Борн.

Тексти пісень, а це означає: Ніхто не любить бути нудним. Люди не хочуть нудьгувати, мами, тадами і бабусями не хочуть дітей нудьгувати. Вчителі в дитячому садку не дозволяють переважати. Все, що вам потрібно, щоб зберегти, весело, так як не зануритися. Не можна залишити самостійно.

Боротьба? Що таке катастрофа? Що відбулося? Що таке неправильно? Чому так багато тривоги при погані? Коли дитина подрібнюється.

Як "немовля мама"? Чи хороший дитина нудьгувати?

576843

Часто буває, що дитячий садок, тому що «будинки нудно». Чи не це нудно? Через музику та ремесла? О, добре, yeah. Хімія на краще.

Не існує розвитку. Не менш креативно. Вони кажуть, що не те, що вони хочуть. Якщо ви хочете. З 11 по 11:30 до 22:00 О, скульптор? 15:30 до 16.

Бордом народжує творчість. При сейфі, теплі, затишні і добрі. Доброго дня! І розкриті реальні інтереси дитини, спонтанно і в дорозі, що дорослі ніколи не мріяли.

Від постійного стимулювання до творчості вона віддає. Реальна творчість втрачається - оригінальна індивідуальна. Я хотів. Дитина не встигла зрозуміти, що він хотів, щоб закрутити в руках, на голову, спробувати і так і, щоб спробувати його і зрозуміти, як він для нього - як відразу ж поспішати затримуватися. З’явився стрибок творчого імпульсу. Поставте форму на. Штампові візерунки. Це будинок, це сонце, це кішка. Всі Прозорий і простий. Кожен є безпечним і звуком. Це океї. Мета роботи. Дитина нормальна. Малювання. Програма виконана.

Мами нудьгувати.

Окрема історія. Я впав в цю пастку довгий час. Як? Чи шкода мама з дитиною? Дитина з мамою?! Це неправильно! Варто весело, позитивно!

Я набрид. Я дуже часто повертаю. Більше, ніж я хотів.

Я не маю задоволення читання 35-го планшета. Я не весело збираю іграшки, я не маю задоволення приготування їжі, перекопування в піску, заправка поза і т.д. Моя дочка і я часто не маю задоволення. Так, я не маю задоволення від маленької дитини. І чим менше було, тим менш весело я мав. Чим старша дочка, тим веселіше.

Я не маю дитини, щоб мати задоволення з дитиною. Я веселий з дорослими, але не з усіма. Я щасливий, коли я роблю щось для себе.

Я не веселий з дитиною. І я впевнений, що okay. Мама не для задоволення. Мати є опорою, підставою, укриттям. Мати - початок безпеки. Мати довіра. Мама тепла. Мама є довідником. Мама - відповідь на необхідність. Мати - той, хто приймає. Мати, хто пробачає.

Як переконувати дитину без розривів і змів: 7 м'яких прийомів

Кожна дитина приходить в свій час.

Але мама не клоу, не аніматор.

Мама має інші завдання. І мати має право бути нудним з дитиною. Так само як і інші емоції. Що таке, як вона лікує їх. Я почервоний, але я хочу, щоб мати сім'ю. Я мучився з ходьбою, але я збираю, що це важливо для моєї дочки, щоб побачити світ навколо мене і спробувати себе в ній.

Я знаю, що я прошу. Я готовий пропустити його, я піду для нього очі відкритими. Я повертав з дитиною. Я не соромлюся його, і це нічого не можна зробити. Я сподіваюся, що мій боредом також буде вести мене кудись.

Автор: Жанна Ермашова

Джерело: bloknot.live/skuchno/