Тато з багатьма дітьми

до Найбільше досягнення в житті є трьома дітьми. Неоднозначні успіхи. Сильне керівництво в альфа-чоловічому забігу. Хтось купує розкішний автомобіль, хтось купує дорогий годинник. У мене є три дітей. Я можу ходити і розповісти час сонцем. Ви не можете! батько трьох дітей очікує тільки розумні дії. Ви повинні бути толерантними і позитивними. «У вас є три діти!» – вам потрібно зробити! "Бад батько" є статусом, "бадь батько" є репутацією.

Але в той же час людина з трьома дітьми є зміщенням у чоловічій компанії. Хто говорить про вечірній футбол, і ви не можете говорити. Ви не підтримуєте цю чисто чоловічу тема. Щодня, коли всі переглядали футбол, ви переглядали Magic Pony Season 5. Що ви можете розповісти друзям? Ви знаєте, що в останні нічні епізоди, царські кризаліси стегна з принцесою Кейдж від чарівного дуба дерева. І ніхто не підтримав принцесу: ні Рожевий П'єг, ні Apple Джек! Вибрані! А хлопці забувають про футбол - нерв і куріння.
Джерело: AdMe.ru

Я дуже знаю всіх цих поній за назвою. Я знаю імена всіх персонажів мультфільму. Довірити мене. Корисне знання. Після того, як в магазині іграшок, дуже красива дівчина вибрала подарунок на неї три роки. Не знаю, що купити. Я пішов поруч з нею, дивився її страждання, потім випадково сказав: "Зробити казку Флори!" Ви не знаєте Флори? Від Winx ляльки! Це актуально... Ні, приходьте! Це Bloom! Як можна плутати? Це абсолютно різні символи!

З цим поглядом леді пропонується за смаком вина: «Оцінити це Château-O-Brion» збору 67-го року... Ви відчуваєте ноти радості, які грають у грудях?

Але я був цуцет сомельє: "Зробити цю ляльку ..." Потягніть голову! Відчуйте, де ви відіграли ваш малюк. . . ?
Я зробив сильний враження на цю дівчину. Ми навіть обміняємо телефони. Вона обіцяє викликати і не обдурити. Я назвав той же вечір і запитав, що краплі були кращими для зняття коліків у малюків. Вона сказала багато. Вона має багато... Кожен має... Моя дружина, як ви, не вірите в цю історію.

Батько трьох дітей, небайдужих людей постійно просять ідіотичного питання: «Дуже! Ви вже маєте три! Ви плануєте четвертий?
Зазвичай жінки, які задовольняють свій материнський інстинкт за допомогою хіхуауа. Вони думають дружину, і я повинен мати дітей для всіх. Для вирішення демографічних проблем Росії. Сім'я паратроопів, які відключають світильники в спальні, "Не одне, але нам!"
- Ви отримали три! Вже четвертий час!

- Ммм! Звісно! Дякуємо за нагадування! Привіт? Мед! Я отримую! Це був час, оскільки ми мали нову дитину!
до О, мед! З повагою! Я так безтурботний! Я не мав дитини чотири роки! Ось чотири роки зливу!

Я не розумію. Чому це, коли ви познайомитеся з чоловіком, який йде з трьома дітьми, ви хочете говорити тільки про провокацію і родючість? Я відчуваю себе чоловіком, який не цікавиться чимось більше?
І яка точка казки, "О, вам потрібно інший хлопчик!" У вас є два дівчата! І один син. Він набрид!
По-перше, він не нудьгий. Хто може бути навколо нього не нудний. Російські росіяни не нулися, коли вони атакували Татар-Монголи. Татар-Монголи не нудьгували на 200 років. Мій син Девід може зробити вас "не нудним" за 2 хвилини. Понад 50 кв.м. Він приносить людям радість. Твіст. Перший раз вони зустрілися з ним, другий раз, коли він листує. І ніхто не говорить: «Що ви приїдете до нас?» Вони говорять про те, що «Добрий, Давид».

