85 Шляхи підвищення енергії жінок

Універсальні, прості, доступні способи від Ольга Валяєва, щоб підняти жіночу енергію

Почнемо з тим, що основна мета жінки – зберігати енергію. Про це йдеться у всіх старовинних сценаріях різних мов і різних слів. Ця енергія призначена для того, щоб зробити світ кращим місцем. З чоловічими руками.

Саме для мільйонів років, жінки надихнули своїх чоловіків, щоб експлуатувати, даючи їм жіночу енергію. І чоловіки підкорили країни, побудовані міста, придумують технічні пристрої.

Є кілька аспектів зберігання енергії: Що таке енергія? Чому потрібно зберегти? Як зробити це?

Поговоримо про 85 способів підвищити жіночу енергію. Універсальний, простий, доступний:

1,1 км Масаж
Ми часто недооцінюємо важливість масажу в нашому житті. Дуже часто ми шкодуємо за час і гроші. Але як показує практика, будь-яка мегера може стати сонцем. Після гарного масажу.

Таким чином, ми можемо отримати дотик нам потрібно, і розсіювати застійну енергію, і знімати напругу, і весело. Причини цього терміново багато. Головне, щоб зупинитися, чому це неможливо прямо зараз.

2,2 км Догляд за волоссям
Це можна зробити в салоні краси або в домашніх умовах. Будь-який догляд за волоссям підвищує енергію жінки. Волосся – наша сила життя. З їхнього стану ми можемо зрозуміти в якому стані наші психіки. Мило і тьмяне волосся говорить про перенапруження і втоми. І живо і смажити з здоров'ям - чітко продемонструвати просте жіноче щастя.

Затягуйте спліт кінчики вчасно, роблячи маску для волосся, застосовуючи лікарські масла, і навіть – не сміється – миття волосся в часі дуже простий і дуже впевнений спосіб зробити ваше життя краще прямо зараз.

3. У Манікюр
Дуже часто жінка сором'язлива від показу уваги до себе ... через брак манікюру. І приховує руки за спину. Але чоловіки хочуть поцікавити наші красиві пальці, покласти кільця на них, і навіть просто подарувати руку або погуляти руками. Ви бачите, як важлива місія в наших пальцях. Тому дуже важливо зробити руки джерелом гордості.

Не варто будувати величезні штучні нігті. Досить зробити натуральну французьку, підтримувати шкіру рук кремами і масками, регулярно відвідувати майстра манікюру.

4. У Ванна з пелюстками троянди, масла
Здається, що одна ванна нічого не змінює. Ви спробуєте. Просто підготуйте спосіб, який вам подобається - масла, солі, пелюстки, музика. Закрийте двері. Поміряйте себе в весь процес.

Ви будете здивовані в повному обсязі після цієї процедури. Але все просто - вода відходить від жіночих негативних емоцій і думок, втоми і сумності. А приємні запахи і звуки можуть заповнювати новостворену недійсну. І ефект буде подвійний - і миття, і приємні відчуття.

5. блідість
Звертаємо вашу увагу на те, що наші ноги потребують нашої уваги. Проста ванна з сіллю може зняти втому після довгого дня. Креми і скраби допоможуть відновити шкіру. Вони знову дихають підбори.

Крім того, красиві гарно вкриті ноги покращують настрій вранці. Ви вийшли з ліжка, перейдіть в баню, і ви побачите красиву педикюр на власних ногах. І настрій покращився.

6. макіяж
Коли жінка йде на пологів, «депресія» часто виникає. Що дуже легко лікувати. Якщо ви приїжджаєте вранці і поставите себе, настрій відразу покращується.

Ми використовуємо для того, щоб зробити макіяж для виходу – для когось (менів, клієнтів, подруг) або для чогось (для роботи, фотографії, ходьби). По суті, більшість всіх, нам потрібно. Щоб порадувати себе, проходячи дзеркала. Щоб відчути себе більш красивими і впевненими.

Перш за все, потрібно бути красивим в домашніх умовах. Для мене. І для чоловіка. По-перше, він наш найважливіший чоловік.

7. Йога
Йога більш ніж просто вправи і асани. Це весь спосіб життя, практика іншого розуму, релаксація, медитація.

Важливо практикувати йога значущо - не в фітнес-центрі, де ви будете давати тільки вправи, але в йога-центрі, де також навчається теорія. Це ще краще практикувати під керівництвом жінки, тому ви можете обміняти енергію з нею. А ще краще, якщо вона одружена, то її енергія ідеально підходить для спілкування: жінка, одружена, практикуючи йога. Три в одному.

8. Танці.
Кращі вправи і фізична активність для жінки є танці. Вони не тільки дають навантаження на м'язи, але і розвивають гнучкість, гладкість, витонченість. Є багато варіантів - і східні танці, і куля, і сучасні. Дуже важливо, щоб ви отримували задоволення. Так що ваше тіло отримує необхідне навантаження, і ви в цей час - психологічні виділення.

І до речі, це ніколи не пізно. Недавній, мій мама-в-одному виконав свою мрію про реєстрацію на танець. Зараз вона дивує, що вона чекала все життя.

Але можна танцювати в домашніх умовах. Під час прибирання, приготування їжі, нанесення макіяжу. Відкрийте своє тіло і ваше серце, щоб танцювати, і ви відчуєте зміни.

9. Навігація Флавони
Жінка повинна завжди пахнути, як квітка. Вона дасть їй силу і дасть задоволення іншим. Спробуйте різні парфуми та ароматичні масла. Шукайте свій аромат, адже ті ж парфуми по-різному пахнуть.

Пам'ятайте, що ваш запах говорить більше про вас, ніж ваші слова. Чоловіки пам'ятають запахи своїх близьких. Діти пам'ятають запах свого одягу. Коли люди зустрічають вас, вони реагують на запах і вирішують, як спілкуватися.

10. Прогулянка.
Ведас каже, що всі відносини зміцнюються через спільні прогулянки. Навіть весільна церемонія побудована на сім кроків, які молодят повинні йти разом.

Тому нам важливо ходити з нашими близькими якомога простіше. Це причина говорити, і можливість відволіктися від усього, щоб бути разом. Ми можемо самі мати прикріплюються до своїх дітей, оскільки вони ходять з ними щодня і не один раз.

Але пам’ятайте ще одну важливу людину. Про мене. Ви також повинні зміцнити ваші відносини з собою. Іноді важливо ходити поодинці. Для себе. Без цілі в магазині. Прогулянка по вулиці, отримайте повітря, подивіться на людей. Навіть якщо це здається дурною або дивною.

Спробуйте, і ви оціните це. Головне не кидати в будь-яку точку.

11. Фізична активність
Дуже часто ми думаємо, що немає часу йти в тренажерний зал, басейн, фітнес. І ми втратимо багато. Жінки дуже чутливі і повинні зберігатися в хорошій формі. Не тільки і не так багато, щоб не отримати зайву вагу. А бути життєрадісним, добрим і здоровим.

