56
Формальні, особистісні, інтимні відносини, що різниця?
З невідкладної потреби зрозуміти формальні, особистісні, інтимні відносини, ви кажете, принаймні те, що ви зателефонуєте мені, але не натискайте мене в духовку. Люди мають таке хронічне захворювання: викликати речі і явища не їхніми іменами? Ми всі знаємо, що ви зателефонуєте, це буде.
Зокрема, які стосунки, для себе, ви розглянемо, викликаючи їх випадково, тому вони будуть, ваші власні зусилля.
Наприклад, тепер він став модним і зазвичай представляє інтимні відносини як сексуальні відносини, добре, або, в старому режимі, як сексуальні відносини.
Тим не менш, не тільки в словниках, але і в житті, російські люди завжди розуміють інтимні стосунки як «глибокий особистий, інтимний – інтимні відносини. й
На відміну від тільки особистих відносин, сексуальних відносин, дружба, супутник.
Або, наприклад, формальні зв’язки для багатьох – «це коли ви підходите». І я не розумію, що формальні відносини можуть бути і в сім'ї, і в відносинах закоханих, і так далі.
Що таке, формальні, особистісні, інтимні відносини, хоча майже всі вони, часто не розуміються на всіх, як такі.
Наприклад, відвідувач до прошуте не в інтимних відносинах з нею, ні в особистих відносинах, але в чисто формальних відносинах в галузі сексу і торгівлі.
Коли, в пошуках нареченого, вони напишіть: Інтимність, інтимні відносини не пропонуються, то, насправді, вони означають: Не потрібно інтимних, інтимних відносин, але щось простіше.
В цілому, кажучи про неправильні слова, ми не тільки спотворюємо сутність явищ і речей, і, буквально, спотворюємо мову, але, найголовніше, хмара правди і псуємо наше життя.
Зокрема, не розуміючи, які формальні, особистісні та інтимні відносини, ми безпосередньо псуємо наше життя.
Для цього зв'язку, перебування в ній, фактично, це наше життя. Як?
До того ж, щоб бути чітким, чоловік і дружина можуть жити в чисто формальних відносинах протягом тривалого часу, віруючи, що вони мають як особистий, так і інтимний зв'язок.
І вони будуть дивуватися: І чому наш сімейний життя нещастя – і немає розуміння, і інтимності, і секс – ні.
Формальні, особистісні, інтимні відносини, що їх сутність? Є багато видів відносин, і їх зміст не піддається, як кажуть, бухгалтерія, адже скільки людей, так багато унікальних відносин.
І навіть переповнені кількома десятками, оскільки люди мають багато відносин, з різними людьми і в їх різних гіпотезах.
Отже, перш за все, від чого буде його гіпостаз у відносинах людини, таких у вигляді відносин.
Я виповнила основні форми відносин між людьми: формальні стосунки, особисті стосунки та інтимні відносини. Чому?
Оскільки ці форми містять всі види відносин між людьми: від люблячих до ворожих, від бізнесу до дружби, від сексуальних до батьківського, і так далі.
Це правда? Давайте подивимося.
Формальні зв’язки – статусні зв’язки
Кожна людина - людина, яка має на себе, що маска - обличчя, яке він добровільно і наполегливо кладе на себе в суспільстві. Добровільно – на складі його «Я», а на щастя – на складі суспільства.
Але це не всі в особистій формі людини: кожна людина має цілий набір масок, які вона кладе на себе в залежності від того, де, і як вона входить в відносини.
Це так звані маски стану. Ось одна людина протягом дня, як чоловік:
до Вдома, чоловік до дружини;
- батько для дітей;
- начальник і підлеглість роботи;
- колеги та колеги;
- Чоловік з чоловіками;
- Чоловік з жінками;
- Любитель з коханцем;
- Хам або культурований чоловік на вулиці.
І так і так далі. І все це протягом дня, і все це з миттєвою зміною масок, статусів, з зміною пейзажу.
Що спільного у всіх цих відносинах? Право, всі вони можуть бути і, як правило, переважно, це статус – людина надходить в відносини, відповідно до його статусу, з цими людьми, в цих обставинах.
Це: з дружиною він має статус чоловіка, з дітьми – батько, на роботі – бос, і так далі.
І, замітка: все це, з незмінною особистістю, особистість не змінює і не проявляється себе, але тільки його зміни статусу.
