352
Олександр Хакімов: Непередбачувані небезпеки чуттєвої любові
Я розумію, що тема приваблива, навіть захоплююча до розуму. Тому, насправді, це сенс нашого існування, щоб знайти любов, знайти сенс всередині себе, деякі надихаючи почуття, заради якого і за допомогою яких ми можемо жити активно, повністю. Це, ми очікуємо, що у нас є якесь натхнення, силу життя, прагнення життя та любов до нашого призначення, наші оточення, любі та щасливі. По суті, щастя любов, доля людини.
Але перш за все, важливо відзначити. Як за любов, цей термін, ця концепція досить глибоко перевернута в даний час. Я хотів би говорити про це, що це, щоб розповісти правду. Тому ви знаєте, що любов небезпечне слово. Не тільки привабливий, але небезпечний, як вогонь. Нам потрібно, це важлива речовина, але це дуже небезпечно, це може бути будинок вогонь. Якщо ми отримуємо наше життя неправильно, життя може бути зруйноване. Це, любов може знищити наше життя, сенс життя, щастя, викликати глибокі болі, травми, і ми втратимо віру в все інше.
Зараз в світі... Відсоток циніки збільшується. Це симптом того, що люди неспроможні точно любити, у відносинах. Любов не менше двох починань, не одне, два. Це обмін між двома принаймні. І звичайно, ми маємо комусь обмінюватися любов'ю або ми хочемо обмінюватися любов'ю з кимось. Це може бути одна людина, потім третя людина. Це також може бути сім'я, вона може бути багато людей близько. Це може бути ціле суспільство, ціле суспільство. І все це організовано за допомогою тієї ж сили – любові. Тепер виникає питання з цієї точки зору: «Так це одна сила, яка організовує все, що це сила?» Чи є це сила чисто сексуальна енергія, ви думаєте?
«Ні в суспільному розумінні». Особисто, з’являється підключення до цієї енергії. Так це пов'язано з цією енергією, але це сексуальна енергія? Що таке мистецтво любові? Ми намагаємося відрізняти ці тонкі енергії.
Любов – найтоншіша сила. Ми можемо керувати нею. Ми можемо підпорядкувати його і контролювати його: «Чому тут, сидіти там, або піти там, любити це, і любити це зараз». Ні, ми не можемо контролювати цю енергію. По суті, як кажуть у давніх книгах, це енергія, яка переносить весь світ. Але Веда розрізняють дві сили. Я думаю, що ми знайшли цей вірш у третій главі. Бгавад-гіта є давньою книгою. І є дуже важливе питання. Є деякі правила, які добре і погано. Кожен з нас навчає ці правила, що добре, що погано. З дитинства ми знаємо, що дитина просить батька і отримує відповідь. Дуже важливо продовжити ці поняття. Так що добро, що погано? Любов Кама.
Але. Питання: що це влада у людини, яка, незважаючи на всі ці знання, малює його на поганий? Не навіть сам. Побачити, це також вважається однією вищою енергією, оскільки це сильніше, ніж у нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але, що енергія там, і ми втратимо наші думки, втратимо наші думки, і починаємо робити дивні речі. У віці 15-16 років вона стала повністю з контролю. Він не розуміє те, що добре, що погано, він не слухає літніх людей, немає причин - все відсутні. Перед вами ще одна людина. Так само стосується хлопчиків, віку досягається і це все, контроль неможливо. І неможливий самоконтроль. Так де йде енергія? Відповіді на це питання, що це таке енергія.
Я маю на увазі, чому він просить? Чи може це бути будь-якою божественною енергією, яка вище мене? Ноп. Не плутайте ці речі. Це називається kama. Не божественна енергія. Це матеріал енергії, що називається lust. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо Кама захоплює людину, він стає непристойним, він не може бути зупинений у виконанні своїх бажань (особисті бажання, егоністичні бажання). Він дуже міцна людина в цьому відношенні. Подумайте про те, що у вас є магія? Він не змінився. Невизнаний. Щоб перейти до моєї бабусі, щоб мій дід, можливо, видалити деякі пошкодження? Ні, просто kama, kama's awake. Любов Prem.
