Принципи процвітання: Що ми надаємо = що ми отримуємо

З дитинства зацікавився феноменом достатку – чому він так влаштував, що хтось живе в достатку, а хтось навіть працює в поті брів, але при цьому перетягується на нездатне існування?

Який секрет достатку? Чи є секрет або це все про удачі?

Я не розумію, що мій вік я не розумію багато. Але як я шукаю життя і проаналізувати мій досвід, є певні візерунки — універсальні закони про достаток, які звертаються до всіх нас — незалежно від того, що ми робимо.

Я хочу поділитися досвідом та знаннями з вами.

Чому багате отримання багатих і бідних поганих? Чи є логіка чи справедливість тут?

Найголовніше, ви можете змінити все життя?

р.

Почнемо замовлення.

В першу чергу ми визначаємо умови. Що означає бути багатим?

Не так давно (просто пара років тому) Я зрозумів, що багатство і гроші не те ж саме.

Мило набагато ширше – вона включає гроші, але не обмежуючись ним.

Час, свобода, здоров'я, щастя, розвиток, мир розуму, гармонійні стосунки з іншими, щастя в сім'ї / тісні відносини, дружба, цікаві знайомства, можливості, збіги, удачі - всі ці складові процвітання, багатство.

Це те, що ми всі хочемо глибоко вниз, але помилково вважаємо, що головне, щоб зробити більше грошей, і все інше приходить з бонусом до товстого гаманця.

Велика помилка.

Гроші – це лише частина благополуччя, не гарантує інших частин життя. Уявіть, що людина має багато грошей в своєму обліковому записі, але він паралізований і конденсується на інвалідний візок для життя.

Це екстремальний приклад, звичайно, але ви можете побачити для себе, що так багато людей на цій планеті мають гроші, але вони бідні і нездатні.

На англійській мові ця відмінність явно видима - є два слова - "багаті" і "солоді". Першим засобом є «має багато грошей» і другий засіб «збагачений». й

Від особистого досвіду – коли я працював в офісі, я був, як кажуть, «багатий хлопець» – у мене було багато грошей, але я не був насиченим – не було балансу в житті, не було миру розуму, постійного стресу, якість життя побажала за краще, періодично страждала здоров'я, відносини вичерпалися, і відверто, не було часу повноцінно жити і отримати задоволення від грошей зароблених. Самі гроші з'явилися легко і просто так легко пішли на всі різновиди несенсу - чому це сталося, я розповість вам нижче.

Я не буду продовжувати розвивати цю ідею, я впевнений. Ви вже знаєте різницю між «багато грошей» і «насолодою». й

Принципи нижче не про гроші. Ви не знайдете тут поради про те, як заробити «кілько, багато і без труднощів». Але ви можете знайти відповідь на те, чому ці схеми збагачення не працюють.

Про багатство в широкому сенсі. Ми будемо говорити про фундаменти, на яких ґрунтується достаток, незалежно від часу або епоху.

Це стратегія, не тактика.

Всихає неможливість заробити гроші. І не вистачає грошей. Мило і бідність є державою розуму, менталітетом, способом мислення, не сумою банківського рахунку.

Я помітив, що мислення багатих людей відрізняється від бідних людей.

Найбагатші люди йдуть у банкрутство кілька разів на їх життя, що не зупиняє їх з багатих знову досить швидко.

І в той же час існує безліч прикладів, коли бідні люди, які здобули великий джекпот в лотерею, витрачають гроші інептично, швидко повертаються до бідності.

Здається, є ряд невидимих правил, принципів і ставлення, які роблять людину багатим.

Моє враження в цих питаннях дуже скромний - Я просто відкрив першу сторінку великої книги. Проте, що я керував усвідомленням і прагнення поділитися цими спостереженнями з вами надихнула мене написати цей пост.

10 прецепцій достатку, хоча, звичайно, принципи достатку, варто відзначити, набагато більше десяти. Але є щось, щоб почати з того, щоб я виділяв десять, що я думаю, є найважливішим.

