Nehama Milson: 10 Поради для ненародженої дитини для батьків

Привіт, Мати! Я твоїй дитині. Я вибрав вас з тисяч жінок, тому що ви найкращі в світі, найсвіжіші, найловіший і турботливий. Як тільки ви можете бути щасливими. Я вибрав вас, і в той момент, що вам було цікаво, якщо це було час, щоб дати народження. Завжди буває. Ви вважаєте, що ви вирішили мати дитину, і по суті, що думали тільки, коли ми вибираємо, як батька. Я вже вибрав тебе, Мама, і ви вже хотіли мені. Але дорослі мають безліч міркування, які не мають нічого спільного з реальністю. Наприклад, ви думаєте, що вам потрібно закінчити над мегапроектом, перш ніж у вас є дитина. Я задаю, що я не хочу, щоб він просувався? Один голова хороший і два краще. Але не слухайте мене. Ви кажете, що «Я завершую проект, а потім...» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. В той час, як ви робите свій терміновий бізнес, я встигнути пройти на мій «10 порад ненародженої дитини до ваших батьків». Мама, дуже важливо мені, що ви навчитеся їх. Я хочу, щоб ви були щасливими. Я хочу виростити здоровий, щасливий і показати всі мої таланти. А що ви будете щасливими і досвідченими!

Рада 2
Я мене, не нова версія тебе і Дад.
Я знаю, мама, коли ви були дитиною, ви хотіли б зробити музику. Ви мріяли про ваших легких пальцях, що літають над ключами, і дивовижна мелодія заспокійлива вгору. Ви повірили про апеляцію, букети. Але село виросло в не було музичної школи, все, що вам потрібно було зробити, щоб було кілька уроків на баяні з молодшого викладача. Але після переходу в місто, коли почати навчання грати на фортепіано, відповідно до моєї бабусі, це було занадто пізно, ви почали танцювати. У танці ви втілите всі ваші невибагливі почуття, танець був вашим елементом. Для мене кохана людина, навіть до народження, ви хочете тільки краще. Найсвіжіші музичні школи, найвідоміший танець. Вам сниться, що я піду на сцені, витончено лука до залу, хвилю руки над фортепіано, і заливати, музику вашої ненаповненої мрії буде літати. Як я поплаваю на платформу і ковтати в танці, що робить аудиторію відчувати свій рейс.

І Дад був боротьба. Він завжди зайняв друге місце. Для першої, не вистачає агресії, бойових якостей, він був занадто м'яким і мирним у своїй молоді. У той час він не розумів, що хвилювання боргу не було нічого спільного з особистими відносинами до спаринг-партнера, що у кожного є внутрішня агресія, і бойові мистецтва навчаються випускати його в найбільш здоровий спосіб. Тепер він виріс, він розуміє, що і він хоче навчити мене. Він розповість про енергій знищення і створення, атаки і оборони, радості перемоги і тривалого моменту подолання. І я буду першим. Кращий. Краще його.

Але дорогі майбутні батьки, я повинен розчарувати вас. Я не буду грати на фортепіано, танцювати шамба і виграти сережку. Я не буду жити в житті або завершити свої місії. Ви можете зробити це самостійно. Мама! Ви можете дізнатися музику в 30-х і 40-х роках! І навіть стати великим музикантом, поставивши руки на ключі вперше після 35! І танцює, що хворіють, чекають повернення. Ви можете сказати собі, Танці є необхідною і незрівняною частиною мого щастя. Я повернувся назад і виконую свою потребу в творчості.

Татусь, дарування, припинення виправдання бездіяльності тисяч причин. Ніяких обов'язків сім'ї, ні віку або здоров'я може запобігти вам стати чемпіоном, якщо це необхідно для вашої самооцінки. Але не варто чекати, щоб зробити мрії і виконати ваші плани. Я маю власний. Як дивний і відчужливий, як це може здатися, я художник. Протягом своєї школи, вам доведеться скласти повну і нездатність, щоб дізнатися багатозастосунковий стіл і пам'ятати дати великих битв! Я буду протистояти спробам перетягнути мене в музичну школу і спортивну секцію. Я художника. Ви можете пригнічувати мій талант у мене, або ви можете підтримувати і розвивати його, але ніхто не може зробити мене іншим.

