm ... дівчата ... ЗАМОВИТИ! Дивитися на це !!! Кірюка шукала на клітку.
до Що ви не бачили? Куня була незадоволена тим, що вона відірвала від запору Дашкінів спробою витягнути хоча б одну гамак від гачок.
до Що це таке? - Даша застрягає її ніс з полиці і майже впав, чудесно тримає її лапи за господинею.
Шукайте, що вона зробила !!! Я закрив два поверхи з клапаном !!! - Кірюка почав хіткати нервово.
до Ні, ні, ні. - Дашка придбала і кричав.
- Захоплення кота! Що означає? Чи є у вас біль у Кірку? запитав Куня.
Кірюка за секунду припинила гикавка і прислухала до себе ... після того, як почали висихати хуторно і подивиться на себе, куди сходить її ніс - Я люблю в Нор-ме, у мене нічого і ніде не болить, і там немає про-вилі (((()))))))
- Стоп голодування! Даша, як ви відчуваєте? Куня перевернулася і здивувалась на наймолодших.
Дашка звернулася до цього погляду. В результаті вона стала як збитий м'яч і збитий - Я не хочу піти в будь-яку точку (Я не маю ніяких болів, я не хочу піти на зв'язки в білому пальто((((((((((())))))))
- Зачекайте вас, щоб кричати і поринути фольгу! Tex, у мене є все для того, щоб занадто... що означає, що вона буде заборонити когось від відвідування знову і ви можете розтягнути !!!) Куня випробувала і вже скомпільувала список єгипетських страт для гостя, який він був.
-Фухххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх... І нічого не буває нервів - Кірюка загинув її лапу і вирушила до розірвання пустої чаші з тримачача, щоб випити, щоб наповнивши її їжею. - Я хочу !!! Чому ви не кладете його там? І заливаємо трохи свіжої води, тому що Дашка знову мила.
- і нічого я не дупу, очищаю трохи по дорозі! - обов'язково непомітно Дашка і рана на кухні.
Прибирання проводилося в принципі без надлишок, підвіски підвіски, пахнуть свіжими. Дівчата прийшли до умов, що два поверхи були взяті з їх володіння і пішли на місце, чекаючи прибуття незапрошеного гостя. І ввечері два-прави пішли десь з перевізником, і вони не були настільки спокійними в їх очікуваннях. Час, два ... тут це! В'яжемо двері і будинок з поганою посмішкою з вуха до вуха. Всі три дівчата застрягають ніс в мережу клітки і дивилися метаморфоз біпеда. І вона муфта про фіксацію чогось на верхніх поверхах клітки ... вода, їжа ...
Я не схожий на все! – Куня розтягнулася – чи пахнете?
до Що неправильно? Захищає так. Ви сказали, що вона привезла когось, щоб відвідати - Дашка відкрив її рот і чекав її відповісти.
- Хмм ... Я думаю, що вона - Кірюка думливо подряпина за вухо.
Це право, тільки ви можете зрозуміти мене. Ви пам'ятаєте, як вона перетягувала, що маленька насадка? Вона мала однакову посмішку на обличчі! Ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні. Куня в кінці і повернулася назад на всіх.
до О, нова дівчина? Так що у нас є ще одна подруга, щоб грати з? - Дашка вирішила, що Куня не завадить нічого і все не так погано.
- Мені здається, що ми знову починаємо неприємні часи - Кірюка підійшов до Куни і підказав їй ніс - що ви робите? Так само не починайте, океї?
- Ні, ні! Тексти пісень, а це означає: Вона буде відчувати себе в її шкірі! - Куня очистить хвіст, який зробив його виглядом пензлем.
- добре ... при необхідності... Я з вами, я буду допомогти - Дашка кладе біля Коонея і зважена.

Прикраса ...

