Grandfather і grandson – Fedor Shekhtel, архітектор, живописець, графіка художниця, scenograph,
один з найвідоміших представників сучасного стилю в російській і європейській архітектурі
і Вадим Тонков – Вероніка Мавриїкована з поп-дуету Вероніка Мавриївна та Авдотия Нікітични.
Отець, мати і син - Валерій Носик ("Дрига", "Операція "Я" та інші пригоди Шурік", "Велика зміна"),
Марія Стернікова («Тендерність», «Не входить до близьких», «Гост з майбутнього»
і Олександр Носик («Кам’янська», «турецьке березня», «Повернення Мухтара», «Вороти».
Батько і дочка – Юрій Гагарін, перший астронаут
Генеральний директор Московського Кремля Олена Гагаріна.
Отець і син – Ігор Ясульович («Дямонд Рука», «Фатерси та діданці», «Однодні ріки пізніше»)
«Згідно з законами воєнного часу», «Гост з майбутнього», «Петерсбург секрети», «Брезньов»
Олексій Ясульович («Фатерси та дідусь», «Чи не пізнішого року», «Акорди воєнного часу», «Десертор».
Батько, мати і дочка – Володимир Меншов, режисер фільму «Пунк», «Москва не вірить у сльози»,
«Любов і голубці», «Сірлі-мирлі», Віра Альентова («Москва не вірить у сльози», «Час бажання», «Час бажання».
Завтра була війна, Ширлі Мирлі, Заздрість богів
і Юлія Меншова ("Селективний зал", "Акт, Меха!", «День Бальзакова, або всі селяни їх ...».
Юлія і батько на множині фільму «Любов і голубів», 1983.
Мати і син – Наталія Кустинська «Три плюс два», «Роялрегата», «Іван Васильович змінює професію», «Східний виклик»)
і Дмитро Єгоров, виконавець головної ролі в фільмі «Ролан Биков». Загинув в 2002 році.
Батько і дочка – Марк Новицький з поп-дуету «Світи та Новицький»
та Тетяна Новицька «Кілл дракон», «Свіжники»
Загинув цукровий діабет у 2003 році.
Отець, мати і дочка – Віталій Коньяєв («Чисте небо», «Сільце», «Шелд і слово», «Омега Option»),
Ніна Дробишева (Дві капітани, батько та сини, прозоре небо)
і Олена Дробишева ("Катенська", "Спитування веде ЗнатоКі. Мафія", "Какоцький випадок").
Батько і дочка – Сергій Наровчатов, поет
Ольга Наровчакова
«Алєшкіна Любов», «Евдокая», «Фаревелл, голуби!», «Вант – вірити його чи ні...», «Роялрегата»
дідусь, батько, син і онука – Джозеф Сталін, Василь Сталін
Олександр Бурдонський, директор Центрального академічного театру російської армії.
Отець і син – Микола Єременко Ср. та Нікола Єременко Жр.
Отець і син – Надір Малишевський («Дуель», «Екатерина Вороніна», «Ми живемо до понеділка», «Циполліно»)
і Сергій Малишевський («Ліберація», «Літо приватного дідова», «Червона і чорна».
Звукорежисер. Дубbed Ivar Kalninsh у фільмах «Театр», «ТАС уповноважений за декларацію»,
Мистери вілли "Грета", "Літтеві трагедії", "Я не гарантує особистої безпеки".
Батько і дочка - Гідон Кремер, радянський і латвійський скрипаль і диригент
Ліка Кремер, акторка та телеведуча. У віці п'яти років вона зірвала в фільмі Ілля Фреза «Кварантин».
Ліка з Євгенією Симоновою на множині фільму «Кварантин», 1982.
Отець і дочка – Володимир Протасенко («Рюнінг», «Гентльмен удачі», «Міміно», «Ви – мене, я – ви»)
І Анастасія Мінтковська, співачка.
Отець і син – Борис Володимиров (Авдотия Нікітична з поп-дуету Вероніка Маврикиївна та Авдоти Нікітични)
Михайло Володимиров («Каменська», «Хата», «9 компанія», «ДБМ», «Дув Хаус».
Отець і дочка Аліса і Бруно Франліх.
р.
Мати і син – Ада Войцик, перша дружина режисера Івана Пирєва
(Долл з мільйонами, сім'єю Oppenheim, мрій, футляр No 306, диференціати)
і Ерік Пирєв, син Ади Войцик і Іван Пирєв. Актор, директор.
У фільмах «Іван життєздатний» і «Василь Суріков».
Р
Отець і син – Іван Любезнов («Річ Наречений», «Вечори вечори після війни», «Добрий ранок», «Бат»)
І Михайло Любенов ("Адамська марерія Єва", "Привіт, я ваш трюк!").
Він вчинив суїцид у 1981 році.
народний артист СРСР, соліст Болшого театру
і Євгенія Ханаєва («Монолог», «Рун», «Родинні обставини», «Блондинка навколо кута».
Отець і син – Михайло і Кирил Козаков.
Отець і дочка - Юрій Назаров (Анрі Рубльов, Даурія, Дзеркало, Санніковська земля, Маленька Віра)
Тетяна Назарова («Бойс», «Одна тисяча дев’ятих років», «Діти в Мазе», «Що буде, Господь!».
Отець і син – Микола Гриценко ("Велика сім'я", "Сведський матч", "Анна Кареніна", "Святий вік весни")
і Денис Кміт ("Гіпси", "Sportloto-82", "Ка-ка-ду".
Він був прийнятий актором Леонідом Кмітом, яким він вважає батьком.
Отець і син – Микола Волков Ср. («Старий Ман Хоттабич», «Скарлетні попелиці», «Чиф Чукотки», «Дві місяці»)
Миколаї Волков Ж.В. (Святонадцять Моментів весни), «Сицильський захист», «Перший одружений».
Отець і син – Владимир Самольов («І знову ранку», «Ведення в Малинівці», «Шаду зникають на нооні»)
і Олександр Самольов («Романс закоханих», «Сицильський захист», «Твої Дестінії», «Зоя».
Отець і дочка – Сергій Мартінсон («Золотий ключ», «Весілля», «Скарлетні в’язниці», «Дог Баскервілл», «І життя, сльози, любов ...»)
Наталія Мартінсон (Сучасні дорослі, сімейні диводенції, ви ніколи не мріяли)
Отець і син: Донатас Банкіоніс (The Dead Season, Solaris, Пригоди Prince Florisel)
Raimundas Банкіоніс (Фейдж Brave, Fifteenth Spring, Solaris)
р.
Мати і дочка – Євгенія Поплавська «Земляйте своє ім’я», «Західний вік»)
Яна Поплавська ("Про червоної гудзики", "Васа", "Присонір замку Якщо").
2484040
Отець і син – Осіп Абдулов («Сестр заказу», «Ведення», «Правий шлях», «Піг і вівчарка»)
Всеволод Абдулов «Не може бути змінена зустріч», «Довіра, яка лопається».