Вам не буде легко прийняти ваш шлях. Не знаючи, як направляти мене. Витримати це дуже важливо для вас і для мене. Я, не нова версія тебе. Не думайте про своє життя як друга шанс жити краще, краще, більш повністю. Я отримую свій шлях, зроблю власні помилки і оплачуй за власні помилки. Ви маєте вибір.
Прийміть мене, як я, люблю і радію в кожному кроці, я приймаю, що приносить мені ближче до мети, або боротися зі мною за «яскраве майбутнє» ви придумав. Будь ласка, дайте мені своє життя. На щастя, це не тільки буде щасливим, але і набагато цікавіше для мене і ви!
Рада 2
Вітаміни любові і таблетки розуміння
Мами, я знаю, як ти, це питання «що ми можемо подарувати нашій дитині? У Вашому дивному дорослому світі є так багато аргументів на тему «Чому варто народитися бідність», «Для народження маленького, ви також повинні рости і навчатися», «Ви повинні дати дитині все до максимуму», «Діти не потрібно нічого». Не всі.
Я розумію, як у вас є діти в цих налаштуваннях! Шановні друзі! Ну, подумайте про це. Яка точка виховання себе з питанням «Коли наш матеріал (східний, емоційний) стан дозволить нам мати дитину?» Якщо ваш фінансовий стан дозволяє зробити це сьогодні, хто знає, що відбудеться 18 років? За час, коли настає час, щоб платити за вищу освіту, все може змінити тисячі разів! Чому сьогодні?
Час і нерви для цих думок? До речі, до того часу я входжу в університет, я буде досить відомим художником, і я буду більше, ніж платити за мої навчання!
Мама, вірити мене, будь ласка! Не потрібно дорогі джинси, прохолодний велосипед і поїздка на закордонний курорт. Я скажу вам мій жахливий секрет, просто не торкайтесь, будь ласка, не торкайтесь.
Це не перший раз я прийшов в цей світ. У кожній новій інкарнації я носила нову місію, розв'язую нові проблеми. Я закінчив мій минуле життя дуже рано. Я був 3 роки. Я жив у красивому і яскравому будинку з матір'ю і бабусям. До трьох років я був щасливою дитиною. І прийшли вороги. По-перше, вони розстріляли мій бабуся перед мною. Мама, я побачила її відкривати очі широкою, тягнути її руки до мене і падіння. Вона впала обличчям до підлоги і вишнею змії, зробленого з неї тіла. Я думав, що я чую його, і я не можу збігти тому, що мій мама тримала мене щільно, тримаючи мене близько до неї, намагаючись захистити мене. Тоді я знаходився з рук моєї матері. Спочатку, незважаючи на страшний біль, я ще побачила очі матері, наповнений терором і почув її кричу, а потім я почув її крі.