Все правильно, нехай!

1,1 км Дайте більше, ніж ви берете. Це фундаментальний принцип достатку.

Людина, яка розуміє цей принцип і застосовує його в житті, схильна до процвітання.

Людина, яка не усвідомлює цей принцип і не застосовується його в житті, допущена до бідності.

Чому? Як працює наш Всесвіт.

Все про нас в школі в класах фізики пройшов універсальний принцип енергозбереження, але якось забули про нього.

Що робити з нашим щоденним життям? Найпоширеніші.

Гроші – енергія. Принцип енергозбереження наноситься на гроші.

Що означає практика?

Якщо ви хочете певну кількість енергії у вигляді грошей, ви повинні спочатку дати однакову кількість енергії до Всесвіту в іншій формі - це ваш час, зусилля, робота, допомога - в короткі терміни, зробити щось корисним, створити і дати світ деяке значення.

Ось проста формула:

Що ми надаємо = що ми отримуємо

Питання з елементарно-шкільної арифметичної підручника «Як ви отримуєте більше?»

Відповідь, я думаю, очевидна:

Отримати більше значення = отримати більше значення

І продовжуючи логіку:

Щоб дати якомога більше (для створення максимального значення) = отримати якомога більше (процвітання, достаток і багатство)

Дуже просто, але багато людей намагаються жити за іншим принципом - тільки отримувати, не даючи нічого в поверненні.

Я впевнений, що кожен з вас має поштову скриньку спаму, сповнену повідомлень з назвами серії «Earn 100,000 рублів сьогодні, без навіть отримання від дивана».

Люди з мангарною психікою намагаються нанести свою філософію на нас, що, кажуть, можна приймати тільки без надання нічого в поверненні.

Це не те, що закони Всесвіту працюють.

До речі, звертайте увагу на те, які умови часто використовуються такими дилерами - "розрізати", "написатися", "як і легко", "право зараз", "без зусиль" і т.д. Важливість того, як ми говоримо про гроші будуть розглянуті нижче.

Але за принципом енергозбереження.

Виявляється, що основа процвітання, і, можливо, єдиний спосіб зробити гідне життя для себе і інших, є зосередженням на створенні максимального значення для інших, суспільства, світу.

Для підведення абзацу:

«Створити значення та поділитися ним з іншими. Гроші прийдуть, щоб закони всесвітової роботи. Зосереджуючись на створенні цінності, а не споживання, людина пускає енергію благополуччя. ?

2,2 км Заробляйте атласно Спочатку енергія грошей нейтральна. Так само як електрика нейтральна.

Електроенергія вбиває корови в сучасних живо-батарах, але така ж електрика може легко, тепло і годувати людей.

Людина, за своїми діями і намірами, надає заряд, або позитивну або негативну енергію, яка властиво нейтральному (як це електрика або гроші).

Як ми заробляємо і витрачаємо гроші за кольором енергії грошей в певному кольорі.

Моє враження та спостереження:

Кошти, зароблені в недоторканності (тама) просочують нетриманням і витрачається переважно на ігнорування, що дає піднятися на сірву і страждання.

Гроші в недоторканності – це гроші від вбивства та насильства, від будь-якої діяльності, яка веде до деградації людей, або ґрунтується на омані – війни, вбивстві, м’яса, наркотиків, алкоголю, сигарет, зброї, хабарів, ударів, рейдів, шахрайства, крадіжки тощо.

Люккілько, я не хочу заробити гроші в Тамасі. Гроші, зароблені таким чином, стає химерним - немає питання про багатство і благополуччя.

Таматичні справи призводять до деградації та вимирання.

Гроші, зароблені в пристрасті (ражас) перевозяться з пристрастю, витрачаються на пристрасть, а паливі більше пристрасті.