І ще одне слово, що давні книги пояснюються, давнього Ведаса, навпаки Ками, є према. Ось два поняття, які роблять любов. У нашому розумінні любов є одним словом, одним поняттям, тут виходить два. Кама, якщо вона lust, це егостична любов, це спрага, не можна зупинити її, спрагу задовольнювати свої егоїстичні бажання, то према - це самозбереження. Це вище енергія над Камою. Якщо ви прокинулися, вона підкорює Каму. Якщо вона прокидається, вона виграє прему. У нашому серці: один чорний, інший білий. Який виграш? Відповідність - один, який ви годуєте. Вона виграє. Це питання вибору. Що я буду мати, шлях ками або шлях преми, це вибір чоловіка самому. Якщо хтось вважає, що «Я маю таку силу грішних бажань, що ніхто не завадить мені, я вже помітив.» Ні, ви неправильно. Якщо ви пробудете чистою любов'ю, все буде змінюватися. Як ми не визнаємо людину, яка застрягається цим lust, так що ми не визнаємо людину, яка освітлюється премою. Навіть його родичі не розпізнають його, він змінить так багато внутрішньо.
Так, "Віддалення любові". "Арт" не дуже, мистецтво пов'язаний, можливо, з технікою такого роду любові, які люди розуміють, що я не буду говорити про це взагалі. Якщо хтось прийшов спеціально для цієї мети, знаю, що я не торкаюся на цю тему, я практично не торкаюся сексуальної теми. Тільки з позиції причини, не від позиції почуттів. Не моє поле. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Давайте зрозуміти ці два поняття трохи. Чудова і любов.
Любов - найширша концепція. Включає всі енергії. Тому що це найвища енергія, вона включає все буквально. Все, що ви об'єднаєтеся з любов'ю, станете привабливим. Що б це було, якщо вона повинна зробити з любов'ю, все буде цінним. Відразу. Це значення цієї енергії.
Любов приходить на різні рівні, тобто є різні поняття в цьому слово. Перший рівень любові пов'язаний з почуттями. Просто з почуттями. Сенсорні органи. Хто дуже сильний, дуже потужний. Очі, вуха, слух, дотик, смак, запах. Ви хочете втратити єдиний орган сприйняття? Трагедія, право? Дуже сильний, дуже сильний бажання бачити, чути і добре бачити, добре чути, запах, смак, дотик. Це дуже велика сила життя, велика людська потреба, це їжа, основна їжа життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Перший рівень любові чуттєвий любов. І якщо ви заспокоїте деякі почуття (неважливо, що це таке), ви відчуєте прихильність до того, хто закохався, привертаючи ці почуття. Це називається чуттєвий любов. Наприклад, я можу... Але я не люблю це крісло. Але якщо був стілець так комфортним, я, ймовірно, хотів би це, я не хочу отримати і сидіти всі лекції. Тож я люблю стілець, щоб говорити. Вона пробуджена, оскільки об'єкт почуттів виробляє приємне відчуття дотику. Зручно, і мені подобається. Це розуміння любові. А з цього комфорту ми хочемо, щоб все було приємним для почуттів: приємна музика, деякі приємні форми, дизайн, комфортні, м'які, теплі. Моя бабуся використовується для того, щоб сказати: "Що ви будете бути?" Я кажу, "Я буду бути підводним археологом." Я прийшов з цієї професії. Вона каже, "О, немає, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні. Я сказав: "Чому?" Я дивився. Чому вона бачить мене так? Не визначилися з варенням. Дві речі, які вона називається: «заспокійлива і тепла». З точки зору почуття, що дуже добре, дуже добре. Ось підтвердження?
І це чуттєва любов. Що приваблює чоловіка? Жіноче тіло. Для очей для дотику. Так він звик до цього спілкування на рівні почуттів, доторкнутися, спілкуватися, дивитися, в різних варіантах, тобто ви знаєте, інтимні. Це називається інтимними відносинами. Це чуттєва любов, з найнижчого, звичайного замовлення. Ми знайомі всім живим, тваринам. Елефанти приходять до слону, як це, і вони рубають їх боки, вони стоять так протягом годин. Я не думаю, що ми будемо відчувати, що ecstasy, якщо ми не лікуємо проти слону, ми не будемо мати цього почуття. Але слон, слон, має це почуття, вони просто рубають боки, стоять на години. Але іноді люди стоять перед собою і стоять за години таким же чином.
Цей чуттєвий любов викликає ураження почуттів. Що означає? Що ви відчуваєте свого роду нещастя, коли немає об'єкта. Я не щасливий сьогодні, ви знаєте? Я буду дратівливим, я буду одягати, ви знаєте? Що таке чуттєва любов культивує у мене почуття попиту від інших. Я хочу, що я хочу від інших. Це, обов'язково це чуттєве кохання асоціюється з вимогами. Як чоловік і дружина, вони переходять до рівня вимог в сім'ї. "Ви повинні" "Ви повинні" "Ви повинні". "Ви повинні." Вони постійно сваряться на цій землі, які повинні зробити те, що попит один від одного деякі речі, продуктивність деяких речей.
І ось зупинити цей момент, адже бажання жінки невичерпні. Так написано, тобто природа жінки пожежа, вона ніколи не буде задоволена виконанням будь-яких матеріальних бажань. Неважливо, скільки чоловіка робить, жінка завжди буде нещастям. Казка Рибаря і Риба: Стара людина жив з дружиною. По блакитному морі ...» І кинув він сейн, і стара жінка в домашніх умовах там на фермі допомогла. Коли він зловив цю рибу, вона пообіцяла йому, що я міг виконати будь-яке бажання, і він каже: «Не потрібно, все там.» У своєму розумі. Я маю на увазі, людина, ви бачите, як це просто: "Все це". І прийшов він, розповів бабуся про таку дивовижну історію: "Я рибка йде з коронкою на її голові сьогодні половила мене і сказала: "Нехай мене йде, старий чоловік, і я можу виконати будь-яке бажання, яке ви хочете." "І я просто даю її, і це." "Молода любов, ти фольга!" Вона не запитала, чому риба йде, чому вона мала коронку на голові, вона не має значення. Важливо, що я можу виконати своє бажання. "Я казка!" Це, якщо старий чоловік здивував дуже феноменом риби, то стара жінка приваблює виконанням бажання більше. Що таке психологія чоловіків і жінок.
«Чи не ви бачите, що ми розбили?» Принаймні, що вам потрібно. І старий чоловік, він задуманий в цьому плані. Чоловіки приступають до повсякденного почуття слова або у сфері любові, вони абсолютно безпорадні. Він йде і просить рибу, "У нас зламаний трош." Бабця ще більше дивує скутість свого чоловіка: «Святий звір!» Ви подивилися на хата? І вона йде на, вона йде на, вона йде, поки цей бабуся хоче стати коханцем моря. І що говорить Ведас в цьому сенсі? Відомий цей тренд відомий, що цей kama не має меж. Розробляє цей спосіб, коли людина і жінка спілкуються разом на чуттєвій платформі. Цей чуттєвий любов, це його процес, його шлях. В результаті виникає почуття вимогливості і виростає помилкова гордість, і вони перестануть розуміти один одного навіть в сім'ї, навіть близько людей. З збільшенням багатства, з виконанням бажань, гордістю і попитом виростають.
А ще одна історія дається як боротися з цією любов'ю, як її регулювати. Чоловік повинен це зробити. Саме так, що жінка буде діяти як вогонь на природі. Що робити чоловіка? Історія двох козаків, що є козаком і козаком. Історія в таких прикладах. Ця коза завжди просить коза, "Чи не запустіть тут, принесіть це." І він має подбати про це. І бажання, як вони підвищують... Один день коза бачить квітучість. Небезпечний, неможливий, смертельно небезпечний. І вона говорить про кози, "Чи ви отримаєте цей квітка для мене?" - Ви божевільні? Де я збираюся? Небезпечний. Я можу збити. Але для нашої любові ви повинні показати свою героїзму, щоб відчути свою любов до реальних. Але козячий розуміє, що він має загальне почуття: "Якщо я сходження там, кістки не будуть зібрані." Відхилений коза.
А що робить коза? Він надягає роги на козці і атакує її рогами. "Що ви робите? Що ви робите? Тексти пісень, а це означає: Я не хочу ніяких квітів, я не хотів нічого. Яка любов між чоловіком і жінкою регулюється. Це, людина фізично сильніше жінки, фізично сильніший ніж жінка. Жінка міцна внутрішньо, ніж чоловік, багато разів. Пам'ятайте, коли ми говорили на останньому семінарі? Чим сильніше жінка, ніж чоловік? Ху? Шість, сім? Не шість, дев'ять разів. Низькі часи, але в вищому розумінні. Сучасні жінки втрачають внутрішню силу, але за допомогою зовнішніх речей вони намагаються виглядати привабливо. Це сучасне мистецтво. Але внутрішньо, з точки зору зв'язку, вони зараз втрачають свою привабливість.