Дуже тихий, спокійний і не болючий. Я шкода мамі. З тих пір я побачила очі, що перетворюється в скляні каструлі, її зуби світяться в вовкій посмішки, її пальці розтягують і, стрибаючи по дві половинки того, що другий тому був моє тіло, вона чіпає до горла і обличчя.
Мама! Я не хочу вас і Дад готові платити за дорогі муги і курорти. Я хочу жити! Я хочу, щоб ви не знали, що ви ніколи не торкалися мене. Тато завжди буде там, що твої спокійні голоси не будуть перервовані шаутінгом. Хочу відчути тепло вашого дихання, миру вашого серця, коли я закохався в руки. Хочу відзначити День народження один за одним.
Я хочу бути 4 і 5 і 10. І що ти і Дад завжди буде там для мене. Я хочу жити. Щоб жити, щоб дихати, щоб любити вас і Дад і знати, що ваша любов буде з мною багато років, щоб прийти.
Не потрібно дорогі фрукти. Ваша допомога, Ваші теплі руки, ваші руки є незамінними вітамінами, без яких я не можу рости. Ви будете сміятися перший раз, я намагаюся отримати і падіння на мій алет, і ваш сміхак буде ліки від болю. І коли я хворий, ви прийміть мене до ліжка, ви чуєте мене, і ваша любов стає цілющою настій для мене. Перший раз я впадаю в любов, боляче і невиправдане, ви посидите поруч з мене, потріть мене на голову, і скажіть в тихому голосі, «Що ж це пройде, я знаю, скільки болить вас, але довіряю мене, це пройде... й
«Діти, яка має все». Ваш вибір - гідне Ваше життя. Я хочу жити! Ми працюємо над тим, що ми працюємо над тим, що ми працюємо над тим, хто бажає жити.
Рада 3
Не зупиняйтесь!
Я – художник. Тексти пісень, а це означає: Повірити мене, Мати, Я маю щось сказати в мої картини. Я дуже багато пам'яті, тому багато любові, вони просять вийти. Моя картина буде яскравим і живим. Шукаємо їх, люди сміються і кріться. Вчені відкриють лікувальний ефект своїх картин, і вони будуть вішати в рак
офіси.
У школі я отримую дві математики і триє в географії. Я просто не зацікавлений в навчанні речей, які не можуть бути зроблені. Література є ще однією справою. Читання війни та миру, я пофарбую весь блокнот з головами Наталії Ростової та батчами князя Андрія. Книга загоює, заповнюємо квітами, і для композиції вийде п'ять. Хоча я відчуваю, що я не пишу його, але пофарбував його.
Я принесу тебе і таду багато гороху. Ви збираєтеся сидіти зі мною всю ніч, намагаючись отримати основи арифметичної на голову. Ви будете найняти мене дорогі в'язниці, ви будете спустошувати мене і покарати мене. У мене є два способи. Ми завжди маємо вибір. Завжди два дороги.
Я можу вибрати мир. І зупинити бачити кольори, закрити вікно в яскраве, занурюючи мільйони відтінків, тільки я можу побачити світ фантазії. Прийміть час і зусилля, щоб запам'ятати багатозастосувальний стіл і список природних ресурсів Південної Америки. З року до року досить гідні записи, див. задоволення і гордість на обличчі.
Дуже задоволена і приємна. Найгірше, що я не розумію, чому світ настільки сірий і некомфортний, чому друзі настільки дроїться, чому люди навколо мене не розуміють. Ви берете мене до лікарів, вони призначають таблетки щитовидної залози. З віком я розвивати цукровий діабет, задишка і ожиріння. Я буду лікуватися, вести сірий, монотонний життя, і я навіть не здогадую, де радість пішли.

Я можу заявити війну на насильство проти моєї природи. Не подавати, зберігати Будинок буде вічними скандалами і незадоволеністю один одному. Але з часом ви побачите, що я справді талановитий, оцінив визнання. Ми доставимо. І я буду мене.

Також є третій спосіб. Але я не можу підібрати один. Ми можемо зробити цей вибір разом. Тепер, коли ви думаєте про мене, відповімо на питання, «Чи ми хочемо, щоб наша дитина зростала оосвічену або щасливу?» Ні, почекайте, не починайте нескінченну пісню про суспільство, майбутній сім'ї та шматочок хліба. Просто відповісти на питання. "Зроблено чи щасливо?"
Поведи мене, ви не можете зробити мене професором. Максимальне, що може бути отримане від мене, по відношенню до моєї сутності, є лише гідним сертифікатом. При вартості втрати ідентичності... Я ніколи не буду добрим лікарем, і я ніколи не буду добрим. Я художника.

Прийміть мені право. Це просто, коли я 2 роки, коли я почав лякати акварель на моїй книжці, не беріть свій акварель. Просто візьміть книгу. Покладіть ватман на стінах, дайте мені багато паперу, і радійте в кожному місці світла, що падає на аркуші щітки моєї дитини.
Візьміть тиск педагогічної ради. Вони збираються скинути вас, змушувати вас діяти на мене. Будьте хворими. Я люблю мене, вірю в мене, і ваша любов буде жити мій талант. Це буде проростити і нести фрукти, які ви не очікували. Ви будете горді. Не тільки мої картини, але й мій filial devotion, і моя нескінченна вдячність вам, співавтори кожного з моїх творінь.

Рада 4
Гіперактивний або надпотенціальний?
Поки я в школі, ви будете змушені прийняти мене до фахівця. А експерти зроблять їх нудними експериментами на мене і приклеїти смішні етикетки на мене. Ось як я буду приписуватися до уваги дефіциту, загиблого загіну. Але мама, довіряю мене, будь ласка, я буду мати можливість зосередити свою увагу нагодинному підборі відтінку хмари, освітлених заходом. Тексти пісень, а це означає: Ніщо не буде відволікати мене від пейзажу. Але як мені сказати, ви очікуєте, щоб привернути увагу до класу буріння? Ці формули ... Вони цегляні, смішні, неестетичні форми, безбарвні, як желе в школі кафетерії! Зовні вікна – бульйон весняних кольорів. Тільки один зелений колір може розраховувати 23 відтінки. Сонцезахисне скло відобразило з вікна, а розщеплення на 7 кольорів спектра райдужного лука поширюється на найближче відділення берези.
І ось хімічна реакція, коли ця картина повинна бути захоплена в пам'яті, в серці, в очах, щоб не втратити найменший відтінок, донести в будинок, до палітри, до полотна.
Як ви не можете стрибати на шпинделі в зміні? Мама! Ви пам'ятаєте, як бризки перетворюються в дрібні діаманти, занурюють на сонці і, кожен крапля сміється власним неповторним дзвінком, блимає непристойно і хінцем в яскравому світлі. Мама, ви можете зрозуміти мене, прямо? Це нудний хімік, який написав поезії як дитину, але з якоїсь причини не запам'ятовує його, і навчає предмету, що вона капелюхи, я побачила дивну дитину.
Дитина, який відкрив свою рот розсічений, дивився весь урок в порожнечі (!!) і з закликом впало як божевільний і жовчився на вулицю, прямо в брудні пуделі, штовхаючи високий шкільний студент і спрей...

Мама, я знаю, що ви будете розуміти. Ви не погоджуєтесь на обробку моїх персональних даних. Ви обираєте своє щастя у навчанні. Ви будете мати право бути надзвичайними, талановитими і неординарними. Ні, це не просто для вас. Якщо ви не захочете, якщо ви перейдете до своєї свободи. Але один день, один з ваших онуків прийде до вас. І ви побачите результати «професійної освіти». Хлопці сидять дуже тихо, складаючи руки на колінах, відповідають в тихому і поніте голосі, дуже вірні і довгоочікувані слова. Він помітно відмовляється від гри зовні, тому що він може отримати його штани брудними і не буде спокусити їздити велосипедом, оскільки він може збити. Важко відповісти на питання «що вам подобається зробити більше, ніж у світі?» У своїх безбарвних очах маленького джентльмена не погасить хвилювання свого улюбленого бізнесу.
І ви скажете, "Дуже моя дитина була настільки бідною! Він так живий, що він так весело перевернув світ вниз, розірвав коліна і отримує D's в математики!
Дивитися, подивіться на всі гіперактивні діти очима любові. І ви побачите, що за свою невідповідність, за свою невідповідність і небажання зосередити свою увагу на те, що вони не піклуються про те, що є талантом і оригінальністю, чітким внутрішнім знанням того, що є дійсно важливим і що є ...
Рада 5
Я не сміття!
Тим не менш, гіперактивність має болісну сторону. Ви часто користуєтеся казкою, «Ми те, що ми їсти». Ви використовуєте його без того, як це правда. Не просто в плані фізичного харчування ...
У бажанні годувати улюблену дитину смачними і кращими, батьки годують його такими отрутами, які не можна уявити! Що весела піца! Ці жахливі напівфабрикати! Ці совіки, різнокольорові (Ой мій Бог, що потрібно додати там, щоб досягти цього кольору?) солодкість. Торт підшлункової крупи, баклажани муки Що ви пити? Я боїться думати, що надходить в світ в цьому таємничому 21 столітті, я буду вимушений залити в тіло це страшне, врівноважене, як рідина для бджільництва тарганів. Я не пам'ятаю, що я знаю, коли я тут!
Мама! Якщо ви любите мене і хочете мені добре, будь ласка, не годуйте мене кращим! Подаруйте мені напій води, або чай, з якого бур'янів, що так ніжно доходить до сонця, годуючи на ньому Любов, або сік, не те, що в поганій коробці не кислий протягом року, але вичавлений матір'ю, руки, особливо для мене. Якщо яблуко не має достатньо вітамінів, любов рук закріпить його. Я не сміття! Не годувати мене, що ви повинні кинути обережно, щоб Бог заборонив, промені коти не боляче!