Це кілька днів. Дівчата намагалися отримати в нову дівчину і принаймні дивитися на неї. Але господиня була явно не в настрої, щоб познайомити їх ще і прокочувати над новим. Куня була сердитися, Дашка була нервовою, і Кірюка вирішила, що вона була вся ступня і просто чекала під час виконання гарячих речей. В результаті її перша і дозволила господині побачити.
- Ну, що вона? - Дашка стрибала навколо Кірюка.
- Чи все дуже нехтоване? - Куня просить.
- Я чесно не розумію багато, але дрібно, досить, пухнастий, блондинка) і різновид незвичайних і приємних запахів.
Оопс, oops, де вона драгує мене, Дашка запевнила мене, коли господиня взяла її з клітки і закривала інші.
Хвентій пропущений і Дашка була спинка - Куняя, Я боїся її (Я не знаю, чому, але у мене є все волосся на кінці і я боїться (((((())))))))
- Не тріфле, я не зашкодить тебе. Полосніть і протріть snot. Розкажіть, що сталося.
Я не знаю, що я збираюся зробити, і я збираюся зробити це для мене. Дашка була застрахована нервовими тремтами, що супроводжуються хікотами.
до О, приходьте, що ви робите? Ну, вона маленька дівчина, ми навчимо себе. Вперше? - Кірюка чітко не розуміла, чому ситуація настільки гаряча, ніж раніше, коли з'явилася Дашка.
Всі права... тримати мене сім... перерву... просто дозвольте мені дістатися! Куня його, пліт, і Дашке і Кірюка, тільки довелося витерти свої обличчя після таких бурхливих емоцій.
Але кілька днів пропущених, а господиня ще не покаже нову дівчину до Куни, а Кіра і Дашка познайомиться кілька хвилин.
Не те, що ти такий ідіот! Ви не отримаєте ніякої інформації від мене. - Куня відхилялася від них, не хочу бачити таку непорозуміння на обличчі. - Tex ... shh ... здається, що мій час прийшов! Ну, подивіться, що з'явиться зараз - Куня була закручена в руках біпеда, коли вона витягала з клітки і спробувала побачити, де потерпілий був.
- Ну, Куняша, добре, не так нерва (згода з вами, не зависає занадто багато (наближає, він невеликий ( - розбитий дель Куня на підлозі).
- Що? Що ви сказали? Хто? - Куня плуталася і навіть якось скинути - aha !!! У вас є !!! Багзай! Куня, побачивши лисицювальну хвостик території, кинувшись в атаку.
Кричуща, вичавлення, веселка, kakah в різних напрямках. Двоногадний нерв намагається заспокоїти новийкомер, який ховався невеликим тремом з такої зустрічі.
- Аа ... Ні... Хто ви вніс в будинок? Я чекаю знову... Про нас Куня не могла ловити її дихання і її очі були як сова, коли вона була розміщена в клітку.
- Ну, що це? - Даша просить.
- Чому ви хочете, щоб? Пити воду і краще. Кіра намагалася принести її до своїх почуттів, а Куня виштовхнула її лапи і плітає на них.
Що ви робите без очей? Чому не помічають, що ??? - Одяг Куня.
до Що неправильно? Чи є все, що страшно? Дашка закріплюється в кут і розширила очі.
Я не чекав, що від вас... Я був відхилений – Кіра перетворилася на Куну і сходження на гамак – коли ви готові до апології!
Чому варто діагностувати, якщо ви сліпі? Це не дівчина!!! Вона приніс дитину в будинок!!!
до Яка дитина? Дашка розширила очі ще більше.
до Де дитина? Давайте розчісувати волосся! Я не хочу бути з наказу перед ним – Кірюка була спінінгом, а потім припинила дуг-в – тобто ви стверджуєте, що невелике, світло – це...
- Так, і знову! І ти, і ти, курчата! - Куня.
І я дивлю, чому такий дивний запах – Кірюка все ще не може відновитися з таких новин.
до Ось чому я був страшним! Не дівчина! Зараз я розумію все і більше не боїться. Куня Я з вами, дати йому тепла!!! Ми не потребуємо будь-яких хлопчиків, ми добре в трьох - Дашка зберемо все визначення, яке вона знайшла в самих віддалених куточках.

Його ім'я Дарик!