Знайти свій варіант вправ - Пілатес, йога, плавання, біг. Кожного разу в важкому стані подбати про ваше тіло. І з'явиться голова, що припинить набрякати з думками, і з'явиться сила.

12. Красиві наряди
Хто знає фразу, яка стала примхливою мовою: «Я дівчина». Я не хочу нічого вирішити. Я хочу сукні. І це дуже близько до реальності. Чудова нова сукня може підвищити рівень енергії на багатьох точках. Коли ви любите себе, інші люблять вас.

Також важливо зупинитися в домашніх умовах. Ми часто одягаємо кращі наряди. Таким чином, більшість наших життів витрачаються в сірому офісному одязі або домашньому пальто. І якщо ви зміните свої пріоритети — і в першу чергу, найкрасивіше для носіння будинку — для себе, для чоловіка, настрій зміниться. Тексти пісень, а це означає: І чоловік оцінить це - Я розповідаю вам, що. Він буде відчувати себе, що він дійсно є найважливішою людиною в житті, до якої всі ваші красуні призначені.

13.00 р. Загальне очищення
Якщо є багато енергії в житті застою, якщо нічого не потрібно і нічого не радий - це час, щоб почати сортувати свій рубль. Ви будете дивуватися, як багато старих і непотрібних предметів у вашому домі.

Це не впливає на психіку найкращим чином. Ви відкриваєте шафу, є двадцять суконь, але всі старі і з неприємними спогадами. Я не хочу нічого носити, але відкинути його. Не пропустіть своє життя новий одяг.

У кожного дня життя, навіть якщо ви не помітили його. І намагайтеся самі поїхати з мішками сміття і розбирати його все! Скільки енергії буде, скільки сил і натхнення! Нові можливості почнуть відкривати життя.

14. Здоровий спосіб життя
Ваші звички визначають життя. Якщо ви ще не курители, одягаючи, переповнивши ніч або отримаєте пізній вплив на настрій та рівень енергії.

Відповідає людям приємні речі, які принесуть в життя нові джерела енергії.

15.00 р. Правильне харчування
Подумайте про те, що ви їсти. І скільки, коли і з яким настрою. Ми приймаємо настрій та характер продукції. Тож разом з м’ясом ми отримуємо енергію насильства, разом з смаженою їжею – енергією пристрасті. А разом з свіжими фруктами та овочами, ми отримуємо енергію доброти, любові та радості.

Крім того, така дієта буде змінювати ваш фізичний стан - дуже часто зайва вага йде далеко, вам просто потрібно загадувати дієту. Не переїжджайте в ніч, з'їсти більше свіжих овочів і фруктів, варити з любов'ю, оцінити їжу. Це ціла дієта.

16.00 р. SPA догляд за тілом
Я не можу почути, що це дорого. Так, якщо ви йдете в салон, це буде коштувати гроші. Але можна зробити спа-центр в домашніх умовах. З друзями або самостійно. Вам потрібно лише придбати або приготувати маску для тіла, обгортання або шкірку.

А потім поверніть на медитативну музику і подаруйте собі свої почуття. Це набагато простіше, ніж це виглядає. Це, як правило, лаціна, яка зупиняє нас.

Наприклад, дуже хороший скраб для тіла є кавовою масою. Чудово мелена кава після кавової машини видаляє «незаймана» шкіру, і живить «нову» олією. А запах дуже приємний. І є багато таких рецептів - Клеопатра ванн, медові обгортання, морська сіль ...

17.00 р. Догляд за шкірою обличчя
Як часто ви робите маску обличчя? З магазину або з засобів під рукою? І ви знаєте, що це не тільки добре для вашої шкіри, але і добре для вашої жіночої енергії. З кожним днем ми дбаємо про когось, ми починаємо любити їх. І з кожним знаком уваги любов росте сильніше.

Тому головна відповідь на питання «як полюбити себе?» – почати доглядати за собою. Маска обличчя - один спосіб. Прості, не вимагають багато часу або зусиль.

18. сауна
Найкраще з дівчатами. Ми друзі і я, коли я прийшов до Санкт-Петербурга, що я збираю. Хтось приносить скраб, хтось маска обличчя, хтось чай і фрукти. Ми проводимо дві або три години спілкування. В кінці вартість невелика, тому що ми розділяємо оренду для всіх.

Задоволення - від пари, і від басейну, і від масок, і від чаю, і від спілкування. Я не знаю найкращого способу для п'яти або шести дівчат, щоб витрачати час і зарядку.

19. Комунікація з однодумцями
Комунікація дуже важлива для жінки. Дуже. Але якість його також грає важливу роль. Якщо говорити про приховані з усіма в рядку, то результат буде навпаки. Ви не отримаєте більше міцності, але навпаки. Це буде менше.

Тому, пам'ятайте, що потрібно спілкуватися в серці з тими, хто розуміє і приймає вас. Вам необхідно зв'язатися з хорошими, хорошими, яскравими і високими. Не ходиться, не скаже нічні мари з телевізора. І розповідають надихаючі історії, досвід, знання, любов. Після чого енергія збільшиться.

20. Зв'язок з іншими жінками
Енергія жінок посилюється в спілкуванні душі. Це збільшує ще більше при спілкуванні з тими самими носіями цієї енергії. Я маю на увазі жінок. Ми часто ігноруємо жіночі розмови. Багато людей не люблять і не знають, як бути друзями з дівчатами.

Цей вид дружби може збагатити життя. Не чоловік ніколи не розуміє тебе, як жінка. Тексти пісень, а це означає: І це набагато складніше для чоловіка, щоб слухати свої враження і проблеми. І друзі - реальні однодумці - з радістю послухайте і підтримуємо.

Дуже цінний зв'язок - з жінками, які щасливі в сімейному житті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

21. Довгі розмови та розмови
Жінка повинна сказати 22,000 слів в день. Щодня. І якщо вчора вона не здійснила її ліміт, боргу накопичиться. І сноубординг. Якщо ви судите себе для спілкування з друзями, то всі труднощі прослуховування ви можете впасти на плечах вашого чоловіка.

Якщо він слухає 20 000 слів щодня, він буде в лікарні протягом декількох місяців. Для чоловічої психіки цей потік занадто багато. Так, де вихід?

Довгий "чатак" з друзями - на телефоні, на обід, над чашкою чаю. По-іншому. В транспорті, в магазині, в школі з дитиною. І так далі. Більше слів, які ви скажете за межами будинку, простіше буде жити в домашніх умовах. І ви станете більш добрими і радісними.

22. Це простіше.
Ми розвиваємо наші розуми, далі ми відійдемо від нашої жіночої природи. Уміння виграти комплексні аргументи, посипати твердо-проніжені умови і розбирати холодильники не фарбують жінку. Вони не допомагають їй особистому житті. А, навпаки, такі жінки часто бояться і уникають. Або вони не помітили, тому що людина хоче бути необхідною. Вона може зробити все себе.