Їжа не приїжджає з їжі самостійно. Емоції корму теж. Не тіло, але почуття. Ви, з якоїсь причини, вирішили жити у світі, наповненому гнівом, заздрістю, відступом, страхом. Мама, подивіться! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви просто повинні змінити своє бачення. Ось як ви, коли я поселився в животі, ви обираєте тільки найсвіжіші продукти харчування, а також ретельно оберіть тільки найсвіжіші емоції. Через ваш страх, мій імперфікатор народжується, і ваше перебування перетворюється в мій біль. Не болить мене, мама! Подивитися на світ очима любові, і ви побачите, що той, хто відкинув вас, страждає, і потребує вашої підтримки, сердий сусід ледько і довго для дружби, і висівок в лінії рубається і чекає підтвердження його безпеки. Подаруйте їм свою любов, мама, бо ви так багато. Ось чому я вибрав тебе! Подаруйте їм любов, і відставку перетвориться в радість, ненажерсть в теплу розмову над чашкою чаю, і крі буде лопатися з горла веселою музикою! Тексти пісень, а це означає: Тоді ваші душі і мої душі будуть пити з задоволенням кольором цього найкрасивішого світу.

Також подає інформацію! Я не сміття! Будь ласка, не завантажуйте мій розум з паводками, заливаючи в достатку від цього дивного об'єкта, до якого ви все так прикріпили. У цій коробці є дяки, які розповідають погані речі з поганими язиками, тітками, які з ніжним голосом переносять торренти страху в світ. У дитячій плівці є темні і лякаючі фільми. У мультфільмах є кров. І що подруга ваших, мама, ви знаєте, з поганими очима і солодким голосом. Я завжди намагаюся розповісти вам, мама! Тут я бачу справжню душу речей. Якщо ви не змогли уявити, що ваш чай перетворюється в той час, коли ви п'єте його з цією метою на кухні, щоб її солодкі історії про всіх людей, які ви знаєте! Ви не зупините її так, щоб не відірвати її, але її виступи отрути вас! Вони отруюють мозок, серце і ваше тіло!
Ви знаєте, що різниця між здоровою дитиною, яка заповнює світ тільки з надлишок щасливої енергії, і хворим, гіперактивним, незліченним подвійний, який не може витягти чверть? Це відмінність здорового тіла, який отримує хорошу їжу, хороші емоції і інформацію, і сміття може.
Рада 6
Закони особистого простору
Шановні друзі! Що я збираюся сказати, що ви можете скасувати. Але якщо ви подивитеся на це через очі любові, ви побачите, як правильно я, і ви будете трохи щасливі.
Кожен має власний особистий простір. Поглибше внутрішнього світу, ширше його зовнішнього відображення. Дуже важливо, щоб межі мого особистого простору поважали. Я знаю, мама, як солодка для вас буде бачити мене як маленький хлопчик будівлі його першого куба будинку. І як ви хочете охопити мене, закрутити і залити вашу ніжність! Але, мама! Я зайнятий! Я роблю! Я зустрілася з нами! Якщо ви зрозуміли це, і затримайте імпульс, ви будете насолоджуватися його двічі. По-перше, тихо затримуючи дотик незалежності моєї дитини, а потім, будучи в змозі захопити і поцікавити мене, хто виграв, коли я досягаю вас, хочу визнання! І винагорода за розуміння і повагу ви будете здоровою увагою при вирощуванні.