Уявіть, якщо жінки були фізично сильнішими, ніж чоловіки, що трапляються? Апокаліпс, не б це? Цивілізація буде знищена дуже швидко. Якщо чоловік не може протистояти бажанню жінки, він не матиме достатності. Так це чуттєва любов, це початок розуміння свого роду любові. Як діти, це те, як вони розуміють любов, їх потрібно постійно торкнутися, прямий контакт, тактильний контакт. Ти знаєш, правда? Бабі, що росте, але не розуміє слів, немає причин, щоб оцінити будь-які поняття, слова або інструкції, ні. Тут ви йдете. Якщо це так, то це те, що, якщо ви його зачепити, це буде зрозуміло, що це так, що, як це так, як це так. Це як знання передаються йому. Ось як вони принесуть його, доторкнувшись до нього, зачепити його трохи, або погладити його або пробити його. Ось як ви спілкуєтеся з ним. Це чуттєвий любов. І те ж, людина і жінка на цьому рівні залежать від цього: як вони виглядають один на одного, як вони торкаються, для них слова не важливі зараз, інтелект не важливо. Ця любов є чистою, тому немовлята.
І вона дуже швидко подається. Тоді дитина росте, і вміння розуміти сенс слів і настрою батьків. Це, любов вже відрізняється. Виконується лише пошуком. Тобто, якщо перший приклад асоціюється з прикладом птаха (пті переносять курку, доторкнувшись її), то риба дивиться на своїх дітей, дивиться контроль їх, контролює їх. Це наступний рівень, коли любов стає більш розвиненим, ми розуміємо кожен інший інтелект, емоції, настрій, побажання. Так, якщо дитина росте, то він проходить поза десь, іноді він розкидає, і мама просто виглядає вікно і виглядає. Це досить і він під контролем. Він вже має свідомість, він має розвідку, він може зайняти лише погляд своїх батьків, зрозуміти, що це означає. Це приклад риби.
Але на найвищому рівні любов стає дуже тонким, де не потрібні спеціальні доти або навіть погляди. Думка. Цей рівень любові практично втрачається в сучасному суспільстві. Ми використовуємо ці перші два рівні, або дотик, або ми можемо подивитися один на одного і сказати щось прямо, і це те, як ми розуміємо один одного. Але рівень глибоких бажань може бути невідомим один одному. По суті, не відоме самій людині. Ваш світ може бути невідомим. Якщо ми відкриваємо власний світ, ми можемо зрозуміти іншу людину, звичайно. На цьому рівні. І це приклад черепахи, що кладуть яйця на березі океану, потім переходить в океан і думає про його нащадки.
Уявіть, якщо ви дорослий син або дочка. Вони просто пам'ятають приклад батьків, і це чудово кероване і контрольоване. У минулому, коли з'явилися династи, було достатньо повісити портрет свого батька на стіну, і все було під контролем. Все правильно, він тут, його приклад. Його життя жив і ми продовжуємо цю традицію. Ви бачите, що існує любов. У Росії були знищені і втрачені, і ми страждаємо, бо любов став неконтрольованим. Трохи менше заражень і ми починаємо сумніватися. Не менші гроші, і наші відносини страждають. Ми дуже вразливі до обставин, слабкі, не сильні. Для того, щоб стати міцним, потрібно любити мету в житті. Можливо, він не знає своєї мети. Але це не важливо, щоб любити ціль в житті. Любов підтримується цією любов'ю, кінцевою метою життя.
А що дає їжу розуму, постійного натхнення. Пам'ятайте, коли ми почали? Де можна знайти постійний супровід нашої людини? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Всі сценарії говорять: «Любо Боже». Але, будь ласка, не пов'язані з релігією, це серйозна помилка, якось зрозуміти її. Це людська природа, любов - природа. Це не віра, це не християнство, не є Ісламом, це не деякі інші «анімізм» або «ізм». Це наш глибокий духовний характер, як кажуть всі сценарії. Так любов є святим. Отже, люди також намагаються освяжити його, можливо, піти до церкви, щоб зробити там перед Богом, перед вівтарем, щоб священик присутній, тобто підняти його на деякі рівні. Але точка полягає в тому, що всі ці обряди необхідні для того, щоб залишити найглибше слід в свідомості людини, самськара називається. Любов на основі цих samskaras. Повідомляємо, що самськара.