Гроші в пристрасті – гроші від діяльності, головна мета якої – заробити гроші. Все працює і бізнес за гроші, перш за все. За великим рахунком, це включає в себе всі бізнеси (крім сатвічу), офісні висадки, кар'єру, амбіції, захоплення нових ринків тощо.

Коли я працював юристом в офісі, я зробив гроші сильно забарвленими в разі. Не дивно, що вони також пішли до родзинок – дорогий одяг, ресторани, автомобілі, поїздки та інші понти.

Грошові кошти в родах можуть рясно і легко, але так само швидко і без сліду відійде, збуджуючи більше і більше пристрасних - привітний. Я описав цей стан докладно в цій статті.

У Раджасі ви можете бути «багатими», але не «солоді». На мій досвід і спостереження, гроші в Rajas не призводять до багатства. Людина може мати багато грошей, але часто гроші настає за рахунок жертв на інших аспектах багатства – здоров’я, стосунки, сім’я, мир розуму тощо.

Гроші, отримані в доброті (sattva), поміщені добротою, опорами і багатоповерхами доброти, даруючи благополуччя і приносити до інших.

Гроші в сатві - це гроші від діяльності, які виграють людей і суспільства в цілому, розвиваються і підсилюють свідомість людей, допомагають тим, хто потребує, знижувати сорбіт і страждання в світі.

Рік після того, як я пішов, я почав заробляти те, що я зараз – викладаю йога і медитація, даючи семінари і відступи. Я помітив, що гроші, отримані таким чином, мають абсолютно інший заряд, він має різну потужність.

По-перше, вони припинили «злиття в трубку», а по-друге, бажання витрачати гроші на пристрасть зникне.

Але більш важливо, що це не про гроші. Хоча я зробив менше грошей, ніж я зробив в офісній роботі, я відчув незрівняний, ніж я був раніше, зробив більше грошей.

Це була точка повороту, коли я зрозумів, що гроші і багатство є різними речами.

Посилання:

«Тільки задовільні справи призводять до процвітання. Стрий заробіток у доброті. ?

3. У Уникнути заборгованості. Що таке борг з точки зору принципу енергозбереження?

Ви отримуєте енергію грошей без створення або надання світового еквівалентного значення. Ви отримали те, що ви не повинні мати, ви ще не заробили його. Але, як правило, справа, замість того, щоб створити певну вартість і зробити для цього небалансу, людина бере ще один кредит, набуваючи більш глибокий і більш глибокий в борг.

Важливо розуміти, що в борговому достатку неможливо.

Формула процвітання: Я даю більше, ніж я споживаю.

Debt формула: Я даю більше, ніж я.

Дебт – це фінансове захворювання і необхідно лікувати.

Життєрадісна боргованість – це важливий атрибут споживчого суспільства. Після того, як саме споживаче суспільство будується за принципом «забору» і не «гей».

Прийняти приманку швидкорозчинного благополуччя, люди купують в боргу зовнішні атрибути багатства, не розуміючи, що суть благополуччя знаходиться в гармонійному енергетичному обміні з світом, а не при споживанні речей. Так люди поглиблюють в боргу, поганяють. Не варто збігатися з тим, що вираз «глибокий отвір» - це не так легко вийти з цього отвору.

У нас є ідея, яка проживає в боргі, є нормою. Є всі країни, як Сполучені Штати, де більшість людей живуть в боргі – вони купують речі в боргі, навчаються за борг, лікують за боргу, подорожують на боргу, іноді навіть їсти на борг. Таким чином, борги множиться і пропускаються від покоління до покоління.

Побачити, що це нездатна ідея життя в боргі стрімко поширюється по всьому світу, як епідемія.

Споживчий кредит набуває імпульсу в Росії. Небезпечна тенденція, що веде до переважання людей. Споживчі кредитування ґрунтуються на людському життєздатному та неякісному забезпеченні.

Люди купують речі, які не можуть дозволити собі (і часто не потрібно взагалі!) щоб вразити інших несвідомих людей. Характерною особливістю психічності бідності.

