Юрій Рябітса. «У глибині души, одна з них усвідомлює, що одне життя народжене. й

Юрій Рябітса, тимчасово відокремлений актор Black Square Theatre, бізнесмен з патриархальним видом сім'ї

Анатолій Голубовський

до Де народився?

- Народився в м. Хмельницький. І виросла біля Києва - в Бутчі. До того часу я народилася, будинок був побудований, в якому я провів перші 20 років життя. Щасливі роки.

- Чи мій батько військового чоловіка?

-Надія. І є освіченими. Моя мама - російська мова / literature, хоча вона не працювала в школі. Моє батько – вчитель музики.

- Чому ви запустили бокс?

- Звісно, припуск до моди. З тих пір, як з'явилися середні оправи. Більшість всіх, з Schwarzenegger і Tyson. Я подобалася як з них.
до Так ви вже були жорсткими хлопчиками?

Так, в принципі я можу підійти до себе без боксу. З однолітками, доки не було цвяхів, не було проблем. І пішов він. Всі права. Ви йдете додому вночі. Здається бути здоровим (як великогабаритний, який використовується для того, щоб сказати, «Ви здорові, онуки, але ви не маєте обличчя на вас»). Так, щоб мати обличчя, я хотів відчувати себе більш впевненим.

Для того, щоб відчувати себе більш впевненим, людина потребує почуття фізичної сили.

- Більше як уніформи. Коли ви постійно тренуєте, стиснете як навесні, так і відчуття, що три чверті населення можна спокійно залити, внутрішній спокій ще присутній. І енергія повністю відрізняється.

Чи ви ви виростите nerd, nerd, або десь між?

- Ймовірно посередині. Коли я був чотири, я навчився читати. В принципі ця педагогіка може закінчитися. Я все ще вірю, що бібліотеку добре хосен дозволяє виготовити повноцінну людину. Навіть якщо людина закривається.

до Що про вулицю?

- Я не маю на увазі перебування додому. Я думаю, що книги можуть замінити освіту. Середній, вище...

до А дитина буде сильно рости, але обличчя не буде на нього.

- Так, з обличчям - окрема програма. Ну, я звик до читання. Навіть зараз, коли з часом не багато, читати - як легка доза для наркоману. Подивіться на бісер.

Чи існує тенденція дійти дитини?

- Вона була. У той час, навіть батьки скаржались, що вони не допомогли мені реалізувати його. Потім, після читання смарт-книжок я зрозумів, що все залежить тільки від себе, я припинив блювоту їх.

до Який вік?

- Інститут. Про 20-21. По-друге, коли він одружився. Я виріс багато.

-Ви рано.

- Так,

- Зрозуміло або вимушено?

- Ми любимо один одного. Що сталося, що дитина повинна показати, що це? Ми хотіли б бути разом. Два роки. Немає квартири, нічого. Я просто хочу бути разом. І разом, як? Одружена

- Живий з батьками?

- Зняти квартиру подобово. Тоді деякі батьки, інші. Далі Ось ціла серія.

- Назад до театру.

- П'ятнадцять років тому я пішов в театральний клуб. І я зрозумів, що я б вигну тут з печалі. Це його. Хоча з дитинства мій мама сказав, що ви, Юра, до циркової арена - ви не втратите. І тоді я пішов кудись, і я відправив до КПІ. У військовому відділенні та інші переваги.

- Хто саме штовхнув КПІ?

Мама. Це був жарт, що все було легко. По-четверте, не сподобалося. Не було особливих інтересів або уподобань.

«Я хочу це зробити». І особливо, якщо все легко, це дійсно завдання, щоб вирішити.

- Нерідко. Це те, що викликає розмиті інтереси. Пам'ятайте, що Бендер був на поїзді зі студентами, думка прийшла до нього, що «у своїх тенденціях він був набагато більш універсальним і гіршим». Про мене У спорті дуже добре в багатьох формах. Сінгінг, граючи гітару також добре. Більше

Що не допустити вас від фокусування на щось індивідуальне – бокс, футбол, гітара?

Першим є відсутність мети. Уміння вдарити одну точку, і навіть потім, тому що, навчався через тридцять років. Може бути після тридцяти п'яти. Коли ви починаєте розуміти, що ви не можете витрачати весь життя, стрибаючи на очищення, пікіруючи квіти, і не розбити деякі - нічого, стрибати на.
Також вона швидко стала нудною. Я хотів змінити. Одного разу сьогодні, ще завтра. Що я кинувся.

- Як було життя в Політех?