Як митці. Тому що у мене є цей досвід художника. Приклад: Ви любите певний колір. Ось палітра. Візьміть палітру, розведіть кольори. Тепер перемішати його. Просто подивіться, що вам потрібно, щоб закохатися. Ви все ще навчитеся, ви не можете мати ніяких глибоких, тонких відносин з кольором, з кольором, ви все ще повинні дізнатися все. Це, ви повинні любити ці поєднання кольорів, знайти необхідні речі. І ви бачите, цей колір -- нічого, цей колір -- нічого, як вони разом? Ой! Ви відчуєте щось. Починається бесіда. Ви починаєте любити ці речі, любов пробуджує, ви бачите. Як? Самськара. Любов росте і розвивається.
Після того, як я зробив щось, деякі композиції, спробували. Учитель прийшов до мене і сказав: «Що ви робите?» Я сказав: "Хір, Я зробив таке-і-так завдання." «Що ти робиш?» Я кажу ні. "Чому ти робиш це?" запитав мене. Ви це без любові, без душі? Чому ви робите це взагалі? Так маленька любов привертає більше любові автоматично. Що більша любов приваблює більше любові і так далі, і так і для цього, і так і для цього, і так і для цього. Якщо ви можете підключити два кольори, ви можете побачити третій. У третьому місці ви побачите гармонію. Що говорять в сім'ї? Якщо у вас є одна дитина, ви можете підтримувати інші. Право? А де п'яте, шосте місце. Що таке, любов прагне рости.
Так ми хочемо, щоб запитати питання, "Чи виростили шлюб? Побачити, що це, одна дружина, друга дружина, третя дружина. Ви бачите, немає. Він повинен бути по-різному. Це вибір. Коли мова йде про любов або не любов, це просто початок. Він вибирає те, що він любить перше, а потім ніколи не вибирає нічого. Немає вибору. Тільки один раз має вибір. Або, можливо, не парно. Наприклад, вам подобається молодий чоловік, і він також закохався у вас. Це чудовий, взаємовигідний вибір. Ви одружилися, всі привітають вас. Дуже добре, є любов. А потім у вас є діти. Ви забираєте дітей? Подумайте про це. Ви не обрали тих дітей, які народжувалися таким чином. Він може народжуватися хворими, психічно ретаровані або, навпаки, великі. Ви не знаєте, що ви приймаєте. Ви повинні бути готовими. Це буде хлопчик або дівчина, ви повинні прийняти те, що приходить до вас, і з любов'ю.
А потім, щоб дитина зростала і принесла більше друзів в будинок, прямо? І ви не обрали цих друзів, не чекали, що з'являються такі друзі. І ви будете любити друзів знову. А потім ваша дочка виростить і хлопчик, наречена внесе в будинок, і хлопчик принесе наречену. Ви побачите, «Я не забираю тебе на всіх». «Не відповідає моїй смак, мій вибір». І так і так далі і так довго. Тексти пісень, а це означає: І ви просто повинні прийняти будь-кого на вашому шляху з любов'ю. «Що хочу.» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Просто один раз. Коли мова йде про природу, один зв'язок між чоловіком і жінкою є дитиною для життя. Це відповідальність.
Якщо ми хочемо, щоб уникнути відповідальності, це означає, що чуттєва любов передається всі межі (це є контрацептиви). А потім ми стаємо на кілька ... вже в різну ємність спілкується чоловіком і жінкою. Не як чоловік і дружина, шкода, але як секс машини, тобто свідомість цих відносин відрізняється, тобто повага іншому рівні. Ви не можете поважати один одному, якщо ви просто подивитеся один одному як предмети сексуального задоволення. Це не повага. Ця повага безперервно потрапляє в подвійність. Коли ви приваблюєте, нагрів запаленого розуму, повісок, після чого відхиляється від одного. Що це таке. Жінки дивують, «Людина дивна, любов, відторгнення, любов, відторгнення». Вони проведуть своє життя, якщо вони люблять один одного або ні. Рік після року це питання буде вирішено. Вони не будуть байдужими нічого: ні дітям, ні креативності, ні будь-які корисні речі для суспільства. Вони просто зануряться в цьому особистому зв'язку і ніколи не вийдуть. Чуттєвий розвідувальний майданчик усуває в цілому. Вищі рівні свідомості закріплюються цими. Як незламні бажання остаточно знищити розум людини.