- Прийміть його на мене! Куня в коридорі в положенні воротаря і чекав на гру.
- Так, я отримав Дашка була чітко охоплююча гойдалка з новачками.
Відправте від нього, скільки днів їздити. Тут настає двоярусна і буде в твоїх асах - Кірюка не змінила своє ставлення до життя, не приділяв уваги цьому коктейлі і скеалі. На жаль, все ще намагається зробити друзів з хлопчиком, яким біпедал назвав Дарик.
Давайте піти з крокодилів (що ви хочете від мене?) - Дарик захистив себе як кращий він може - Я збираюся дати вам боб! - і вже він кинув Дашка в надії її кікінгу. І вона була просто чекаю, на всіх швидкостях мука минулого Коонея і він впав в пастку ...
- Так, як і так, і як це - Куня дилігентно наноситься прикус після прикусу, і Дарик стискається, весело і боровся назад.
до Що таке пекло? Куня! Як довго ви можете бути так, як це? – двоярусний, що сильно дихає Куня від Дарика і списав її ас.
Я навчаю мене в будь-який час! Що робити! Куня чудно прокинулася навколо біпеда і сховала, пітчи як завжди, а потім пропущена кисть помсти ...
- Ну, ви отримали крокодил! Поверніть мене, подаруйте мені вуха!!! - Дарик стрибав на спинці Коонея і зумів захопити вуха до того, як він був викинути і відпустити - як це! Ви знаєте, як боротися. Кірюха грають.
Я не хочу, щоб не зробити це! Я хочу їсти, піти далеко... тут неспокійний – Кірюка, хоча вона лікувала назад, але вона здавалося їй, що він не заважав багато.
Дашка, приходь сюди, закрутіть хвіст. Дарик явно потрапив в смак і був готовий боротися з нею, особливо оскільки вона припинила укус так болючим. Він мав лише зробити друзів з Куням, але він все ще має багато часу перед ним - Дашка нехай бачить кота.
- Ось ми йдемо. Він не збирав пилу. Приходьте, я познайомлю тебе - кішка лежачи в коридорі похилого підняти лапу, готуючи боротися назад.
Ось як чотири хори і коти живуть в звичайній квартирі Ростов разом з господинею. І я повинен сказати, що ніхто не поганий, все йде і радість і весело жити в будинку. І маленький Дарик не так маленький і цілком отримує разом з дівчатами. Що ми розглянемо далі)
Продовжити...

Сама квартира. 6:30 хв.