Ви і Дад були підняті слухняні діти. Не сталося, коли батьки замовили вас запакувати іграшки і піти на ліжко. Ви думаєте, що це право зробити, мати. Але пам'ятайте! Ви були 8 в часі. Ви граєте з ляльками за шафою в спальні. Принц лялька була просто верхова біла коня (згадайте, що ведмедя з виваженим вухо, який був білим конем?) до вежі, в якій красиві принцеси були непристойними. Він заснить героїчну кульку, яку ви писали на русі, і готувався, щоб зберегти свою звужену з клатчів жахливого дракона (максирний очищувач).
Бабця подарувала наказу "Свято!" і князі ніколи не зустрілися з нею героя... з тих пір ви не пишете казки або напишіть балади.
У цьому світі, де я зараз, є бібліотека неписаних книг. Я йду там часто. Я знайшов цілу шафу з неписаних казок та поезії. Вони красиві, мама. Я так сумний, що народився у вашому світі, я не зможу читати їх знову. У Вашому серці знання нездійсності особистих кордонів. Якщо ви навчитеся слухати своє серце, ця бібліотека не буде наповнена моїми неписаними картинами! Я не іграшка, я не робот, щоб бути програмований, щоб досягти успіху, як ви і Дад зрозуміти це, я не кошеня. Я людина. І тепер, коли ви думаєте про мене, як пухнастий блиск діачок і посмішок. І тоді, коли я вирішив для себе, коли смоктати мої груди і коли спати, не дозволяючи вам піднести мій режим до годинника. І в 10 класі, коли я закохався в любові не з A.D. дівчина вам подобається, але з смішною червоно-волосною дівчиною, яка навряд чи тягне математику на три, але хто танцює рок і рол краще в класі.

Рада No7
Мій вибір
Все, що ви боїтеся для мого здоров'я. Здавалося б, що я чекаю кожного кута, страшні небезпеки і страшні захворювання. Віруси і бактерії мають нічнімари. А переломи і дислокації отруюють свою радість при антипіляції зустрічі.
Ви знаєте, що один раз я чув від старої жінки, яка підняла 21 дітей (!), розумна фраза «не боятися, дитина не страшна!» Не хвилюйтеся, мама! Моє здоров’я не залежить від льоду, спадності або епідемії. Тільки від вибору, які ви і тато зараз, і буде робити, в перші роки життя!
Почати вибір здоров'я для мене зараз. Прийміть час, щоб сидіти в лісі, або річкою і поговорити. Мама, покажіть Ваш тато, ви все ще вимкнено, тому що він не взяв вас на кемпінг-тур до весілля. Дад, розкажіть, як відлякали вас, коли ви хотіли провести час без нареченого, щоб сортувати свої почуття, вашу паніку перед весіллям. І як сумувати і самотні ви були без неї, і як ви знали, що вам потрібно для життя.
Тато, нарешті, покажіть свою матір, що ви дійсно дратуєте, що коли бабуся приїжджає до вас, вони говорять про вас в третій особі, хоча ви присутні в розмові. Додайте, що кожен раз, коли ви відчуваєте себе, як інший шматок вашої дружини, береться з вас.
Побачити його слова очима любові. Тато любить вас дуже багато, не хоче витрачати хвилину вашого щастя, і не хоче поділитися своїм часом разом. І намагатися пояснити ваш танець (і зрозуміти себе), що бабуся любить вас дуже багато, але ніколи не навчається, як висловити любов, вона робить помилки кожен раз.
Візьміть «любильний ліхтар» з вами на цю бесіду, виділіть всі непередбачувані образи, подразнення, гнів, всі кварелі і незгоди. Поцікавтеся, ніколи не починайте день знову без навантажених ліхтарів любові. Розмовляйте свої плани для мого народження. Мама, підкажіть тато ви знаєте, що я буду хлопчиком! Він сниться сина, і він боїться розповісти вам, обов'язково всі жінки хочуть дочку. Тато, розкажіть свою маму, як відлякувати вас, коли ви залишили самостійно, щоб спати ввечері. І як сниться, що я спить у вашій спальні до тих пір, поки я був досить не боятися темряви і самотності.
Mama, зізнайомтесь, скільки ви боїтеся, що ви не допоможемо вам, і ви будете мати безкоштовну пральну машину. І покажи його не боятися, що дитина візьме всю вашу увагу, і він залишиться непотрібним і самотнім.