Я швидко зрозумів, що техніка не була шахтою. У другому році я вже знав, що. Але я вже зробив це. Час 93 років. Молода людина, яка не знає, що хоче він, але хто знає, що йому не потрібно. Тому я залишився в КПІ, спробував в один раз перенести в Іняз. Добре, як перевести, щоб дізнатися. Який науковий співробітник. Все відмінність. В цілому він дав цю ідею і жив спокійно протягом чотирьох років. Я пропущена школа. Я не ходив до лекцій, до лабораторії - тут, так. Вони повинні працювати. З четвертого року він почав або обговорювати або просто придбати іспити. На цифровій технології замість екзамену він засмічує пісню. Право там. В аудиторії. Для гітари. Пісня про цифрову технологію. Попитали: «Чи можу студент співати або танцювати на іспиті?» Ну, він був гуморним, кажучи, якщо це добре, чому ні? Я пам'ятаю. Я написав пісню про цю тему. Що можливо. Я чую голос від гарної відстані. Він отримав чотири точки і зліва.

- Чи можна ви зробити будь-які любителі в Політехніці?

- КВН. Але навіть тут я був відсутнім. Це те, що я точно хотів. Під час перебування в санаторії-профилько КП - будь ласка. Як тільки я пішов додому в Бутчу, я негайно запитав: «Це так званий Київ». На поїзді. Так, це було, але не в міру того, що це було б.
- Всі п'ять курсів?

-Надія. Третя, частково четверта.

- Люблю, що ви зупинитесь?

- Більше як слоб. І знову я був відтворений про все. Дуже легко.

до І після коледжу. .

-А. Під час КПІ я став підприємцем. Я зрозумів, що гроші легко заробляти, працюю пару днів на тиждень, заробив $ 300-400 на місяць, божевільні гроші за мене в той час. Де я пішов, я не маю ідеї.
А з закінченням інституту, в роботі працювали деякі стереотипи «о, ви повинні піти працювати». І я працюю за півроку. Після того, як він зварився з режисером, зліва і організував власну компанію.

- Стереотип - з точки зору необхідності роботи за книгу?

-Надія. Саме тому, що батьки не згубилися — це те, що ви «зробите роботу». «Ви навчитеся, син (дочка). Ви навчитеся, ви отримуєте роботу, і все буде добре. Немає нічого спільного з ним. Не існує відносин між хорошою в житті і «роботою». й

Що, на вашу думку, дає вищу освіту, що він готує і це необхідно в принципі?

- У мене є два кращих чоловіків. Ні, з них були корисні в житті. Але ви не можете говорити про це. Починається переходити до таких elusive речовин, як «генеральний рівень». Я насправді дав цей рівень книгами. Я не читаю, що я був дано в школі, я читаю, що я хотів. Я завжди пишу "Лівний" і "Лівний" правильно.

Я запитаю ще одне питання: як впливає на успіх людини?

- Поклоніння. Я чітко розумію, що люди в секторі «Р», тобто робітників, і це за статистикою 85%, там і з найвищим і середнім – це всі матриці. Закривали двері за ними, і вони були всі люди в клітку. І не всі відразу розуміють, що сталося, а потім віку і відсутності енергії не дозволяють втекти.

до Не розумійте чи боятися?

Хтось підземний, глибоко вниз, людина розуміє, що щось неправильно і навряд чи він народився жити як живе.

На початку '93, коли я вже був досить впевненим бізнесменом після року згортання і шість місяців стрімкого підйому, я зустрів другу на вулиці - те ж саме дитяче захоплення, як я був роком і навпіл до. Він запитав мене, «Як ви залишили компанію?» Я відповідав, що я добре знав, що все було падає, і що я хотів би піти кудись або гнитися з усіма іншими. "Чи не страшно, - сказав Вадим. Я ніколи не мав нічого гірше в моєму житті. Я думаю, що більшість людей розуміють. Але він боїться.

- Привітний. І не просто про бізнес. Люди бояться таких змін. Він боїться залишити жінку (люда), тому що він не знає, що станеться поруч. Я знаю, як це погано. Я не знаю, як це буде. Дикий страх невідомого.
І закінчити вищу освіту, так, необхідно для певних категорій фахівців – лікарів, архітекторів, загалом, в тих областях, де неможливо обійтися без неї. У переважній більшості випадків люди обираються.
Я поясню. Наприклад, економіка викладає людину, яка заробляє десять, навіть двадцять тисяч гривень. Що потрібно говорити про грошові витрати, які він знає тільки в теорії? І це скрізь.

- Ми доторкнулися страхів. Що ви боїтеся?

- Багато речей.

- Найпопулярніші

- час. У минулому Бог дав і підрахував так багато. Я 39 тепер, і я відчуваю, як я wow. Я не зроблю.
Зрозуміло, я боїтеся від болю. Не сильна короткочасна, а саме довгострокова. Останнім часом був головний біль на тлі зуба протягом декількох днів - і мій характер, і поки не цукор, почав стати просто моностроном. Я думав, «Як ви маєте нормальну людину на 70?»?