Дуже важлива дівчина. Прямий, солодкий, смішний, іноді смішний. Подумайте п'ятирічну леді, і ви побачите, які жінки успішні. Як ви можете і повинні представити себе. Тексти пісень, а це означає: І це робить людей щасливими.

23. Запитайте на допомогу.
Коли жінка дозволяє собі подбати, її рівень енергії відразу підвищується, а крім того, психіка заспокоює. Найголовніше, що запобігає страху жінки. Смерть відторгнення, вони думають щось. Або просто сором'язлива, щоб відволікти людину - незручний, з місця.

Все це пов'язано з низькою самооцінкою. І таким чином ми позбавимо себе від можливості отримання необхідного догляду. І люди втрачають шанс стати ще сильніше, допомагаючи нам. «Я» – це принцип, який знищує не тільки нашу жіночну природу, але й наші стосунки.

Задайте пасербі, щоб допомогти вам з вашими сумками. Задайте чоловіка, щоб мити на ніч. Зробіть свій бос протягом декількох годин від роботи. Ви побачите, скільки це може дати вам і йому.

24. Допомогти когось.
Жінки мають природну компасію і компасіон. Хто ще не ми? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Потурбуючи інших, відкриває наше жіноче серце. З’являється впевненість і самооцінка.

Не дайте можливість допомогти вашому бабуся-невагбору або матері з багатьма дітьми. Подаруйте дитину з малозабезпечених сімей Допомога колегам, друзям. Завжди кому потрібна допомога. Головне не переборщити і не забувати про себе.

25. Подаруйте собі компліменти і іншим жінкам.
Жінки завжди беруть участь у відносинах і завжди хочуть поговорити про інших людей. Ця звичаю дуже важко розбити. Але найпростіший і найефективніший метод проти засуджених людей, щоб оцінити їх. Вимикайтеся на хорошу, подивіться на хорошу людину і зробіть компліменти. Повернутися назад

Дуже гарне слово - і жінки можуть дуже добре підтримувати один одного, підживляючи компліменти. Людина не завжди помітить нову зачіску, а друг навіть помітить нову укладку тієї ж стрижки.

Не пропустіть своє слово - скажіть компліменти друзям, колегам, родичам. І навчайтеся приймати їх без відторгівлі або гасіння.

26. Висловлюєте любов, в будь-який час.
Покажіть любов до коханих. Дайте їм поцілунки і поцілунки частіше, і розкажіть їх вид і теплі слова. Любов ніколи не занадто багато. Це завжди добре. Кожна людина, в будь-який час дня або ночі, в будь-яких обставинах.

Згадайте, що життя непередбачуване, а найгірше - шкодувати, що хтось не мав часу розповісти про найважливіше. А до речі, ви можете зателефонувати батькам з подякою.

27. Відправте будь-яку листівку.
У нашому електронному віці ми забули, що ви можете надсилати звичайні паперові картки. І скільки емоцій у вашому житті може принести простий конверт у папці. Не просто картина на екрані монітора, але паперова картка, підписана коханою людиною.

Згадайте, що найпростіший спосіб заповнювати жінку, щоб допомогти людині, подбати про когось, поділитися щось. Листівка допоможе вам поділитися своїми почуттями.

28. Благодійність
Не дозволяйте іншим людям допомогти. Якщо ви пригнічений, знайдіть максимальну кількість людей, які ви можете допомогти. Ви не будете слідувати за депресією. Крім того, ви будете робити вашу частину, щоб поліпшити карма.

Особисто для мене, життя не завадить, якщо завдяки мені, життя принаймні однієї людини поруч з мене стає краще і щасливіше.

Благодійність може бути різною – якщо це можливо і потрібно. Ви можете подарувати гроші, час, увагу, любов, речі. Головне не шукати прості способи. Прийміть до бугару, який негайно напоїв цю гроші, змушує його і себе гірше. Так краще для поганого харчування.

Щиро дякую! Спробуйте.

29. Психолог візит
Якщо жінка говорить чоловіка все, що вона переживає в день, він буде божевільний. Багато жінок намагаються відкрити свої серця своїм чоловікам, розповідаючи їм все. Про обід в їдальні, про розмову з друзями, про чергу в магазині.

Але для чоловіка це катастрофа. Він готовий і здатний слухати жінку. Але все ж варто його захистити - і даючи тільки найважливіші і дуже концентровані. Де ставити відпочинок?

Саме тому нам потрібні друзі та психологи та священики. Люди, які ви можете розповісти все, і ви нічого не отримаєте. Він також підвищить міцність, а настрій покращиться.

Але пам'ятайте, що психолог краще вибрати іншу жінку. Інакше це буде енергійним зрадою чоловіка (відкрити серце до незнайомого чоловіка). Навіть краще, якщо психолог одружений, то дуже корисний для обміну енергією з нею.

30. Комунікація з магістром
Спілкування з людьми старшого віку, які можуть дати вам керівництво в житті дуже цінний. Під час навчання ви дізнаєтеся, як жити. Коли ви оберете мудрими і яскравими особистостями.

Не пропустіть цю можливість - якщо Олег Торсунов або Руслан Нарушевич приїжджає до вашого міста - перенесіть всі справи. Ви не будете. Поки така зустріч буває, слухайте лекції, переглядайте записи з чистими людьми. Отримайте доброту, оптимізм і віру.

31. Подаруйте йому подарунок.
Ніяких причин маленький сувенір, який б сказав чоловікові, "Я пам'ятаю тебе". Це набагато важливіше, ніж подарунок за розкладом. День народження, 8 березня Новий рік... Щедрий імпульс серця цінується набагато більше. Навіть якщо розмір подарунка і його значення незначні.

Подарує подарунки не менше, ніж отримувати їх. І іноді ще більше.

32. Музика.
Кожна жінка любить музику. І більшість нас користуються медитативною, класичної, природної та духовної музики. Якщо ми пам'ятаємо, що звук є джерелом всіх і найбільш потужних сил для зміни, то стає зрозуміло, що ми повинні слухати.

Якщо завжди є духовна музика в нашому будинку, будинок буде очищений на тонкій площині. Якщо ми послухаємо медитативну музику, то буде легше відпочивати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

33. Медитація.
Неспокійний жіночий розум найбільше потребує релаксації. Стопіть потік думок, ослабляйте щоденний біг, відійдіть від hustle і сідла. Це те, що регулярна практика медитації може зробити.

Просто поверніть на звуки природи, лежайте і розслабляйте. Спенд півгодини в день розслаблення кожного м'яза в організмі. Ви відчуєте себе освіжаючим і повним міцністю.

А крім того, є спеціальні медитації, які допомагають прощати і пустити чоловіка, налагодити стосунки з батьками і сім'єю, розкрити внутрішню жінку.