Стоп при вході в наш загальний світ, де ви більше не будете тільки чоловік і дружина, але станете мама і тато. Стоп, тримайте руки, подивіться один в очі з любов'ю! Не займайте вас страхами і відступами в цьому світі. Використовуйте ліхтар любові, щоб перетворити їх в радісні турботи і захоплюючі очікування.
Мама, нехай вагітність і пологи не є приводом для того, щоб ви могли звернутися до лікарів і медицини, але стане таємницею створення нового життя, дива зустрічі вашої вічної любові. Може мій зовнішній вигляд у світі викликати вас не тривога і хвилювання, але тільки радувати участь в диві, сп'яніння з любов'ю для мене і один одному. Мати, ваш перший обойму захистить мене від всіх фізичних страждань, і менше часу проходить між моїм першим диханням і моїм першим обіймом, простіше буде для мене адаптуватися до цього світу. Дад, ваш перший поцілунок буде заважати мене з усіх моїх проблем. І чим більше ви дізналися про роль цього поцілунку, тим сильніше і надійніше буде захист.

Мати, коли я смоктати груди, я не тільки отримувати харчування і вакцинацію проти всіх захворювань, але і системи життєзабезпечення для життя. Він дасть мені талант прийняти любов і тепло, впевненість в собі гідність, витривалість. Тато, породивши мене в міцних і старих руках, ви не просто даєте маму перерви. Ви будете виростити у мене здатність любити і дати світ свою теплоту, можливість показати догляд і протистояти труднощів.

Визначте своє право, щоб бути суверенною людиною буде завершити вашу турботу про здоров’я.
Добре, якщо я коли-небудь хворий, то знаю, що ваш Любов буде найважливішим, найбільш ефективним препаратом для мене. Мама, вірити в ваші цілющі здібності. Не поспішайте до першого набору допомоги, вимірюючи температуру 38*. Взяти мене в руки, тримати мене в руках, співати власну люлабію, яка попросить з вашого серця, дайте мені спати з вами. І в той час як я снію, сяю на мене "любила".

Рада 8
Сімейна анатомія
Шановні друзі! Я знаю, наскільки важко для вас. Я знаю і дивлю кожну тріщину у ваших душі, кожен закритий двері, за яким лежить сумна пам'ять, дитяче страх, тривалий час перебування. Я знаю, що ви думаєте про розлучення багато разів, і ви думаєте про це. Це як дивний світ вашого дорослого. Ви не звикли до будівництва, віддаєте перевагу придбанню готової конструкції, не схожим на ремонт, поспішайте замінювати зламану річ новими. Але сім'я не піддається цим правилам.
Звідси я бачу кожну сім'ю в домашніх умовах. Є будинки теплі і затишні, є грунт і урочисті, і є відкриті для всіх вітрів халапа. Тут живуть нещастяні руїни. Є розкішні палаци з вічний бенкет всередині.
Я також бачу, як ви дорослі керувати своїм майном. Хтось будується, камінь по каменю, цегла. І не тільки від нового стека будівельного матеріалу, але навіть від руїн колись живого будинку, вони будують надійні і красиві споруди. Не розуміючи, що вони порушують власний план будинку.
А сім'я сидить на стек високоякісних будівельних блоків, чекаючи чогось. Вечеря зачепить волосся, холод забирає, але вони не поспішають взяти роботу. Він чекав її побудувати, і вона чекає готового дому від нього.
Доброго дня. Ви намагаєтеся будувати будинок, разом, за загальним планом, до якого я впевнено мав руку. Але тільки кожен гість вітру продемонстрував одну або дві кладки, а потім ви думаєте, що це все про партнера.

Татусь, мама! Будь ласка, зв'яжіться з нами Якщо ви перейдете, ви можете залишатися повним батькам! Ця казка була винайдена такою ж родиною, яка сидить на руїнах свого будинку і чубчиків своїх зубів з холодом і розпадом! Сім'я - мама, тато і діти. І кожен тримає руки, створюючи коло. Зійшла з кола і отвору утворилася в яку вітр з самотності лопається.
І не існує такої речі, як «найбільше, як тато» або «замок мами». У цьому колі є місця тільки для батька, матері і дітей. Іноді буває, що замість батька до будинку ще одна людина. А потім можна відновити коло. Але тільки якщо він стає батьком без зцілення. Не «замість Даду, як і його. й
Якщо є порушення в нашому колі, я ніколи не загоює рану в душі, де це зазор. Я не покажу тебе, і я, ймовірно, не розумію себе. Але якщо Дад не займає своє місце в гуртожитку, що тримає свою ручну щітку, я втратив захист направо. З будь-якого нещастя. І якщо я не маю мами, я втратив захист наліво, де мій серце. І будь-який променевий куля зла, відступу або ревнощі подарує мені незахищений.
Рада No9
Тексти пісень, а це означає: Yours сьогодні мій завтра.
Ваш вибір сьогодні мій щасливий завтра. Виберіть для роботи разом з будівництвом. Побудуйте його, якщо у вас немає одного, але самі. Все залежить від вас, мама. Але це просто ви, тато. Прикріпіть "ловловлові ліхтарі" до ваших робочих шоломів. Нехай гість вітру сльозить ще один ряд кладок викликає вас сміятися і подякувати. Після того, як вітрова кладка згорла, то вона не була міцною, і тепер ви враховуєте корекцію для вітру і змішайте більш надійний розчин любові, радості і світла.