- Чому, досягнувши результату в театрі, ви залишаєте Чеку?

- Я не залишаю. Я забрав поломку. І решта є однаковою історією, як в інших областях. Це швидко і легко. У першому році - 10-12 разів на сцені БС. І я думав, що все буде просто простим і простим. Ось Шиш. Ми повинні працювати на наступний рівень. Я не можу сказати, що я не застосовую їх, але я не можу зосередитися на цьому з простих причин - я постійно дивився в пошуку роботи. Театр є театром, але ви 35, і у вас є два діти. Тому, що був в кінцівці на деякий час, я прийшов до висновку, що було достатньо, щоб справити себе. Нещодавно, коли я зустрів Нелов, Я сказав йому, що я поверне. Я повернеться при вирішенні матеріалу.

Ви дійсно думаєте, що ви йдете назад, або це те, що самовідданість?

- Якщо я повернувся, але я не зацікавився або це не буде працювати, або я розумію, що все - поїзд зліва, добре, так що це буде. Є багато інших цікавих заходів. Я не збираюся сидіти там і відірвати волосся про те, чи я в ченці або ні.

І створити дохід від діючих і суміжних полів?

Я спробував його. Дуже інтенсивно. Заборона грошей є дуже потужним мотиватором. Але це не працює. У той час як шлях я зараз дуже простий, зрозумілий, і я швидко рухається і успішно. Я не знаю, якщо це буде можливо створити повністю пасивний дохід, але я можу забезпечити себе і свою сім'ю напевно. А після того, як я зможу присвятити час театру та іншим речам, які будуть цікаві мені. Це буде цікаво. Я навіть не маю гри, я навіть маю гру. Що робити. Але що я не свербіж - але діти ростуть, але виростили, але їм потрібна квартира і т.д.

Ви коли-небудь мали щось у своєму житті, що ви хотіли б бути фольгою, але що б ви могли б піти через сильний надходжень? Чи є мета, яка не може бути досягнута в двох переміщеннях?

Я думаю, що все я був більш-менш простим. Я не можу сказати, що я надпотужний. Я думаю, що вам не потрібно зайвих зусиль. Ми просто потребуємо системних зусиль в обраному напрямку. Але я нічого не збираю. Жінки, вакансії, деякі види хобі. Не можна відкинути, але життя швидко повернулася до правих речей. Я повинен бути добре згорнути. Вони переглядають.

- Я думаю, що якщо ви не маєте чіткого розуміння того, що ви хочете, то це розмиття і кидати. Фінансовий випуск відразу виводиться з кронштейнів. Кожна людина хоче бути фінансовою, яка зрозуміла. І ось ми йдемо.

Це один, хто хоче, і інший, щоб мати покрокові інструкції щодо його реалізації.

- Я не розумію, я кажу це знову. Але коли фінансове благополуччя стає кінцем самі, я не думаю, що це еталон, який буде керувати життям.

- Я даю вам приклад. Поранений футболіст. І талант, як Messi або Ronaldo. Але не вийшло. А потім він має два способи - поговорити про це все своє життя або піти на роботу, наприклад, як дитячий тренер.

до Не свербіж. . й

- Ну, чому? Він був частиною клубу. Чи був дитячий тренер ...

-І?

Він може заробити гроші в області, що близько до нього.

до Що таке контрастність? Давайте йому це.

до Це не пропозиція. Детальніше про додаток. Ви можете встановити мету фінансового благополуччя, але досягти його без риболовлі на норвезькій траулері, але в області, що близько до вас.

«Фін» і «закриті» часто такі різні. Я можу грати в футбол, але хочу грати на скрипці.

до Не закрити.

до Це точка. Коли ви робите одну річ, і ви хочете зробити щось абсолютно різними.

- Всі права. Якщо, наприклад, я пропоную роботу як аудитора, я не знаю, яка заробітна плата була запропонована. Аудитор не міняється. Як він зробив. І я не збираюся, щоб зробити гроші на ньому, тому що вона розгубить мене. Це більш-менш пов'язаний. Наприклад, будучи організатором програми. Не точно шахти, але пов'язані.

Коли люди приходять до структури МЛМ, вони не завжди планують залишитися довго. А потім, якщо він починає виходити, ділові затримки і ймовірність повернення до попередніх хобі і окупації різко знижується.

Так, часто люди, які приходять в бізнес (і в будь-якому) без чіткого плану, висять і не розуміють, де вони і як виїхати звідси. Це звикання. Може бути для життя. Ще один створює пасивний дохід за пару років. Деякі люди починають любити цю діяльність. Непристойні способи.