Бум, чубчик, чубчик - Daaarikshshshsh, залиште лотки самостійно, собачий син !!! - через останні краплі сну, в'ялені зачіски і лопці в подушку.
Добре, добре, ви думаєте про це. Зареєструватися! Зайдіть до сну, я кажу, виходите з дому - Дарик, досить сон і вирішив, що це час для інших, щоб прокидати.
Черепне занурення, стомпінг, вичавлення, скребкування на високій замітці - добре, який вид луків, ліктів (((((( - biped sits на ліжку з закритими очима і мартирним виразом обличчя - бліїн, не тільки що потрібно працювати, а й досі не давати сну (((((())))))
до Отримай позу з будинку, виходите, скажімо - Куня кропиви і скошує свої лапи, і Дарик сидить в будинку, хропіння і на обличчі повного задоволення від життя ... але як ще - скидання, лотки переїхала, Куня кинуться і ссанимі, боротьба за будинок є розвагами. Тільки незадоволені незадоволені залишки, але все просто з нею, бігаючи навколо і чіпляючи її ноги під час одягу - це також хороші розваги, однак, потрібно захистити дорогоцінний наповнювач, або вони можуть лякати.
Дарик подарував свою позицію і вийшов з дому, Куня з битвою крила в там, коли була досить об'ємна спина Дарика і вже вважали, що вона перемогла... Але... Дарик змащує її злегка привареним хвостиком на літо і тягне її вниз до сходів.
- gyyy) бігти швидко, буде багато смачних Дарик розірвав до першого поверху клітки і почав лякати двері, що веде до свободи.
- Ну, тепер я збираюся, не поламаю монстра, ви вже кинулися всі вгору (( - біпедаль все ще з очей закритий і збиваючи в стіни йде на клітку і відкриває його).
Вона падає під ноги, посміхаючи Дарик і незадоволена Куня. Назад простягається на дивані Дашка і прогрівається до початку: - подивіться! - обшиває і мухує куля до ванної кімнати.
- Ну і це те, що життя є... кожен ранок те ж саме... Дайте мені сон - Кірюка-жовтіння виходить над на іншу сторону, але це не було. Двоярусна ловила її з гамака і опускає її на підлогу:
- Кірюня, мій дарлінг, отримай. В іншому випадку ви будете спати і хочете ходити, і я повинен піти на роботу. - Біпед приймає лотки і йде вимити їх.
до О, океї, океї, oh, yawning Kiryukha.
Українська - і Кіра вдарив бурю зубами і кігами - Дарик.
до Ви відчуєте, ви не відчуєте чоловіка! Що означає, що ви хворіли, що ви укусите як акула? - Кірюка повільно бореться і грани.
- Так, ви здогадували його, проїдаю мені велику черепаху - Дарик на спині Кірюка, як юл.
до Ох, людина, ви відмовляєтеся від факела. Зайдіть, ви отримаєте два хвилини, але я буду на спині. - Кіра, зважена і взяла на всю вагу світу у вигляді Дарика, бо хтось вирішив, що вона повинна бути хорошою нянькою для всіх цих "попсій". Прожимання м'яко, претендувати на боротьбу назад і чекає на яскравий момент доставки.
- Фрукти! Дарик зловити, але не стрибати на мене. Дашка припинила поруч з струганою парою і кувала її хвіст, а потім її ас.
Ми у місті! (що це означає?) Покажіть мені, що біпедаль означає, коли він не розуміє... - Дарик не думав довго і хвилював свою лапу після Дашка.
У вас є проблеми з бідною людиною? Куня підштовхнула кірюка носа на боці допомогло стояти.
- Так, це молодий gob, що таке темперамент, яка вага (Я скоро прикусив дволеганий учня для такого учня, якщо вона не робить нічого про нього... - Кірюка вирішив, що з'явилася причина того, щоб викопувати смачну жінку для її обертів і пішли на кухню з невеликим джгутом, де двоярусний трахкав з чашами їжі.
- виходите з шляху, мішка для сміття) - Дарик запустив після Дашка і вказував прямо на лобі плутаниного кота. Його очі були закруглені і він кинувся відступати до тих пір, поки він був розтоплений цим слоном.
- ви були розлучення, як іргани, е ... де б ви пішли, є бразен музли скрізь - кот спробував лікувати все філософсько, але іноді це не працює.
«Ай-яй-яй, нехай йде від гризунів . . але відійде від мене від розсмоктування . . . » І де вона стверджує і бореться дух? Він повинен мати свої іграшки десь.
до Який біль в моєму алеті!!! Даррик, я гона отримати це, але і сказати, що це так !!! Зі святом! - Двосторонній захват на порятунку і забрав жертву в руках. - Що це? Лінія в парах і поході в клітку! Я повинен йти до роботи, і ви повинні їсти і спати!
Двосторонній спійманий один з віоляторів режиму, і вони перетворилися в руки і намагалися підхопити один одному носами і вухами.
- один, два, три... Türkçe, English, Русский, Українська... Кіра, це немає часу, щоб грати в приховані і-seek, показати себе, де ви є. - Двоярусні три приховані в клітку і пішли в пошуку Кіри. Знайшов її в улюблене місце під столом, затягував її хвіст і подивився в брудні сонні очі ... щоб тримати посмішку, дивлячись на це не вийшло, однак, як він ніколи не зробив. - Так, ви мій сонечко) - ви золоту курку, поїдемо до ліжка мій ффоколает)
Хххххххххх Я спати! – і відразу Кірюка впав дупа, якби вона не була. І вона вже не подбала, що після другого двох «газелей» стрибала на неї, а гамак знизу кинувся, а потім різко знизився, коли «литка» викрали під ним.

Нарешті всі їсти, оселилися вниз. Хтось впав на когось над гамаком, хтось знаходиться прямо на підлозі. З усіх боків з'явилася щелепа і змащування ... клітка впала дупа ... і біпедаль виглядала на них посмішка, закривши двері і залишивши на роботу.

р.

Все те ж, все те ж...

