657
«Мар’їж – це не кінець моєї свободи. Це її початок.
Веб-сайт Я перекладаю вас надихаючим маніфестом, на якому повинні бути людські відносини, а саме, безкоштовно і корисний для розвитку.
Любитель не є закінченням моєї свободи. Це її початок.
Ви людина, з якою хочу зануритися в океан життя. З вами я хочу підірвати танцювальні підлоги в ці вихідні. При плануванні подорожі і пригоди я хочу тримати карту. Коли я думаю про майбутнє, я хочу бачити вас навіть у найвибагливіших фантазії. Я хочу повісити з вами протягом години, збуджена порожня пивні окуляри. Я хочу танцювати і стрибати навколо будинку в нижню білизну. Я хочу скористатися цим. Я хочу перерву в майбутнє з вами, тому що він виглядає більш і яскравіше, ніж уявлявся.
Щось про вас надихає мене бути більш яскравими і болдерами, ніж коли-небудь. Я не знаю, що в мене було таке багатство. Тексти пісень, а це означає: І я хочу, щоб надихнути вас стільки, скільки ви надихаєте мене.
Я не хочу заспокоїти. Але я хочу розбити з вами - в далекі країни, неземні краєвиди, приховані кути світу, які не будуть настільки дивовижними без вас. Затягуючи свій ремінь на моєму рюкзаку і збираюся до аеропорту, хочу піднятися на літак з вами. З вами я хочу, щоб втратити, табір і стиглий, блукнути через темні вулиці від 5:00 до.м. після неприємної ночі в місті ми не можемо пам'ятати. Я хочу піти додому і відпустити. Я хочу, щоб пройти всі пригоди в моєму житті. Я хочу зробити все на цій землі з вами.
Я не хочу бути людиною, що ви завжди погоджуєтесь з. Я хочу бути людиною, яку ви завдаєте - змінити, щоб виростити, щоб розширити спосіб, який ніколи не ставився до мене, поки я не зустрівся з вами. Я перемістив аргументи нагріву до 3 ранку. Я хочу міцні заперечення від вас, коли я вийшов з контролю. Я хочу сказати, що ваш вогонь є моїм паливом, і я не хочу, щоб іскра йти. Я хочу бути тим, що ви не боїтеся кинути виклик, тому що іноді мені потрібно додаткові пропозиції, такі як. І я б'ятаю тебе так само, якщо не заважаю.
Я не хочу, щоб дозволити собі просто йти поруч - Я хочу, щоб зробити себе поруч. Разом ми можемо заохочувати один одного, щоб стати повними, міцними і впевненими варіантами себе. А потім в 10 років ми будемо гордо стояти назад, і в 20 років ми станемо ще краще.
Що я боятися хоча б поділу. Правда, я ніколи не впадаю тебе в звичному режимі. Я "заслужений" в любов - впевнено, свідомо і без погляду. Я вибрав вас з дня, і я обіцяє зробити цей вибір знову і знову. Після того, як всі битви і спокуси, я оберіть вас. На кожному кроці цієї бамперської дороги назвав життя, яке загрожує розірвати нас, я оберіть вас. Коли ми вперше зустрілися. Любов для вас - це пробудження, усвідомлений вибір, який я побачу до останнього збитку мого серця.
Тепер ми сповільнимо з тими обіцянками, тому що у нас є вечірка! Ми ще встигли відкрити весільні подарунки, порожні пляшки шампанського і почати медовий місяць. Це ціла ідея шлюбу і сім'ї дуже стара і виснажена. Але щастя, що ми не робимо. Ми молодий і дикий. А наші вихідні дні просто починаються.
Кредит Гейді Приебе
Переклад: Веб-сайт
Попередній перегляд: Janneke Storm
Вам також сподобається:
Як ми познайомимося
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/kak-my-vstrechaemsya-969410/
Чому ми побачимо їх
З цього будинку в скелі відкривається такий вид на море, що гусячі пробігаються назад