34. Сінгінг
Кожна жінка любить співати. Іноді ми маємо комплекси про ведмеді, які прогулялися в нашому вусі. Проте дуже складно для самовираження. У співі жінка очищає її горло капусту, а також розслабляє голосові шнури. Сінгінг може зробити ваш голос більш приємним і мелодійним.

Кожна жінка співає люлабі своїм дітям. Чи може будь-яка дитина сказати, що «Мати санг погано»? Всі жінки можуть співати красиво - головний секрет успіху в розслабленні і загальній дедикції.

Якщо у вас ще є комплекси та враження, візьміть кілька уроків у вокально-природному співі.

35. Магазин візитів
Жінка потребує покупок. Ви не завжди повинні купувати щось. Іноді достатньо відвідати атмосферу магазинів, красивих вітрин, спробувати на декількох сукнях. І заспокоївся психіки. Пам'ятайте, що жінки мають свої слабкості – п'ять пар завантажень, десять суконь.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо у вас є інтенсивна взаємодія зі світом, то одяг може носити енергійно. Це, плаття в хорошому стані, все також підходить вам. Але я не хочу носити його. Немає енергії в ньому.

Не обмежуйте себе сукню. Якщо ви і ваша сім'я може дозволити собі, мати безліч красивих речей. Якщо ні, не заперечуйте себе звичайним оновленням. Купити нову сукню мінімум раз на півроку. Спробуйте на більш часто!

36.00 Р Догляд за квітами
Жінки легко діагностують свої енергетичні рівні побутовими кольорами. Якщо ваші квіти живі, зелені і дуже здорові, шанси ви маєте енергію для того, щоб. Але якщо вони висихають, з'являються, виростають скручені і недбалі - це причина думати.

Догляд за клумбою або ліжком може зробити набагато більше для вас, ніж ви думаєте. Це практика догляду за іншим життєдіяльником, а також самообслуговування, результат якого не гарантується. І зв'яжіться з матір'ю Земля, і милуючись красивими, і медитаціями.

37. Відвідайте книжковий магазин
Останнім часом інтернет-магазини і книжкова пошта стали все більш поширеними. Це зручно, швидко, іноді навіть дешевше. Але це не енергія знань і медитації книжкових полиць. Так піти на прогулянку на великий книжковий магазин. Прогулянка між полицями, подивіться книги, прочитайте ті, які вам подобається.

Виберіть красиві ноутбуки і ручки, наприклад, для журналу подяки. Або подарункова картка до когось. Або просто візьміть прогулянку, див. - ви все ще отримаєте міцність.

38. Читання
Ви хочете читати? Це можливість дізнатися більше, і подумати долі інших, і зануритися в інший світ. Дуже важливо вибрати книги. Після того, як вони сильно впливають на стан.

Читання детектива - напруженість розуму збільшена. Я читаю історію любові, і були більше скарг про кохану. Але якщо ви читаєте біографії дивовижних людей (на прикладі), духовна література, надихаючи історії, є більш світлий і зміст в житті.

39.00 р. Фотосесія
Багато жінок не люблять фотографувати. Вони бояться камери, увагу, що вони не люблять себе на фото. Ви часто дивитеся на фото і думаєте, що все добре виявилося, крім вас?

Фотосесія - це можливість спробувати нові образи, і залишити пам'ять деяких подій, і змінити своє ставлення до себе, і навчитися бути фотогеном. Головне - знайти фотографа, який ви можете довіряти. І створити щось з ним. Розслабтеся і будьте собі. А потім радіти, дивлячись на ваші фотографії, викрадати про них на соціальній мережі, роздрукувати альбоми.

40. Подорожі
Як подорожувати дорого? Не всі! Навіть поїздка в інше місто - подорож. А коли подорожуєте по довгих відстаней, вам просто потрібно знати тонкощі. На цьому принципі будується наш сімейний проект 45strand.ru. Зима в теплих зонах може бути дуже бюджетним.

Але це не зараз. Не заперечуйте себе зміною пейзажу. Шукайте можливості збагачення себе новими враженнями та досвідом інших культур. При найменшій можливості, згодні на будь-яку подорож. Золотий кільце Росії, село, море, лижі.

Пам'ятайте, що ви зробите емоції і враження. Додати падіння нового :

41. Пилгромництво
Я хотів би оснастити подорож до святих місць. Є багато з них на землі – для кожної релігії, для кожної культури. Храми, собори, каплиці, місця народження і смерті святих людей, монастирів, золотих...

Pilgrimages більше ніж подорож. Ви можете працювати на карма, заряджати себе, і дізнатися багато про себе. Святі, як правило, ті, хто вже згасає. І молитися за відновлення, шлюб, народження дитини.

Але це може бути зроблено як профілактика. У будь-якому відпустці можна знайти святе місце і піти туди, променя, відчути енергію.

42. Оновлення кухонного начиння
Все про харчування підвищує рівень жіночої енергії. Ми всі хлібопродукти природи. Ми не знаємо про наш кулінарний талант. Але кожен обов'язково має один. Головне, щоб знайти його і розкрити її.

І хочеться варити - купити безліч корисних і милих аксесуарів для кухні. Так, не можна пропускати їх.

Покинути старі каструлі і горщики, нудні пластини і скатертини. Кухня повинна бути місцем вашої тріумфальної і постійної радості. Ваша їжа є вашим інгредієнтом.

43. Кукурудза
Коли ви варите, поставте в любов. Подумайте про своїх близьких і що потрібно робити. Не стояти до плити роздратовані або відхилені. На цій точці краще піти в кафетерію.

Експериментуйте з рецептами – знайдіть ваші авторські страви, улюблену кухню, улюблені спеції та авторські хитрощі приготуванні. З любов’ю ви заповнюєте жіночою енергією і передаємо енергію догляду і любові до ваших близьких.

44. Улюблене блюдо
Порадуйте себе, кохану, з улюбленою стравою. Навіть якщо це шкідливо для фігурного шоколадного торта або кремового морозива з фруктами. Порадуйте себе, бо дуже важливо для жінки відчути приємні емоції, в тому числі смак їжі.

Ви можете їсти кожен день тільки корисний, але не дуже улюблений. І буде подразнений або сумний. Ви все ще можете самі зануритися. Не менше іноді. І принесуть позитивні враження від вашого повсякденного життя.

45. Чистка і зберігання будинку чистою
Здатність годує жіночу природу. З народження, ми всі дуже чисті і дуже чутливі до сміття і бруду. Прибирання будинку автоматично допомагає жінці поставити свої думки в порядку. А вид чистої кухні надихає кулінарні подвиги.

Якщо у вас є маленькі діти, вони роблять власні зміни. Але навіть це не причина, щоб звикнути до постільної білизни. Магістр льотно-статистичної системи, запитайте про допомогу від господарського господарства, іноді принесіть в домовласник. Пам'ятайте, що ваш будинок є дзеркалом голови. А якщо немає замовлення в будинку, то це не буде в своєму розумі.

