Як мій ферет відтворився.

Як ми розірвали. Він був давно, тому історія від спогадів. І звичайно, при відсутності цифрової фотокамери в часі було багато мила, атласу.
Частина її втратила на решфлі, так що відстань викрали з фото-ви уяві.

На цій фото феретні ярлики і натяки на розмноженні:

А хорига з'явився в моєму домі 2006 року. І наше життя було красивим до того, як Мадам хотів відтворити.
Вона заковтнула пальто і в'язала цікаві запахи по всій квартирі, з якого очі поливають, і гості дивилися дивним. Ми пішли до лікаря, просили порад, і ми розповіли, чи подарували ферет, або стерилізація, або смерть, довго і болючий.
Я, будучи вражаючою жінкою, вирішив не ризикувати здоров'я домашніх тварин і довірити природу.
Я шукаю чоловіка онлайн протягом тривалого часу. Це як вибір! Але я був втілений тим, що довелося залишити ферет протягом декількох днів.
Так що тварина може повністю насолоджуватися процесом (до вагітним) Але іноді ціни та інколи навіть люди злякалися.
Хто ми назвали. Не всі, алас, доброзичливий і адекватний. Я дуже хвилююсь про фанатиці: А деякі навпаки, не знають, що робити, але квартира з пухнастою забезпечена, вони навіть пропонуються мені. Я відмовив: Я вирішив знайти більш досвідчені нефантатичні перевернути, тому нам довелося пережити і шукати ідеальний ферет протягом всього тижня.
В кінці ми познайомимося з чарівним білявка чоловік, який погодився влаштувати свою подругу і принести її радість материнства: Прибуваючи на місці, попередньо промиваючи ферет у ванній кімнаті і обприскують дезодорантним "кукукумбером і динем" для феретів (і є такі !!!!), ми почали спостерігати. Хоча, перш за все, ми змушені прокинутися на дивані, і вислати ніс на нашу леді. Я був попереджений, звичайно, що видовище не для слабкості серця, але я не очікував цього! З диким градом, пристрасний блондинка ферет вичавила нашу дівчину між плінтусом і комп'ютерним столиком, потім перетягнувши її шкірою під диваном і там продається її вирощування і хропіння, і вона тільки розкочувала очі і нещастило. Ви коли-небудь чули ферети кричу? Я не чую його, поки я випадково ступив на мій хвіст один раз і взяв її до сну з білявка macho. Він бити! Літерально і старанно. Після насильницького спілкування на захворітах дама мала кров і м'ясо, а на обличчі щастя і втоми.
Після 2 днів ми взяли її і чекали. Коли вона почала копати килим, я зрозумів, що це гніздо!
Потім, звичайно, факт вагітності був чітким, тому що ферет почав нагадувати боа споживає льотний соус, так як в шлунку було багато нових тварин в двох рядах:
(або навколо, не зрозуміло). До речі, дуже цікаво відчути.
І коли підійшов час X, мені довелося зробити будинок на половину кімнати картону, клену, підгузників, старої господині футболки (як всі досвідчені люди сказали мені, не знаю чому). У будь-якому випадку, ми поховали її там і чекали.
Я завжди боявся, що я не знаю, чи подарувала їй народження або ні, бо я кажу, що не заважав досвідченим людям піднятися в будинок і налякати жінку в праці. Але це було набагато простіше. Що ніч, я прокинувся squeaking 11 гумових іграшок. Так, це те, як маленький ферець squeak. Як і гумові качки у ванній кімнаті, але тільки всю ніч! І так за місяць... Ми скидаємо в день, ми заварюємо вночі.
Звичайно, не обмежився шармом. Він був рожевими черв'яками розмір рожевого, але через 2 тижні ці вудки почали нагадувати синю норку! Через кілька тижнів вони перетворили очі відкритими. Це також відбувається поступово, за допомогою міліметра, тому він дуже смішний, щоб дивитися односторонні пірати, що працюють навколо будинку. І хоча мій dad був білявка, всі мої друзі виросли як темно, як мій мама. Я був плащим, щоб бути чесною!
Далі ми продаємо дітей, і ми продаємо деякі. Але я не здаю одного хлопчика, і я пішов з одного в нашому будинку, як нагадування про чудовий захід і, звичайно, як новий учасник сім'ї.
Він виріс в 2 рази більше, ніж його мама і всі почали жити щасливо і аміково. Я також можу сказати, що ми і ферети, як розведення, і наша вирощена Кавалер неодноразово приймав цікавих хутряних дівчат:

І це те, що сексуальний і привабливий хору виглядає як для чоловіка! Смішні і жирні!

Можна побачити плоди любові. Маленькі блакитні черв'яки. І вона вівса багато вовни, щоб зробити її весь будинок!

Маленькі тварини красуть навколо мами і їсти весь день. І коли вони не їсти, вони вичавлюють. Коли це не squeak, це означає харчування! :

На місяць, з очима, вони вже підкорили Всесвіт і досягали свого дивана!: Ви все ще можете побачити колишня краса синього пальто, перетворена в сірий на тлі коричневого) Але що занадто зникне.

р.

Це наш новий учасник сім'ї. Син мого хриха у всій своїй славі, на сторожі;

Це все. Вони ще сплять. Ферети завжди вражають і з'ясують, що є:

Додано до [mergetime]1323956625[/mergetime]
Я дав вам номер. Я звернувся до нас, але ми зустрілися.

Джерело: