674
Я хочу бути самостійно, але з вами.
Французький журналіст Ісабель Тесє написав поніантний есе на взаєминах.
Веб-сайт Я перекладаю тебе.
Я хочу, щоб у вас є пиво з друзями, і коли у вас була похмілля вранці, ви попросите мене бути з вами. Так що ми охоплюємо і насолоджуємось запахом один одного. Я хочу поговорити з вами в ліжку вранці про всі речі, але іноді, вдень, хочу, щоб ми живемо в нашому житті.
Я хочу сказати мені про ваших бутонів. Про дівчат, які я мав око. Я хочу, щоб текст мене, коли ви п'яте з вашими бутонами, навіть з абсолютно безглуздими словами, просто щоб переконатися, що я думаю про вас занадто.
Я хочу сміятися, коли ми робимо любов. Щоб спробувати нові речі і сміятися так само, як це. Я хочу, щоб ми бували, і ви раптом візьміть свою руку і візьміть мене в інший номер, тому що ви не змогли стояти його більше, ви хотіли б мене прямо тут і зараз. І я спробую мені краще не кричати, тому що є так багато людей за стіною.
Я хочу мати вечерю, щоб ви могли розповісти мені, що ви думаєте про мене, і я можу розповісти про вас. Я хочу сказати, чи краще жити вдома або за кордоном, в місті або на природі. Я хочу поговорити з вами про наш будинок мрії, хоча я знаю, що ми, ймовірно, не будемо жити разом. Я хочу розповісти мені всі ваші ідеї та плани. Я хочу здивувати, коли ви сказали мені, "Зробіть свій паспорт, ми залишимо!"
Я хочу бути рубаним з вами. Тексти пісень, а це означає: Я б не зробити нікому, тому що я впевнений у собі! Для того, щоб повернутися назад ледь, стоячи на ногах після клубу так, щоб ви познайомитеся з мною, поцілунок мене, класти на мене, як подушка, падати так акуратно прогулувати мене.
Я хочу, щоб мати життя себе. Так ви раптом хочете піти на пару тижнів. Для того, щоб залишити мене тут, нудно і самотні, різко чекайте маленьке вікно з обличчям на Facebook і короткий привіт.
Я не хочу запрошувати всіх своїх вечірок. І я не хочу, щоб ви запросили на всі шахти. З ранку ми можемо розповісти один одному, як вони пішли.
Я хочу, щоб він був простий і не так просто. Я завжди запитую себе питання, але я знаю відповіді, коли я в одному номері з вами. Я хочу, щоб ви думаєте, що я дуже красивий, так що ви можете гордо розповісти всім, що я подруга. Я хочу сказати мені, що ви любите мене, і найголовніше, що я можу сказати це знову. Я хочу, щоб ви насолоджувалися переглядом мого малюнка, як ви йдете за мною. Для того, щоб зробити його смішним для вас, щоб подивитися на мої прокидки, коли я очистую машину з снігу.
Хочу зробити наші плани, незалежно від того, чи будуть вони виконуватися. Я хочу бути в вільному і взаємовигідному зв'язку. Я б не був ревнощим, якщо ви мучилися з іншими дівчатами, але ви витрачали вечірки з собою. Я хочу піти додому з вами. Я хочу бути ким-небудь, що ви любите, щоб і закохатися. Якщо ви перебуваєте на роботі, той, хто любить, коли ви розчиняєте музику. Я хочу жити з вами. Наше життя разом з тим, що ми жили окремо, але разом.
І один день Я знаходжу тебе.
Читати далі:
Уявіть, що ви ніколи не знайдете лише одного.
9 Закони щасливих відносин
www.facebook.com/chalardmaudphotography/photos_stream