Чистка є також медитація, і служба для близьких, і спосіб, щоб порадувати чоловіка (хоча вони не так чутливі до розладу, але в чистоті вони також дихають легше), і можливість інстилювати у дітей любов чистоти і роботи.

46. Створення затишку
Жінка не може жити щасливо в бетонній коробці як бакалаври. Вона завжди робить гнізда всюди. Навіть на роботі, в її місці, вона має тапочки, муг, цукерки, тато, ручки, фотографії. Де б він був, він створює простір. Він затишний світ, в якому вона сама буде щасливою і де інші люди з радістю прийдуть.

Не сором'язливий, це потреба. Так що все в будинку працювали, щоб штори були в кольорі дивана, щоб матрац був комфортним, щоб посуд був без тріщин. Порадуйте її в міру необхідності, бо це. І шукати способи і можливості зробити світ більш комфортним. Відвідайте інтер'єр магазинів, читайте журнали з ідеями для дому, попросіть чоловіка виправити розбиті предмети.

47. Поділіться побутовими обов'язками з кимось
Чи знаєте ви, що «зроби себе»? Ви хочете, коли ви можете керувати чимось іншим, ніж домашнім бігом, смузі на роботі та догляд за близькими? Так де прийшов час для себе?

Але це одна сторона монети. Крім того, це ставлення позбавляє тісних можливостей для зростання. Так дочка ніколи не навчиться випікати пироги (так вона не замішує тісто погано), син не почне прасувати сорочки (при цьому всю сорочку розмалюється), чоловік не допоможе мити посуд (при цьому посуд після нього жирний). Як дізнатися, чи ми не надаємо їм можливість?

Відчуй безкоштовно делегувати ваші побутові хори. І приготувати деякий час, щоб їсти від не зовсім чистої їжі, див. ваш син обмараної сорочки і посипати в тістечка для грудок. Зіткнувшись з наслідками своїх дій, людина навчається робити це краще.

Ви будете мати час і міцність для себе.

48. Вишукана вечеря з свічками, красивим скатертини та вишуканими стравами.
Ви також можете зберегти церемоній-вихідний набір у вашій шафі, який ви витягуєте один раз на рік 31 грудня? І решта часу їсти від звичайних страв, які не шкода? У святкові дні і для гостей з'являються білі скатертини і серветки, а для домашніх вечерь - клей тиснений?

Для гостей, ви, ймовірно, приготуєте перший, другий, третій, п'ять салатів, покласти свічки, окуляри. І для себе і вашої родини? Картопля, салат і чай?

Можливо, ви повинні змінити своє ставлення до себе і ваших близьких? Навіть якщо порцелянові пластини ламаються, то варто. У будь-який час ви і ваша сім'я на таких обідах відчуєте себе особливим і близьким.

Не обов'язково кожен день, але принаймні один раз на тиждень, лікуйте себе і ваших близьких. Вони цінують її.

49.00 р. Завітайте гостей.
Подбайте про інші люди, які роблять жінку щасливою. А догляд, виражений в вареній їжі, збільшує енергетичні мільйони разів. Завітайте гостей. З ким ви зможете провести вечір і говорити.

Нехай вони будуть ті люди, з якими ви відчуваєте себе добре і може дозволити собі говорити про приховані. Підготувати кілька страв з любов'ю (після всього, їжа не найважливіше посилання в мережі). Насолоджуйтеся Вашим статусом як посередник.

50.00 р. Перейти до вмісту
Ми повинні бути в змозі надати іншим людям любов і увагу. Але не менш важливим є прийняття. Подбайте, судити. Подарунки, теплі слова.

Або нехай коханка іншого будинку подбає про нас. Корм, напій, затримка та очищення після нашого візиту. Ми часто не хочемо, щоб подобатися іншим людям. Але ми забуваємо, що прийом гостей приємно, весело і корисно.

Подаруйте подарунок своєму другу. Поповнюйте свою енергію, піклуючись про вас. І ви отримаєте цю увагу і подбаєте з вдячністю, і таким чином ви також будете заповнені місячною енергією.

51. Нескінченна їжа.
Ведас каже, що людина, яка з'їдає освячення їжі, може втекти цикл пологів і смерті. Здається ускладнений. Насправді важливо розуміти принцип.

Щоб освяжити їжу, варіть його на чистому кухні з чистими думками. Любов. Не намагайтеся. Краще запропонувати вегетаріанську їжу. А потім покладіть першу порцію на вівтар або біля образу святої людини. Ви можете відредагувати молитву або мантри. Ви можете просто сказати з серця, «Лорд, будь ласка, зробіть цю їжу!»

Після 5-10 хвилин можна годувати всю сім'ю. Вся сковорода буде освячений, якщо перша порція пропонується Богу. І решта їжі з вівтара - поставте трохи в кожну пластину. Після того, як ця їжа має спеціальні властивості - коли ми закінчуємо їсти для когось, ми приймаємо якості характеру цієї людини. Бажаєте бути богами?

52. Освіта та виховання дітей
Милосердя є дуже потужним джерелом міцності і натхнення. Коли ви витрачаєте час з дітьми, ви заповнюєте міцністю. І якщо ви не тільки поруч з ними і дотримаєте, але активно берете участь, ви додаєте ще більше сил.

Здавалося б, і неприпустимо, щоб грати дитячі ігри з ними, щоб захопити навколо, співати і танцювати. Здавалося б, що це дозволено тільки для вчителів дитячих садків (це їхня робота). Насправді будь-яка жінка може її дозволити. Я б сказав, що я повинен, але що лякаю багато людей.

Ви також можете навчити танцювати, пісні, ігри, ремесла та рукоділля. Вам буде корисно не тільки для вас, але і для них. І пам'ятайте, що кожна дитина мріє про таку маму - хто буде їздити з ним на клумбі, пофарбувати стіни у ванній кімнаті, варити тістечка у вигляді карикатурних персонажів, навчити вас знімати з стропа або вишивки сердечок.

53. Мати пікнік в компанії друзів.
У такому простому варіанті можна зібрати декілька потужних елементів. Проживання в природі, свіже повітря і спілкування з матір'ю Землі. Причастя з однодумцями (всі інші не повинні бути запрошені на пікнік). І варіння, лікування інших людей.

Все це можна концентрувати в одному місці. А якщо у вас є діти, і ви організуєте програму для них, додайте ще одне джерело міцності.

До речі, вам не доведеться чекати влітку. Ви також можете мати пікнік взимку. Наприклад, після катання на лижах, отримайте гарячий чай в термосі, домашні сендвічі, торти - і діляться стравами з друзями.

54. Планування
Неповторний розум жінки завжди потрібно створити каркас і деякі структури. Це допомагає зробити різні списки та плани. Наприклад, ви можете планувати відпустку або вихідні. Або наступний кілька місяців заздалегідь.