- Ну, якщо людина прийшла до вирішення фінансових проблем - питання немає. Це буде любити. . й

Бізнес, створення тієї ж структури в МЛМ є одним з уроків. Людина розвивається різними способами і не лікує це в рядку з думками «гроші не повинні бути кінцем», «до чого подобається, і гроші прийдуть», «зламати себе в області, що дозволить вам бути щасливими, і гроші прийдуть як наслідок». Є раціональне зерно, але дуже мало. Бізнес, який вам подобається, може бути шкідливим. Або ви не можете це зробити. Не дуже. Взяти бізнес – важлива майстерність. Деякі люди дізнаються його легко, інші гірше. Але, якщо ви робите аналогію з спортом, рівень майстерності спорту може досягати всіх. Залежно від перевірки. Далі, за допомогою здатності. Але рівень майстер спорту в бізнесі досить вирішити всі ваші фінансові питання.
Це питання повернення колишніх інтересів. Існував три роки від теперішнього часу. І вони будуть ще цікавішими.
Я працюю в поточній структурі за дев'ять місяців. І якщо це було просто про гроші, я не в змозі працювати. Я вже зробив цей клас.

Що приваблює вас до цієї структури?

- Перший спосіб життя. Я говорю з людьми. Це те, що я знаю і любові. Часом не можна назвати акуратність. Я зацікавлений у людей. І це те, що я навчався на площі. Як тільки я знаю людину правильно, правильно і швидко, я зможе дізнатися, чи підходить він для мене або ні. Я маю на увазі, я шукаю людей, які потребують щось. Гроші, розвиток, інші причини. Але, як правило, матеріальний фактор переважає. Це право. Вам потрібен фундамент першим. Ті люди, які починають досягати духовного, без виконання матеріальних умов, у житті такий тринд починається. Вони знають, що вони зазначають себе на першому місці. Ми знаємо, що ми робили. Доброго дня, пошук сенсу життя. Заробляйте спочатку, а потім послухайте. Або віддати його.

- Я розумію і вітаю вашу позицію. Але є ще одна сторона. Це, коли людина будує бізнес, розуміючи, що тут він обов'язково зможе швидко досягти успіху. Ну, він просто пошитий йому. Дійсно, це те, що відбувається. Все чудово. А потім людина починає пити приступно. Або деякі інші альтернативи самозахисту. Так, так, ділові можливості є грандіозними та цікавими. Але вони захопливі і цікаві тільки для своїх новинок, а не тому, що цей бізнес-манент захоче його. Все нове для адекватної людини є передчасним цікавим. Ми, теж, ми знаємо.

- Порівняти його до того, що чоловіки зазвичай порівнювати. З жінкою. Ви отримали нову жінку. Цікавий, прохолодний. Ви, ймовірно, не чули, що ви могли б мати один. І ви, загартований цинік, отримав гак. Потім рік пропущений, можливо більше, і він був над. Якщо ви вже почали думати про це назавжди. Безвісти пропущені або інші причини - щось завжди закінчується. Людина в будь-якому бізнесі досягає певного рівня, а потім він або вона стає ще більш цікавим або не цікавим. У нас є досвід роботи. Я бачу це. Якщо ви вихили себе в цьому, то йти вперед. Ви маєте гроші. І коли вони існують, половина проблем зникне, а інша половина вирішується не як приклад простіше. Це кукурудзяна, але це.

Габаритний зображення

Я зрозумію вас і підтримувати вас багатьма способами. Все виправдано, фундаментально і прагматичний. Але є ще один спосіб побудови фундаменту піраміди Маслоу, який полягає в тому, щоб процідити мозок і мотивувати те, що ви хочете зробити сьогодні і зараз. Я не буду сперечатися, що цей варіант краще або краще. Кожен вибирає. Без виїзду на альтернативну діяльність

- Я не думаю, що я пішов в будь-яку точку. Я не відчуваю себе, як я шукаю себе і мислення, «Діти, де я пішов?» Так, є HC. І це цікаво. І я впевнений, що я ще не відчув всі пам'ятки театру. І зйомки для реклами і багатьох телевізійних проектів - крім нудних. У нашому кіно, якщо ви можете назвати його, а не багато.

до Що про написання, зйомок, грати?