Немає грошей на непотрібне, але я дійсно хочу, щоб насолоджуватися це прямо зараз? Чи не телятина - тут ви, ви тепер подаруєте інтерес три роки!

Людина з хронічним боргом - це чорна діра з точки зору енергії благополуччя.

В першу чергу людина, яка не сплачує своїх боргів. Таким чином, особа, яка закриває фінансову кризу, закриває можливість процвітати і бути багатим.

Підсумок:

«Дуже жити в боргі». Дебют приваблює бідність і відштовхує достаток. Таким чином, позбавляємо від наявних боргів якомога швидше і не створюють нових в майбутньому. Краще жити скромно і зробити невеликі, ніж жити розкішно, але в борг.

4. У З повагою, енергія Лакшмі Намагайтеся подивитися на наш світ очима стародавніх - уявіть на той момент, що всі сили в нашому світі анімовані - дощи, громіздки, сонце, океани, вогонь і т.д. - за кожну силу - особистість, жива істота з характером. Для чіткості, уявіть, що ці менеджери призначають відповідальність за один або інший аспект Всесвіту.

Лакшмі є богами, відповідальними за енергію благополуччя. Директор головного банку Всесвіту, менеджер всіх бюджетів та матеріальних товарів.

Хоча вона є потужними богами, Lakshmi є в першу чергу жінка. І не варто забувати.

Я часто бачить людей, які відпустили гроші. Розшук за гроші блокує енергію благополуччя.

Є також люди, які позбавляють гроші – вони вважають це щось брудне, неприпустимо, нечисте, засуджують багатство. На мій погляд, це як розумна, як брудна і неприваблива енергія вітрових і океанських хвиль.

Гроші – грація Лакшмі.

Ми можемо відчути, що бос надає нам гроші, але це дійсно правда? Хто дає гроші на бос?

Ставлення грошей повинна бути побудована на повагу і подяки. Подарунок жінці.

Ось тільки кілька елементів поваги за гроші, тому ви отримуєте кращу ідею:

- чистота і порядок

Готівка повинна зберігатися в чистому і більш дорогих гаманцях. Ніяких брухтних векселів у спині кишені джинси! У Гаманці необхідно замовити - гроші і картки, всі в своїх місцях. безготівкові гроші – в хорошому банку окремі рахунки для різних валют, регулярний облік та контроль.

- поважна мова

Важко неприпустимо, як розготовка звітності – «метелики, бабулі, прянощі, штукатурка, квінтет, сотні» і помітно впливають на «гроші, пенні».

Гроші на гроші. Ruble, долар, євро, Франція, фінанси, інвестиції, заощадження, кошти і нічого іншого.

Я не знаю будь-якої багатої людини, яка буде звільнена від грошей.

Гроші люблять рахунок.

Ще один знак поваги для енергії грошей знає, скільки ви заробите і скільки ви витрачаєте.

Парадоксально, підрахунок грошей є звичкою багатої людини, і відходи грошей є ознакою бідності.

Тому необхідно зберігати записи ваших витрат і доходів. Є багато мобільних додатків, створених спеціально для цього. Я прагнути проводити більшість розрахунків через банківські рахунки – це забезпечує автоматичну фіксацію прильотів і витрат.

Рекурсія «Я не знаю, де моя зарплата пройшла» на місяць є типовим прикладом бідної людини.

Гроші люблять значення.

Людина, яка «подарує гроші» втратила користь Лакшмі. Гроші люблять значення. Вони приваблюють до тих, хто здатний створити свою цінність і хто здатний адекватно розпізнати її в світі. Знижуючи гроші, не оцінюючи потенціал енергії грошей і не поважаючи Лакшмі.