У вас є календар, навіть якщо ви є домогосподаркою. Ну, нехай не буває ділових вечерь, але виступи дітей, ранок, поїздок до лікаря і придбання їжі. Головне, що ваш розум буде набагато простіше жити, коли він бачить план.

І починати, писати список ваших переваг - і самооцінка підвищиться, і енергія збільшиться, і настрій зміниться.

55. Подарунковий щоденник
Універсальний інструмент, який допомагає переключати ваш розум від негативних подій до позитивних. Якщо у вас є проблема з чоловіком, напишіть про нього. Якщо у вас є проблема з дитиною, напишіть про це. Якщо у вас є низька самооцінка, напишіть про себе. Якщо ви не задоволені своїм життям, напишіть про життя.

Кожна ніч, перед тим як ви їдете в ліжко, напишіть в спеціальний красивий ноутбук 10 подяки (чоловік, дитина, себе або світ). Що добре зробив мій чоловік сьогодні? Яка хороша дитина? що ви можете похвалити себе сьогодні? Які дива на тебе сьогодні?

З часом ця практика буде розвиватися в позитивне мислення, на основі яких зміняться ваші стосунки з людьми і з собою. Тільки 5 хвилин на день

56.00 р. Навчання
Всі дівчата є акторами. Яким чином, вони не можуть це зробити. Або це фривоус і степід. Але насправді такі уроки можуть допомогти вам зрозуміти інші – їх мову тіла і вирази обличчя, а також зрозуміти себе. І висловіть свої емоції і себе більш яскравими і чіткими. Виконувати затискачі в організмі, які асоціюються з вашими психіками (податками в тілі - це стане легше і емоційно).

Крім того, навички будуть корисні Вам в освіті дітей - можна влаштувати домашні виступи і вистави, грати з ними в пірати і принцеси без розмаїття - яскраві і незабутні.

57.00 р. Одягнена Жінка Голий чоловік
У мене є багато статей про це вже. Наприклад, рік без штанів про мій досвід. Або "Чому ввімкнемося до суконь?" А флеш-мобло «Так до спідниць!» про це теж. В короткий час, коли ви кладете на спідницю, ви вперше покажете всіх, хто ви жінка. Ви починаєте лікуватися як жінка.

Крім того, спідниці допомагають встановити кровообіг жіночої енергії в організмі - що покращує гормональні рівні, лікує жіночі захворювання (для багатьох учасників флеш-мобло, це результати).

Навіть якщо ви не можете носити їх весь час, зносите їх в домашніх умовах для коханої людини. Або знайомства чоловіка вашої мрії. Ви помітите, як по-різному він буде виглядати на вас. Тексти пісень, а це означає: І як ще ви відчуваєте?

58. Дивіться корисні фільми - з значенням або романтичним характером
Серед великої кількості фільмів про ніщо, фільми про насильство і ігнорування, ви все ще можете знайти діаманти. Фільми про справжню любов і лояльність, про виклик і пошук вашого способу.

Я даю вам лише кілька прикладів:

"Небезпечний."
"Поляне".
Ангел A.
"Оплатити когось ще".
Серпень Руш.
"Білі Елліот"
«Дві сни свинець».
Мистерський чохол Benjamin Button
"Красивий зелений"
"Добрий Полювання."
"Всередині мене я танець."
"П.С. Я тебе люблю.
Краще дивитися фільми в компанії друзів або близьких - і обмін енергії, і є щось думати про і говорити про.

59.00 р. Почати навчання нової культури
Якщо ви шукаєте наш світ, то це дуже різноманітний. Жінки різних країн і релігії одягають різні речі, мають різні традиції і обряди. І кожен може дізнатися щось.

Наприклад, мусульмани можуть навчатися носити найкрасивіший одяг для чоловіків. Люди Балі мають постійний діалог з Богом у вигляді пропозицій та пісень. Жінки Шрі-Ланці мають відчуття самодостатності. І так далі.

Вивчаючи різні культури, ви можете отримати більш глибоке розуміння того, що відбувається в цьому світі і в собі. Ви можете прийняти ваші улюблені обряди і втілити їх у життя. Наприклад, може будь-хто зупинити вас від співу і танцювати, коли ви хочете?

60. Почати навчання
Жінки люблять спілкуватися. Мова - спосіб спілкування. До тих пір, як ви спілкуєтеся тільки російською мовою, ви можете обміняти енергію тільки з російськими жінками. Але якщо ви навчитеся англійською, ви можете розширити свої горизонти, спілкуючись з жінками з інших культур.

Крім того, жінки зазвичай люблять процес навчання. Якщо ви також дізнаєтесь, як спілкуватися, це ще більш приємне і цікаве.

61. Нехай себе божевільний і irrational.
Це особливо вірно для жінок і людей в справах. Коли ви робите все правильно, зробіть своє ліжко щоденно, негайно промийте тарілки. Якщо у вас є все на графіку, праворуч, на час і точно. Вам, ймовірно, потрібно трохи спонтатине.

Починайте, залишивши ліжко, туману один ранок. Або ж за 10 хвилин, пізнайте на зустріч. Або не промийте посуд. Або купити собі ще одну пару взуття, дивно яскравий колір. Зробіть щось незвичайне, нове.

Він буде страшним, але після того, як ви будете переповнені хвилі самооцінки, прийняття і нової міцності.

Дозволяти себе необгрунтовані слабкі сторони. Мило бульбашки в парках – навіть якщо у вас немає дітей. Перемичка на ліжку. Танці в душі. Пісні під час прибирання. Смішні шкарпетки. Паппи Довгий Костюм для фірмового маскараду.

Не дозволяйте себе нудним або монотонним. Нехай буде цікавим, різноманітним, несподіваним і непередбачуваним.

62. Запитайте на міцність водою.
Озеро, море, річка, весна, океан – всі ці водні тіла можуть допомогти вам розслабитися. Жіноча енергія - це прохолодна, рідина, гнучка і міцна. Вода може покинути всі наші турботи і сумніви. Якщо ви хвилюєтесь про те, що ми розповідаємо про цю річку, як і наші чудові

Навіть крі краще не в подушці, але в бані. Вода відійде до ваших сорок і ви будете відчувати себе набагато краще. Прогулянка по морях або вздовж набережної річки може допомогти вам заспокоїти ваш розум і заповнювати енергією.

63. Читання та написання поезії
Читання красивих ліній про сублімовані почуття неймовірно корисний для жінки. Ритми і ритмом організовують думки в голові, заспокоїти психіку.

І письма поезії є дуже корисною для розвитку нашої емоційної сфери. Поговоримо про наші почуття, ми допоможемо їм повністю жити. Знаходячи красиві зображення, додаючи ригіди і висловлюючи наші думки – ми навчимося правильно і красивого мовлення. Красива мова для жінки - запорука успіху в світі.

64. Відвідування музею або виставки
Наскільки ви були на гермітажі (питання для жителів північної столиці)? Що про власний художній музей? Як довго ви відвідали фотовиставку у місті? Музеї історії міст Виставки картин або творів мистецтва?