Я не хочу повернутися до ситуації, де ви сидите протягом шести місяців і поясніть ваші діти, які Пап буде писати щось блискуче. Він вже народжується, тільки хворий. Я хочу, сини мій, 14, 12, щоб мати хорошу фінансову базу. Я завжди мав свої гроші, крім театрального періоду. Я люблю те, що я зараз. Я спілкуюсь з людьми, давати лекції, проводити тренінги. Живе спілкування, імпровізація. І говорячи перед залом, маю подібні почуття до тих, хто я пережив, коли я пішов на стадію в Чека. Я все ще зробив гроші. Я не ходив в будь-який час. Якщо мені довелося, то скажеш ріжучий деревина ще одна справа.
І усвідомити себе по-різному - писати скрипт, щоб знімати щось, можливо, хочу. Але пізніше. Всі мої думки тепер зайняті з тим, що я роблю. Виявилося, що я дуже люблю навчання. І виходить, що ви ростете самостійно. І, ви знаєте, що я був запрошений актором або зробити те, що я роблю на MetLife під однаковими фінансовими умовами, я думаю дуже важко про вибір. Це дуже пов'язано. До речі, все, що я роблю останнім часом, завдяки бази, що Чека дав мені. Якщо я хочу, немає проблеми. Я накачав і в хорошій формі.

Так будь-які навчальні та семінари, пов’язані з бізнесом та особистісним зростанням, включають елементи з курсу акторської діяльності. Бізнес – це творчий. Яким чином?

У мене є ідея зробити вільний одноденний семінар з умовним званням «Осінь матриці». Відстежуйте людей, передайте інформацію якомога простіше, десь на власний приклад, що ви можете жити по-різному. Заробляйте гроші, забути яку країну ви живете, жити на іншому рівні енергії. Багато людей після 30, і переважна більшість після 40, не може змінити все, тому що рівень внутрішньої енергії просто відсутній. Для того щоб створити або змінити щось, необхідно. Якщо у вас немає, для поєднання чинників і причин ви просто фізично не зможете розірвати з нездатного кола.

- Випадковий. Відсутність енергії є наслідком, що не викликає. Людина приводить себе в цей кокон. І тоді він намагається героїчно або не виходити. Я не знаю про семінар. Така інформація в правому обсязі і асортименті в безкоштовному доступі в мережі. Можливо, ви будете мати абсолютно казкове повідомлення, яке поверне життя слухачів і все ще змусить щось стати. травень. Але за моїми спостереженнями є лише деякі «клуби регулярних» семінарів, які звикли до таких заходів. Вони люблять робити їх.

Я отримую. У мене є багато книг, що пізнають. Борн. Це нудно, щоб читати щось довге. І це чуже життя. Я зробив шахту. Тексти пісень, а це означає: І я дивитися живих людей, які знаходяться поруч. І прочитати чужі тканини, винайдені історії просто не цікаві. Я ще можу сказати, що це щось мистецтво. Читання літератури в дусі «рожева і багата» – відходи часу. Якщо ви вже маєте достатньо теоретичних знань. "Семінарозазалежність". Тому мій тренінг базується на принципі: він сказав – давайте це зробити. Тільки додаток знань, отриманих на практиці, призводить до прогресу.

Тож метою семінару є просування себе, коханої людини?

-Надія. Настає сто людей. У процесі роботи з ними я визначаю, хто підходить для мого бізнесу і дасть їм можливість прийти з собою. Я не знаю, як, але так Pret і хочу поділитися з вами безкоштовно. Все буде специфічним і практичним.

- Ви одружилися 19 років. В період - живий Яка причина?

Коли люди досить довго, вони втомилися один одному. Іноді ви втомилися дітей, і це власне, дорого. Я вгадаю, що мій дружина отримав голову на мене, з'ясувавши на боці і більше. Я далеко від цукру.

Як ви відчуєте про фізичну невідповідність?

- Негативний.

до Це ясно. Кити мене?

Є такий термін в Інтернеті зараз - RGM. Рівномірність. Не в категорії «що допускається до Юпітера...», це просто неприємність у відносинах, адже жінки та чоловіки намагаються порівняти все. І в разі фізичної невідповідності не можна порівняти чоловічу і жіночу невідповідність. Не тому, що я намагаюся гасити чоловіків. Я навіть готовий шукати способи його просування. Але це різні. І якщо жінка чіється на чоловіка, навіть не схожа на це, просто збирається це зробити - все, сім'я мертва. Не сьогодні, але скоро. І якщо людина говорить нічого.

до Ви думаєте, що ми можемо піти в одну річку вдруге?

- Вид приходу. Для мене вона рідна людина.

- Може бути просто знайомим?

- Ну, що теж. Звісно, є відмінність, але... ви живете поруч з хмарою років, звикли до деяких шкіл, звичок, вона звикла до ваших. Я не можу пам'ятати, як жити без неї. У віці 21, я був тільки дорослим. Я не знаю, що це подобається бути дорослим і незрівняним.

- Може бути, чому? Чи може бути самотній?

-Надія. Немає одного страшного. Він жив шість місяців. І до цього він був трохи поодинці. Якщо мені потрібен напій, я можу пити самостійно. Я не хочу бути з кимось.