мистецтво прийому

Важливо бути в змозі прийняти з гідністю грошей і іншими перевагами, які надсилаються нам долею. Пам'ятайте, що гроші надходять до вас з вищезазначеного за пироги, граючи Лакшмі, а не з вашого тітка в касовому реєстрі. Відповідаючи нам “так, ніщо нічого не за що” є проявом невідповідності для цієї дивності. Вони заслуговують щось. «Плаза» і «застрахуватися» набагато більш доречні відповіді на подяку.

Підсумок:

Повага енергії грошей, якщо ви хочете розраховувати на дивність Лакшмі.

5. Умань Дякую.

Чудовість є одним з ключових ключів до щасливого і рясного життя, це найпотужніший засіб зміни реальності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Чудовість відкриває двері достатку і благополуччя. Я вдячний, що є невід’ємною частиною мислення багатої людини.

6. Жнівень Допомога несамовита

Ми завжди можемо допомогти. Багаті люди бачать ці можливості і щедро пропонують свою допомогу, тоді як бідні люди думають тільки про себе. Звичайно, це не просто допомога з грошима. Інколи допомагають порадувати, працювати, час, досвід, знання набагато цінніше.

Допомога повинна бути у відповідь на конкретний запит на допомогу. Щоб накласти вашу допомогу, якщо вона не задається, не варто - це не призведе до нічого хорошого. Що таке настрій, за допомогою якого ми допомагаємо іншим. Правильне ставлення є щирим і несамовитим бажанням допомогти без пошуку нічого в поверненні.

Допоможи мені, я до тебе.

Хоча я впевнений, що багато хто з вас помітили цей візерунок допомоги іншим, ми допоможемо і підтримка, де нам потрібно. Так, ви не будете в борг, це факт. Не забудьте подивитися фільм "Оплатити ще" - він передає цю ідею.

Як допомогти?

Почати дрібні і переглядати свої речі. Що ви не зношуєте в минулому році, ви, ймовірно, ніколи не зносите знову. Знайти людей, допомогти їм і забути про це.

Подаруйте підйомнику до чоловічого голосування на боці дороги в заливку дощу. Безкоштовно, звичайно. І забути про це.

Подаруйте половину години другу, який просить пораду на тему, яку ви розумієте. Допоможіть мені і забути про це.

Щодня надає нові можливості, які допоможуть вам допомогти.

Посилання:

«Для того, як один хороший день несамовита. ?

7. Про нас Поговоріть про багато людей. Найшвидший ріст виникає при сильному середовищі.

Ви хочете дізнатися англійську мову? Зайдіть в Англію для повного занурення в мовній культурі - за пару місяців ви поговорите, немає іншого вибору.

Якщо ви хочете процвітати, спілкуйтеся з багатими людьми, ви не помітите, як ваше мислення, і з ним, ваше життя почне змінюватися.

Багаті люди не думають інші.

Як точно визначити, чи є людина багата чи ні?

Ось тільки кілька критеріїв:

1,1 км Поганий чоловік працює за гроші. Він прагне до речей - всі його прагнення самопізні: він хоче гарного автомобіля, будинку, котеджу, одягу, яхти, красиву подорож і т.д. Він може мати багато грошей, але він залишається бідним.

Багатий чоловік працює за ідею, він прагне до бізнесу - для нього головне - реалізувати свої ідеї, принести щось нове, змінити світ. Звичайно, він може мати багато грошей, але він не прив'язаний до них – матеріальний успіх прийшов як приємний бонус до творчої самореалізації і робити те, що він любить.

2,2 км Погані люди обговорюють інші люди, їх якості та недоліки, їх дії та слова. Багаті люди обговорюють ідеї, свої ідеї, вони не мають часу, а не прагнення до стрибків і свічок.

3. У Ще однією особливістю психіки багатих людей є вміння і бажання створити умови співпраці, від яких всі учасники отримують користь. Це те, що називається «win-win» (добрий для мене).

З кожним днем я отримав багато листів, а також різні пропозиції співпраці. До слова написано лист, можна точно визначити психіку людини.

Я хочу взяти – дати мені це, зробити це для мене...»