«Не випускати сексуальну енергію до волі, контролювати її». Найсвіжіші регуляції - це сексуальне життя між подружжям один раз на місяць. Кожен мовчає... [Дочка в аудиторії]. Хтось сміється і хто не сміється. Хто не сміється. Ми знаємо, що чуттєва любов є дуже потужним. "Одній місяць"? Тоді чому я одружився? Для чого, насправді, ми потім ... Дивимося, ми дуже сильно зв'язуємо з цим бажанням для самої частини. Але я покажу вам, що у вас немає таких бажань, вони штучно стимулюються. Підтримуються сучасні культури, штучно.
На Заході відомо, що призводить до таких відносин між жінками і жінками. Я маю на увазі, Америка, вони передові країни. У цьому сенсі вони передові. Не ріжучий край. Але ми маємо більше досвіду, ніж ми робимо в цьому відношенні. Де ведеться статева культура, розкажіть вам кілька прикладів. Може бути це був Чикаго або Лос-Анджелес, але він був там на дикому заході. Одна людина купила кулемет, який досить безкоштовно в Америці. Заряджено його, повний кліп. У ресторані погуляли по ресторану і помістили 50 осіб. А потім повернувся до міліції. Він не запустив, він не спійманий.
Цей випадок не був ізольований, тому психологи та психіатрісти зацікавили його. Можливі відхилення, тобто деякі схильні до насильства в суспільстві людей. З чого? Чому? Він може бути божевільним, але він не божевільний. Ні, він не божевільний, він був достатнім. Але він мав це бажання, він виконав його. Ще один приклад. Лондон. Дуже багата сім'я, мільйонери, супер мільйонери. На обіді була проведена трагедія. Мати, батько, син, величезний стіл, що ви хочете. Будь-яке бажання, так багато грошей. А 15-річний син просить батька, "Дака, будь ласка, купіть мені машину." Я хочу, щоб мати власний автомобіль і приїхати його. Ну, це океї для багатого чоловіка, чому ні? Чи є це патологічне? батько словінгливо каже дитині, "Чи не хочеш?" Тойота? Ну, потім це був Toyota, дуже дорогий автомобіль. "Чи не маю досвіду водіння". Тойота є дуже великим автомобілем. Дозвольте мені взяти вас щось менше (утрьох Buick) в першу чергу, дізнатися, отримати досвід, а потім я буду взяти вас Toyota, купити його, дати вам. Розумна розмова, право? Але подивіться на реакцію цієї дитини, яка не була визнана божевільною. Він забрав ножа і запалив горло батька. Коли вона кричить, вона загинула.
Що ми говоримо про зараз? Ми не хочемо розповісти будь-які історії жахів, ми хочемо зрозуміти тенденцію, причину цієї схильності до насильства, заманювати, боляче, досягти поставлених цілей за будь-якої вартості. При вартості будь-якого насильства. І ці психологи, які розслідували питання, всі прийшли до того ж висновку, що сексуальна реклама і фільми повинні бути відмиті. Вони постійно хвилюють розум людини, роблячи його незадоволеним. Прогулянка по вулиці, побачила багато половинок Збуджена в будь-якій людині, але не існує задоволення. Цей фон роздратування є постійним, постійним, постійним, постійним. І раптом він не очікує, що він може зробити. Людина стає дивним, непередбачуваним для себе.
Пам'ятайте, я розповів вам приклад експерименту, експеримент з мавпою, який був запущений в порожній номер, де просто на подіумі був помаранчевий під напругою дуже сильного струму. І так мавпи візьмуть цей апельсин, звичайно, і помаранчевий буде замаскувати його назавжди. І вона робить такі спроби без зупинки: з однією рукою, з іншого боку, з двома руками, з чотирьох. Вона б'є, б'є і б'є. За три дні експерименту мавпи випустили в приміщення кілька годин. І вона спробувала нові і нові. Через три дні вона діагностувала з шизофренією. Шизофренія. З чого? Він написаний в тій же книзі, Bhagavad-gita: Незадоволені породами похилого віку. Це причина подразнення, чи це в сім'ї або в суспільстві. Це дуже любов, про що ми говоримо, стає причиною подразнення, небезпеки.