Це не перший раз будильник. Двоярусні, протирають очі, йде на автоматичну машину на кухню, щоб випікати чайник в бочку, щоб вона запікала з запаленням. Візьміть табурет і переходить в передпокій. Багато хто знайде цю повністю ілологічну і дію особи, яка не повністю збуджена, АЛЕ! Але є приховане значення для цього. Покладає табурет в кут між санвузлом і шафою. І тільки потім відкриває клітку, де вже ломи Дарика. На щастя, хлопець не є гістеричною і не втирає двері, очевидно, кинувся трохи пізніше bipedal. Це правда, що дива зима. Він не випускає і стрибає з низького старту до біпеда, і лізілія витягує себе з клітки, так що нечітки тріщини. Але це швидко переходить і тепер Дарія мухається в передній на кіт, відкриваючи рот крокодила. Кіт різко стрибає, щоб уникнути зубів і набагато вище.
- ні, добре, це просто заземлений день якогось роду ((((( витяг цей спринтер ... - котячі трюки незадоволені і дивляться навколо пошуку незлічених місць у захисті власної батості). І це не так просто з тим, що розмір «повернути бампер».
до Що таке кег, розслаблена ніч?) Дарик працює навколо кухні, розтягуючи лапи і застійні м'язи.
Двоярусна людина сидить ногу від куріння ноги і занурення чаю. Слухати Але не єдиний іржі в клітку, дівчата, очевидно, не йдуть назустріч ... ось вони подрібнюються взимку. Потім, на її ніжках, Дарик мусить на неї і штовхає її обох ніг.
- Подаруйте його ласощі! Дякуемо!
Я не збираюся дати вам що-небудь ранку.
до Ось жад. Дарик - це заспокійливий і спінінг навколо ніг. В результаті він викручував себе і вирішив, що прийшов час, щоб возити таку невимість, закріпивши в кут замість горщика.
- Зяючі, дупа !!! Отримати в лотку бігти !!! Це син собаки невибраний! - біпедальні муфти, але отримати лазу. У будь-якому випадку, тепер перейдіть вимити лотки, після чого можна зняти ще одну козу. - Ви будете прокидати дівчатам! Де є Даша, де Кіра, де Куня?
Дарик слухає імен, перетворюється в передпокій. Але він вирішує, що є більш важливі речі, ніж витягування цих потоків з гаммоксів і летять до іграшок. Початок гри навантажувача. В результаті лоток спекотний, лоток покритий котом, контейнер з іграшками з аварійним зміною його розташування. І яка відмінність робить це зробити, щоб біпедальні муфти, ємність все ще закрили і іграшки, кулі всі розгортають передпокою.
Двоногий отримує вгору і йде, щоб очистити всю цю клумбу. Потім він відкриває всі двері в клітку. Знайти людей, які не хочуть знайти, не просто. Ви повинні піднятися на кожен гамак і будинок. Нарешті, розтирання для м'яких і теплих, але абсолютно незнімних тушів, витягує їх по одному і поширює котів на кіг для ковпачок.
Ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні. Даша простягається і при цьому намагається красти до клітки. Двосторонні ці дії зупиняються і перенаправляють Дашка в іншому напрямку, до лотка. Вона справляється без відкриття очей і тільки приклеює її ніс в лоток з інтересом відкриває один. - Ну, як тільки вона кинулася, то потрібно його використовувати.
Застуда тут (включіть його в гамак) - Куня викидає з біпеда і дрібно помирає.
Для того, щоб не тренуватися, як аппен лист, потрібно побудувати хутро пальто Kunya. Ти бігти як кульбабабаба голий, це холодно. Всі нормальні хоруси після захоплення одягається практично, одна з вас тримає)) - в'ялена направляє її в інший лоток, інакше боротьба з Дашка не можна уникнути.
- це те, що життя подобається. Чому я повинен отримати, коли я хочу спати і спати, коли я хочу піти? Ну, це неправильний графік... Кірюка вже кинулася в гамак, але два-леговані руки знову витягали її.
- Кірюка, що ви хочете назвати - Дону або Нічногомера?) - Але вирощується і дуже схожий) - біпедаль на третій раз витягнув її з гамака і Кіри вирішив, що прийшов час, щоб закінчити цей булінг і пройти всі однакові.