Абсолютна самодостатність

- Ну, сорт. Ось чому Але сім'я, діти, це щось. Навіть для людей подобається мені.

- Навіть для людей, які люблять тебе?

- Ну, деякі більше для сім'ї, деякі менше. Я не на всіх, але менше.

- Ви прогуляєтеся?

- Я даю так. Хоча це така справа ...

до Що ви надали шість місяців? Може бути не просто втоми. Чи можна здивувати один одному?

Приходьте Що звучить голосно. Як ви здивуєте когось, що ви проживали протягом 20 років? Прихильники, не схильні, приховувати, не сховатися, і 20 років ви знали все про один одного.

до Що робити з ним?

У цукерках і букеті, можливо, через деякий час після нього люди намагаються з'явитися до свого партнера, якщо не краще, то хоча б якось не рекламувати своїх недоліків. Повернутися назад. вона не сидить, якщо вона знає, що вона не схожа на дівчата. Він не жує. Люди намагаються здаватися різними.

до Це не те, що я маю на увазі. Сюрприз у розвитку. І сам процес. І його прояви

- Всі права. Що можна здивувати жінку? Ну, знайомі друзі, океї, але її?

до Ви не потрапили в студію ще один хлопчик. До речі, чому ви тут?

- Я був 34. Вирішили, що життя є коротким, і ви повинні зробити стільки, скільки ви хочете. Він прийшов в студію, паралельно - кастинги, зйомки на дрібних речах, почали вести вечірки. В цілому, бути творчим. Я пішов, тому що я завжди відчував себе комфортно. Я не знаю, якщо це ванільність або виконання, але я люблю бути на сцені, коли люди дивляться на мене. Чим більше людей краще. Я може мати відвагу, але не жерсть.

Що, в 10 років в бізнесі ви виросли на деякі рівні, вдарили стелю і вирішили спробувати іншу сферу.

Так.

Я маю на увазі, ви тримаєте еволюцію і переміщаєте вперед.

до Ти не здивуєш мене?

-Так. Я думаю, що багато пар перерву, оскільки люди перестануть розвиватися.

Я не знаю. Не всі пари мають спільні цілі. Це література. Це просто те, що люди втрачають свої підшипники. Внутрішня палацова муфта, люди починають змінювати місця. Чоловік перестає займати місце чоловіка. Жінка - жінка. Це проблема. Жінки не повинні розвиватися в чоловічій сфері. Людина повинна розвиватися. Не приниження дам. Розробляємо самостійно. І якщо вони піднімаються на іноземну територію і починають його займати, все. Чоловік був гаслом. Або щось.

Якщо у чоловіка сповільнюється, жінка буде проходити своє місце. Або, якщо вона також смарт і вірить в її чоловіка, вона може ініціювати його для переміщення і виконання?

- Не тільки може, але обов'язково. На жаль, є дуже мало людей, які думають так багато. Пушка, підказка, і так що він не здогадав про це і думав, що це його рішення. Найсильніший чоловік має періоди слабкості.

Я. І це, мабуть, велика місія жінки в сім'ї. Дуже мало чоловіків ходити вперед без зупинки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми, в принципі, великої рогатої худоби досить невибагливі - як в повсякденному житті, так і в житті. Якщо у вас є мотиватор. й

- Я не знаю. Точно, є. Але коли людина говорить: «Я прийшов про те, що моя дружина,» Я хворий. Навіть якщо вони великі особистості. Я не знаю. Це те, що він відбувався в принципі завдяки людині, яка була поруч і підтримана одна річ. І якщо він думав, що він народився художником, і він раптом відкрив свої очі «що митець, ви – піаніст», що шкода. Що робити навіть найважчий мачо? Жіноча ніжність і тепла. Це як акумулятор. Повернутися з війни. Умовно. Війна - це все за межами вашого будинку. І ви йдете назад до лавра. Принесіть прей. І заповнює цей будинок з любов'ю. І ви, щоб захистити ваш брод і вашу жінку, яка дає вам головне, дає вам крила, дає вам правильну частину вашої енергії, зробити все. Вам не потрібно нічого запитати. Але на жаль, як правило, зворотна картина.
Я не намагаюся зробити жінок екстремальним, Бог заборонив. І чоловіки роблять. Правда в середині. Ви просто не можете змінити місця. Це його.
Наприклад, є люди, які працюють віддалено. Ось програміста вдома. А сім'я тут. І він ще не знає, що він підписав вирок сім'ї. Не обов'язково фінальні, але. Жінка має інстинкт, розроблений на сотні тисяч років. Мисливець повинен залишити печеру для прей. Сумка доларів або шматка мамонта не має значення. У першу чергу вона може бути щасливою, що її чоловік є домом, "на перед очима". А потім поступово роздратування накопичується. Вона не зможе пояснити, куди вона йде. Будинок меду, це не так? Але те, що вона не відповідає йому від роботи.