Чи знаєте ви, що жінка повинна виглядати красиво, щоб стати ще більш красивими? Необхідно вивчити красу, щоб краса проникла в інтер'єр. Необхідно вивчити мистецтво, культуру – є багато краси, значення, жіноча енергія.

65. Зберігати журнал.
Написати свої думки і почуття. Найкращі речі та щоденні. Написання про почуття – це один спосіб життя. Також допомагає зрозуміти їх і себе. І це перший крок до грамотного виразу почуттів.

І щоденники допоможуть Вам в процесі інтроспектування, пошуку уроків і подарунків по Життя. Чи станеться вони приємною пам'яттю у багатьох, багато років (згадайте фільм, Щоденник пам'яті?).

66.00 Р Зробіть альбом красивих фотографій
Для Вашої самооцінки це дуже корисний ритуал. Особливо якщо ви не щасливі з вашим зовнішнім виглядом (що впливає на 90 відсотків всіх жінок). Знайти всі фотографії, де ви любите себе.

Спочатку ви можете почати з пари фотографій. Але тепер ви точно знаєте, чому у вас є красиві фотографії. І ви починаєте позування, шукаючи кути. Зробіть альбом більш товстим і красивим. Ви можете піти на фотосесію, робити макіяж і зачіска, збирати деякі красиві сукні. Ваш альбом можна заповнювати дуже швидко.

А тим більше вам подобається себе, тим більше симпатія інших покаже вам. Я розповім вам секрет - це симпатія раніше, ви просто не пустили про це. І з самоприйманням, збільшенням самооцінки і самооцінки, стає простіше прийняти любов і турботу. З Вами зв’яжеться менеджер

67. Вирішуйте свої бажання
Чи знаєте ви, що найкращий спосіб вирізати дохід людини, щоб зупинитися? Коли жінка не потребує нічого, людина нічого не заробляє. Не потрібно. Чоловік невибагливий в повсякденному житті, пара сорочок і брюк, один пан і матрац на підлозі досить для нього.

Жінка з бажаннями розширює горизонти, надихає чоловіка на експлуатацію та заробіток. Не дайте на «попереднє матеріальне бажання». Вивчайте їх правильно, прийміть можливість відторгнення і подяку за те, що ви отримали.

Кращий спосіб реалізувати свої бажання і заявити їх – колаж мрії. Це захоплюючий творчий процес, і він вже дає багато сил. Просто вирізати фотографії, які вам подобається з журналів, газет, рекламних буклетів. І приклеїти на одному великому аркуші з фото в центрі. А потім повісити його. Або навіть заковтнути і покласти його під ліжком. Щоб отримати його в рік або два і дивувати.

68. Солодка розмова
Ведас каже, що мова жінки може визначити її чистоту, справжню красу і внутрішній спокій. Що ви думаєте і як це впливає на вас і ваші оточення.

Звичок використання іржавних слів залишає неприємний сон навколо вас. А потім привертають до таких чоловіків, які люблять сильні слова. Вечір для вас.

І звичаюсь промовитися, відсвяткувати добро і бути «сонячним» - привернете до тебе добро і відповідальних людей. Відчуйте своє мовлення, розслабляйте свої голосові шнури, розповідайте людям багато приємних речей. Це зробить вашу ауру яскравіше і яскравіше. І знову отримайте більше енергії.

69.00 р. Оголошено
Кожен хоче відповідального чоловіка, право? Кожна жінка хоче подбати про те, щоб знайти надійне плече. Але ви знаєте, що ви повинні бути застарілими? Це жіноча якість, яка дає бажання чоловіка брати відповідальність.

Якщо чоловік повинен прийняти жінку в руках і перемістити її з точки А до точки Б, який він хоче прийняти: той, хто постійно курить і запобігає йому від виконання своєї роботи, або той, хто буде спокійно, довіритися і насолоджуватися процесом?

Вивчіть жіноче слово, «Так, дорого». Або "Що ви сказали, моя любов." Вони працюють чудеса з чоловіками, перетворюючи їх на відповідальні та вибровні лицарі. Одержимість може зробити чоловіка головою сім'ї.

70. Вибірковість у відносинах
Жіноча жіноча частія є великою силою. І ця влада може бути відведена - на одноденних з'єднаннях, після першої дати, для підтримки форми. А потім, серед інших речей, утворився тонкий зв'язок з цією людиною, і ми обміняємо найсвіжіші карма з ним. За допомогою цього тонкого з'єднання наша енергія може відтікати від нас навіть років після того, як це дуже нічне.

Ви можете подбати про себе і поважати себе. І дайте всю силу Вашої жінки. Тоді ви зможете зберегти його і відкрити безліч нових можливостей для нього. Ви будете тримати Ваш мир і мир.

71. Чисті лінії
Чистість жінки дає їй силу. Це стосується її будинку, її тіла, її одяг, і її дії. Якщо після спілкування з якоюсь людиною ви не відчуваєте себе дуже добре - візьміть душ і змініть в чистий одяг.

Якщо енергія нульова, вимийте голову. Якщо негативні емоції перекручують, промивають страви. І так далі. Принесіть чистоту на будь-яку площу вашого життя, ви можете вдихати нову силу. Взявши душ вранці після того, як прокидка буде також покращувати шкіру і загальне самопочуття.

72. З любов'ю
Якщо ви хочете подарувати любов іншим, вам потрібно почати з себе. Для того, щоб мати щось для дачі, потрібно заповнювати його на хабар. Кращий і найкращий спосіб, щоб піклуватися про себе.

Порадуйте себе, дайте собі дивні дії, пробачте свої помилки, послухайте свої почуття, довіряйте свою інтуїцію. Шукайте можливість в будь-який момент, щоб подбати про себе і покаже любов до себе.

73.00 р. Аксесуари
Все, що жінка робить своїми руками, стає чарівною. Раніше в Росії жінки пришивали сорочки для своїх дружин, які захистили їх у битві краще, ніж броню. Не давати дитині холод. А вишиті картини створюють атмосферу комфорту і любові в будинку.

Крім того, під час рукоділля, робота ваших думок уповільнюється, ви займаєтеся творчістю - що дуже важливо для жіночої енергії, хобі дає вам натхнення і енергію, а результати вашої роботи можуть бути представлені близькими і друзями.

Головне, щоб знайти свого власного роду рукоділля - на щастя, є багато з них. Вишивання, вишивка, в'язання, плетіння макраме або мандаласа, покрівля вовни, декупаж, сапбукінг і так далі. Тепер в багатьох містах є майстер-класи ручної роботи, що дозволяють вам спробувати різні речі і вибрати щось з себе.

74.00 р. Квіткові букети
Коли жінка спілкується з красивими, вона сама стає ще більш красивим. Квіти – енергія життя і любов. І зробивши букет - це процес творчості, пов'язаний з красою.