Жінки знають, що коли чоловік закінчив статевий акт, краще не доторкнутися до нього, він буде подразнений. Якщо ви продовжуєте торкнутися, це стане подразненим, відштовхненим. Тому він ніколи не отримав задоволення. Оскільки сексуальний акт є відходами енергії, не придбання енергії. Вихід енергії виходить, величезний. Найсильніший вихід енергії у людини під час сексу, тобто крапельа сперми виробляється зі склянкою крові. Це величезний, величезний відходи енергії. Якщо людина регулярно, тобто неконтрольована, це робить, він напоїє свою кров, втрачає свій самоконтроль, втрачає потужність причини, контроль, здатність контролювати себе, тримати в руках, втратити сенс і мету життя, цілеспрямованість. І відвага також втрачає, стає обережним, божевільним, як якщо людина з сенильним характером, неприпустимо. Це результати неконтрольованої сексуальної енергії.
Зараз ми бачимо, що жінки стають більш активними в суспільстві. Чоловіки дещо ослаблені, важко послухати деякі лекції, скажуть, філософські або про деякі почуття життя. Вони сильно заземлені в сексуальну енергію, перш ніж заробляти гроші. У будь-якій вартості. Ми знаємо. І навіть висококваліфікованих чоловіків, лідерів суспільства забути сенс і мету життя. Пам'ятайте, що сталося в Російській імперії. Що було слово офіцера? Хто був капітаном, ху? Яка була леді на честь? Яким був сім'я в цілому? Наскільки міцні були облігації чоловіків. Тому що чоловік і жінка поводяться по-різному. Були інститут благородних покоїв, гімназій поділилися, хлопчики і дівчата, виглядають. культура була різною, відносин між чоловіком і жінкою. Це, вони були готові не тільки для сексуального життя, але для довгих любовних відносин, для довгих любовних відносин протягом усього життя. Не просто спалах любові деякі божевільні, потім зібрати кістки, як вони кажуть, смажити. Так це культура! Чуттєва любов знищує всі моральні ідеали в суспільстві.
І чуттєва любов генерує ці недоліки, гнів, роздратування, незадоволення, хочеться більше почуттів, ще більше щастя. В кінці дружини і чоловіка дуже швидко повертають, хочуть спілкуватися з кимось ще. Про те, як він розвивається. Чуттєвий любов ковтає всі моральні ідеали в суспільстві, як людина стає недбалою в сексі, починає відчувати лютий для будь-якого. Навіть до власної дочки, навіть до власної матері, навіть до власної сестри, навіть до одностатевих істот (чуйність зараз стає більш поширеною, ми бачимо такі приклади в суспільстві частіше). Це розвиток цієї чуттєвої любові, яка не вигідна з точки зору почуттів.
Відповідальність не вигідно від точки зору почуттів. З точки зору почуттів комфортно насолоджуватися, але не брати відповідальність. Їзда верхи, але не мухувати. Це найкращий спосіб любити одностатеві істоти. Діти, не відповідальність. І краще для почуттів, адже вони розуміють один одного, звичайно, краще. секс машини Жінка прекрасно розуміє жінку в цьому розумінні, а чоловік розуміє чоловіка. Так в цьому сенсі гармонія краще там, кажуть вони, "Ви не розумієте тільки це". Ми постійно працюємо. Це справжня любов. Поговоріть з ними і ви побачите, що я маю право. Чоловік і жінка люблять, але важко для них зрозуміти один одного. Природа влаштувала речі по-різному, що за допомогою почуттів вони ніколи не будуть щасливими. Розвідка, є душа.
Він не буде щасливим. Він написаний у старовинних книгах, які до тих пір, поки розум не закріплюється на духовному, воно завжди буде страждати до тих пір, поки не знайде духовний об'єкт. Духовний об’єкт – все це. Є тіло, є розум, є інтелект, є помилковий его, є душа, і є суперсул. Уявіть, що енергія у людини. Гігантський, безмежні енергії. Але зараз ми в основному просто використовуємо почуття. Видання
Від семінару Олександра Хакімов
Джерело: radhakrishna.clan.su/news/opasnost_chuvstvennoj_ljubvi_nepredskazuema2015-02-14-7220