- Неприємно, але це може бути. Зварений син є програмістом, кодами і працює бізнес з дому, чудова сім'я. Але можливо, що виняток я не можу сказати.

В цілому загальне правило полягає в тому, що сфера людини поза будинкою, жінки знаходяться всередині.

Статистика є утрудненою і рідкою відмовою дає позитивний результат. Жінка прощає. Але він пам'ятає все. Яким був вирішальний фактор?

Не дивно, чому ми забуваємо про минуле життя? Дуже зручно. Мета полягає в тому, щоб зробити менше помилок. Це більш раціональне. Я дивився на резервні копії і не повторює помилки. А потім отримав його. Можливо, одна з причин – море емоційних переживань цього життя. І якщо кинути тут спогади про минуле, людина навряд чи витримує. Я маю на увазі, людина пам'ятає все. Залежно від того, як ви використовуєте цю пам'ять. І якщо ви йдете про обману, то буває, що жінка пробачить вас сотою поїздок зліва, але ці два слова, сказав в невірному часі - ніколи. По суті, що таке треасон? Хтось збираюся отримати пінопласт, тому що ви танцювали з кимось іншим. А...
І від'ясування я прихильник патриархії. У мене є батько. Голова сім'ї. У вас є дружина і діти. І всі повинні бути разом. Що б не сталося з кимось і куди. Для сім'ї необхідно мати сім'ю. Він був гіршим для мене. Дітям поводиться гірше. Їхні персонажі почали погіршуватися. І не від досвіду, як такі. Ось мій мама, 10 хвилин пішки від мого таду. Зберігаючи в комп'ютер таким же чином. Жінка не може підняти хлопчиків. За визначенням.

- Привітний. Хоча у нас є половина країни - одностатеві сім'ї - мати плюс бабуся.

до Це проблема. Він назвав жіночу плювати. І тоді вони хочуть знайти чоловіків. Де вони приходять? Приклад від школи. Наймолодші мали низькі сорти в математики минулого року. За описом вчителя не зовсім адекватний. Я прийшов в і зробив, щоб він був. І це первазивна картина. Хлопці навчаються 35-40-річної дамі з нерозвиненим особистим життям, з безліччю комплексів (до того ж і переконують мене, що 35-40-річної незрівняної і незрівняної не має їх). І якщо одружений, це не те, що це сім'ї, які можна встановити як приклад.
І ці жінки кидають свої комплекси у хлопців. Студенти. Не дивлячись на те, що хлопці повинні навчатися чоловікам. Краще навчати окремо, як самооцінювати британські школи - Eton, Harrow, Cheltenham Ladies' Коледж для дівчаток. Тому що ви не можете навчити те ж саме.
Ну, ми маємо, як зазначено вище, школа фемінізм парад плюс мати і бабуся в домашніх умовах.

-Так, держава пішов. Якщо з освітою система - повне замовлення, підготувавши ідеальний клієнт для матриць, то цей аспект є чітким випуском. Після того, як держава потребує ефективного правопорушення працівника, який буде слідувати інструкціям без питання, і це краще зробити заміж громадянином. Хто не вишитий.

- Система освіти... Не секрет довгий час: C-lists організовують бізнес і наймають відмінні студенти, а також хороші люди йдуть в цивільну службу. Всі критерії оцінювання.

І організувати свій бізнес не завжди вищою освітою і необхідним. Знаючи те, що ви хочете зробити це так. Ні без нього. А хто знає його з дитинства. Хто допомагає батькам і гід, хто сам себе. Але більшість людей не розуміють. Тому що «забудити освіту» ніколи не є метою. Може бути спосіб, але не мета.

- Я про прийняття рішення. І, швидше за все, сини не отримають вищу освіту. Нінські класи, а потім я буду в бізнесі з вами. Якщо він стартував на шістнадцятому, я зроблю його мільйонером на дев'ятнадцять. Тоді, якщо ви хочете піти в школу, це буде цікаво для себе. Але спочатку я навчаю його, що ніхто не зможе навчити його.

Не кожен має схильність до бізнесу. Людина хоче фарбувати. Може бути це буде. Не може.