Милті люди пишу від позиції «Я можу дати вам, ось що я можу запропонувати - є можливість ми можемо реалізувати разом.»

Ви відчуваєте різницю?

Посилання:

«Зв'язатися з багатими людьми, поглинати свій шлях мислення, думати як багата людина. й

8. У Сакрий до хороших робіт

Це найдавніший принцип, який ви знайдете в будь-якій релігії, в житті людей будь-якої епохи.

Якось, всі багаті люди інтуїтивно зрозуміло зрозумілі, що деякі з грошей, які вони заробляють, не належать до них. Чи потрібно пожертвувати, пожертвувати благодійності – добре викликає, що користь людей та суспільства.

Погана психіальність людини протестувала: "Щоб почати робити благодійність, необхідно спочатку отримати багату." У мене є багато грошей. й

Він не буде. Благодійність веде до процвітання, не навпаки.

Багаті люди не жертвують, тому що вони багаті, тому що вони дарують.

Sacrifice є глибоким міфічним актом. А мудра людина жертвує, розуміючи, що це добре для себе.

Пожертви очищають душу від розмежування матеріальних насадок, ослаблюють посилання на матеріальні цінності, навчать людину бути несамовитим і непристойним. Тільки незрівнянна людина може бути дійсно насиченою.

Профілактика і лікування психічних захворювань, таких як життєдіяльність і самопізнання.

Але самопочуття – це мистецтво, і варто розуміти.

Є три види пожертв:

негарантійно Пожертвувати нечистих людей та/або невірних цілей. Якщо ви обслуговуєтеся професійними бджілками на підлозі, або коли ви обслуговуєте спирт, який купує пляшки з ним, ви робите пожертвування в ненормальному положенні, тим самим стійким до загартування і створення більш сухарів і страждань. Ви несете відповідальність за наслідки такої пожертви. Це краще не робити ніяких пожертвувань, ніж зробити негарантові пожертви.

пристрасний- це самовдосконалені пожертви. Наприклад, пожертви для того, щоб привернути увагу, здобути публічне затвердження та визнання. Це може бути пожертвування для добрих справ, але з самозабезпеченням непристойним - "Ви знаєте, як щедра я, як добре я." Будьте обережні: пожертвування, щоб отримати багатство і процвітання також дає в пристрасті. Такі пожертви, при цьому не шкідливі, не мають глибокого трансформативного живлення.

чарівноПодарунок чистому і доброму людям. Не так легко знайти воістину хорошу знесену - радимо вам уважно вивчити це питання.

Це дуже добре, щоб несамовиті люди – тих, хто присвятив їхньому житті духовній практиці. На Сході ця традиція все ще жива: вона надзвичайно сприятлива для догляду за садом, святий чоловік, щоб запропонувати йому їжу, укриття і допомогу.

Якщо ви пощастили і знаєте, що люди, які допоможуть їм без очікування.

Що стосується хороших справ – є багато таких проектів, варто вибрати те, що відповідає вам більше і резонати, попередньо переконавшись, що думки людей, які займаються цими, є чистими.

Які хороші речі варто підтримувати:

Душова допомога - духовний розвиток людей (тренування, поширення духовних знань)

Догляд за тілом - годувати людей в потрібному харчуванні, доглядати за хворими і підтвердити.

Походження на суспільство та планету в цілому - екологія, соціальні установи, грамотність та ін.

Посилання:

«Сприяння незалежно від фінансової ситуації. Немає грошей - жертвувати ваш час, сила, допомога. Сакричне в сатві. й

9. Навігація Заслужене мистецтво

Східна мудрість говорить, що в житті кожної людини є чотири цілі:

• Артха – матеріальні товари, достаток
  • Кама – бажання і задоволення
  • Dharma - Духовність
  • Мокша - визволення
артхай Кожна людина потребує матеріальних переваг для процвітання, отримання якого виконує свої бажання. Від духовної точки зору немає нічого неправильного з отриманням грошей і маючи все необхідне для життя. Головне, що він правильно використовується матеріальні товари і одночасно запам'ятався про духовність, духовний розвиток, самовдосконалення.