Покупка квітів для дому - спробуйте зробити букет з них. Розкрійні квіти в країні – роблять композицію з них. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У будь-якому випадку результат стане приємним для очей.

І іноді це може бути ваш маленький хобі або професії.

75.00 р. Миссель
Позбавляємо від негативних емоцій і відчуйте себе щасливіше. За цим принципом кожна жінка рекомендована до розслаблення масажу з ароматними маслами.

До того ж принципу можна подбати про себе. Опанувавши прості техніки самомасажа. Або просто втирати масло або лосьйони в вашу красиву шкіру кожну ніч з ніжними рухами.

Пам'ятайте, якщо світ не дасть вам те, що ви хочете, починайте його до себе.

76.00 р. Перебування самостійно
Іноді жінки ігнорують цю точку - а потім виникають різні неприємні ситуації. Набридло бурхливого життя і спілкування жінка може раптом піти підземелля, щоб отримати силу.

Якщо ви усвідомите, що кожен, незалежно від статі, необхідно провести час самостійно, ви відчуєте себе краще. Час, коли ви вирішили зібрати ваші думки, відновити сили і емоції жити і перетравити. Самовизначення (не плутати тільки з надмірним самовираженням) і самопізнання ще не заважали нікому. Особливо жінки.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І насолоджуватися тишею і спілкуванням з собою, душею.

77. М'яка іграшка
Вам подобається м'які іграшки? Ви надихнула ведмедя кубиків? Якщо ви хочете прийняти ведмедя до ліжка?

Не заперечуйте себе такими дивними слабкостями. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Хто ви завжди можете захопити. Хто завжди послухає вас. І доторкнувшись, що завжди так приємно. Навіть дорослі дівчата потребують ведмедя або зайчик, який завжди буде там в будь-якій ситуації.

Ви ще не маєте? Можете придбати його.

78.00 р. Вчимося працювати з енергією місяця
Пам'ятайте, що жінка дуже підключена до місяця. ЕНЕРГЕТИКА, яка псує нашу думку, є місячною енергією. Це те, що ми намагаємось накопичуватися, вона втечує від стресу.

місячний цикл впливає на настрій і стан. Тому створення відносин з нею дуже важливо. Ви можете прочитати спеціальні мантри, медитати на своїй енергії, виконувати спеціальні практики та вправи, коригувати життя до своїх ритмів.

Експеримент - додаємо воду, заряджену місячною ванною, поговоріть до неї, попросіть його благословення.

79. Перейти до театру або до балету.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви можете знайти все це на хорошому виконанні, на опері або балеті. Навіть якщо ви ніколи не пішли в театр, навіть якщо ви не можете піти, перейдіть. Або з другом. І під час виконання намагайтеся розслабити і довірити те, що відбувається.

Ви відчуєте, як поява крихких і гнучких балеринов позитивно впливає на жіночу енергію. Як заряджається "батарі" від романтичних сцен гри, як красива класична музика порадує вухо - і організовує все всередині. Все починається з звуку.

80. Подаруйте собі квіти
Ви очікуєте букета ваших улюблених тюльпанів або троянд? І настає ніч, і пішов її? Як це впливає на настрій, самооцінку та емоційний стан?

Що робити, якщо я пішов на роботу і підібрав букет? Який ти? Це може виглядати дурно, але спробувати його. Це крок до себе. Ваш чоловік побачить вас і пам'ятає, що він не зіпсував вас надовго. І ви отримаєте бажане задоволення, не чекаючи нічого від близьких.

Жінки повинні мати красиві квіти і букети. Якщо ви не даєте їм нікому, дайте їм самі.

81. Клуб молодих мам
У цьому місці ми отримуємо суму від декількох способів – спілкування з жінками, однодумцями та дітьми. Крім того, ви можете втекти з рутини повсякденного життя - просто знайти кілька з тих же мами і ходити з ними, відвідати один одного, спілкуватися, подружити з сім'ями.

До речі, це може бути не тільки вашим способом «заряджання», але і Ваш «робочий». Де варто працювати жінці? Де є комунікація, інші жінки, інтерес і безкоштовний графік. Організація зустрічей молодих мам, їхнє дозвілля, розваги є відмінним варіантом для однакової молоді матері.

82. Сидіння з чужою дитиною.
Багато хто з вас друзів з дітьми. Ви бачили, скільки вони повинні зробити і скільки часу вони мають?

Що, якщо я зробив один з моїх друзів хороший і запропонував допомогти? Прогулянка з її малюками, відіграйте з ними протягом декількох годин, поки мама отримує достатньо сну, йде в перукарню, читає книгу або просто напої кава. Ви побачите величезну подяку в очах вашого друга, бо ви подаруєте їй найцінніший час для себе. Ви не можете допомогти вам, навіть якщо вони хочуть. Вона потребує допомоги. Мені подобається мати два карапси.

Зв'язок з дітьми може принести вам багато задоволення і енергії. Крім того, з іншими народними дітьми ми не несемо тягару карма, і тому його зазвичай легше з ними, ніж власними силами.

83. Подати необхідну
Будь-який, пов'язаний з підгодівлею, підвищує енергію жінки. Почати з грудним вигодовуванням дитини, лікуючи гостей або варіння для дружини. Але якщо ви йдете за межами вашого будинку і подивитеся на тих, хто живе по-різному?

У нас багато людей, які не їсти щодня. А хто їсть дуже страшною їжею. Діти з недорогих сімей, наприклад, не бачать фруктів. Всі Вони не знають, що вони смакують.

Є багато сортів, які розподіляють продукти харчування для тих, хто потребує. Ви також можете брати участь у такому проекті. Або ви можете просто зробити вечерю для старої леді поруч. Або приймати сумку фруктів дітям з дисфункційної сім'ї.

Коли ми не живемо для себе, шукаємо способи допомогти іншим, життя хоче винагородити нас – і шукаємо способи допомогти нам. Такий простий закон.

84. Користь птахів, тварин.
Просто принесіть лофа хліба або пачку насіння для прогулянок. І подаємо голубці, стрілки, дуки. Кормові промені коти або собаки – вони також непросто жити в цьому світі.

Неважливо, що ви годуєте, тварин або людей. І живі істоти, які потребують нашої смертності, компасіону і несамовиті допомоги.

85. Самооцінка
Дівчина походить від Санскрита дева, що означає божественну. Жінки мають особливу місію на землі. І в давніх культурах, жінки завжди були відроджені і захищені.

Якщо часи не вірні, значить, ми повинні зупинити мислення себе як гідним? Коли ви розвиваєте самооцінку, люди починають лікуватися по-різному. Як в давні часи лікувалися всі жінки. Перевірити його.

Не треба довести, що вона леді. Ви можете побачити її з голим оком. Такі жінки щасливі в житті, сім'ї, любов. Вони є тими, що кожен навколо них любить так багато.

І ви можете бути одним з них. Увімкніть все краще. Ви вже народилася жінка.

Автор: Ольга Валяєва