Далі мені душа чекає народитися. Я хочу розповісти вам свою історію. У своєму минулому житті вона отримала батькам, які боролися багато, перш ніж вона народилася. Її матір боїться бути самотньою, тому вона не хоче народитися. Але сталося, що вагітність прийшла, несподівано. Мати захотів знищити дитину, але щось не вийшло, і дитина залишилася живою. При вагітності було дуже важко, народженню було болючим. Моя мама стала хворою після пологів, і дуже мало було зроблено з дочкою. Коли дитина народилась, він почав пити горілку, а потім повністю залишити свою сім'ю і пішов в інше місто. Дівчина виросла і подбала про її бабуся. Мама була там, хоча її дочка не отримала любові від неї, але вона не відчула, що щось було відсутнім. Вона навчалася добре, щоб не згасити її мати. Вирощування закритої і слабкої дитини, вона зберегла себе окремо в класі. Коли прийшов час, щоб вибрати професію, вона не дбала, де піти, і вона вибрала школу, до якого вона пішла. Її життя здавалося їй порожнім і непотрібним, без фарби, без почуття. І перший раз вона впала в любов, перший розчарування загинув її. Вона стала серйозною і довгою.

Тільки після приходу сюди в Світ душі вона зрозуміла, що навіть перед пологами вона бажала стати дизайнером одягу, подарувати людям справжню красу, але її життя розвивалася так, щоб не було місця для творчості в ній.
Зараз вона чекає пари, для кого вона стане коханою і бажаною дитиною, яка допоможе їй зацікавити рани, викликані чужою нещастям.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У будинку, де я буду любити і бажаний!

Рада No 10
До тих пір, поки є світло, все можна зафіксувати.
Ви, ймовірно, думаєте, що ви зробили так багато помилок і тепер ви не можете виправити нічого. Але це не так. Не пізно. Мама, посидіти прямо зараз і писати історію. Те, що йде через голову. Про те, як душа, ще ненароджена дитина, розмовлялася батькам. І напишіть, що звучить у вашому серці, напишіть її вниз, або ви забудете!
вітер шумує зовні вікна
Місяць солодко солодкий.
Сплячий так щільно в моєму домі,
Мама співає вас...

І ті вірші, які ви хочете присвятити Даду, але не вірити в свою здатність писати їх! Скажіть його, як ви любите його, як ви хочете жити з ним до останнього дихання, і радійте разом і посидіти разом, і зібрати разом.
Дад, це океї, що ви залишив спорт довгий час і працював в офісі протягом декількох років. Ви все ще мріяли про відкриття секції для хлопчиків-під дворівників! Що ви боїтеся? Отримайтеся, перейдіть, домовляйте приміщення, отримайте дозвіл. Так, у вас є достатня сила, ні, ви не пустили нікому вниз, так, мама буде розуміти і підтримувати.
І тепер розкажи свою маму, яку ви пропустили без зайвих поїздок! Отримати стару куртку і каструлю з мезонину і піти!

Починайте робити те, що ви мріяли безпліддя, поверніть один до одного, відправте один одному сонячні бульбини бризки в ваш молодий, непристойні очі! До тих пір, як у вас є світло любові у вашому житті, все можна виправити. Тоді час прийде для мене, щоб з'явитися. Поява коханої, бажаної, здорової і щасливої дитини.

Автор: Nehama Milson – лікар, к.т.н., письменник і відомий тренер.