Кама. Людина завжди має бажання, але він не повинен занадто прикріпити до них, щоб реалізувати тільки хороші бажання і навчитися перетворювати їх у вищі, духовні.

бетмен- духовність. Основа без яких матеріальних товарів і реалізації бажань не дасть людині постійній радість і спокій.

Мокша- випуск. Це останній етап духовного розвитку, коли людина знає свою природу і об'єднує з Богом.

Людина народжується з певним карманом через його минулі дії. Карма, серед інших речей, визначає артха людини - його матеріальне положення в цьому житті.

Ідея може звучати дикий, але мої спостереження і досвід підтримки цієї теорії: ми не робимо всіх грошей в цьому житті. На відміну від 70% всіх грошей в цьому житті ми вже зробили в минулому. У цьому житті ми створюємо фундамент для процвітання в нашому житті.

Цікаво, згідно з тендексною астрологією, гроші можуть приїхати до людини різними способами - наприклад, через жорстку роботу, через творчість, через сім'ю, через друзів, а також просту гроші, яка надходить як благословення зверху.

Як заробити гроші в цьому житті також визначаються карма - люди можуть мати різні способи отримання грошей, тому важливо знати, які способи отримання грошей відкриті для вас і які, навпаки, не призведе до успіху.

Якщо людина не знає особливостей своєї справи і шукає гроші на неприродному шляху до себе, він може завдати шкоди собі.

Наприклад, якщо шлях важкої роботи закривається на людину згідно з карма (перхапси він повинен заробляти своєю творчістю), то робота в офісі для нього буде катування і принесе йому тільки неприємності - руйнування здоров'я, особистих відносин і т.д.

Посилання:

«Ви повинні розуміти і приймати, що не все залежить від ваших дій в цьому житті. Зробіть те, що у вашій потужності, створіть фундамент для майбутнього і отримайте плоди кармічного насіння з гідністю. ?

10. Нехай грошима і релаксація.

Це такий століття, що ви не попросите всіх, хто хоче мільйон доларів.

Але коли ви попросите, «Імарин, який мільйон вже перебуває у вашому обліковому записі, де ви витрачаєте це? й

У відповідь, як правило, сюрприз і бджільництво: «Я не думав про це ще». Я думав про те, як заробити гроші, але я не думав про те, чому. Хочу купити будинок і три автомобілі. й

І знову, ми перетворимо все вгору.

Так влаштовується, що людина, яка чітко знає, що це неординарний мільйон, як правило, або вже має його або отримає її без особливих труднощів.

Гроші (як і будь-яка інша енергія) надається особі для осіб, які лікують, і не тільки «так вони були». Всі енергії люблять рух, в одному місці його застою. Акумулятор без роботи розряджається, вода без руху - дим, гроші без роботи - витоки.

Нехай гроші вільно пливуть через вас – коли мова йде, приймати його з вдячністю, але не намагатися тримати його у страхі, що це останні гроші в Всесвіті.

Якщо я розумію що-небудь про гроші, його можна підвести до одного слова: розслабтеся.

Розслабтеся про гроші, так само, як вам потрібно зараз.

Ми хочемо багато грошей, забуваючи, що гроші є великою відповідальністю. Наші відносини з грошима – як ми заробляємо і витрачаємо її – створює нашу карму. Чим більше грошей, тим вище варто поінформувати і нести відповідальність за їх дії, а не робити речі. Іноді я зустрічаю людей, які не мають грошей, є більш хорошим, ніж він. Так всесвіт піклується про них, захищаючи їх від жорстоких оленів.

По-перше, якщо ідея людини дійсно гідна і спрямована на користь людей, весь Всесвіт допоможе йому в реалізації, надаючи їм гроші і допомогу при необхідності.

Всихає і велика водойма хорошої карма накопичується через страшні дії в цьому і минулому житті.