Що важливо в умовах статусу? Знос і не знімати маску, призначену суспільством в цьому випадку.
Чи може ви і ваша дружина бути чоловіком? Порадуйте чоловіка, не схожий на коханця або дядько на вулиці. Чи є ви батько? Таким чином, за цим статусом. І так далі.
Іншими словами, всі такі відносини, якщо вони виконуються відповідно до статусу, встановленого суспільством, формалізуються – формальні відносини.
Формальні зв'язки також тому, що сама особистість, якщо вона проявляється, дуже незначна, не більше відрізнити цю людину від тих, хто однаковий статус.
Як: О, це мій чоловік, він завжди повільно. Або: Це мій підлегл, він п'є весь час.
Це, головне в цих відносинах не ставлення індивіда і до особистості, але ставлення особи статусу як до статусу: З повагою, В іншому випадку ми почнемо лікувати вас по-різному - наші відносини з вами зміняться.
Найчастіше, звичайно, за гірше, адже статус є, апріорі, обмежений рецепт на складі суспільства - соціальний шаблон для людини і індивіда:
- Люблю тебе! Ми не маємо часу і не повинні мати ніяких особистих відносин з вами – тут, на вас готова форма відносин для вас і форми ваших відносин до нас.
Висновки: Формальні зв’язки є тими відносинами, які мають встановлену форму та сформований основний зміст цих відносин.
А властивості особистості в них ігноруються як непотрібні: уніфіковані формальні стосунки – підходять для багатьох осіб, якщо вони мають статус в таких відносинах.
Наприклад, статус чоловіка і дружини може мати практично всі чоловіки і всі жінки. Статус працівника відомий всім людям. І так далі.
Звісно, формальні відносини життєво важливі не тільки для суспільства, оскільки важелі для регулювання поведінки її членів, а й для людини.
Хоча деякі люди люблять формальні відносини як рівень особистості, багато особистостей знаходять їх чарівність в формальних відносинах.
Для формальних відносин прибрати особисту відповідальність за відносини: Я все, як це повинно бути в моєму статусі, і решта за межі відповідальності, діяльності та компетенції.
Якщо людина, навіть у формальних відносинах, починається або намагається почати особисті відносини.
Якщо в ситуації формальних відносин людина заважає, як призначають статус, то в особистих і інтимних відносинах він керується «кільком серця» – проявляється у людини.
Який механізм зв'язку тут?
Особистість, за своєю сутністю, є «Я» особи, актуалізованої, реалізованої в відносинах, як з собою, так і з людьми.
Іншими словами, людина не є абстрактною особою, але більш специфічною концепцією: людина надійшла своїми властивостями, проявляється в його якості.
Наступним поняттям більше не буде анотація, але бетоном: особистість Іванова, особистість сусіда Людини та ін. Ми починаємо класифікувати людей відповідно до деяких рис. Наприклад, ідентичність жінки, ідентичність чоловіка, ідентичність дитини.
Особисті стосунки будуються на прояві особистісних якостей людини.
Ці конфлікти виникають або можуть виникнути:
Особливості особистісних відносин 1,1 км У формальних відносинах людина намагається встановити особисті стосунки.
Наприклад, будучи сусідами, хтось хоче розвивати ці формальні стосунки в особистих відносинах.
Якщо бажання мати особистісні відносини, то він може піти від формального до особистого. І якщо він хоче мати тільки одну сторону відносин, то особисті стосунки не будуть працювати.
У той же час одна і друга людина буде залишатися в взаємній негативності в цьому зв'язку: одна людина від того, що вони хотіли накласти особисті відносини на неї, а другий від того, що це особисті відносини було відхилено.
2. Особисті відносини дуже слизькі схили.
Для особистості є комплексом властивостей і їх проявів – якостями.
У відносинах особистостей, якості особистостей переплітаються в комплексному трикутникі подобань і немов – прийняття особистісних якостей або відторгнення, до одного ступеня або іншого, і в одному обсязі або іншому.
В залежності від того, що в зв'язку, негативний або позитивний, особисті зв'язки або візьмуть участь, будуть конфліктовані або взагалі не відбуваються.
3. У Найголовніше в особистих відносинах, якщо вони існують або створюються тільки, є баланс взаємних бажань і інтересів як свідомі бажання.