- Дівчата, так, для дистиляції) - досить, як рибний рот, літати будуть літати. Незважаючи на те, що всі мухи зникли взимку) – Дарик, згорнув навколо і зумів доторкнутися до кожного. Хтось лежати, хтось захопити задньою лапою, хто торкається вуса.
- Кірая! Ви не можете потрапити в будь-який час. Зупиніть свої вправи на підйомі ваги! – Ось чому виникає табурет біля шафи) – Кірюка просто має гостру тягу для взуття і кожен день, намагаючись зупинитися з табуром)
- Даша! Вимкніть підвіконня швидко! П'ятіть мітку, це кішка їжі! – на підвіконнях, і Даша з фаршированої ротової мухою мухається через кішки вниз і швидше, що вона зуміла кидати з чаші... Я спита, але де ви не досягнете ... meea (і показує мову біпеда). Що про кота? Весь час для нього, щоб схуднути) - до розкладання біпеда вона повинна приходити до умов, що прилітають з під кухонного дивана. Ви не отримаєте там швидко, і Даша встигне вирізати те, що вона околою.
Кіт виглядає на стелі і чітко відреагує мантра заспокоїння. Що відбувається навколо вас, якщо він ніколи не закінчується? Ось чому OMMMM ... .
- Ха! Я на столі! Darik стрибає як штифт-понговий кульку на столі і тут він збиває муг чаю.
- Дарик !!! Я про те, щоб дістатися до вашого бразена!
- не зловити, не зловити, не зловити) - ще стрибки Дарик, але вже на підлозі в коридорі - йдуть чаші краще шахти, хочу їсти. Бейой (і також показує свою мову).
Так йде все очищення клітки і розміщення чашок в тримачах, під пильним контролем Чорновінів. Це дводенний обряд для всієї родини.
А потім з'явився двоправовий син і двоярусний тато. Тут починається найцікавіше для choruses catch-up) з Darika досить як раз, так і на біпедаль в цей момент може спокійно пити чай і трахнути на її lap Kunya і Kira.
- Вимкніть дзеркала! Не отримайте! rrr) - Дад бореться з Darik, прогулянок над Даша, йде там, щоб піти на роботу.
- Мати, візьміть їх, я повинен вийти. - Сумка з підручниками, завантаженнями і зміщенням настільки приваблива для цих двох мудлінгів, що біпед має взяти Дашка від змії, і Даріка з завантаження.
І настає чудовий час підгодівлі ... Тато кидає сорочку і джинси на клумбі для спекотної радості. Три відразу ж щітка для розваг, але не Даша. Вона охороняє свої шкарпетки! Варто другий торкнутися своїми руками, а потім крі і кидати в сторону шафи:
- Дешка трохи! Подаруйте мені манек носок) - Дад бере носок і намагається поставити його на себе. У той же час Даша намагається розірвати другий носок. Тато одягає свою сорочку, яка ходить назад через спальню, тому що ви не можете зупинитися... Ви не можете зупинитися. Даша не спить !!! Ну і перед тим, як носити джинси, ви повинні виготовити з них три хоруси і запобігти Dashka від їжі шкарпетки з ногами. Зарядка вранці вже знайома і тримається в тону)
Нарешті, всі ферти втомлюються і рухаються лезлі плавно. Дві ніжки повністю запаковані і час для роботи. Не забудьте поставити всіх в клітку.
- Все в букеті! Швидко, швидко, красти з брекетів, тарганів. Мама за роботу) - двоярусні ловить дівчат і тільки стрибаючи як блоя в каструлі, Даріка не так легко ловити. Але біпед вже розвивав реакцію як кидати в кобра. В результаті чути тільки незадоволений суєтою Дарика і короткими стразами коонії в руках біпеда... Даша не пропустіть момент, щоб закусити її вухо.
Кожен знаходиться в клітку і настає час на заздрість біпедів ... кожен розсічений - хто до чашок, які до гаммуків. Ви можете почути шампунь у мисках, шампунь в наметовому будинку і алеті Дарика і хвостик з намету (навіть, це так сталося, що Дарик влаштував їдальні там) і звичайно, сонний смак Кіри і Кооне. Як ви хочете спати, як вони роблять в шинках і як не хочете працювати? й

р.

І нарешті, той, хто героїчно переносить всі ці види, - наш кіт Цирк.
Я зробив.

704180р.