Коли виникає необхідність, кран відкриває і від накопичувального бака ви отримуєте те, що вам потрібно в даний момент.

Ви не повинні бути гроші – ви бачите, це не так часто, що є ситуації, коли вам потрібні гроші, багато частіше – нам потрібна консультація, допомога та підтримка, натхнення, впевненість та своєчасна інформація.

Ви коли-небудь думали, що отримання правої інформації на час може бути більш цінним, ніж гроші?

Ви коли-небудь думали, що не маючи деяких люків є багатством?

Підсумок: «Якщо людина дотримується принципів добробуту, він накопичує стратегічний резерв — він буде мати гроші, коли він потребує, і він буде допомогти, коли він потребує. Розслабтеся і дайте Всесвіту подбати про себе найкращим чином. Все добре!

11. (БОНУС) Зробити це!

В Індії для консультації з астрологом.

У спадковій бахміні 7-е покоління joitish master, кінно хінти і дивиться на його монітор, потім в очі, і починає залити мед на вуха:

Ігор, у вас є така хороша доля, така карта! Ви щаслива людина, ви не повинні турбуватися про що-небудь в цьому житті - є гроші, здоров'я і т.д.

Я сидю там з щасливою посмікою:

«Чи можу я розслабитися і зробити нічого?» він запитав.

Висловлення на обличчі змінюється — посмішка заміщена концентрованими зморшками на голові, він знімається зі склянок, ближче до мене, і м'яко каже:

«Ні, мед, ви не розумієте. Ви повинні працювати важко, без зусиль не буде успіху. Ваша картка є просто потенційною. Але використовувати його, ви повинні працювати!

Це момент інсайта!

Знання, інформація, розуміння і навіть хороша карма недостатньо, нічого не замінює дію.

Якщо ви дійсно хочете змінити щось в житті, ви повинні почати діяти.

Підсумок:

«Зупинити читання, зупинити мрії, це час, щоб зробити! ?

Ви читаєте цей пост і ви думали, «Хмм, це смішно, слід зауважити. й

Що? Що змінить ваше життя?

Я знову говорю: інформація не веде до трансформації.

Більшість команд, над якими є дієслова в активному вигляді, припускаючи активні дії - створюйте значення і поділіть його, заробляйте в атласі, допомогти іншим, жертвувати.

Давайте перевіримо, скільки ви дійсно готові змінити щось – напишіть в коментарях нижче номеру (один або більше) і вкажіть, що ви будете робити на цьому елементі сьогодні.

Хороші приклади:

«Параграф 6. Увечері я збираю винахідника своїх речей в домашніх умовах, займіть зайві речі до дитячого будинку на вихідні. ?

«Параграф» 1. Сьогодні Я дізнався, як створити блог - Я поділуться цим і тим, що це буде корисно для людей.

«Параграф 5. Так я вирішив спробувати подяку -- Я збираю вдячність вам по пошті і я хочу почати журнал вдячності сьогодні - і я буду робити 21-денний експеримент, щоб побачити, якщо це працює.

«Параграф» 8. Я знаю хороший благодійний проект, сьогодні я надішле їм допомогу.

Погані приклади:

«Параграф 1. Так, є щось в цьому, нам потрібно почати думати про те, що я роблю в житті, що моє покликання.

Цікаво про астролога – можливо, працювати в офісі не для мене. ?

«Я завжди думав, що гроші повинні відпочивати — їсти так добре, ні — теж добре. й

P.S. Цільова цінність та самодопомогу іншим є фундаментом благополуччя. Якщо ви відчуваєте, що це повідомлення має значення і може бути корисним для ваших друзів, поділитися ним. Для цього потрібно натиснути одну з кнопок соцмереж нижче. Я щедрий!

Може ви просперма, Може ви бути багатим і щасливим!

Автор: Ігор Будніков

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: freebackhome.ru/blog/256#hcm=1440569511991603