Давид чотири роки. Він не говорить дуже добре, але він ідеальний negotiator. Він завжди перемагає кожного аргументу. Він завжди робить аргумент про те, що кожен позов, який я зламаний. Я можу спустошувати його для мене в дитячій кімнаті, для розбитого скла, для пластиліну, що кіт був оголений. І я скажу його, навіть погрожувати його! Мій син мовчить, спить, але, чекаючи пауза, говорить тільки одне фраза: «Я хочу писати».» Це його. По закінченню батьківської сесії. Це конкретний аргумент, який одночасно пробуджує у мене патернальну інстинкт, інстинкт для самозбереження і чоловічої твердості.
- Давид Бастард! Чому ви встановили завісу на вогонь?
- Хочу пити.
Це його. Змінено тему.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
- Ваша іпотека передається і ми беремо справу до суду!
- Хочу пити.
Це його. Всі забули про кредит. Шукайте місце для позначення.
Ноп. Я ще не готовий до другого хлопчика. Тож я отримую цю теорію: У вас є два дівчата і один хлопчик. Потрібні друзі!
Неспроможність. Діти не повинні народжуватися за геометричними підрахунками. «У нас є два дівчата і один хлопчик. Це мес. Хаос. Для симетрії потрібна ще одна дитина! Діти створюються в процесі, де логічно, загальним почуттям, а розрахунок фірми найменше залучені. Якщо немає логіки, загального сенсу і твердого розрахунку, результат не може бути симетричним за принципом. Дивитися на Lada Priora.

Крім того, в дизайні квартири відмінно вписуються три дітей. У разі покарання кожна дитина має різний кут. Четвертий кут займає підлоговий світильник і є кріслом. І в цьому кутку, Wi-Fi добре ловить.
Моя дружина вважає, що я неромантичний цинік і прагматист. травень. Іноді я знаходжу до своїх дітей цинікізм і прагматизм. Простий приклад. Сіндерелла. Чи пам'ятаєш, що історія? Принц шукав дівчину, яка кинула його і побігла після втрати її взуття. І князь одягає це взуття і обіцяє маррі будь-кому, хто підходить до взуття. І всі дівчата в світі уявляють себе, як це Кіндерелла і все своє життя чекають на князі з взуттям. Всі чеки, крім моєї найстарішої дочки. вона прагматолог, вона 11, і вона розмір 36 взуття.
Мої гени врятували її психіку, виключаючи фольги чекали князі. І не чекав його. Вона чекала її ногу, щоб виростити до 37 і вона може носити її материнське взуття! І я думаю, що вона буде там швидше, ніж принц, який набив на карлиці.

Моя молодша дочка, Аліса, є колекціонером. На 6, вона любить гроші. Вона вважає, що дитячі зуби, які випадають з неї, віддає мишу, залишаючи гроші під подушку. Миша, яка живе в нашій квартирі, не те, що стильний. З огляду на кількість дітей в будинку, 100 рублів за молочний зуб є нормальною ціною. І, в принципі Аліса задоволена цією ціною. Але після того, як Аліса відвідувала свого діда і бабуся, вона втратила зуба і її діда мишею приніс для цього зуба «п'яти-дихати». Я не можу пояснити мені, чому миша, яка живе з моїм дідом. Я намагався запропонувати своєму діду, що він роздратував стержню. Але Дідусь просто щітнув її. І тепер Аліса, як тільки вона відвідає свого діда, намагається взяти участь в якомога більше дитячих зубів. Тексти пісень, а це означає: Це рубає мене. Alice monetizes її тіло! Вона вже знає, як читати і нещодавно читати оголошення "Купити волосся High". Взяв мене довгий час, щоб з'ясувати яку довжину волосся було потрібно, щоб зробити цю угоду. Зараз я боїю, що якщо вона з'ясовує ціну донорської нирки?

Всі мої діти пішли і пішли до того ж дитячого садка. Я купив телевізор і DVD. При середній проході я змінив 2 туалети в туалеті. Коли був час Давида, я знав, що я можу повідомити конкурс. Три групи заявили одного хлопчика. Учитель одного з них прийшов до мене і, вимагаючи, запитав, «Чи ми згодні час?» Я займався корупційною схемою, де мій син був мета корупції.

Ми маємо справу. Отже, Девід приходить до дитячого садка 10, має право не їсти манну, не спати на обід, вибрати який казки всю групу послухати, і може зайняти вдома ваші улюблені іграшки. Дитячий садок "Івушка" став для сина п'ятизіркового турецького готелю, де "все включено"!

А батько не просто. Ваші діти роблять помилки, вони не поважають, що ви хочете, щоб вони були, ви захочете, ви покараєте їх... але в той момент, коли ваша мама говорить вам, "Згадайте себе у своєму віці". . ?
Мами завжди кажуть, що. І мами вдарив її.
Хтось купує розкішний автомобіль, хтось купує дорогий годинник. У мене є три дітей.
Але той факт, що автомобіль стане застарілим, ви подаруєте п'яні годинники незнайомцям, а діти назавжди залишаться.
Так! Батько три, швидше за все, щоб говорити чуйності і стати трохи капітана Олива.