до Що таке складність, для людини, яка хоче писати, наповнювати себе і, щоб не бути бідним і вуса - "оцінений - не оцінений", просто заробляйте достатню кількість грошей, щоб не запам'ятати її на всіх. Вони просто не хочуть, ви знаєте, відірвати їх ас. І починається:
- Скільки ти заробляєш?
- П'ять тисяч. Якщо тільки було десять...
- Ви хочете п'ятдесят?
-Так, але...
- Ви отримали квартиру?
Ні.
Якщо у вас є десять, підрахуйте, коли у вас є одна. Якщо є Чи є ти? Чому ви не отримуєте квартиру, автомобіль, що-небудь, а потім повернутися до полотна?
І це добре, якщо у вас є якісь фотографії. І більшість з них не мають цього – неперервна довга і психіка. «Я зробив для чогось, але не для цього». Не думайте і починайте зусилля в правильному напрямку.
Яка різниця між особою, що вступає в бізнес? Перша здатність взяти відповідальність. Більшість людей не хочуть. Друга не повинна бути змістом з титом.

- Ви знаєте, що якщо ваш передбачуваний семінар будується на двох точках, це може працювати.

- Звичайно. Давайте просто відрізати креветки так:
Я навчаюся 10 книг, 90 більше і я буду багатим.
до Чи можливо приїхати з мене, в рік ви будете мати щонайменше 30 стабільних тисяч на основі індексації.
до Що робити?
- Робота.
Немає, у мене є 90 книг для читання.
Вони в вогонь.
Непарна річ. Зараз тут досить комфортна зарплата в Києві – на рівні 10 тис. грн. Якщо ви кладете його на вулицю, то знаходьте роботу так багато нормально. І 15 практично небесних. Але щоб зробити це, і після 18 ви повинні залишитися, і в суботу іноді виходите. Так ви сказали, уявіть, гіпотетичний, два речі. Першим є те, що ви працюєте так само, як ви зараз. І другий варіант. Ви прокидаєте вранці. Похід на тренажерний зал. Або басейн. Багато кращих. Коли діти маленькі, ви звертаєте увагу на них. Тоді у вас є зустрічі. Ви керуєте своїм часом. Ви робите більше грошей щодня. Ви несете відповідальність за все, що відбувається в житті. Що вибрати? Ну, звичайно, другий варіант. Тим не менш, слова «відповідна для вашого життя» не почули, що Вам не потрібно працювати 9:00.
Тільки 10 відсотків дійсно хочуть рости. І 90 відсотків лангуш. Бізнес – це можливість виростити. Дізнайтеся, щоб заробити гроші. Крім того, ця можливість дозволяє, якщо раптом з якоїсь причини ви знайдете себе без коштів, щоб заробити їх знову. Це життєрадісна майстерність. І він завжди буде корисним. Спеціально для чоловіка.
Так само, як і ще один чистий чоловік майстерність. Як батько двох хлопчиків я переконаний, що кожен хлопчик повинен зайняти деякі бойові мистецтва протягом трьох років, бокс, карате - це не важливо. Він не хоче йти, це все. Але, щоб мати можливість стояти собі і вашій подругі, для вашої сім'ї. О, що ви, мій піаніст хлопчик. Ну, він буде ебать деякі дні, це те, що ви хочете? Грати на ескіз Шопена на грудях. Ну, якщо не виникають наслідки. Тексти пісень, а це означає: Він він йти з дівчиною? Морська травма життя. Бо Дад не навчався.

- Я згоден навпіл. Не дуже фізично навчаються люди, які бояться торкнутися. З дитинства. З одного боку, якщо це скидається, буде просто підібрати те, що на руці і вдарити голову. Немає розмови. Міцність виходить з І відчував він.

- Абсолютно.

Так, з вашим завданням (фінансова база) для найближчим часом ви вирішили. Що я хотів би дати синам мій.

-Так. Вчити їх як заробити гроші

до Що робити?

На цьому етапі я не буду запитати свою згоду.

- Патриарх? Ви гонна штовхаєте?

-Надія. Немає тиску. Я поясню це до них. Я мав розмову з старшим. Здравствуйте, чому деякі люди працюють і роблять бізнес. І що це? І як працює. Ми вирішили їздити в поїзді в країну, і він зацікавився величезною кількістю людей, які ніколи не зустрілися в побуті. І далі від Києва, більш насичений контингент.
Це буде майстер-клас для нього. Як жити в житті. Людина в житті, я повторю, повинна бути в змозі заробити гроші, повинна бути в змозі стояти себе фізично.

до Що, якщо ваш син хоче реалізувати себе в області, що ви не знаєте про?

- За Боже. Покажіть, що він буде робити на своєму шляху. Я не хочу йти з вами, маю власний бачення, і я хочу, щоб зробити це мій шлях і просто розповісти вам про це. Затвердження не потрібно в принципі. Я буду на користь, тому що я навчаю їх, щоб зробити власні рішення. Але перед тим, я спробую передати своє бачення до нього.

А бізнес, який ви зараз, ви готові зробити це для відпочинку вашого життя?

- Важко. Я планую жити принаймні на тридцять років, так що в цей період часу я буду робити те ж саме.