Тобто, якщо створюються формальні відносини, і часто просто накладаються, як необхідність, то особисті стосунки будуються чисто на інтересах і побажаннях індивіда.
Як я хочу, я лікую, або не хочу мати спільного з цією людиною, я не хочу мати зв'язки з цими людьми - це принцип особистих відносин.
4. Особисті відносини можуть змінюватися в формальні відносини і навпаки.
Наприклад, дружина може бути дружиною, виконуючи тільки статус дружини. Але, вона може змінити це стосунки в особистому, особистому зв'язку з чоловіком, наприклад, любити його або захопити його з усіма її волокнами.
Але, до речі, у відносинах чоловіка і дружини, навпаки буває: починаючи з особистих відносин, чоловіка і дружини, іноді, тримати відносини, але перенести їх до статусу формальних відносин.
Кожна людина, яка вивчала гіркий і сумний досвід відносин з людьми, свідомо або підсвідомо боїться відкрити - показати себе повністю, навіть в особистих відносинах.
Це проявляється в тому, що людина «не погоджується», «темно», приховує, у відносинах з іншими людьми.
Це «зрозуміття» як правило, справжні інтереси індивіда, або навіть справжні якості особистості.
Не завжди є свідомим визнанням, часто буває, що людина, наприклад, намагаючись показати себе краще, ніж він, дії, зображувати себе як те, що він дійсно не є.
Тобто в інших словах з урахуванням цієї обставини, в особистих відносинах є ступінь довіри в індивіду.
Якщо цей ступінь довіри дуже високий, то відносини перетворюється в інтимні відносини – особливо довірливі відносини.
І, так як чоловіки і жінки не мають права на довіру як сексуальні, так і, часто, соціальні конкуренти, інтимні стосунки виникають між чоловіками і жінками.
І, оскільки найвищий рівень довіри є довірою вашого тіла іншій особі, що відбувається під час сексу, поняття «Необхідні відносини» міцно фіксується для інтимних відносин.
Навіть в сучасних дикціях, інтимних відносинах, безперечно, інтерпретуються як синонімом з сексуальними відносинами і сексом.
Хоча це більш правильним, з усіх точок зору, щоб відрізняти, тим не менш, борщ від мух. Якщо тільки тому, що секс не тільки фізична справа, але і в більшій мірі, духовні справи - емоційні і чуттєві: падаючи любов, пристрасть і так далі.
І, крім того, секс, найчастіше, у вигляді формальних відносин. Виконавець «подружнього мита», простежений секс, доброзичливий, одноразовий, випадковий секс і всі форми нетрадиційного сексу, як правило, є статус сексу.
Чоловік і жінка мають різні статуси сексуальних, сексуальних партнерів тут: від macho, пристрасний жінка, до, шкода, ебать, "чесний дар" і чоловік, жінка і так далі.
Насправді, вступаючи в формальні відносини, але довіряє ваше тіло в сексі з партнером, тут людина навіть не входить в особистий зв'язок, а не що в інтимних відносинах, якщо ви подивитеся на правду.
Ректоричне питання: Чи не так, чому у людини так багато проблем з сексом, від статевих злочинів до непорозуміння між статевими партнерами?
Але, є, і не так рідкісні, інтимні відносини, коли чоловік і жінка знаходяться недалеко від ступеня худоби, не тільки в ліжку, але і в особистих відносинах – їх серця і душі – розум і почуття, відкриті один одному.
Коли, насправді, між ними є те, що багато, в тому числі себе, розгляньте любов. З любов'ю обов'язково є інтимними відносинами, незалежно від того, як ви шукаєте.
Що, де і з ким мати відносини? Ну, ви знаєте, що я буду сказати, правильно?
Це твої відносини – це Ваш вибір: що, з ким, як, коли і скільки мати відносини.
Але чому, насправді, я написав цю статтю: не завжди ваш вибір тільки Ваш вибір, і не завжди це правильний.
І це означає, що не тільки ваше життя поганий, але в іншому кінці ваших відносин люди болять.
Я впевнений, що якщо людина розуміє свої стосунки, які здатні відрізнити формальні стосунки від особистих відносин, а інтимні стосунки не плутаються з формальними і особистими відносинами, то життя буде набагато простіше і краще.
Автор Володимир Фесюк опублікував
Джерело: love-family-life.info